Opinie o DGP Clean Partner w Legnica

1.3/5
Na podstawie 27 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy DGP Clean Partner. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie DGP Clean Partner na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Realizacja badań laboratoryjnych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o DGP Clean Partner w Legnica

Czy pensja w wysokości 2400 w mieście Płock jest możliwa? Ile zarabiacie, pracując jako sprzątanie?

@Administrator

Ja mam pol etatu na umowę i na netto 1050 tylko

Nic nie biorą, dzwoniłam do kadr i mi wytłumaczyli ze jestem na emeryturze i nie mam żadnej ulgi od nich ponieważ nie pracowalam w ich firnie przerd emerytura.Ze u nich tak jest i już.I co zrobie? Nic.

@Pracownik

0Dodam tylko jeszcze ze na umowie mam brutto ponad 1500 zł anetto 1050

Szczecin

Firma dgp kradnie pieniądze pracownikom, w szczecinie "zabrali" 20 groszy od stawki nawet ich nie informując , okrada na pieniążki za urlopy , za nadgodziny , za godzinny nocne .Sprawa skończy się w sądzie w zbiorowym pozwie około 50 ludzi jak ktoś chce dołączyć zapraszam, średnie odszkodowanie to około 40 tysięcy brutto za 1 pracownika. Ostatnio doszły nawet groźby karalne oraz mobing. Nie polecam chyba , że ktoś potem chce walczyć w sądzie tak jak my o pieniążki , które mu się nalezą.

mmmmm
@Szczecin

Witam ja pracuję w Firmie DGP i też nie polecam mam panią Anie Stefin i też jest okropna nic nie pomaga i tylko jedźi samochodem po jednostce na metalowej 39

Misia

Mirku złoty chłopie żadnych podwyżek pensja stała kantują tylko na urlopach liczą jak chcą a forsę biorą

Lolo
@Szczecin

Niestety tak jest nawet nowy potencjalny kandydant jak pozna wszystko to (usunięte przez administratora)tyle firma (usunięte przez administratora)

Bella Bella
@Misia

w katowicah firma DGP WYKOZYSTUJIE LUDZI Z NIEPEŁNOSPRAWNOSCIOM BRAK SRODKOW CZYSTOSCI 1 BANKA PLYNU DO NACZEN JEST NA MIESIONC NA 3 OSOBY NARZENDZIA DO PRACY TO (usunięte przez administratora) Z RPL I SCIONGACZKA DO SZYB BRAK MOPA KIEROWNIK OBIEKTU NIE MA NIC DO GADANIA W SPRAWAH UMOWY ZONDZI TAM KTO HCE I JAK HCE OMIJIAC TE FIRME....

Mirosław

Miroslawie w Firmie DGP nie ma zadnych podwyżek placowych

Sławula

Dzień dobry witam serdecznie ze Szczecina pracuje na terenie jednostki Podjuchy i ta firma zostawia wiele do życzenia nie posiada środków na nic a pracowników traktuje bardzo źle a Pani Anna Serafin pożal się Boże kordynatorka (usunięte przez administratora) firmę bo jeśli Pani dyrektor twierdzi że pracownicy tej firmy pracują od 7 do 15 i za to im płacą a kierowniczka pozwala pracowniką chodzić i przychodzić jak chcą to (usunięte przez administratora) firmę załatwiają forsę pod stołem z kierowniczką zawiewa patolą ze takie firmy prosperują na naszym rynku ale będą bo zatrudniają ludzi z grupami

Gigus1946

Bardzo fajna firma polecam pracuje na sądach w bydgoszczy i mam super kierowniczkę i wychodzimy tak jak skaczysz nie czekasz pełnych 8h

@Gigus1946

Firma zmienia stawki - odnośnie pracy i wymyśla godziny pracy me pokrywające się z pracownikiem- oszuści

Elżbieta Kamińska Arkuszewska
@grzegorz

DGP PARTNER Warszawa jest to żytelna firama kompetentna oferuje swoje usługi zgodnie z prawem a obowiązki pracownicze są przestrzegane polecam

Irena
@Elżbieta Kamińska Arkuszewska

Witam, a co Pani napisze o oddziale, Legnica, Wrocław. Zapraszamy do lektury na Forum. Do usłyszenia, pozdrawiam.

