Niestety nie polecam pracy w Banku Pekao. Zatrudniają ludzi, czasami po 1,5 miesiąca się czeka na sprzęt do pracy wiec teoretycznie nie robi się nic. Dużo działów widmo powstało dla potrzeb zatrudnienia ludzi z IdeaBanku. Szefostwo jest ok, koordynatorzy już niekoniecznie, zatrudniają, szkolą aby po okresie próbnym nie przedłużyć umowy bo Bank ma już inne plany które co chwila się zmieniają. Praca mega niestabilna i nie pewna. Ktoś kto szuka stabilizacji to na pewno nie tu.
Można prosić o skonkretyzowanie tych działów widmo? faktycznie dosłownie nikogo tam nie ma czy ktoś jest ale nie pracuje? Zmienność tych planów by mnie też interesowała, czego tak właściwie dotyczą, że kończy się to podziękowaniem za współpracę?
Są pracownicy, ale karta obowiązków jest tak rozległa że można by na każdym stanowisku tam pracować. HR nawet nie pilnuje terminu okresu ważności badań lekarskich, jest grono osób którym już dawno się przeterminował badania i nikt na to nie zwraca uwagi. Masa błędów które popełnia dział HR z którymi pracownik później walczy sam. Brak komunikacji między szefostwem a kadrami. Premie kwartalne które przyznawane są na nie jasnych zasadach. Nazwałam go działem widmo gdyż takiej jednostki nigdy w Banku nie było, powstała jedynie żeby upchnąć gdzieś ludzi z byłego IdeaBanku, docelowo nie wiadomo co się będzie robić bo tu decyzje są z dnia na dzień podejmowane, pracownicy oczywiście dowiadują się ostatni o tych decyzjach. Niestety brak ładu i składu. Nie polecam.
Ja tez nie polecam . Kolega pyta o schludny strój - że pracodawca powinien go zapewnić lub dać ekwiwalent na to - tutaj nie ma żadnej z opcji . Musisz sobie sam kupić za te marne grosze które zarabiasz . Firma rodem z PRL-u . Tak zwany HR nie ma pojecia co dzieje się w placówkach . Kadra wyższego szczebla nie ma wogole wykształcenia które niby jest wymagane . Jak dla mnie brak kompetencji do zarządzania . W placówkach jest chora atmosfera . Jeżeli macie ochotę stracić zdrowie i dokładać do interesu to zapraszam . W przeciwnym razie unikajcie tej firmy
Tak, to prawda, mi nie przedłużyli umowy podając jakieś nie prawdziwe powody, wcześniej utrzymując w przekonaniu, że umowa będzie przedłużona a poinformowali na ostatnią chwilę. Niepoważni ludzie tam pracują. Mocno nie polecam, zwłaszcza jak ktoś pracował w komercyjnych bankach, to tu się cofnie w czasie o jakieś 15-20 lat. Kultura organizacyjna fatalna i ogólny bałagan.
A jakie powody podali? To ile dni przed końcem umowy poinformowali cię, że jednak jej nie przedłuża? W ogóle to jakie umowy przeważnie mają pracownicy? Często się właśnie zdarza, że nie są one przedłużane?
... doświadczyłam tego, pomimo starań, wykonywania zadań, planów,są układy, układziki, stara ekipa trzyma się siebie, kłamiąc, knujac, dyskryminujac, utrudniajac, (usunięte przez administratora), wyciskają nowego pracownika jak cytrynę, są bezwzględnie, a góra wciąć wieży zakłamanym menadżerów, zwalniających, nie dających szans nowym choć Ci pokazali ze robią biznes, przerażające i smutne, nie polecam, ostrzegam, sprawy nadal zamiatane są pid dywan, a stara kadra trzyma się kurczowo razem.
Zgadzam się, nie dają szans nowym pracownikom, stara ekipa szukanuje, (usunięte przez administratora), dyskryminuje, mają w tym doświadczenie i wprawę, wszystko zamiatane jest pod dywan, obiecują i zwalniają, bez skrupułów, bez szansy, bez powodu, a jeśli pokazujesz że pracujesz cóż źle, bo wyrywasz ich że, strefy komfortu, że można.... Smutne i bolesne doświadczenie
a to po jakim czasie są zwalniani Ci nowi pracownicy? na ile dostają swoją pierwszą umowę? i w takim razie, to totalnie nikt nowy nie osiada się na tym stanowisku? cały czas pracuje tylko stały zespół?
