Czy macie jakiś powód, że tak rzadko tu zaglądacie?
Podpowiedzcie czy firma ma jakieś oferty pracy?
Czy to ta firma od proszków do prania?
Właśnie zakończyłem długą współpracę z P&G. To co zrobiono z tą firmą zakrawa na pomstę do nieba. Nie wróżę świetlanej przyszłości tej firmie w Polsce. No ale tak to już jest jak się polaki-cebulaki zabiorą za rządzenie. Fabryka na Zabranieckiej to (usunięte przez administratora) które się powiększa z roku na rok. Nikt nad tym bagnem już nie panuje a uśmiechnięte panie, co jakiś czas serwują kolejną porcję informacji o wielkich sukcesach (których nie ma), wspaniałych pomysłach na przyszłość (czyli następnych idiotyzmach rodem z Monty Pythona) i wielu innych rzeczach o których wstyd mówić nawet znajomym bo można zostać uznanym za idiotę. Pozdrawiam wszystkich napędzających kierat na Zabranieckiej.
Najświeższe wpisy odnoszą się do Waszej pracy w produkcyjnym obszarze P&G. Jest to zapewne to trzon tej firmy. Jednak dla zrównoważenia informacji na tym forum, zachęcam osoby zatrudnione na stanowiskach biurowych w tej firmie o pozostawienie opinii na temat ich wrażeń z pełnienia swoich obowiązków u tego pracodawcy.
Zuzanno, to że jesteś pracownikiem tej firmy to widać na pierwszy rzut oka. Domyślam się że dobrze ci płacą za marne próby poprawiania wizerunku Cyrku zwanego Procter&Gamble. Mam rację ?
Witam, Mój mąż pracował w firmie 15 lat. Ponieważ pracował w niej jako technik był narażony na duży hałas ok. 80 dcb. Oczywiście nosił uniwersalne ochronniki, które firma zapewniała, ale to była za mała ochrona i mąż stracił słuch. Poprosił pracodawcę o przeniesienie na inne stanowisko pracy bezhałasowe- w końcu pracuje tam 700 pracowników- to takowe powinno się znależć dla męza. Niedosłuch wyszedł przy kolejnym badaniu medycyny pracy, ale mąż nadał sobie stopień niepełnosprawności, dzięki któremu nabył pewne przywilej. Niestety zamiast przywilei i przeniesienia na inne, bezhałasowe stanowisko pracy po 15 latach ciężkiej zmianowej pracy otrzymał WYPOWIEDZENIE UMOWY. Sami oceńcie czy Procter & Gamble jest dobrym pracodawcą. Jest beznadziejny. Nie respektuje praw człowieka, praw osób niepełnosprawnych, wyciska człowieka jak cytryne a później daje kopa w (usunięte przez administratora)
Na jakie możliwe zarobki może liczyć pH? Jakie auto służbowe?
Firma ta to jedna wielka obłuda i hipokryzja. Na szczęście zwolniłem się.
Rekrutowałam się na staż roczny do firmy i szczęśliwie przeszłam przez testy i 2 rozmowy. Po przejściu wszystkich etapów rekrutacji firma powiedziała, że w ciągu 2 tyg. przedstawi mi odpowiedź. Niestety po 2 tyg. to ja przypomniałam się firmie, że nie dostałam odpowiedzi po rekrutacji, na co osoba odpowiedzialna stwierdziła, że nie wie jaki jest status tej rekrutacji i ona musi zapytać szefa i oddzwoni. Oczywiście nie oddzwoniła. Moim zdaniem to nie poważne zachowanie.
A czy ktoś pracował bądź pracuję na stanowisku administracyjnym? Jakie zarobki? Jak wrażenia? Mowa o dziale administarcyjnym.
Gdzie znajduję się siedziba P&G w Warszawie?
Inzynier z 10cio letnim stazem moze liczyc na jakies 9-10k na raczke?, czy nie ma sobie co glowy zawracac?
Bardzo proszę o pomoc. Jakie są widełki na stanowisko inżyniera wsparcia technicznego (Warszawa Praga)? Pytam bo z tego co opisujecie to pensja proponowana nie porywa i jest rzędu 4-7 k brutto.
A czy ktos moze byl w sytuacji, ze przeszedl caly proces rekrutacyjny, ale musial czekac na stanowisko (nie wiadomo ile czasu)?
Nel, czy po pierwszej rozmowie od razu dostałaś zaproszenie na drugą? Czy zadzwonili lub przysłali emaila?
Pracuję już 10 lat w P&G i niestety firma zeszła na psy. Szczucie pracowników zwolnieniem, brak szacunku dla pracowników, oderwanie od rzeczywistości kadry zarządzającej. O traktowaniu pracowników produkcyjnych można by książkę napisać. Kilka, kilkanaście lat temu praca w P&G była naprawdę przyjemnym doświadczeniem, teraz to książkowy przykład jak zaszczuć i zeszmacić pracownika.
Cześć, Chciałabym się zapytać czy jak jest się na 3 roku doktoratu to może aplikować na staż do PG?
Jak wykształcenie bez znaczenia @amiałobyćtakpięknie? Co do logistyki czy do finansów przyjmą cię w ogóle bez żadnego przygotowania? Wątpię. Dowód: ogłoszenie do działu finansów Warszawa, wymagania to 4 lub 5 rok studiów związanych z ekonomią, zarządzanie albo oczywiście finansami!
Ta opinia jest:
W pełni. Pracuję tu już ponad 10 lat, zawsze płacą w terminie.Na zarobki nie narzekam,grubo powyżej średniej.
Pracowałem w p&g trochę ponad rok. Zdecydowanie nie polecam. Rutynowa, powtarzalna praca, która może być wykonywana przez gimnazjalistów. Jedynym kryterium wyboru są ukończone studia (kierunek nie ma znaczenia). Szkolenia, o których wspominacie to obowiązkowe 40 e-learningow - większości, z tych rzeczy jest niedopasowana do stanowiska, na którym się pracuje. P.S. Wdrożenie na planistów w psc dla niektorych trwa 2-3 dnii póżniej już działają nie mając nawet pojęcia, co robią - po prostu bezmyślnie klikają. I dalek tak już zostaje. Osoby na stanowiskach planistow pracujące w organizacji, np. 5-10 lat robia dokładnie to samo, co świeżo zatrudnieni.
Jak się pracuje w Procter And Gamble Polska Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Procter And Gamble Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 52.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Procter And Gamble Polska Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 1 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Procter And Gamble Polska Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Procter And Gamble Polska Sp. z o.o. napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.