Agnes

Podpisujesz umowę na zlecenie gdzie stawka na godz19zl 70 brutto a za 8 godz pracy w nocy płacą 90-100 zł i tak okradaja ludzi

Iwka
@Gigus1946

Bo w Bydgoszczy ogolniejest super.

W jaki sposób najlepiej przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej w firmie DGP Clean Partner? Czy kandydat na stanowisko Pracownicy Sprzątający powinien skupić się na jakichś określonych obszarach swojego życiorysu? Opowiedz nam o swoim doświadczeniu.
Chętna do pracy

Witam czy ktoś pracuje w tej firmie w Poznaniu? Chciałabym się dowiedzieć jacy/jakie bądź jaki/jaka jest koordynator i jak to wygląda z godzinami i wynagrodzeniem. Pozdrawiam serdecznie

April

Witam, Odradzam pracę w tej firmie. Głównie jako pracownik porzadkowy. Prawie warunków brak. Prowadząca nowe osoby wytykała złośliwie moją pracę. W dodatku kolezankujac z nową osoba, która przyjęła się razem ze mną nie kiedy koleżanka godzinę siedziała i nic nie robiła !!! A dziś zostałam wezwana aby mnie tylko zwolnili, bezczelność i świństwo!. Kto normalny tak robi?! Nie zostałam nawet dopuszczona do głosu. A tak poza tym, ostrzegam osoby którzy mają orzeczenie o niepełnosprawności. Nie idźcie tam, zjedzą was prędzej czy później.

Zlotowinfo

Na początku w wolnej chwili możesz robić co chcesz. Potem ciągłe marudzenia że w wolnej chwili robisz to co chcesz. Coraz większe ograniczenia, w końcu zwolnienie z powodu: robienia w wolenj chwili co chcesz. Ciągły mobbingu na który kierownictwo nie zwraca uwagi. Wszystko co powiesz zostanie użyte przeciwko tobie, wszystko co powie stary pracownik też zostanie użyte przeciwko tobie.

PIP

Odradzam pracę w tej firmie a szczególnie oddział pracujący w Zus na Starołęce w Poznaniu . Brygadzistka ELŻBIETA W. okropne babsko , nie szanuje nikogo , (usunięte przez administratora) sowich pracodawców (usunięte przez administratora) ich wynosi środki czystości , wysługuje się innymi pracownikami , poniża ich , okropny człowiek nie jedna osoba straciła przez nią pracę !!!!A firma ma coraz gorsze opinie przez nią . Nikt już tam nie chce pracować . Wredne babsko Elka to stara baba która przez kompleksy swoje warzywa się na innych pracownikach a przede wszystkim (usunięte przez administratora) PRACODAWCĘ !!!!!!!! To zwykła (usunięte przez administratora) stara i brudas z niej straszny !!!!!!!

Czy w firmie DGP Clean Partner są regularne szkolenia pracownicze?

@Pytanie

Nie licz na tobw warszawie to pracownik pracownika szkoli i nie dostaje za to dodatkowej kasy . Na profesjonalne szkolenia i regularne nie licz

@Pytanie

Od czasu do czasu dla niektórych oddziałów są prowadzone szkolenia w różnych lokalizacjach, jednak radzę uważać. Niektórzy dyrektorzy są bardzo mili i lubią zapraszać do swojego pokoju ( w jasnych celach ) ładniejsze współpracownice. Nawet jeśli są żonaci :) Oby żony się nie dowiedziały!