Mogę się podpisać pod tym tekstem, wystawiają ofertę pracy, tworzą stanowisko, pracownik się szkoli,stara, angażuje, wykonuje należycie i profesjonalnie swoją pracę, posiada dużą wiedzę, motywację i doświadczenie,po czym po roku umowy na czas określony dostaje informację,że baj baj...., zupełnie bez sensu,bez konkretnych argumentów,bo nagle koncepcję zmienili,że już nie potrzebują dobrego pracownika, może wolą istnieć nadal w marazmie jakim istnieli,bez nowości, świeżości i uniwersalnośći. Jak dla mnie ,w mojej opinii, tak, duży bank,i nieprofesjonalne potraktowanie człowieka, który przez rok tak naprawdę był chyba wykorzystany. Ciężko powiedzieć,jakie intencje bank ma tworząc stanowisko,po czym je likwidować,po roku czasu. Bardzo, ale to bardzo nieprofesjonalne podejście do pracownika i tym samym brak szacunku. Nigdy z czymś takim nie miałam/em do czynienia. Warto dwa razy się zastanowić, zanim podejmie się pracę na danym stanowisku,w tejże instytucji.
@byly pracownik -czy ja mogę poprosić kontakt do Ciebie ponieważ mam kilka pytań - no chyba że jest tu jakiś były pracownik który pracował w zeszłym roku
Cześć, Na początku zaznaczę, że miażdżąca większość opinii zamieszczanych tutaj pochodzi od osób, które z jakichś powodów odeszły z pracy (tak jak ja), dlatego dla czytających sugestia, musicie mieć to na uwadze i patrzeć na oceny przez ten pryzmat. Pracowałem tu 1,5 roku . Od początku zaznaczę, że tego pracodawcę (jak chyba wszystkie korporacje) można oceniać z dwóch poziomów: ogólnego jak i departamentu. Ja się skupię na poziomie ogólnym, bo departament znam tylko jeden i to pewnie zależy gdzie trafisz. Zacznę jednak od tego, dlaczego odszedłem. Gdy się zatrudniałem, zażądałem określonej kwoty i taką otrzymałem. Po mnie do naszego zespołu przyszło jeszcze kilka osób. Okazało się, że w określonym zakresie naszych kompetencji ja mam największą wiedzę i doświadczenie (również spośród tzw. "starych pracowników" zatrudnionych przede mną). Ta wiedza wyszła i po ok. pół roku od zatrudnienia dostałem do opieki swój projekt. Robiłem z Niego szkolenia innym pracownikom, zajmowałem się trudniejszymi przypadkami. Z rozmów z przełożonym wyszło, że zarabiam mniej niż inni, zacząłem podsłuchiwać co mówią ludzie i okazało się, że osoby, które ja szkolę, którym zabieram trudniejsze przypadki, zarabiają więcej niż ja. Poszedłem na rozmowę z przełożonym i powiedziałem, że rozumiem, że zażądałem za mało, ale jeśli się wykazałem, jeśli pokazuje swoje doświadczenie i wykorzystuję tutaj wiedzę zdobytą gdzie indziej, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby mnie docenić. Nie oczekuję zarobków wyższych od moich kolegów, ale chociaż takich samych. Spotkałem się z odmową. Złożyłem CV i w innej firmie otrzymałem ile chciałem, zatem jeśli liczysz na to, że pracodawca Cię doceni, to nie tutaj. Tu panuje postkomunistyczne myślenie w tym zakresie i ciekaw jestem co pracodawca zrobi, gdy wejdą odpowiednie przepisy unijne. Podam przykład jednego minusa z mojego departamentu, który ponoć jest charakterystyczny dla całego Banku (bo rozmawia się z innymi pracownikami również) - otóż na jednego pracownika przypada tyle pracy, że można by nią oddzielić kilkoro ludzi, więc to, że nie mieścisz się w 8 godzinach jest raczej normą, trzeba tego mocno pilnować. I jeszcze jeden minus - pakiet medyczny (zależny od właściciela Pekao). Ktoś przyzwyczajony do innych standardów prywatnej opieki medycznej będzie musiał zejść na ziemię (tu np. horrendalnym wyzwaniem jest zdobycie kolejnej recepty przy chorobie przewlekłej, jeśli wystawi ją placówka współpracująca). Mimo wymienionych wad, oceniłem pracodawcę pozytywnie, bo: - mimo tego, że moje zarobki były niższe niż moich kolegów z zespołu, to były stosunkowo wysokie jak na standardy rynku (choć dostałem wyższe w innej firmie), - są coroczne podwyżki dla pracowników i są one realne (w ostatnim roku objęły wszystkich pracowników, w poprzednim był wymóg określonego stażu pracy). Jak to kiedyś czytałem w jednym z artykułów branżowych, zarobki nie są najważniejsze, ale nimi najłatwiej pracodawca może przysłonić inne mankamenty i tak właśnie jest w tym wypadku. Gdybym zażądał odpowiednio wyższej kwoty na początku, pewnie przez myśl by mi nie przeszło odchodzenie z tej pracy. Żądajcie więc dużo - "Sky is the limit" ;) I warto pamiętać o jeszcze jednej korporacyjnej zasadzie - "trawa zawsze jest bardziej zielona tam, gdzie nas nie ma".
