Widzę, że prawie tylu zadowolonych z pracy, co rozczarowanych. A szukają teraz w ogóle ludzi? A nawet jeżeli nie, to być może jest szansa, że praktykują coś takiego, jak rekrutacja otwarta? Jeśli ktoś wie, to bardzo proszę o info.
Co prawda, trudno przeprowadzić jakąś krytykę wykonania pracy, to jednak dyskwalifikuje ich całkowicie problem z kulturą osobistą. To, w dzisiejszych czasach, naprawdę rzadkość. Trudno sobie wyobrazić, by z takimi zachowaniami, pracowali np. na budynku jakiejś korporacji czy poważnej instytucji. Wiadomo, mieszkaniec bloku wszystko musi znieść... Należy więc rozważyć ten wybór.
Firma kończy ocieplać nasz budynek w Warszawie. Opinia o pracy jest bardzo pozytywna: wysoka jakość, dokładność, sumienność, rzetelność - chociaż, oczywiście, ich arcydzieło zweryfikuje pierwsza potężna nawałnica;;)). Opinia o kulturze osobistej jest bardzo zła: głośna muzyka, ordynarne przekleństwa (nie liczą się z tym, że ktoś może spać po nocnej zmianie, prowadzić spotkanie przez internet czy przeżywać jakieś osobiste tragedie i chce mieć spokój). Zaglądają do mieszkań.
Czy można dostać pracę na kategorie C znajomościom języka włoskiego
Firma jest dobrym pracodawcą ale konkurencji to przeszkadza. A poza tym nie popełniają błędów tylko ci którzy nic nie robią.
Ta firma ocieplała kiedyś mój blok! tzn blok spółdzielni mieszkaniowej w którym mieszkam!!! gdzie tam mój blok!!! nie jestem ":ZELIAŚ"!!! Poszedłem któregoś dnia do piwnicy (koło południa) i... się przestraszyłem!!! NIE! to nie był szczur!!! to byli pracownicy!!!! (ZELIAŚ) INSPEKCJA BUDOWLANA była na budowie!!!! nie mieli siatki na rusztowaniu i... (usunięte przez administratora)do piwnicy!!!! że niby nie ma prac na budowie!!!! Ale to jest NIC!!!! Po tych letnich pracach przyszła JESIEŃ! Podjeżdżam pod blok. Na parterze - w oknie - sąsiad pali papierosa. Pytam: coś sąsiad taki wesoły..? A on mi na to: byli GOŚCIE z MPECu i szukali czujnika na ścianie od północnej ściany bo FACHOWCY od ZELIASIA położyli na nim styropian i tynk.... DZIĘKUJEMY BARDZO!!!!
Witam zacznijmy od tego ze trudno nazwac ich firma pracuje tam moze na cala firme ze 6 fachowcow ktory rozumia prace reszta to niewolnicy ktorzy nie maja bladego pokecia o pracy szefostwo wykorzystuje ich do maksimum niny dajac z metra w tym za stawianie rusztowanie i wozkow nie placi za zrywanie parapetow nie placi za obrobki blacharskie jak on to mowi macie w metrach omijac ich szerokim lukiem lampa na polu do sciany ponad 40 kaze im (usunięte przez administratora) niby szef siedi w samochodzie i ma (usunięte przez administratora) Juz nie wspomne o tych ktorzy paracuja w delegacji zadnej diety po 5 w jednym pokoju jebanie dzien dzie po 12 godzin za marne grosze AUSCHWITZ
@Franek, a jesteś zainteresowany pracą w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś? Może już zdecydowałeś się aplikować do pracy w tym miejscu? Przypominam osobom wypowiadającym się poniżej, że to forum nie jest odpowiednim miejscem na plotki i rozmowy na poboczne tematy, niedotyczące pracy w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś.
Warto podkreślić, że zamieszczane plotki nie są umieszczane przez osoby a jedną konkretną osobę. A przez kogo, to wszyscy i tak wiedzą. Nie ma sensu żeby w ogóle reagować, bo ta osoba najbardziej szkodzi ale sama sobie.
Warto podkreślić i nie zapominać, kto roznosił na kogo plotki, po całym osiedlu i nadal to robi !!!Jakoś nikogo sąsiad nie upominał żeby nie zwracać uwagi.