Bardzo nie polecam współpracy (usunięte przez administratora) Firmę radzę omijać szerokim łukiem, dużo rzeczy jest robionych na granicy prawa, byle pieniądze na kontach się zgadzały. Obiekty obsługiwane przed DGP są źle koordynowane, w skrócie brud i (usunięte przez administratora) Nie dbają o dobro pracowników (Najlepiej żeby każdy pracował 24/7 za małe pieniądze, jeśli tak nie pracujesz to jesteś do odstrzału). Jakakolwiek motywacja do pracy, ginie po pierwszym miesiącu w DGP. Wieczne problemy i stres. Bardzo duże problemy ze współpracą między osobami w oddziałach. Każdy robi sobie na złość, zamiast współpracować. Nie można w ogóle tego porównywać do innej firmy gdzie komunikacja i współpraca między pracownikami jest na normalnym poziomie. Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w DGP.

Iwo

Firma jest dobrym pracodawcą a to, że wymagają to za to płacą!!

Porzadkowa
@Iwo

Firma może płaci.Ale firmy które je reprezentują są beznadziejne.Koordynatorke widziałam 2 Razy w ciągu 10 miesięcy.,Że sprzętem i środkami chemicznymi gorzej niż źle.A chyba byłaby zadowolona jak byśmy sobie same kupowały. Opinia negatywna. A o środkach socjalnych trzeba zapomnief

ciekawe
 Problem
@Porzadkowa

Płacić płacą na czas, ale niestety (usunięte przez administratora) osoby które rozstają się z firmą nawet w zgodzie i tak mają potrącaną UZ. niby premie są ale co kwartał zmieniają zasady, żeby nikomu nie wypłacać chyba, że tym co ich się wrzuciło po znajomości. dodatkowo koordynatrzy mają umowe o prace na najnizsza a reszte na zlecenie ktore jest okrajane z widzimisie Pani prezes. która zreszta jest córką szefowej ;)

Aneta
@Iwo

Płacą tak słabo, że na prawdę wstyd. Wymagania mają także byle jakie.

Ewa
@Iwo

Chyba biurowa napisała osoba sprzątająca ma inne zdanie i opinie beznadzieja

Jerry
@Porzadkowa

tak racja co do socjalu to masakra wyrzucili nas z szafek i zakazali kąpieli po pracy gdzie wszyscy maja dostęp tylko nie firma Dpg

@Iwo

Firma to złodzieje - nie zapłacili mi 40% godzin, a ten kto pisze, że dobra firma- to oszust

Maria
@Iwo

Zależy kiedy .rozumiem że płacą wymagają ale nie ze obowiązki jak na 3etaty .na koniec i tak pocałują w (usunięte przez administratora)

Grupa mobilna ogłoszenie piękne nic wspólnego z pracą naprawdę niewarto

Nowa

Witam Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w firmie,środki czystości w ilość mega dużej,wypłata na czas i zgodziła się co do złotówki Nowa z województwa łódzkiego

Nowa

Praca ciężka Brakuje ludzi na obiekcie musimy w ciągu 4godzin zrobić 2 odcinki

Bobo
@Nowa

To chyba pracowałas w innej firmie.Ta firma żałuję na środki czystości po prostu ich nima.Legnica nabija sobie kabze brak słów

ciekawe
 Rekomendacja

odpowiedzi są skrajne ponieważ jest dużo oddziałów i każdy prosperuje inaczej. jeszcze na oddziale jest kilku koordynatorów i kazdy inaczej działa. dlatego jeżeli szukasz opinii na konkretny temat to napisz jakie miasto i jakie stanowisko ;)

Irena
@ciekawe

Witam, masz rację . Wrocław, sprzątająca JW. Wypowiedzi różne, dlatego, że ryba psuje się od głowy, tzn.kto nami dysponuje, jakie szefostwo.A pracować trzeba jak nie ma nic pod ręką. Tu krótka przystań, trzeba szukać dalej.Pozdrawiam, powodzenia szukania lepszej pracy.