Nie polecacie nawet, żeby załapać się na start w branży? Jest nabór Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta. Jakoś nie mogę uwierzyć, że w każdym oddziale byłby taki ponury klimat, czy brak poszanowania. Swoją drogą chętnie dowiedziałabym się, gdzie konkretnie jest ta placówka w W-wa, do której jest aktualny nabór. Dla pracownika dzielnica i dojazd ma kluczowe znaczenie...
Nie bo sama branża się zwija jeśli chodzi o warunki pracy, charakter pracy i samą ilość pracodawców...Zastanów się co chcesz robić w życiu za 5 czy 10 lat.. . Banki z udziałem państwa słabo płacą, mają przerost kadry która nic nie robi poza videokonferencjami a w pakiecie masz klientów emerytów na których nie zrobisz planów.. O atmosferze między pracownikami już nie mówiąc bo jesteś zagrożeniem dla ich miejsca pracy..
Praca polega na tym że siedzisz na kasie, co dzień musisz obdzwaniać klientów i umawiać skuteczne spotkania, tłumaczyć się z tego co zrobisz i jeszcze masz plany sprzedażowe. No i ciągle na zastępstwo się gdzieś idzie ale to nie zwalnia z wykonania planu.
Co masz na myśli pisząc, że branża się zwija? Ja myślę, że nie tylko to ma znaczenie, co ta kandydatka (chyba) planuje za x lat, ale w jakim kraju będzie żyła za x lat. Jeśli wybory dadzą wynik, jakiego się spodziewam, to kolejne etapy będą polegały m.in. na "odzyskiwaniu" banków i wbrew temu co piszesz, nie tylko emeryci będą w placówkach z państwowym udziałem składać swoje oszczędności. Po prostu nie będzie innego wyboru :) A info o rywalizacji rozumiem i przyjmuje. Gdyby jeszcze padła stawka płacowa, to super :)
Faktycznie aż tak zła jest atmosfera między pracownikami? Myślałam nad praca w banku ale zdalną i nie mogę znaleźć informacji czy jest to w ogóle możliwe ? Wtedy w sumie nie ma się aż tak kontaktu z ludzmi a pasowałaby mi praca z domu
Widzę ze ktoś się nieźle produkuje nt. doxis i Łaszczewskiego, sortując po najnowszych doskonale widać jednego autora i frustrata. Szczególnie że ten dział to promil wszystkich pracujących w banku a komentarzy w ostatnim czasie 80 proc... Zgadując: zostałeś zwolniony i teraz próbujesz się mścić w najodpowiedniejszy sposób dla małego człowieka.
Hej chciałem się dopytać ile można dostać na stanowisku analityka kredytowego? Jak wygląda podział na junior mod i senior oraz w zależności od indywidualnego i firm, ile można wynegocjować stawkę na juniora na po studi qch ekonomicznych? Z góry dziękuję za odpowiedzi
Pojawia się dużo ofert związanych z wyceną nieruchomości - Warszawa - czy podzieli się ktoś informacją o tym, jak jest? Atmosfera, zarobki - czy 12 tysięcy na rękę jest realne?