Warto podkreslic, i zwrocic uwage z kim ma sie do czynienia na co dzien, i co do kogo sie mowi. Bo jak juz wiadomo szwagier pseudo handlarza z pod 32 ma wprawe w przebijaniu opon.
Panie pokrzywdzony ludzie uzywają mozgów , nawet oczernianie innych z zamiarem wyjscia z twarza, nie znaczy ze kazdy panu wierzy. Tarnów jest malym Miasteczkiem , wystarczy wyjsc za rog i posluchać co inni maja do powiedzenia na pana temat .
A sasiadowi to juz nawet Mercedes przeszkadza lol ;D prosze sie zajac swoimi thujami w ogrodku a nie tym, kto co gdzie i kiedy.
Chyba a nawet pewne ze poprzebijal to szwagier (usunięte przez administratora) z pod 26 z tego co mi wiadomo .
Ludzie ogradzaja sie do okola thujami, plotami bo to wstretne, wscipskie, brzydkie ciekawskie babsko wszedzie, nawet w szpitalu sieje propagande wsrod ludzi. :/
Spartolili robotę troszkę
Taka macie dobrą pracę i dlatego od dawna nikt nie korzystał z tego forum?
wszystko ok. tak jak dogadane tak płacone
Nie polecam!!! Niech wypłaca wypłaty bo pracownicy zapieprzaja w takie upały a kasy nie ma... Oni się woza mercedesami niech idą robić nawet 2 godzin by nie wytrzymali
pracodawca ogłaszając się poszukujac kierowcow, obiecuje nowoczesny tabor i pracę cały rok. w rzeczywistości na mysli ma np. czarna scanie r380 (e4) ledwie krecaca kołami, lub wiecznie psujace się MAN-y; wszystko wyeksploatowane na trasach Włoch po 1 000 000 km przystosowane pod lajby. jeśli chodzi o rok pracy jest to 10 msc pracy, 2 błagania o jałmużnę.
dla ludzi o mocnych nerwach i niskim zapotrzebowaniu na pieniadze. dla wtajemniczonych "Magne-b6 max"
kierowca naczepy wywrotki. jeśli lubisz "wyścig słoni ", ciagle podrzucane kłody pod nogi , to praca idealna dla Ciebie. wyjazd z bazy o 5 rano a ciągle słyszysz że powinieneś jechać wcześniej. brak materiału na kopalniach; kolejka na 3 godziny-to nic stój przecież za to nikt Ci nie zapłaci. absurdalne normy spalania wziete chyba z internetu. ksiązkowa wiedza szefa ponad wszystko niemajaca zadnego odzwierciedlenia w praktyce. nigdy w 100% nie wiesz za co tobisz bo kazdy kurs jest placony o grosz inaczej a jakas praca dodatkowa? " masz to wliczone!". sprzęt również pozostawia wiele do życzenia lub raczej chęć odpowiedniej jego naprawy.
@kupiec Szkoda, że jesteś rozczarowany jakością usług, które wykonuje firma P.B.U.H."ZELIAŚ". A próbowałeś rozmów z jej Dyrektorem na temat tych usterek - jeśli tak, to co powiedział? Jeśli ktoś z pracowników tego przedsiębiorstwa chciałby zabrać głos, to serdecznie do tego zachęcamy. Chętnie dowiemy się na przykład tego, jak wygląda atmosfera miedzy jego współpracownikami. A może prowadzą w tym momencie procesy rekrutacyjne?
Rozmow ??? Nie było to możliwe , z racji iz strach i w pewnym sensie i wiedzą ktorą posiadam (łem ) przerosła pewne osoby . Komunikacja była możliwa tylko drogą e-mailowa.
Nie pracowelem u tego Pana na szczęscie ale nie polecamy domów , wilgoć odparzone ściany zalane ogródki i dopraszanie sie o gwarancje. Nowa inwestycja na ul.Obrońców Tobruku w Mościcach.
Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?
Jak się pracuje w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna?
Zobacz opinie na temat firmy P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w P.B.U.H."ZELIAŚ"Leszek Zeliaś i Sylwester Zeliaś Sp. Jawna?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 6 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!