Opinie o Rad-Pol Sp. z o.o. w Pruszków

2.6/5
Na podstawie 68 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Rad-Pol Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Rad-Pol Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: AGD - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Rad-Pol Sp. z o.o. w Pruszków

Warunki pracy do poprawy, ale meble to są z Włoch - bez przesady. Ostatnio pojawiła się nowa osoba w Rad-Polu, od razu widać że ma doświadczenie w przeciwieństwie do poprzedniczki, wygadany, ma przynajmniej jakas wizje, ale czy coś zwojuje z naszym Prezesem. Raczej nie, wiec pewnie skończy się tak ze znajdzie cos innego i zwieje, a szkoda.

były pracownik

Putin - to Ty chyba nie pracowałeś w firmie Rad-Pol skoro mówisz, że meble nie są z Włoch. Gybyś w niej pracował to miałbyś pojęcie i nie pisałabyś takich bzdur na formu!

Putin

Firma Rad Pol to niestety porażka. Wytrzymują tam (mówię o placowkach rad pol'a na Mazowszu) tylko przyjezdni "zza Buga" , którzy po otrzasnieciu się ze "snu o warśawie" tyraja za uragajace czlowiekowi stawki i wytrzymują każde widzi mi się swojego szefa byleby tylko nie wrócić do swoich wsi bez przyszłości...Poznałem w firmie kilka naprawdę ciekawych i wartościowych osób jednak podobnie jak ja wszyscy odeszli po zorientowaniu się na jakich zasadach działa firma (krzak!).Co do mebli "wloskich" to nie były one nawet skladane we Wlochach (warszaqakich) o Italii nie wspomnę.Skladane sa po prostu na Tworkach w Pruszkowie. Ludzie nie dajcie się nabierać oszustom!

Aneta

W tej firmie pracownicy pracują bardzo długo....wiec napewno jest ok ;)a nieprzychylne komentarze to wiadomo jakich ''pracownikow'' nie powinno sie sugerowac opiniami a samemu przekonac.

pozytywnaneutralnanegatywna
Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Rad-Pol Sp. z o.o.? Które pytanie uznajesz za najciekawsze, a które za najtrudniejsze? Które z zaproponowanych warunków na stanowisku Szukam pomocnika na budowę, murarza wydawały Ci się najkorzystniejsze?
oleo

Obiektywnie. Najniższa krajowa na umowie, reszta w kopercie.Szef notorycznie spóźnia się z wypłatani. Zero przestrzegania KP I zasad BHP. Ogólnie w firmie pracownicy mają zakaz porozumiewania się ze sobą. (usunięte przez administratora), kamery, gpsy, podsłuchy na telefonach. Nie polecam. Szkoda czasu i nerw.

tomek

[usunięte przez moderatora] płatność spod lady fałszywa pani dyrektor [usunięte przez moderatora] bez rejestracji firma jej to GoldenLine w Pruszkowie zabieranie za urlopy z prowizji i z premii - przy zarobku ok 1700zł 600zł za 10dni ur wyp inspekcja i bhp dostaje w łapę daję temat dalej do TV[usunięte przez moderatora]

Paputek

Pozwolę się dołończyć do dyskusji. Miałam okazję zapoznać się z polityką firmy i ludźmi pracujących na dobrą opinię firmy RAD-POL .Jestem zadowolona ,nikt nikogo nie wykorzystuję -ile wypracujesz tyle masz . Prosta zasada 1-Bądź uczciwy a uczciwość wraca z nawiązką . 2.Pracuj dla firmy RAD-POL jak byś pracował dla swojej firmy. Jeśłi chodzi o [usunięte przez moderatora] to pełny szacunek dla jego osoby ,gdyż to dzięki jego mocnym stronom wszyscy mieliśmy i mamy przyjemnośc pracować dla firmy. Jeśli chodzi o traktowanie pracownika -nie mam zastrzeżen -a że jest wymagający -to oto chodzi w biznesie musi dbać oto co stworzył . Nawet zwraca uwagę na drobiazgi a mianowicie,,skręcony kabel od telefonu,,ale to żaden problem -trzeba się dostosować i tyle. Ja osobiście dziękuję iż mogę się rozwijać oraz zdobywac nowe doświadczenia w tej firmie. Jak już ktoś wcześniej pisał : ,,JEŚLI TY JESTEŚ FER DLA SZEFA ON BĘDZIE FER DLA CIEBE,,

ja
@Paputek

Nie polecam Mebli z Firmy Rad-pol po pierwsze meble są z płyt paździerzowych lakierowane i szpachlowane w syfie sciema niesamowita nie polecam po drugie Pan radziuk nie wywiazuje sie z umów i sprzedaje używane meble z wystawy tragedia ale bajere ma do kłamania meble z włoch wyprodukowane u stolarzy pod pruszkowem dobre