Jakie wynagrodzenie Bank może zaproponować dla Doradcy Klienta Zamożnego w Trójmiescie? Mam doświadczenie i sukcesy sprzedażowe. Proszę o widełki podstawy + ile wynosi mniej więcej premia przy realizacji planu na poziomie 100% wykonania.
Nie polecam pracy w tym Banku. Pracowałem ponad 5 lat na stanowisku dyrektora oddziału. O ile atmosfera w placówkę bardzo dobra, wyniki również o tyle oczekiwania przełożonych dotyczące służalczości, uczestnictwa w procederach nieetycznych i gnębienie ludzi w okresach przedemerytalnych są normą
witam, nie powinno mnie tu być bo pracuję w konkurencji a jednak mam do Was pytanie? Moze słyszeliście o naszych podwyżkach które mają wejść od 01/07? Wszyscy pracownicy są oburzeni …. Czy możecie mi powiedzieć ile zarabia w Waszym banku starszy doradca ze stażem ok 20 lat?
Tu nie ma podziału na młodszych i starszych doradców. Zarobki są różne.
to znaczy? Mi chodzi o staż pracownika i doświadczenie… tyle samo zarabia osoba pracująca rok i 20 lat?
Więcej zarabia ten, który pracuje rok, bo w tej firmie nie szanuje się "starych" i doświadczonych pracowników
Cześć, będę wdzięczny za informację jak wygląda system wynagrodzenia na stanowisku Eksperckim(nie w bezpośredniej sprzedaży)? Jaka podstawa, jakie są dodatkowe składniki wynagrodzenia? Czy jest "trzynastka" itd.?
Cały czas pytacie o to samo - proszę czytać ze zrozumieniem poprzednie informacje czyli - pracują tam ludzie bez wykształcenia ( przykładem jest moja Pani Dyrektor - która nie posiada wyższego wykształcenia - boi się Regionalnego więc słowem nie obroni pracowników ) - wypłaty na stanowiskach kasjerskich i obsługi są poniżej normy - plany wywalone w kosmos no i oczywiście wieczne pretensje że mało . Może w końcu niech dyrektorzy i regionalni wezmą się do roboty a nie podczas godzin pracy chodzą do fryzjera czy kosmetyczki . W tym banku nic się nie zmienia i nie zmieni - pracują tu osoby starsze bo młodsze uciekają . Proponuje nie łudzić się że tu będzie inaczej . Już nie wspomnę o tym ile bank ma spraw w sądach o (usunięte przez administratora) lub o niewypłacone pieniądze . Szkoda że tym się nie pochwała
Cześć, orientuje się ktoś co to za stanowisko: bankier? W zakresie obowiązków pozyskiwanie klientów bankowości prywatnej z prawem jazdy? jak wygląda system premiowy? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam
Ta opinia jest:
Mnie też tak chcieli (usunięte przez administratora) Złożyłem reklamację i okazało się że Pani pomyliła klientów i komuś nie naliczyła odsetek za zwłokę a mi naliczyła Grymuba akcja miała miejsce ale wystarczy to zgłosić do odpowiednich służb by klienci wiedzieli co tam się wyprawia i jak zarabiają na klientach.
Cześć słyszałem że u Was da radę złapać kilkadziesiąt tys premii rocznej. Prawda to? Od czego to jest zależne? Sprzedawca firmy i bankowość private.
zależy od segmentu firm. Jeśli MŚP 10-60 to jak najbardziej realna premia roczna nawet do 84 brutto, ale zależna też od wyniku banku. Za poprzedni rok z konkursami przekroczyłam 100 tys premii brutto, zaznaczę, że wyniki TOP10 w Polsce.
Jako była pracownica, która pracowała ponad 1,5 roku powiem - że po pracy w tym w Banku mam same traumy. Gdy miałam oddać telefon służbowy i karty dostępowe to myślałam o tym, że się popłaczę tam. Masz się skupić na kredytach, telefonach i innych produktach kredytowych, a kiedy jest jakiś problem to nagle każdy umywa ręce. Dyrektorzy inwigilują pracowników na każdym kroku, miałam nawet wyliczony czas ile byłam w toalecie. Nie było czasu aby nawet zjeść posiłku, indywidualne odprawy na których jesteś (usunięte przez administratora) i wpaja Ci się, jak bardzo jesteś bezużyteczny mam nadzieję - że ten bank pod względem pracodawcy upadnie i coś się zmieni.
