Opinie o Polski Gaz S.A. w Warszawa

1.9/5
Na podstawie 899 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Polski Gaz S.A.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w Polski Gaz S.A. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Paliwa - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Polski Gaz S.A. w Warszawa

Jasiu

Witam A coś czy działa coś w Wielkopolsce najlepiej okolice Jarocin lub w Poznaniu?

nul
@Jasiu

niet

Franek

Trudno zrozumieć o czy piszesz. Może jakieś rozwinięcie?

Jasiu
@Franek

Jest jakaś praca w Jarocinie lub Poznaniu?

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś oferty pracy? Warto starać się o pracę?

BONO
@Wiktor

NO NO WARTO KOLEGO, JAK CHCESZ TRAFIĆ DO KLIKI TO DAWAJ DO NAS.....

Karol

witam. jak się obecnie pracuje w PG Sosnowiec?

Pracownik biurowy
Przebieg rekrutacji

Punktualnie, rzeczowo, pytania z kompetencji twardych, test excel (trudny, dla mnie trochę mało czasu).Dostałem odpowiedź.

Pytania

Dużo, doświadczenie zawodowe, wiedza, umiejętności,pytania behawioralne, częściowo otwarte.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Rychu

A co powiecie o stanowisku PH , warto? Jakie warunki i narzędzia ?

PH
@Rychu

Fajna praca Warto aplikować, ja jestem i nie narzekam Aplikuj będziesz w fajnym składzie pracował Warto

drozd
@Rychu

PH w tej firmie zajmuje sie wszystkim i niczym. Warunki żenujące. Głównym narzędziem powinien być gumowy młotek aby móc się nim walnąć w głowę.

HAHAHA
@drozd

I TU MASZ RACJE KOLEGO, JESTEŚMY JAK TE OSŁY, ROBIMY WSZYSTKO CO KAŻĄ - WIĘKSZOŚĆ POZA ZAKRESEM OBOWIĄZKÓW, A PO NOCACH WYSYŁASZ RAPORTY

Aha
@HAHAHA

Wyssane z palca. Jestem pracujem i nie narzekam. To po co pracujesz, by narzekać.

Ojojoj
@Aha

Jesteś, pracujesz, nie narzekasz i pewnie jeszcze donosisz. Niewielki zakres obowiązków - jak w kontrolingu.

Aha
@Ojojoj

Taka praca, ale dobrze płacą to najważniejsze

kandydat
@Rychu

Od dłuższego czasu idą ogłoszenia na Przedstawiciela Handlowego na kilka terenów a dzisiaj weszło kolejne na Koordynatora działu sprzedaży. Czy warto aplikować skoro tyle czasu firma nie potrafi zatrudnić? Coś chyba jest nie tak jak trzeba u nich. Może ktoś podpowiedzieć.

@kandydat

Ludzie zmieniają pracę taki jest rynek. Co się dziwicie. Byłem na rozmowie, chciałbym pracować na PH, może się uda. Te opinie są żadne. Rozmowa super.

Darkins
@PH

Jeden Wielki (usunięte przez administratora) typowa korporacja daje glowe ze ta firma przeszestanie istniec za 10-15lat .Dramat zarobki i nie bedzie lepiej wierzcie mi...kolesiostwo!!!

Najlepsze na koniec :-)

Przychodzi facet do pracy i na przerwie wyjmuje kanapkę patrzy - z dżemem i wyrzuca. Na drugi dzień to samo a na trzeci dzień nawet nie sprawdza tylko od razu wyrzuca. Kolega do niego: Może tym razem jest z czymś innym. - Na pewno z dżemem, sam robilem

Lepsze :-)

Na budowę przychodzi facet i się pyta: - Ilu was tu pracuje? - Z majstrem, czy bez? - Z majstrem. - 26. - A bez? - Bez majstra, to tu nikt nie pracuje.