Nonna Jadzia
@ja

"Ja" Jak jesteś taki kompetentny i tyle wiesz, to powinieneś też wiedzieć że nazwiska pisze się dużą literą.

ania

No bo [usunięte przez moderatora] nie ma nic w glowie. jest dwulicowa.

leon

wszystkie wpisy negatywne to prawda i tak bardzo łagodnie przedstawiona .Wszystkich klientów przed zakupem proponuję o rozwagę i bardzo wnikliwą analizę. A ostatni taki bardzo pozytywny nick młoda to pracownica \'dyrektorka\',która jeszcze namawia pracowników o pozytywne wpisy

młoda

Cześć!!! Co wy pleciecie bzdury, pracowałam w Rad-Polu 5 lat i chyba mogę więcej powiedzieć na temat pracodawcy niż Wy po trzech miesiącach. Ogólnie Prezes sam się wszystkiego dorobił, meble stylowe są jego pasją i konikiem więc nic dziwnego że ma bardzo duże wymagania co do pracowników. Chodzi o wiedzę na temat produktów a że tego jest bardzo dużo sorry w trzy miesiące nie mieliście możliwości zapoznania się z Pełną ofertą firmy. Umowę dostałam od razu bez problemów i kwestią negocjacji są kolejne dodatki i podwyżki, jest system prowizyjny i jeżeli nie handlujesz to nie masz kasy logiczne. Jeżeli handlujesz masz kasę i to niezłą. A jeśli chodzi o szpachlowanie mebli to się z tym zgodzę że meble są poddawane renowacji głównie te które stoją na ekspozycji długi okres czasu i są porysowane, są wtedy wystawiane do sprzedaży jaki wyprzedaż ekspozycji w bardzo niskich cenach. Praca fajna jest jedna zasada \" ty jesteś ok dla szefa i szef jest ok dla ciebie. Pozdrawiam

haha

Aż 3 miesiące czekałeś. Ja uciekłam szybciej. Takich akcji to ja dziękuję. Mydlenie oczu. Właściciel ma manię prześladowczą każdemu sprawdza komputer. Grozi wyrzuceniem z pracy za rozmowy z innymi o pensji. Teoretycznie każdy tego przestrzega. A rozstrzał duży. Wyzysk na pracownikach i obiecywanie gruszek na wierzbie.

jaqszyn

Co ty pleciesz? czlowieku. Miałem okazję tam chwile popracować. Kasa w normie, załoga OK ale "kadra" ....szkoda gadać. Nie mają pojęcia o dobrym traktowaniu pracownika. Dyspozycyjność = dziś pracujesz w Warszawie, jutro jesteś w Gdańsku. Dziennie pracuje się po kilkanaście godzin. A nie wspomnę o podejściu pana [usunięte przez moderatora] właściciela. Uciekłem z Rad Polu bo przez trzy miesiące pracy nie miałem unowy i nie byłem ubezpieczony, tyrałem jak osioł po 15 godzin i nawet dziękuję nie usłyszałem. A klientom naiwnym wciskają stare klamoty retuszowane szpachlą samochodową mówiąc, że to nowe wloskie stylowe meble. Trzymać się jak najdalej od [usunięte przez moderatora]

sad ( z ang)

A ja mam inne zdanie(usunięte przez administratora) Obiecują gruszki na wierzbie a wychodzi jak zwykle... Przykre.

Paweł

Firma Rad-Pol bardzo dobrze rozwijająca się najlepsza firma szkoda ze tylko praktyki tam odbywałem Pracodawca uczciwy jak najbardziej celujący wypłata na czas cała gotówka wysokie stawki godzinowe

Zostaw merytoryczną opinię o Rad-Pol Sp. z o.o. - Pruszków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Rad-Pol Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Rad-Pol Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Rad-Pol Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 2 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy