Opinie o Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska w Jaworzno

Na podstawie 27 ocen.

Branże: Firmy ochroniarskie

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska w Jaworzno

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska?

Stiv.
@Pytanie

Normalne, jak pracujesz to jest ok. Jak się obijasz to nikt z Tobą pracować nie będzie chciał ;)

Q Nowy wpis
@Stiv.

Tzn że kościej powinien już dawno być wyrzuconym przez p. Zosię za wałki.

Anonim Nowy wpis

Czy pracodawca dofinansowuje szkolenia ze sztuk walki i siłownię?

Edek Nowy wpis
@Anonim

No jasne praca z wykwalifikowaną kadrą AŚ Mysłowice AŚ Sosnowiec pokażą Ci wiele sztuczek żeby przyjść zarobić a się nie narobić ... Za Wojciecha to jednak było inaczej siłownia , musztra , małpi gaj , mundury eleganckie buty wypastowane

Donald Nowy wpis

To logiczne ze jak sie obijasz to możesz mieć w pracy problemy. a w drugą stronę jeśli sie bardziej dla nich starasz to premia jakaś wpadnie?

Ciekawy

Ile można zarobić jako monter instalacji czy tam technik? 4k netto to chyba minimum jakie dają?

Co sądzisz o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska? Czy wziąwszy pod uwagę Twoje wrażenia, poleciłbyś innym aplikację do tego miejsca? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.

Jakie wartości są cenione w Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska?

Cedrick
@Pytanie

Tak - umiejętność okłamywania wszystkich dookoła, nie pytanie o podwyżki, udawanie że nic się nie dzieje gdy usiłują oszczędzić na Twojej pracownika emeryturze i hołdowanie zasadzie, że każdy pracownik ich (usunięte przez administratora)

Cedrick

Podwyżka jest, tak jak najbardziej - w innej firmie.

Stefan
@Cedrick

Uwielbiam jak wypowiadają się na tematy firmowe ludzie, którzy z nami nie pracują????. Gdybyś był w naszych szeregach to głupot byś nie pisał. Mnie tutaj pasuje praca i kasa się zgadza, jest zawsze szansa dorobić i atmosfera jest ok ( a to jeden z ważniejszych argumentów dla mnie). Czasy najniższej krajowej poszły już dawno w zapomnienie.

cedrick

to jest najniższa na konto i reszta pod stołem wg uznania szefa, natomiast "stefan" vel "m... k..." - nie będę się rozpisywał ale jesteś głównym autorem negatywnych opinii o firmie tylko przez to kim jesteś :]

Jin
@Stefan

...

Jin
@cedrick

w punkt

XYZ

Firma kogucik!!! Krętacze i naciągacze. Pracowników mają gdzieś. Masz dziękować, że pracujesz. Nadworny kierownik czy dyrektor Daniel ( oczywiście chłopczyk kręci i ściemnia nie patrząc Ci w oczy) Wszystko musi pytać się głównego szefostwa. Szefostwo, to stara jak świat babka o imieniu Zofia ciągle paląca papierosa, a wysuszona jest masakrycznie. I wąsaty Tadek, który ma się za Jaworznickiego strażnika Teksasu. Chcesz być wykorzystywany za śmieszna wypłatę ;) chętnie Cię przyjmą. Pracownicy w sumie ok, ale nic poza tym.

,ygmunt
@XYZ

.....

Wiecie może czy w Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska szukają chętnych na staż?

Atom.
@Pytanie

Obecnie nie przyjmują na staż.

Kleks

Jak tam Panowie technicy, nadal macie minimalną + max. 500zł? Już ponad 10 lat jak tam nie pracuje ale wątpie żeby coś się zmieniło :) Mimo wszystko wśród techników były osoby których nie lubiłem jak i te które lubiłem. Więc jak coś to można iść po technikum :) Pozdrawiam

Łukasz.
 Rekomendacja

Osobiście jestem zadowolony z współpracy z w/w firmą. Wszelkie sprawy techniczne załatwiane są szybko i na wysokim poziomie. Gdy mam jakiś problem techniczny do rozwiązania wiem, że mogą zawsze liczyć na ich dyrektora.

Julor4&4

Właśnie widziałem syna właściciela w ataku pod gravitacją to nie było co zbierać, jak to możliwe by jeden ochroniarz pokonał 6 wielkich chłopów? A taki spokojny i mądry facet ale widać nawet najbardziej spokojnemu puszczą nerwy. Nie chciałbym być na tamtych miejscu a walka nie trwała dłużej niż minutę.

@Julor4&4

On niby nie wygląda ale jest naprawdę doświadczonymi i rozważnym ochroniarzem ale do czasu. Wiem bo doświadczyłem tego podczas służb z nim co miałem ale cały nowinex umie sie naparzać i to ostro. Chyba wrócę spowrotem

@Sylwek

A co on ćwiczy? Jeśli mogę wiedzieć :)

@Julor4&4

Zapytaj go - ja nie mogę takich danych gadać

@Sylwek

Wolę nie ryzykować ;) Ile on ma wzrostu 2metry?

@Julor4&4

Nie moge gadać na temat tej firmy. Ale aż tyle to nie/ jedynie skromne 198 cm ma ????

Skromne :)))) Chciałbym umieć tak walczyć jak on chociaż w 10%

To wszystko przed Tobą. 3 odmiany sztuk walki / doświadczenie i masz

Kolcyk3-51
@Sylwek

On rzadko jezdzi na patrolu. Potrafi walczyć super ze lepiej nie podchodz ale maja duzo dobrych ludzi

siutek1982

Maja chyba 2 czerwone ale te bogate już nie są oklejone firmowo. Oni mają teraz ponad 100 aut a co jedno to le[psze nie mówię tu o grupach codziennych bo mają Dacie Opla Bmw Renault

QuattroPort

Dobra załoga to podstawa

14_&5hw

Jeśli chodzi o warunki pracy ochrony w firmie to polecam. Żałuję że odszedłem a starałem się o tą pracę wcześniej ponad 3 lata bo ciężko się dostać do Nowinexuu

AFHI1_5

Ostatnio byłem świadkiem akcji tej firmy to dziękowałem Bogu że to już koniec. Nie chciałbym i nie polecam nikomu mierzyć się siłowo z Nowinexem bo to zabijaki.

Luda_Jania

Wszystko w tej firmie można zobaczyć normalnie top geer porsche, bmw nawet ostatnio widziałem oznakowane ferrari. Git malina

Djcfhk

Tysiące obiektów do ochrony, a pracownicy to chyba wszyscy karatecy nawet taka laska co chyba mistrzynią w karate jest. Ale nie ma się co dziwić jak szef byłe SB

Lidka

Nawet na Warszawę i pomorze się wbili. Szok

Rafi

Ta firma jest godna polecenia. Tak to jest jak się komandosów zatrudnia

Jędros

Super agencja z doświadczonymi agentami ochrony to nie kalb-pol czy security group bo to same niepełnosprytne ludzie. Tadeusz Jękosz świetny szef. Polecam każdemu pracę w Nowinex

Tomek

Bardzo fajnie się pracuje. Pozytywni ludzie. Żałuję że odeszłem... Polecam.

Nowy

Fajnie się pracowało i fajni ludzie.

Zostaw merytoryczną opinię o Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska - Jaworzno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska?

Zobacz opinie na temat firmy Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Nowinex Sp. j. T. Jękosz Z. Roczkalska
gemius