A to dobre:-)

Znany psychiatra został zaproszony na konferencję organizowaną przez Narodową Ligę Kobiet. Po prelekcji jedna z organizatorek podeszła i zapytała: - Proszę mi powiedzieć doktorze, w jaki sposób rozpoznaje pan chorobę psychiczną u osoby zachowującej się normalnie? - Nic prostszego. Zadaje się łatwe pytanie na które każdy powinien odpowiedzieć. Jeśli nie odpowie, należy taką osobę natychmiast odizolować. - Jakie to pytanie? - Kapitan Cook odbył trzy wyprawy wokół ziemi i umarł w trakcie jednej z nich. Która to była? Kobieta zamarła i zaczęła się śmiać zażenowana: - Wie pan co doktorze? Nie mógłby pan zadać mi innego pytania? Musze się przyznać, iż nigdy nie byłam zbyt dobra z historii.

Miron

Niestety nie dogodzi sie wszystkim.

KORNIK
@Miron

ALE NAJTRUDNIEJ JEST DOGODZIĆ MEGA ZAPRACOWANEJ KADRZE Z BIURA, KTÓRA Z NUDÓW MUSI ZAMYKAĆ DRZWI I OBGADYWAĆ INNYCH. (PRZY OTWARTYM OKNIE:) )

DUDI
@Miron

A CZY ŚCIEMNIACZ I FALSZYA AGATKA TO JESZCZE PRACUJE??

Edyta

@karol, napisz coś więcej. O co chodzi w Twojej wypowiedzi? O jakie cele chodzi oraz dlaczego podniesienie celów o których piszesz ma skutkować zabraniem premii? @Duduś, Twoja wypowiedź odnosi się do postu użytkownika @karol, jednak wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że jesteś albo byłeś pracownikiem Polski Gaz . Zatem może napiszesz coś odnośnie atmosfery oraz warunków pracy w firmie. Zapewne osoby, które są zainteresowane pracą w Polski Gaz chętnie dowiedzą się czegoś na temat pracy w firmie.

pg
@Edyta

Koleżanko Edyto. To co tu jest pisane to jest niestety czysta prawda. pozdrawiam.

Daniel

Może w związku z brakiem ludzi firma podniesie zarobki?

karol
@Daniel

szybciej zabierze premie np podnosząc cele :))))

Duduś
@karol

Gruby z wiadomych względów zawsze ma 100% premii

pudel

a co tam słychać u grubego?

Duduś
@pudel

słychać to co zawsze : ściema bo na nockach śpi i bajera bo opowiada bajki, poza tym to ciągle jest nietykalny i kapuje:)

AMERI

Ludzie sami się zwalniają więc rekrutacje non stop. Deficyt w Kępnie = konkurencja skorzystała. Firma to ludzie a jak się ludzi nie szanuje to i chętnych do pracy brak.

Opozycja

Co tu tak spokojnie? Nie ma co poczytać. Wywalili już wszystkich mających swoje zdanie czy może nieomylny dyr na polecenie pani z raju wszystkich straszy zwolnieniem.

jeszcze pracuje
@Opozycja

niestety masz racje, pani e jest bezbłędną osoba, a pan dyr pod jej rządami udaje ze tez jest nieomylny i niezalezny :)

uff
@jeszcze pracuje

i ponoć za każdego z nas czeka setka kandydatów przed szlabanem. :)

ola
@jeszcze pracuje

czy pani e nadal zaprasza na konsultacje za zamkniętymi drzwiami? co u pytelka?

Martyna

Tak bardzo źle niektórym ale nie odejdą? Macie jakiś cel w tym narzekaniu??

obywatel
@Martyna

Narzekać każdy może. Jeden lepiej , drugi gorzej a jurto znowu trza jechać do lasu, pod szlaban i poudawać że się pracuje ciężko tak jak ci w biurze,

Hihi
@Martyna

O widzę że firmie zależy aby ludzie odchodzili z doświadczeniem i wiedzą a zostali tylko tacy których łatwo manipulować skoro @Martyna (kierownictwo) samo zachęca do zwolnień takim wpisem.

Tomasz

Ale bzdury piszecie na tym forum. Lepiej zajmijcie pracą i czymś rozsądnym.

Niespodzianka

I co tam nowego w PG? Dawno mnie nie było.

nic nowego
@Niespodzianka

constans, czyli ciągle w dól

Hahaha
@Niespodzianka

Ciągle zmiany, kolejne dobrowolne zwolnienia. Wszystko się zmienia, ludzie widzą co się dzieje i mają już dość tych rządów, czy nie widzi tego nikt z góry..

sylwester
@Hahaha

góra wszystko wie i wszystko widzi, ale udaje że nie ma problemu, a ludzie uciekają bo nie widzą perspektyw na zmiany, tylko układ, kolesiostwo i sztuczny tłok

Do siego roku
@sylwester

Czyli można powiedzieć: z nowym rokiem starym krokiem:) Dopóki GTW (Grupa Trzymająca Władzę) decyduje dopóty nic się nie zmieni.

prawda
@Do siego roku

A zobacz kolego lub koleżanko ile jest wpisów na ten temat i co.....? i nic. Nic się nie zmieni, bo góra nie chce zmian, a to wszystko chyba ma iść w stronę upadku a nie rozwoju.

Gtw
@Do siego roku

Ewa z raju, Madeline, Dzoana i Katarzyna :):):)

Piotr Cha

Pani Katarzyna z administracji niepotrzebnie się wysila. Ten portal już dawno nie ma dla nikogo znaczenia.

Bez winy
@Piotr Cha

Skoro nie ma znaczenia to po co takie wybielajace stwierdzenia są pisane przez HR i kierownictwo. Przecież sami zaprzeczacie i zarazem potwierdzacie że to co piszą inni jest prawda. Tylko że prawda w oczy kole

pako
@Bez winy

dokładnie tak.wystarczy zobaczyć ile łapek w górę jest przy prawdziwych wpisach. klika rządzi i tyle. nie należysz do układu lub nie donosisz to cię nie ma.

T y i
@Piotr Cha

To ona jeszcze tam pracuje????? Naprawde jest przywiazana do firmy :) i lata i lata tam hehe

Zewnętrzny
@Bez winy

A konkurencja się cieszy, przejmuje ludzi i rynek. Byle tak dalej. Nieudolność ludzi z PG jest na WYSOKIM POZIOMIE szczególnie tych na kierowniczych stanowiskach. Nic tylko trzymać kciuki za dalsze beznadziejne zarządzanie.

dawno temu

A kto jest dyrektorem nadal Marecki?

oj dawno dawno
@dawno temu

oczywiście że tak. nerwus sterowany przez E.

Obecny
@oj dawno dawno

Kto jeszcE ze starych pracowników jest w.administracji ?

konrad
@Obecny

tylko ci co podlizując się kapują innych, czyli z 3 osoby

Obecny
@konrad

Madelajne, dzoana i ????

obcy
@dawno temu

I Kępno się sypie...... - kolejny wielki sukces wujka Marka i ciotki Ewy . Jak widać nikt nie chce pracować w tym syfie.

frajer kępiński
@obcy

i dobrze, najwyższy czas zamknąć tę budę

sebastian krzeczyński

na szczęście

duńczyk

a co słychać u pytelka?

kwinto
@duńczyk

nic nowego, jak zawsze wszystko ma w du....ie bo jest nietykalny i tylko zapodaje opowieści jak z archiwum X :)

Zostaw merytoryczną opinię o Polski Gaz S.A. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Polski Gaz S.A.?

Zobacz opinie na temat firmy Polski Gaz S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Polski Gaz S.A.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Polski Gaz S.A.?

Kandydaci do pracy w Polski Gaz S.A. napisali 8 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Ranking Użytkownicy