Rzeczywiście, wydaje się, że pracują bardzo rzetelnie. I rzeczywiście, szkoda, że niszczą sobie całą opinię tą wrzaskliwą muzyką od rana i całym alfabetem okropnych przekleństw, nie hamują się wcale.
Jeśli problemów faktycznie tu nie ma jak jeden Pan napisał to na plus, bo chce wiedzieć gdzie partnera puszczam. Ale jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa pilnowania BHP czy stale tu o nie dbają? W jaki sposób?
W tej firmie Mirosław B. I Sławomir S. (usunięte przez administratora) łudzi z pieniędzy, Mirek wypłaca ludzi po 20 złotych na godzinę, a prawnie jest 25 minimalne wynagrodzenie tak ? Sławek wiedząc, że ma wypalać po 25 wypłaca po 23, gdzie są wszystkie pieniądze które powinny zostać pracownikom wypłacone? Wydaje mi się, że lądują do kieszeni tych 2 (usunięte przez administratora) Nikomu nie polecam pracować w takiej firmie. Staniesz napić się wody już się na ciebie patrzą i cię gonią do roboty, zapalisz sobie fajkę to samo,(usunięte przez administratora)
Nie pomyliłeś firm? Jeżeli jakaś firma pracuje jako podwykonawca, to raczej nie tutaj taka opinia, wystaw podwykonawcy.
Praca w brygdzie pana Sławka.S i Mirka.B jej tragedia traktują pracowników jak (usunięte przez administratora) a gdy odchodzisz z pracy PAN BRYGADZISTA nie chce wypłacić naleznej wypłaty
Musza tu mega dobrze płacić inaczej nie uwierzę ze ludzie godzą sie na robotę w słabej atmosferze za grosze. Opłaca sie jakiś czas tu porobić? Może potem jest już spokojniej?
Wykonanie pracy jest OK. Ale traktowanie pracowników w brygdzie Pana Sławka.S jest nie ciekawe. Pracownicy nie posiadają tej samej stawki, częste wyzywanie się na pracownikach i odnoszenie się w niekulturalny sposób. Nie dziwne ze w brygadzie często zmieniają się ludzie
Firma jak każda inna, trzeba pracować fizycznie jeżeli jesteś na budowie, jednak większych problemów nie mam.
Nie wiem skąd te wszystkie komentarze, dla mnie praca bardzo dobra, zawsze zaczynam i kończę w określonych godzinach wypłata taka na jaka się umawialiśmy, wiadomo w budowlance urlop najlepiej w zimie, ale nie ma problemu wziąć w lecie.
Stała umowa i godziny pracy, urlop normlanie do wykorzystania wypłata zawsze na czas. Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń stabilna praca i zgrana ekipa.
Osobiście pracuje w firmie wiele lat i jestem bardzo zadowolony, nie mam żadnych zastrzeżeń wypłaty na czas, praca jasna i klarowna, ekipa zgrana.
O, super się to czyta. Sama chce wysłać cv i właśnie takich info szukam. Ja jestem zainteresowana pracą na posadzie asystentka administracyjna biura. Fajnie, że kasa na czas i ekipa jest zgrana, a co z dodatkami? W ofercie dają np. możliwość rozwoju zawodowego. Firma zapewnia szkolenia, kursy, które dofinansowuje czy to tylko takie puste słowa?
Szkolenia to niestety nie mam wiedzy, bony Sodexo czasami się pojawiają, musisz sobie na rozmowie zapytać.
Pracuje od kilku lat, praca w porządku, na święta bony dla pracowników, jak dla mnie nie ma na co narzekać.
Czy plotki o zwolnieniach grupowych są prawdziwe?
Gdzie słyszałeś takie plotki? W firmie takie chodzą bo ja chciałem dostać się do pracy na pracownika budowlanego ale zależałoby mi na stabilnej robocie. Stawka nadal kolo 25 zeta za godzinę czy coś ostatnio poszło do góry. Wiesz coś?
Widziałem kiedyś, że mieli rekrutację na stanowisko pracownika przy dociepleniach. Dajcie znać, wymogiem jest sprawność fizyczna. I ciekawi mnie, czy przed podjęciem (usunięte przez administratora) firma wysyła do lekarza na badania, aby sprawdzić tę sprawność i możliwości fizyczne danej osoby?
Jaka jest kultura pracy w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna?
Czy P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna narzuca terminy urlopów wypoczynkowych?
nie polecam zarobki adekwatne do wykonanej pracy (smiech na sali)
Niskim, nie ma o czym mówić
Tajemnica właśnie :D
Za pracę ciężką płacą w okolicach 25 zł ostatnio pracownik budowlany mówił, a kierowcom płacą od kursu co już jest nielegalne
Czy w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna występują paczki/bony świąteczne?
Pracuje w firmie od kilku lat i dziwią mnie trochę te komentarze, wszystko jak dla mnie jest w najlepszym porządku i naprawdę jestem zadowolony z warunków pracy i wypłaty.
Zapewne jesteś kierownikiem a wiadomo kierowników inaczej traktują niż zwykłych pracowników. Właściwie to dziwię się tej opini bo pracując tam każdy pracownik z budowy, warsztatu, czy kierowca wcale nie posiadają dobrych opini o pracodawcy gnoje które poodziedziczyly jeszcze nie w 100% firmę tak wysoko sraja niż (usunięte przez administratora) mają. A o szacunku z ich strony do pracownika można zapomnieć, a przecież dzięki pracownikom mają miliony na kontach gdyby nie oni to nie mieli by nic
Ciekawa jestem jak brak muzyki i tego okazywania emocji poprzez wysławianie się wpłynęłyby na efektywność ich pracy. Może ta muzyka jednak pomaga im robić po prostu szybciej?
Szanowna Pani Maju, to wyrażanie emocji, jak Pani była łaskawa określić, są to wyrażenia, których używanie w miejscu publicznym, stanowi w Polsce wykroczenie.
JAKI PRACODAWCA TACY PRACOWNICY NIE MA CO SIĘ ŻUCAĆ NA PRACOWNIKÓW, ALE NA PRACODAWCÓW KTORZY NIE POSIADAJA UMIEJĘTNOŚCI SZANOWANIA DRÓGIEGO CZŁOWIEKA, A O KASIE JUŻ NIE WSPOMNĘ CIĘŻKO CHARUJĄ PRACOWNICY A JAK POJDZIESZ PO PODWYŻKE TO CIE ZRÓWNAJĄ Z BŁOTEM. KONTRAKTY MAJĄ NA MILIONY A PRACOWNIKOM WMAWIAJA ZE NIE MAJA KASY ŚMIECH NA SALI
Co to znaczy, że idąc po podwyżkę można zostać zrównany z błotem, czyli że jej się nie dostanie ? No bo ciekawe jakie dają wtedy uzasadnienie..... oprócz braku kasy, chyba że ludzie wierzą w to.
Widzę, że już ktoś pytał o pracę dla asystentki administracyjnie biura. Też widziałam to ogłoszenie, ale mnie ciekawi tu praca w marketingu, choć nie mają teraz rekrutacji. Ale w tej ofercie dla asystentki napisali, że praca jest stacjonarna. A w dziale marketingu to jest szansa na pracę zdalną lub częściowo zdalną? Wiecie, czy szykuje się tu jakas rekrutacja do marketingu?
Czy trzeba spodziewać się jakiegoś testu lub zadania rekrutacyjnego ze znajomości Comarch Optima? Napisali, że znajomość tego jest mile widziana w ofercie pracy na pozycję Asystent / Asystentka administracyjna biura. Jak zadeklaruję, że znam ten program, to rekruter to sprawdzi? Czy weryfikują to dopiero, jak zacznie się prace i trzeba ten program wykorzystać podczas pracy?
Jak się pracuje w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna?
Zobacz opinie na temat firmy P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 6 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!