@Nowa

Ta jasne przekręty i tyle . Niektórzy komornika mają to ich kasa idzie na konto innych pracowników . Szef ma w (usunięte przez administratora) ludzi sobie kieszenie napycha a nam najniższą krajową a premia zamiast 200 to po 40-50 zeta dostajemy i to z wielką łaską . Brygadzistka każdemu mówi co innego w tajemnicy a jak sie odzywamy to słyszymy ze jak sie nie podoba to mamy wypier.....

@Nowa

Opinie dobre o tej firmie to kłamstwo na zlecenie firmy- to najwięksi złodzieje na rynku usług ochrony i sprzątania

Bols

Witam firma jest f która powiną zadrudnac osobu z orzeczeniem o niepełnosprawnosci a jest więcej ukrainow niż osoby z orzeczeniem

Zwykli (usunięte przez administratora) po zwolnieniu się nie chcą wypłacić ekwiwalentu za niewykorzystany urlop którego wcześniej nie chcieli udzielić. Omijajcie tą firmę z daleka obcinają etaty wymagając później drugie tyle,najlepiej żeby pracownik pracował za darmo.

Rrrrr

Najniższa krajowa a premia pożal sie boże nie licz na to

Doni

10 wrzesnia zrobili przelewy za sierpien. Wszystkim "sie pomylili". Zrbilismy larmo. Na razie robia na obiekcie 4 miesiac. Zobaczymy.

Swir

Robiłem na kopalni giszowiec porzadkowy nie polecam masakra z prezesikiem i kierownicza przekręt za przekretem a co jeszcze umowa niby o pracę a podpisywania co miesiąc niewiem jak jest w innych zakładach ale pracę na tej kopalni i z tym kierownictwem omijajcie z daleka

@Swir

W warszawie jest to samo. A jeszcze kombinują bo część osób ma komornika i innym na konto przelewają .... przekręty kasowe robią .... i szef i brygadzistka sobie do kieszeni ładują

Xxxx

Brak porządnych środków do mycia wszystkiego dwa rodzaje płynów beznadziejnych wymagają nie wiadomo czego A niż dadzą podstawowych środków pracy trzeba kupować i chować swoje środki żeby obiekty doczyscic zero kontaktu z kierowniczka jedynie co się zgadza to wypłata na czas i nic więcej ludzi na grupach mają za (usunięte przez administratora)