Jakie są zarobi za stanowisku specjalisty da sprzedaży i obsługi kl.?
Pracowałem w tym banku rok- wiec opowiem jak to wyglądało z mojej strony . Na początku zacznę od tego iż moja Pani Dyrektor nie miała wyższego wykształcenia (w ofertach jest napisane iż to jest wymóg konieczny ) niestety ale było widać braki w wykształceniu . Niestety kobieta potwornie się bała regionalnego - nie potrafiła obronić pracowników pomimo że były wyniki bo niestety nie miała wykształcenia - no ale cóż się dziwić skoro pani pracująca w fabryce na taśmie została dyrektorem . Nie łudźcie się że w innych oddziałach jest inaczej . Zero szacunku do pracownika . Już nie wspomnę o podejsciu regionalnego do nas pracowników - byliśmy traktowani jak (usunięte przez administratora) . Bank ma bardzo dużo spraw o (usunięte przez administratora) ponieważ ludzie nie wytrzymują tego . Jestem bardzo zdziwiony że dział HR na pewnie sprawy nie reaguje - moje drogie Panie nie piszcie bzdur na temat sytuacji w banku oraz jak to się super pracuje - bo to jest kłamstwo - i teraz zachodzi pytanie czy wy nie wiecie co się dzieje w terenie czy jestescie tak głupie i nie reagujecie na to . Nie polecam tej pracy nawet dla osób zaczynajacych kariere - BARDZO MAŁE PIENIEDZE SIĘ ZARABIA A JESLI CHODZI O PREMIE TO LECĄ W ...... Dodatkowo jest notoryczne okłamywanie klientów (brak informacji o opłatach dodatkowych ) ....Nie liczcie że w innych oddziałach jest inaczej i nie ma sie co (usunięte przez administratora) - staraca czasu i moich nerwów na ten bank - pensja na minimalnym poziomie .....ja nie polecam . Dlatego odszedłem z pracy bo za te pienidze rachunków nie opłacisz
Nie polecam pracy na Analityka IT. Dają taki zakres obowiązków że jesteś ALL IN ONE (analityk biznesowy to systemowy, tester, wdrożeniowiec, PM i fajnie jak by jeszcze programował), a projektów duzooo a ludzi mało.
Witam, mam pytanie o ofertę pracy "Ekspert w Biurze Infrastruktury" a konkretnie działka IT. Czy ktoś może podzielić się opinią, przemyśleniami? Jakie widełki, czy jest praca z domu? Ile trwa okres próbny?
Najgorsze miejsce pracy jakiego doświadczyłam. Brak rzeczywistych szkoleń. Szkolenia tylko dla firmalnosci polegają na odsłuchiwaniu nagrań. Testy kompetencyjne po zatrudnieniu służą przełożonym do wykazywania za wszelką cenę, że brakuje wiedzy, że jest się mniej kompetentnym niż przełożeni. Okropna atmosfera. SME poniża pracowników.
Nie polecam tej firmy. W Centrali panuje bardzo betonowa, zakłamana i zafałszowana atmosfera pracy. Pozoranctwo i formalizm. Wszelkie negatywy zamiatane są pod dywan i ukrywane. Hierarchia władzy jak z czasów PRL. Każdy kto jest wyżej oczekuje podlizywania się i żąda służalczej postawy od współpracowników. SME obrażają członków zespołu poniżając ich i zarzucając brak kompetencji na podstawie wyników testów które są skonstruowane w taki sposób aby wykazać błędne rozumowanie, źle skonstruowane logicznie pytania dopuszczające różne interpretacje. Zdecydowanie nie polecem tej firmy.
Nie polecam pracy w tej firmie, zwłaszcza w centrali. To czego tam doswiadczyłam to szok i niedowierzanie, że może być tak fatalna atmosfera w zespole. Zakompleksiona i niekompetentna kadra usilująca za wszelką cenę udowodnić kazdemu nowemu czlonkowi zespołu, że jest niekompetentny. Szkolenia przeprowadzane na szybko tylko dla firmalności. Pozoranctwo i (usunięte przez administratora) oraz buta SME, (usunięte przez administratora) Woda sodowa uderzyła do głowy także QC, która traktuje z góry nawet osoby dwa razy starsze od siebie i zachowuje sie jakby pozjadała wszystkie rozumy. Dodatkowo totalny brak profesjonalizmu Team Leadera, który niemal codziennie się spóźnia, lekceważy podwładnych a podlizuje się przełożonym i nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu zespołem.
Dzień dobry, chciałbym się dowiedzieć na jaką podstawę może liczyć Doradca Klienta Biznesowego? Jakie są widełki?
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Bank Pekao - Warszawa
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Bank Pekao
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Bank Pekao?
Zobacz opinie na temat firmy Bank Pekao tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 52.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bank Pekao?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 23, z czego 2 to opinie pozytywne, 19 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Bank Pekao?
Kandydaci do pracy w Bank Pekao napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Grzybowska 53/57
- Barlinek - Pekao
- Biała Podlaska - Pekao
- Biała Podlaska - Pekao
- Białobrzegi - Pekao
- Białystok - BANK POLSKA KASA OPIEKI S.A.
- Bielsko-Biała - Bank Pekao SA Placówka Partnerska nr 10115
- Bielsko-Biała - Bank Polska Kasa Opieki S.A. I Oddział w Bielsku-Białej ul. Grunwaldzka 40a, 43-300 Bielsko-Biała
- Bielsko-Biała - Pekao
- Biłgoraj - Pekao
- Brzesko - Pekao
- Brzeszcze - Pekao
- Brzeziny - Pekao
- Bukowno - Pekao
- Bychawa - Bank PeKaO S.A.
- Bytom - Pekao
- Bytom - Pekao
- Chełm - Bank Pekao SA w Chełmie
- Chełm - Bank Polska Kasa Opieki S.A.
- Chełm Śląski - Pekao
- Chojna - Pekao
- Chojnice - Pekao
- Chorzów - Pekao
- Choszczno - Pekao
- Chrzanów - “Bank Pekao SA”
- Ciechanowiec - Pekao
- Ciechocinek - Pekao
- Cieszyn - Pekao
- Czaplinek - Pekao
- Czarnków - Bank PeKao S.A..
- Czechowice-Dziedzice - Pekao
- Gdańsk - BANK POLSKA KASA OPIEKI SA
- Gdów - Pekao
- Giżycko - Pekao
- Giżycko - Pekao
- Gliwice - Bank PEKAO S.A.
- Gliwice - Pekao
- Jędrzejów - Pekao
- Kalisz - Bank Pekao SA
- Kalwaria Zebrzydowska - Pekao
- Kamień Pomorski - Pekao
- Katowice - Bank Pekao S.A.
- Kędzierzyn-Koźle - Bank Polska Kasa Opieki SA I Oddział w Kędzierzynie-Koźłu
- Koszalin - Pekao
- Koszalin - Pekao
- Kozienice - Pekao
- Kozy - Pekao
- Kraków - Bank Pekao S.A.
- Krasnystaw - Bank Pekao SA Placówka Partnerska nr 3130061
- Leszno - Pekao
- Leżajsk - Pekao
- Lębork - Pekao
- Limanowa - Pekao
- Lipno - Bank Pekao SA I Oddział (Lipno, Polska)
- Lipsko - Pekao
- Lubin - “Bank Pekao SA”
- Lublin - BANK PEKAO S.A.
- Lublin - Bank Polska Kasa Opieki S.A O/Lublin
- Łódź - Bank Pekao SA Oddział VIII
- Łódź - Bank Pekao SA Oddział XI Filia 3
- Łódź - Bank Pekao SA Placówka Partnerska nr 20910
- Łódź - Bank Pekao SA Punkt Bankowy w Łodzi
- Łódź - Bank Polska Kasa Opieki S.A.
- Łuków - BANK Pekao S.A
- Miechów - Pekao
- Międzychód - Pekao
- Międzyrzecz - Pekao
- Milanówek - Pekao
- Mińsk Mazowiecki - “Bank Pekao SA”
- Mińsk Mazowiecki - Bank Polska Kasa Opieki S. A.
- Mława - Bank Pekao SA Oddział XIII Warszawa Filia
- Mońki - Pekao
- Morawica - Bank Pekao SA Placówka Partnerska nr 10906
- Morąg - Bank Pekao SA Placówka Partnerska nr 21015
- Mrągowo - Bank Pekao S.A.
- Mrągowo - Bank Pekao SA Oddział I
- Mysłowice - Bank Pekao S.A.
- Niepołomice - Pekao
- Nowy Wiśnicz - Pekao
- Nysa - Bank Polska Kasa Opieki SA. I Odział w Nysie
- Oborniki - Bank Pekao SA Placówka Partnerska nr 41103
- Olkusz - Bank PEKAO SA
- Olsztyn - Bank PeKaO S.A.
- Olsztyn - PEKAO S.A.
- Opatów - Bank PEKAO S.A
- Opoczno - Pekao
- Opoczno - Pekao
- Opole - Bank PEKAO SA
- Ostrołęka - Bank PEKAO S.A.
- Ostrowiec Świętokrzyski - Bank Pekao SA
- Puszczykowo - Pekao
- Rabka - Pekao
- Racibórz - Pekao
- Radom - Bank PEKAO SA O/Radom
- Radom - Bank Polska Kasa Opieki S.A.
- Radom - Pekao
- Ruda Śląska - Pekao
- Rybnik - Bank Pekao S.aA
- Ryki - Pekao S.A.
- Rypin - Pekao
- Rzeszów - “Bank Pekao SA”
- Rzeszów - Bank Pekao SA Oddział I Filia 1
- Rzeszów - Pekao
- Sandomierz - Bank PeKaO S.A.
- Sandomierz - Bank Pekao SA/O Sandomierz
- Skierniewice - Pekao
- Skoczów - Pekao
- Skórzewo - Pekao
- Słubice - Pekao
- Sochaczew - Bank Pekao S.A.
- Sokółka - Pekao
- Solec Kujawski - Pekao
- Sopot - Pekao
- Sosnowiec - Pekao
- Stalowa Wola - Bank Pekao S.A.
- Starachowice - Pekao
- Śrem - Bank Pekao SA Oddział
- Środa Wielkopolska - Pekao
- Świdnik - Pekao
- Świdnik - Pekao
- Świdwin - Bank PeKaO S.A.
- Świdwin - Bank Polska Kasa Opieki SA I Oddz.Świdwin
- Świebodzin - Pekao
- Świecie - Pekao
- Świnoujście - Pekao
- Tarczyn - Pekao
- Tarnobrzeg - Pekao
- Tarnowskie Góry - Pekao
- Tarnów - Pekao
- Tomaszów Lubelski - BANK PEKAO S.A.
- Tomaszów Lubelski - Pekao
- Tomaszów Lubelski - Pekao
- Tomaszów Mazowiecki - Pekao
- Toruń - Bank Pekao S.A.
- Trzebiatów - Pekao
- Trzebinia - Pekao
- Ustka - Pekao
- Ustrzyki Dolne - Pekao
- Wałbrzych - Pekao
- Wałcz - Pekao
- Warka - Pekao
- Warszawa - Bank Pekao S.A.
- Warszawa - Bank Pekao SA Oddział I i XVII
- Warszawa - Bank Pekao SA Oddział XVIII
- Warszawa - Bank Pekao SA Oddział XX
- Warszawa - BANK POLSKA KASA OPIEKI SA Oddział w Warszawie
- Warszawa - Pekao
- Warszawa - Pekao Bank Hipoteczny S.A.
- Warszawa - PEKAO S.A
- Warszawa - Pekao SA
- Wąbrzeźno - Bank Pekao S.A. Placówka Partnerska
- Wągrowiec - Pekao
- Wejherowo - Pekao
- Wejherowo - Pekao
- Wodzisław Śląski - Pekao
- Wołomin - Bank Pekao S.A.
- Wołomin - Pekao
- Żagań - BANK POLSKA KASA OPIEKI S.A. ODDZIAŁ W ŻAGANIU
- Żary - Pekao
- Żory - Pekao
- Żuromin - Pekao
- Żyrardów - “Bank Pekao SA”
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- GoWork.pl 3 047 220
- Pracuj.pl 2 781 864
- Olx.pl 2 460 294
- Jooble.org 1 734 372
Pozostałe - inne - Warszawa
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |