W 100%! Nie polecam !!! Jeśli szukasz miejsca w którym nie będą mieć do ciebie za grosza jakiegokolwiek szacunku , to ta firma jest idealnym miejscem . Zero szacunku do pracownika , wymagania nie z tej ziemi , a wynagrodzenia nie ma ... Zawsze po terminie nigdy na czas
Jedno z najgorszych miejsc w jakich można pracować !!! Totalny brak szacunku do drugiej osoby , wyzywanie i poniżanie pracownika , przy Gościach/Klientach jak i przy innych pracownikach . Wyzysk, Szef/właściciel chciałby żeby pracownik pracował najlepiej za 3 os a otrzymywał minimalne wynagrodzenie, a najlepiej jakby nie otrzymywał go wcale tylko pracował w formie wolontariatu . Brak wynagrodzenia na czas . Codzienne pretensje oraz oczekiwanie od pracownika o wykonywanie obowiązków które nie należą do danego stanowiska . Atmosfera w pracy jest toksyczna oraz nie do zniesienia , jedyne czego można dorobić się w tej firmie to choroby psychicznej bądź wrzodów żołądka .
Aktualizacja :) Do dnia dzisiejszego nie oddali mi gotówki :) Odradzam wszystkim składać tam cv, Chyba że wolicie pracować i nie dostać grosza to bardzo proszę :), Nie wspomnę o warunkach pracy na kuchni i jak wydawane są dania ;) zostawie to dla siebie. Jedyne czego życzę ,,szefostwu`` to poniesienia kary za takie traktowanie pracowników :)
Witam, od niedawna zacząłem pracę na kuchni w Vanilla Cafe Lublin. Czytałem wasze opinie oraz pewną opinię bodajże byłego pracownika na grupie Facebook z gastro ofertami pracy. Chciałbym dowidzieć sie czy jest to wszystko prawdą? Że jest aż tak źle w tym miejscu pracy. Proszę oponie wiarygodne, Bo nie zamierzam pracować pełnego miesiąca a nie otrzymać złamanego grosza za wykonaną pracę :) Na samą myśl po waszych opiniach obawiam się i boje, że takie coś może spotkać :)
Hej, chcesz powiedzieć, że podjąłeś się pracy, już tam jakiś czas jesteś i dopiero teraz pytasz innych o opinie? Troszkę od nie tej strony chyba zacząłeś. ;) Ale widzisz od niedawna to ile dni / tygodni (?) tu jesteś? Bo chyba masz jakieś swoje pierwsze wrażenie co do tego wszystkiego?
Miałem dzień próbny :) Ale czytając te opinie, oraz jak pisałem o opinii na fanpage, To postanowiłem porzucić tą pracę :) Należy mi się 140 zł dniówki ( dzień próbny musi być płatny iż byłem 8h) Ale do dnia dzisiejszego nie odpisali mi na smsa z prosbą o dniówkę :) Dam sobie spokój z tym 140zł.
Piszecie coś o wykorzystywaniu pracowników... Może dacie znać w jaki sposób? Bo jakby się chłopak zatrudnić chciał to nawet nie wie na co konkretnie uważać :|
Każdy kto pracuje w branży gastro/ hotel w Lublinie na pewno słyszał zle opinie o In beetwen i Vanilla ( jeden właściciel). Właściciele bez szacunku do pracownika, aby zapłacić jak najmniej i najwiecej wykorzystać. Nie składajcie tam CV!
A jak przedstawia się sytuacja firmy aktualnie? Czy są szanse na utrzymanie się i czy warto aplikować?
Bardzo słaba obsługa nie miła słaba jakość produktów (usunięte przez administratora) ludzi dobrym wygladem
Każdemu szanującemu się człowiekowi odradzam pracę w tym miejscu.
gorszego traktowania pracownikow nie widzialam nikomu nie polecam tam pracowac pani menager jest osoba bardzo nie wporzadku wykorzystuje ludzi a dotego obiecuje prace a pozniej odkreca wszystko o 180 stopni a do tego nie wyplaca pensji przepracowalam tam przeszlo miesiac i nie dostalam ani zlotowki
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Yard Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Yard Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Yard Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!