@Xxxx

Już myślałam ze w warszawie tak jest

Piter

Grupa mobilna tragedia niepolecam

poszkodowany

ostrzegam nowo zatrudnianych pracowników lub kandydatów na pracowników przed kradzieżami w szatni męskiej .Ostatnio zgłosiłem sie do oferty ,szukali kogoś jako pracownik porzadkowy w firmie DGP na terenie Akademii Medycznej w Gdańsku . Oficjalnie 17 PLN brutto ale pomyslałem ok ,potrzebne pieniadze moze jak dobrze wypadne bedzie lepiej . W pierwszy dzien przyszedlem i miałem dokumenty CV , orzeczenie o niepelnosprawnosci tak jak wymagali.Nawet pierwszy dzien zaoferowalem bezplatnie ,że sie przyucze , poobserwuję i wzajemnie sie sprawdzimy . Moim bledem bylo zaufanie pani brygadzistce ,że rzeczy pozostawione w szatni ,w plecaku nie zgina bo tu nie kradna.Skoro mialem pomagac przy pracach porzadkowych przebralem się co chyba zrozumiale we wlasne ciuchy , nawet nie mialem pretensji ,ze nie otrzymalem zadnych ubrań roboczych , cieszylem sie żektos daje mi szanse na zatrudnienie . Moja naiwność i brak doswiadczenia szybko znalazla skutek . Pracowalem a raczej obserwowałem i pomagałem od 10 do 17 i nawet bez pretensji do zaplaty za ten dzien .Chcialem wstepnie zaakceptowac te oferte majac nadzieje ,ze sytucja rozwninie sie pozytywnie . Okolo 17 przyszedlem z brygadzista / opiekunem do szatni i gdy sie ubieralem stwierdzilem brak zegarka w plecaku .Plecak byl zamkniety . Szafki ubraniowej nie dostalem bo bylem na przyuczeniu wiec chyba stwierdzili ze nie maja obowiazku powierzenia mi szafki ubraniowej na kluczyk .dodatkowo na poczatku zmiany powiedziano mi ze wszystkie sa zajete . Jak tylko stwierdzilem kradziez zadzwonilem do brygadzistki a ona powiedziala ze sprawe wyjasni jutro z rana . Zegarek byl pamiatka wart 500 pln.Żalowalem że zaufalem tej pani która mnie zapewniała ze tu nigdy nic nie zgineło , nikt tu nie kradnie i,, połóz plecak pod szafkami '',wiec ja poslusznie dostosowalem do jej prosby. na drugi dzien zglosilem sie do pracy o dziwo dostalem szafke i kluczyk sie znalazl i sprawa kradziezy bedzie wyjasniana przez kierownictwo.Zastraszono mnie ze jezeli bede naglasniał to to ,,nasza wspolpraca dobiegnie konca '' bo pani nie zyczy sobie afer .Po 30 minutach od wstawienia sie do pracy , bylem przebrany ale pani brygadzistka oznajmila mi ze do wyjasnienia sprawy kradziezy zegarka mam wrocic do domu i oni zrobia dochodzenie wewnetrzne a jaak to nie pomoze powiadomia policje we Wrzeszczu.Udalem sie dodomu maja nadzieje ze monitoring cos ujawni , bo dzwi do szatni mialy uszkodzony zamek elektroniczny i mogl wejsc kto chiał . Na drugi dzien znowu zadzwonilem i zapytalem sie pani brygadzistki czy cos juz wyjasniono w sprawie kradziezy w u nich szatni mojego zegarka ,( (usunięte przez administratora) odpial zamek i szukal mi w plecaku bo mialem zapiety plecak na zamek cudem nie ukradl mi pportfela i komorki ,pewnie sie spieszyl.) i czy moje szanse na zatrudnienie sa aktualne oswiadzczyla mi ze w zwiazku z ta sprawa nie ma sensu nawiazywac wpolpracy dla dobra atmosfery i firmy i ze jak chce to sam mam powiadomic policję . Nie mam zegarka , nie mam pracy , brak pomocy od nich . Ostrzegam przyszlych kandydatow dla waszego dobra a moze ktoś z dyrekcji zrobi tam porzadek .

Mini
@poszkodowany

To co czytam to standard. Nic nowego. W szatniach pracownicy chleją. A ci pracownicy dla firmy są najlepsi , swoich oddanych pracowników nie szanuja. Kierownik każe pilnowac towaru a pod koniec miesiaca wychodzi sam do kanciap i bierze co chce by zaoszczędzić nie informujac pracownika ktory to podpisał. A potem straszy że ci pieniadze zabierze jak się towar nie bedzie zgadzał. (usunięte przez administratora)

Mayday
@poszkodowany

W głowie się nie mieści to o czym piszesz. To jakiś trzeci sort pracowniczy co niestety dość charakterystyczne dla tej branży.

Pajak

Kto pracował pod koordynatorka A.W w Poznaniu. Lub w województwie w Urzędach Skarbowych. (usunięte przez administratora)nam urlopy a firma ja kryje. Każą pisać oświadczenia że urlopów nie braliśmy .I nic to nie daje . Odeszła Z pracy a firma udaje że nic się nie stało Poznań i Legnicy i twierdzą że wszystko jest w porządku.

Zosia
@Pajak

Dzień dobry A gdzie pani pracowała w Poznaniu czy Lenicy Można się odezwać gdzieś prywatnie Pozdrawiam

Pajak
@Zosia

Pod poznańska firma ale w oddziale w innym mieście. . Można na maila elzbieta-56@wp.pl

Zostaw merytoryczną opinię o DGP Clean Partner - Legnica

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w DGP Clean Partner?

Zobacz opinie na temat firmy DGP Clean Partner tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 27.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w DGP Clean Partner?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 24, z czego 3 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy