Nic z tego co piszecie nie rozumiem. Czy firma istnieje czy nie? Może ktoś jaśniej?
Ta firma funkcjonowała bardzo dobrze do 2005 roku, potem Beton prezes zatrudnił swoje debilne dzieci z (usunięte przez administratora) Parzychowskim. I od tego czasu wszyscy wykwalifikowani pracownicy i Dyrektorzy odeszli z firmy. Jedna z Dyrektorek popełniła samobójstwo nawet. Type chamy trafiły do zarzadu i ta firmę zniszczyli, razem z prezesio Beton i przydupasem i wazeliniarzem Panem Jopekiem. Tej firmy już nie ma. Nie ma geodezji i kartografii. Nota bene Prezes Beton ukończył studia na uniwersytecie Stalina w Moskwie. Więc wszystko jasne jak ta firmą zarządzano.
Czy Wielkopolskie Przedsiębiorstwo Geodezyjno-Kartograficzne „GEOMAT” Sp. z o.o., Poznań, ul. Zwie oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Zawsze można zmienić firmę po co ludzi obrażać? Mamy dobrego pracodawcę pod warunkiem, ze pracownik również stara się być dobrym
Wiesiek! Niezła ksywa. Ha ha. Pracuj dopóki możesz, jeżeli nazywasz to pracą. Ciągnij, ciągnij, dopóki się da.
Jakie wartości są cenione w Wielkopolskie Przedsiębiorstwo Geodezyjno-Kartograficzne „GEOMAT” Sp. z o.o., Poznań, ul. Zwie?
Czy geodeta świeżo po studiach, bez doświadczenia ma szansę na zatrudnienie ?
Czy można liczyć w Wielkopolskie Przedsiębiorstwo Geodezyjno-Kartograficzne „GEOMAT” Sp. z o.o., Poznań, ul. Zwie na prywatną opiekę medyczną?
Doszło do przekształcenia i prywatyzacji ale nie dlatego, że została zlikwidowana.
Czy Wielkopolskie Przedsiębiorstwo Geodezyjno-Kartograficzne „GEOMAT” Sp. z o.o., Poznań, ul. Zwie zatrudnia studentów?
Firma nie istnieje od dawna (na szczęście) bo zniszczyłaby każde istnienie ludzkie i nie tylko.
Bardzo proszę o informacje na temat pracy w firmie?
Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Słyszałem dobre opinie o firmie a po lekturze waszych wpisów nic nie rozumiem. Warto starać się o pracę?
czy oni w ogóle posiadają gdzieś swoją stronę internetową?
NIE - TEJ FIRMY NIE MA. SKOŃCZYŁA SIĘ W 2008 ROKU. ODESZLI NAJLEPSI A TERAZ TO FIRMA PRACUJĄCA NA CÓRKI PREZESA.
Teraz żyją już tylko z najmu. Najstarsza córka podobno poszła w tango i mężusia zwolnili.
@anonymous Skąd takie informacje posiadasz? W internecie nic na ten temat nie ma.
Może mi ktoś podpowiedzieć czy dobrze się tu pracuje? Mam zamiar aplikować i dopytuję. Szkoda, że tak dawno nikt nie pisał, dla mnie to dużo znaczy taka opinia pracowników.
Co znaczy "też studentów". TYLKO studentów, którzy nie mają się od kogo uczyć praktyki. A uwierz mi, że bez doświadczonej kadry nie nauczą się niczego, zwłaszcza przy tych WSPANIAŁYCH ludziach , którzy żądzą Geomatem.
Ta opinia jest:
O jakiej rotacji Ty mówisz? Przecież tam już prawie nikt nie pracuje. W tej chwili to już tylko studenci, którzy pewnie nawet roku nie przepracowali. A gdzie te 158 osób, które w większości były naprawdę wspaniałe?
@danek -> czytam ze zrozumieniem i wyciągam wnioski, nie jestem analfabetą. A z postów powyżej obraz jaki jest kreowany przez prawdopodobnie byłych pracowników nie jest najlepszy. Jak pracujesz tam @danek to dawaj _PROSZĘ_ jakie zarobki i jakie roboty można robić? Czasu coraz mniej zbliża się obrona i trzeba podjąć decyzję Poznań czy Wrocław.
Hej, a nawet znosząc udręki i ubóstwo oferowane w finansach jakie mogę zrobić uprawnienia w zawodzie geodety? Ile mają uprawnionych? 1 zrobię? 2 zrobię? 3 zrobię? 4 zrobię? 6 zrobię ? 7 zrobię? chciałbym być uprawniony
grobowa ?!
Stare przysłowie... "Jeśli jedna osoba mówi ci że jesteś koniem, wyśmiej ją. Jeśli druga osoba mówi ci że jesteś koniem, olej ją. Ale jeśli trzecia osoba mówi ci że jesteś koniem, to zacznij zbierać na siodło." Zapewne negatywne opinie to nie są tylko opiniami rozgoryczonych byłych pracowników. to chyba na minus - prawda?