Ktos sie podpisal za mnie piszac o brygadziscie z IV bryg. Ja nie pisze tutaj i niechce sie wypowiadac co sadze o ludziach, tylko ogolnie jak mi sie pracowalo. Ja swojej przyszlosci nie widzialem w tym zakladzie z wielu powodow. Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej milej pracy ;) chociaz wiem ze jest bardzo nerwowa i stresujaca. Pis ent lof :D
Jeżeli ta pewna pani nie umie mieć nadzoru nad firmą sprzątającą czyli jest zbyteczna w tym zakładzie i tak na niczym sie nie zna bo całą robote robią za nią robole
(usunięte przez administratora) szkoda ze sie zwolniles bo byl z ciebie niezly pracownik to co piszesz o samozwanczym bryqadziscie br 4 to prawda bo za mojej bytnosci w Fob tez byl qumowym czlowiekiem .Skumal sie z Mistrzem lowiac ryby. Widocznie taka postawa odpowiada przelozonym bo maja informacje o calej bryqadzie 4 z pierwszej reki Co do super ludzi na 4 br.to mam odmiene zdanie ale to moja subiektywna ocena. Niektórym z tej bryqady dyscyplina dobrze zrobi i nauczy pokory i wrescie wezma sie do solidnej roboty .Z teqo co wiem to juz spokornieli.
Super warunki , odpowiednia kasa i nad wszystkim sprawująca i hojnie wynagradzająca firma Adeco
Świetna praca !!!
Też polecam firmę Adeko to jest przyszłość narodu normalnie :) Chyba się zwolnie i przez tą firmę przyjmę ;)
Nie ma to jak ciagnac flaka po tunelu. Wolniej szybciej :D a na IV bryg. fajne chopy sa jak cza.
Janusza jak widac dowcipy sie trzymaja ze hohoho
Teraz dużo się zmieniło na lepsze stara banda nie istnieje więc proponuje się ponownie przyjąć do firmy tylko że przez Adeko warunki płacowe zajebiste tak więc czekamy na pana panie Konradzie
racja panie Konradzie popieram
na żadnej brygadzie nie ma brygadzistów,,,,,,,ale na IV br dalej brygadzista włazi w (usunięte przez administratora) kierownikom.i nic nie robi.....to jest.....śmieszne......czy góra tego nie widzi.kierownik myje kosze a brygadzista grzeje (usunięte przez administratora) w biurze......dobrze że się zwolniłem bo to jest chory zakład...... Banda s k u r... Pozdro..
szkoda ze nikt jeszcze się nie dopatrzył jak w nowej firm sprzątającej sie sprząta pod nadzorem p. (usunięte przez administratora)panie które tam są zatrudnione to udają tylko że sprzątają a w rzeczywistości kurz i syf. wiecej nadzoru ! pozdrawiam (:
Ciekawie tak to poczytać. Zwolniłem się w lipcu po 3 i pol roku "przyjemnej" pracy. sporo by by tu bylo pisac, ale nie chce mi sie. skoda tylko ze tak duzo d.upo włazów jest w osłonkach. Pozdrawiam IV brygade. Konrad K :D
W takim razie niech pani rekrutująca cie oprowadzi po sortowni i ciekaw jestem czy dalej bedzie twierdzic ze jest to "delikatna woń" . p
Witam! proszę o udzielenie informacji jak wygląda praca w waszej firmie na sortowni skór , pani rekrutująca powiedziała że jest delikatna woń ale wszystko jest w normie i jakich zarobków można się spodziewać po pewnym czasie z góry dziękuje.
No wreszcie zrozumiał śmieszny prezes że ze zwolnień kilku starych pracowników nie ma żadnego zysku tylko straty ale takich ma doradców potem trzeba wynajmować Firme Adecco by uzupełniać braki kadrowe ale to jest tylko Polska nie Chiny bo tam nie wyszedł by z pierdla za takie decyzje
pani Ewo K.zwolnij wszystkich donosicieli i nierobow łacznie z terefere
ha ha ha luzik masz racje same .urwy i donosiciele na tym zakładzie robia
terefere twoja opinia graniczy ze stanem paranoidalnym chyba czas na leczenie skoro lubisz byc pod pregierzem to twoja sprawa ale nie narzucaj swojej woli innym to ze wszyscy na fobie sa przeciwko sobie to wynika z tego ze prezes wygrał doprowadziliscie sami do tego ze nikomu nie mozna ufac i kazdy kazdego sie boi chodzicie z donosami jakbyscie sraczke mieli ale to wam na zdrowie nie wyjdzie bo wiekszosc pracujacych w fobie napewno niedlugo popracuje ha pewnie zachwile na siebie zaczniecie donosic
Ręce opadają jak czyta się to wszystko.Też pracuję w FOB ale w przeciwieństwie do was narzekających jestem zadowolony.Czepiacie się Prezesa że taki i owaki a wy kim jesteście ? Lenie śmierdzące pracować wam się nie chce , spychoterapia na każdym kroku,nikt za nic nie odpowiada.Czepiacie się Prezesa że pracować wam każe ? Że wymaga ? A co,za darmo kasę bierzecie ? Kierownicy od siedmiu boleści,ludzie robią co chcą a nadzór gdzie ? Boicie się znajomym narazić ? Panie Prezesie pozwalniać osłów i tyle. Tak trzymać ! Niech każdy robi to co do niego należy a będzie dobrze.Mniej gadania a więcej roboty ! Wiem że jest kilka dobrze ustawionych osłów ale wcześniej czy później też dowiedzą się że na pensję to trzeba zapracować a nie 8 godzin odsiedzieć. Wy jeszcze nie widzieliście innego miejsca pracy niż FOB. A kto wam broni iść i palety zbijać ( jak potraficie ) ? Dowiecie się co to znaczy marna pensja i kupa roboty. A co do kierowniczki z przypadku to zgadzam się w 100 % , słoma w butach i przeciąg w głowie. Narzekacie na władze a kto ją wybiera ? Jacy wyborcy tacy radni ! Jaki wniosek ? A no domyślcie się.
Jak się pracuje w Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA?
Zobacz opinie na temat firmy Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Fabryka Osłonek Białkowych FABIOS SA?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!