Opinie o Bliska (PKN Orlen) w Płock

1.8/5
Na podstawie 628 ocen.

Marka ORLEN wyceniana jest na 4,4 mld zł. PKN ORLEN SA jest jedynym polskim przedsiębiorstwem notowanym na liście 500 największych firm świata magazynu "Fortune". Spółka zajmuje się przerobem ropy naftowej na benzyny bezołowiowe, olej napędowy, olej opałowy (główne produkty) oraz paliwo lotnicze, tworzywa sztuczne i wyroby petrochemiczne. Jest wielokrotnym liderem: przerobu ropy w całym regionie Europy Środkowo-Wschodniej, posiadającym rafinerie zlokalizowane w Polsce, Czechach i na Litwie; produkcji petrochemikaliów, które stanowią podstawowy surowiec dla licznej grupy firm chemicznych; rynku detalicznej sprzedaży paliw w Polsce, dzięki sieci ponad 1750 stacji paliwowych. ORLEN jest również właścicielem spółki wydobywczej w Kanadzie (Orlen Upstream Canada Ltd.) i jednym z kluczowych właścicieli koncesji na poszukiwanie gazu łupkowego w Polsce. Obecnie inwestując w energetykę buduje we Włocławku i Płocku elektrociepłownie parowo-gazowe.

Branże: Energia, paliwo, media - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o PKN Orlen w Płock

Kierowniczka stacji

Ja jestem wdzięczna za kontrole bo dzięki nim mogę się nie tylko czegoś nauczyć, ale zawsze kontrolerzy wyjaśnią problem i doradzą dzięki temu łatwiej prowadzi się stacje.

@Kierowniczka stacji

Kontrola najwyższa forma zaufania.

Wban
@Kierowniczka stacji

Z BBS? Jak wiesz kto to jest

Zwykła stacyjna

Praca bardzo stabilna i pewna dzięki czemu będę mogła wziąć kredyt na budowę domu. Pracuję jako zwykła kasjerka ale i tak jestem zadowolona z tej pracy. Na moje miejsce było 9 osób ale mi się udało dostać na to fajne i prestiżowe stanowisko. Satysfakcję z tej pracy dobrej minimalnej pensji która wystarcza na godne życie oraz inne przyjemności życia jak np wycieczki zagraniczne. Polecam każdemu taką fajną pracę.

@Zwykła stacyjna

Zmień leki lub dilera. Koniec propagandy

Olga
@Zwykła stacyjna

Takie rzeczy z minimalnej pensji? Mówisz o najniższej krajowej czy jakiejś minimalnej stawce ustalanej w firmie? Bo można się w tym pogubić

Zwykła stacyjna
@Olga

Minimalna stabilna pensja. Lepsza taka niż inna bo jest stała i pewna. Można godnie żyć dobrze się ubrać i wziąć kredyt na zakup mieszkania i samochodu. Praca na stacji taka fajna, że często się nudzę i czytam książki. Człowiek się nie namęczy.

@Zwykła stacyjna

Z minimalnej pensji to możesz sobie wziąć kredyt na 20000 a nie na mieszkanie gdzie musisz mieć minimum 20% wkładu własnego a w chwili obecnej kawalerka to koszt przynajmniej 3000000 plus remont ewentualnie wykończenie bo jest w stanie deweloperskim więc proszę nie pisz głupot bo nawet jak weźmiesz taki kredyt to rata wynosi około 1600 a ty jeszcze odłożysz z tego na samochód i wakacje dodam że minimalna na rękę wynosi około 2200 więc gratuluję tego że za 600 zł odłożysz na te rzeczy i jeszcze będziesz w stanie przeżyć i opłacić rachunki. Bank pewnie też powitał cię z otwartymi ramionami i cieszył się że mógł udzielić ci takiego kredytu.

@Zwykła stacyjna

Jak coś to chociaż podaj nazwę banku bo kolega który się starał o kredyt to właśnie wspominał o rzeczonej kwocie 20000 ,o której pisałem przed chwilą bo tylko tyle mógł wziąć mając zarobki na poziomie minimalnej, to chociaż mu polecę gdzie może się udać

@Pok stażowy

W punkt. Sieja propagandę i tyle. Nawet zarobki PSP są śmieszne bo oscylują w kwocie 4000 z premia itd

Psp

Z tego się dowiedziałam są kolejki chętnych na PSP i jestem przerażona w obawie o swoją pracę dlatego jestem gotowa pracować na nadgodzinach za darmo.

@Psp

Idź się napij i idź spać. Ogłoszenie za ogłoszeniem nikt nie chce prowadzić stacji za tak marne pieniądze . Co ci da sianie propagandy ?

@Psp

Chcesz pracować za darmo polecam wolontariat. Jest kryzys migracyjny, serdecznie zapraszam.

Analityczka
@Psp

To ciekawe bo ludzie stoją w kolejce o stanowisko i byłam swiadkowa jak się bili miendzy sobą o ogłoszenie na Psp byłam zszokowana tyloma chętnymi. W ciongu dwóch miesięcy zebraliśmy 20 kilo CV

Psp1
@Analityczka

Tak bili się a później przyjechała policja na rolkach i zdyskwalifikowała kandydaturę. Idź kobieto do psychiatry. 20 kg masz chyba głupoty w głowie . Najpierw idź do podstawówki naucz się ortografii , kup sobie słownik a później udawaj że jesteś PSP i że masz miliony chętnych. Czy ta firma schodzi na (usunięte przez administratora) ? Z resztą co się dziwić. Jaka płaca tacy pracownicy . Powoli wszystko wychodzi. Żenada

@Analityczka

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Mark Twain

Jaro

Lubię jaki aja biją jak dzwony o moją wygoloną pupcie przy ostrych klapsach w mój zadeczek

Zamiast robić z siebie błaznów i skończonych (usunięte przez administratora) lepiej pomyslcie co zrobić żeby obniżyć ceny paliw, i czy to w ogóle nastąpi, bo to co się teraz dzieje to drama. Ceny tak pójdą w górę że nie wiadomo czy nie grozi nam nawet nędza i głód.

Jaro
@anonim

W pełni się z panem zgadzam. Pozdrawiam

No tak
@anonim

Dobrze napisane. Teraz czekamy na expertow, którzy wszystko wiedzą, a mianowicie Psp i jego (usunięte przez administratora) pok stażowy.

@No tak

Myślisz, że zwykli pracownicy mogą coś na ten temat wiedzieć?

@No tak

Tak zgadza się pisze ale na temat pracy na stacji i tego co się dzieje, nie wypowiadam się na temat cen bo to temat który nie zależy ani od PSP ani od POK, no chyba że mi coś umknęło a Ty wiesz lepiej

@Pok stażowy

Nie umknęło mi jednak to, że lubię oddawać swoje kakałko do ostrego piastowania swojemu Psp

Smutna przyszłość
@anonim

Obajtas planuje obniżenie ceny o jakieś 20 groszy. Poza tym coś kombinują w Świnoujściu, ale i tak wielkie (usunięte przez administratora) z tego wyjdzie. Grunt że starzec z pinokiem pojechali na Ukrainie. Ciekawe co im naobiecywali. Ty i wszyscy z nas będą pracować na utrzymanie Ukraińców jako obywatele drugiej kategorii polaczki. Dalej popierajcie wrogów kraju.

@Psp

Chyba kolejki składających wypowiedzenie hahaha

Dystrybutorka

Najlepsza praca mogłabym tam robić za mniej niż minimalna. Traktuję tą pracę jako służba i obowiązek dla państwa.

Kasjer
Przebieg rekrutacji

Jakieś 15 minut rozmowy i zaproszenie na dzień próbny

Pytania

Nie pamiętam, ale ogólnie czym się zajmowałem wcześniej co robię teraz.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Były_Prowadzacy

To już będzie prawie 2 lata jak opuściłem ta wspaniała firmę. Ale ten czas szybko płynie. Z racji wykonywanej pracy zdarza mi się jeździć po Polsce. Widzę że w firmie nadal pracują sami "świetni fachowcy" jeśli stację trasowe potrafią stać bez paliwa po 2 dni. Za moich czasów przestuj kilku godzinny to już była afera a teraz proszę bardzo 2 dni mop może nie mieć paliwa i nie ma problemu. Ciekawe jak wygląda sytuacja na mniejszych stacjach, które kiedys miały niższy priorytet niż mopy. Chyba że teraz nie ma to znaczenia. Brawo panie prezesie tak trzymać świetna strategia. Po co stacjom paliwo?. Może w ramach łączenia z lotosem wycofać paliwa ze sprzedaży.

Szczęśliwa Psp
@Były_Prowadzacy

To masz jakieś lewe informacje, bo u mnie na stacji jest zawsze wszystko. Sądzę że na innych stacjach też jest porzondek. Dzisiaj rozmawiałam z kolegami i koleżankami kilkunastu stacji i większych głupot nie słyszeli jakie tu wypisujesz

odpowiadam
@Szczęśliwa Psp

bzdury wypisujesz waść, masa stacji staje ze sprzedażą paliwa i nie ma co czarować

@Szczęśliwa Psp

I pisze się porządek a nie porzondek

Byly_prowadzacy
@Szczęśliwa Psp

Droga szczęśliwa_psp chociaż swoje lata już mam to wzrok, mowa i słuch są w porządku i nie mam problemów z komunikacją werbalna. Opisuje to co mocno utrudnia mi prace. Z racji użytkowania auta służbowego, które na moje nieszczęście wyposażone jest w kartę flota PKN orlen zmuszony jestem do marnowania czasu firmy która mnie zatrudnia na szukanie stacji gdzie mogę zatankować, bo stację przy głównych drogach mają problemy z ciągłością dostaw produktów naftowych. Brawo "fachowcy" proponuje nie zapomnieć o przyznaniu sobie premii na koniec roku. Pisze o pracownikach PKN nie stacji.

Realnie
@Szczęśliwa Psp

Nie publikuj nieprawdy. Paliw na stacjach brakuje, są przestoje od kilku godzin do kilku dni. Dotyczy to całego kraju.

Wkurzony

Bardzo super prezes Obajtek mówi że wypowiadają umowy a co robi Orlen to samo wszystko jest to pod publikę Ci najbogatsi mają to gdzieś bo ich stać a zwykły Kowalski mając 2300 zł wypłaty ceny paliw w Lubelskim za PB95 7 zł za ON 7,75 ZL. Mam nadzieję że będzie strajk i większość Polaków przestanie tankować paliwo i Orlen będzie miał mniejsze dochody co sprawi że straty też i się o pamiętają i wrócą ceny na poziomie 6-6,20 zł za litr. Rozumiem że trzeba pomagać ale czemu obywatele polscy mają trącić na tym przez chorą politykę PiSU. Nie dziwię się że Węgry nadal będą sprowadzać ropę z Rosji putin da im dobra cenę a kraje które będą chciały do niej wrócić to wtedy pokaże im środkowy palec a tak będzie zobaczycie

Wkurzony

Bardzo super prezes Obajtek mówi że wypowiadają umowy a co robi Orlen to samo wszystko jest to pod publikę Ci najbogatsi mają to gdzieś bo ich stać a zwykły Kowalski mając 2300 zł wypłaty ceny paliw w Lubelskim za PB95 7 zł za ON 7,75 ZL. Mam nadzieję że będzie strajk i większość Polaków przestanie tankować paliwo i Orlen będzie miał mniejsze dochody co sprawi że straty też i się o pamiętają i wrócą ceny na poziomie 6-6,20 zł za litr. Rozumiem że trzeba pomagać ale czemu obywatele polscy mają trącić na tym przez chorą politykę (usunięte przez administratora) Nie dziwię się że Węgry nadal będą sprowadzać ropę z Rosji putin da im dobra cenę a kraje które będą chciały do niej wrócić to wtedy pokaże im środkowy palec a tak będzie zobaczycie

ciekawy startegii firmy

pracownicy na stacjach wysłuchują pretensji i wyzwisk z powodu nałożonych limitów tankowań a wy zamiast im spróbować jakoś pomó c to sprawdzaie czy nie ma nalewów ponad limity , żenada. blokowanie dystrybutorów to tez kiepski pomysł- co jeśli jesteś w trakcie innej czynności i widziszże ktoś się zbliża do limitu? ma wszystko rzucić i blokwać a pózniej zacząć od onwa to co robił? MS-y uciekają na l4 żeby nie oberwać i mieć spokój tylko PSP nie mogą bo zaraz krzywe spojrzenia że w takim momencie chce odpocząć

Szczęśliwa PSP

Jestem doświadczoną PSP i mogę nam powiedzieć że naprawdę jesteśmy szczęściarzami mając takie stanowisko. Niestety, ale na nasze miejsce jest sporo chętnych, a będzie jeszcze więcej jak przyjmiemy na stałe uchodźców ukraińskich którzy na pewno będą chcieli u nas godnie pracować. Według analizy na jedną stację przypada 3-4 chętnych PSP. Nie narzekajmy tylko cieszmy się że mamy taką pracę, bo będziemy mogli ją stracić. Dziękuję w imieniu wszystkich PSP zarządowi za rozwój i dobrze płatną pracę jako PSP.

@Szczęśliwa PSP

Dokładnie wielu ludzi patrzy z zazdrością na nas prowadzących stacje. Ta praca to nie tylko dobre pieniądze prestiż i awans społeczny

@Szczęśliwa PSP

To ciekawe średnia. Jeszcze niedawno na Bielińska na testy przyjezdzalo 2-3 zwycięzców, na rozmowach było ponad 8 a o ilosci chętnych nie wspomnę. Teraz macie średni 3-4 chętnych. Ja widzę różnice.

@Psp

Niech nie zazdroszczą tylko niech biorą stację. Od ponad roku zawsze są co najmniej trzy stacje do wzięcia. Jak pracowałem na stacji i nie mieliśmy "normalnych" kandydatów do pracy to mówiliśmy, że rekrutacja jest procesem ciągłym....

Ptowadzacy
@Szczęśliwa PSP

Bla bla bla . Ile dostajesz za propagandę ? Tak przyjdzie Ukrainiec i ciebie wyrzuca bo poprowadzi stacje za 2000 i to zapewni oszczędności firmie .haha. i wszystko może jeszcze będzie po ukraińsku. Skończcie z tą beznadziejna propaganda. Obecnie warunki są średnie . Ani źle ani super dobre. Więc nie wyolbrzymianie dziękowania mi i naginaniem rzeczywistości bo zarabiamy podobnie jak inne stanowiska kierownicze z tym że mamy więcej obowiązków i większą odpowiedzialność materialna .

Ptowadzacy
@Psp

Prestiż i awans ? . 4000 zł obecnej inflacji uważasz że to dużo ? Pochwal się że nie jesteś PSP tylko osoba z centrali

Daniel Obajtek

Wracaj już na Bielińska. Jak już masz gdzieś wychodzić to tylko do prezesa Jarosława.

pytanie

jest paliwo?

@pytanie

Jest najwyższej jakości. Cena niska i konkurencyjna w stosunku do innych firm. Orlen to napęd polskiej gospodarki.

Zażenowana

Nie pisz glupot

Zainteresowana

Hej. Mam pytanie trochę z innej beczki. Kto na stacji odpowiada za uszkodzenie firmowej odzieży? Kto zwraca koszty np. zbitego napoju? Każda stacja ma swoje ustalenia czy ogólne?

Byly_prowadzacy
@Zainteresowana

PSP

Do narzekaczy

Rozwalacie mnie swoimi żalami jak to źle jest na stacji. Dlaczego się nie zwolnicie? Narzekacie na coraz gorsze wyrabianie się i coraz więcej obowiązków ale i tak robicie. Sami sobie jesteście winni hipokryci...

Parę słów prawdy
@Do narzekaczy

I to jest właśnie dobry komentarz. Nie wieże w to że nikt nie podejmując się zatrudnienia nie będzie wiedział o obowiązkach w umowie. Pewnie wszyscy ją czytaliście. Teraz płacz? Wszystko jest legalne tym bardziej że państwowa firma więc pewna na rynku. Czekam tylko na komentarze jak to jestem ustawiony w firmie. Banda (usunięte przez administratora)

@Parę słów prawdy

Pokaż mi prowadzącego który w dniu przejęcia dostaje do podpisu 70 stron a 4 w między czasie biega inwentaryzacja liczą towar sprawdzają czy zgadza się majątek . Świeża osoba , stres . Nie ma szans. Ponadto umowa zawiera sformułowania że świeżak połowy nie zrozumie na początku nawet gdy już podpisze i poczyta spokojnie w domu. Nie próbujcie się wybielać propagandziarze

@:

Ja miałem wszystko rzetelnie wyjaśnione i wytłumaczone profesjonalne podejście do PSP dzięki temu nie bałem się przejąć stacji. Tak sprawnie się wyrabiamy we dwoje z pracownikiem, że mógłbym wziąć drugą stację.

@Psp

Buahaha weź chłopie. Idź z tą propaganda do Putina. Tam takich potrzebują , nie tutaj. Jak wam nie wstyd. Dążymy do tego żeby w Polsce było podobnie ? Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak ty. Zapadlbym się pod ziemię jak miałbym bezczelnie kłamać. Z resztą co tu pisać. Po wpisie widać że nie jesteś PSP tylko ktoś z PKN.

Wsparcie

Wzrost sprzedaży od 400 do 800 % kilometrowe kolejki. Ludzie nie mogą zjeść napić się i iść do toalety. Harują jak woły ,pot się leje , prowadzący siedzą na sp wieczorami i w nocy. A firma co ? Kolejny raz udowadnia że nie da stacji wsparcia tylko gnębi kontrolami. Jedne za drugą , menagerowie, dyrektorzy, biuro bezpieczeństwa. I komunikaty co parę godzin nowe jeden przed drugim modyfikuje , konkurs który ładniejszy ? Zalecam przyjechać na stacji spędzić cały dzień nie mając w co ręce włożyć i obsłużyć te kilometrowe kolejki. Szczyt bezczelności co robicie . Wsparcie za pomocą kontroli która dobije. Lepiej dorzuccie etat na chwilę wzrostu a nie gnebcie ludzi na stacjach. Z resztą co się dziwić , kolejny raz udowadnia cię że stacje są do dla was ........ Nieważne. Wstyd.

Jeszcze PSP / juz były PSP
@Wsparcie

Trzeba mieć jaja a nie wydmuszki. Kolejki były i będą. Niech stoją choćby i w kilometrowej . Trzeba zjeść odpocząć przyjąć towar . Tylko ostani wał i (usunięte przez administratora) zameczy swoich POK dla dobrego wizerunku PKN , dla chwały MS i KR . Czasy kiedy MS mówił albo Pan go zwolni albo ja Pan zwolnię już dawno minęły. MSa i KRa należy olewać ciepłym moczem i robić swoje .

Kiero
@Wsparcie

Dokładnie , tu jest tylko straszenie i prześciganie się co 2 dni modyfikacja komunikatów,planogramow a nie pomoc. Ledwie zamówisz towar już idzie na wyprzedaż bo nowy planogram, czasami nawet nie zdąży przyjść. Komunikaty o ograniczeniach ledwie wykleisz już drukuj nowe . Myślą że jest na to czas jak sznury kilometrowe ? I jeszcze zalaminuje zmyj ślady kleju. To jest chore. Limity każą pilnować a system nie działa , jak mamy pilnować 14 dystrybutorów ? To trzebaby postawić 14 pracowników skoro system nie działa . Jeszcze głupio straszą że będą to kontrolować . Hit. Najpierw niech system ogarną . Do prasy się to nadaje. Niech spróbują. Zbierzemy się regionami i wszystko damy prasie wraz z wiadomościami. Brak pomocy , szantaż . To jest współpraca ? Chyba brak szacunku i osobistego widzenia co się dzieje na stacjach .

Kiero
@Kiero

Proponuję zebrać się regionami do klubu gdzie będę tańcował na rurze przebrany za seksowną panią ekspedientkę i będzie mnie można ostro klepać po tyłeczku i masować jak hartowaną stal

Daniel Obajtek

Wiem, wczoraj u mnie byłeś w biurze.

@Kiero

Masz zakaz konkurencji. Twoje pokazy są tylko na Bielanskiej lub gościnnie u prezesa Jarosława.

Psp

Nie wiem co wy bierzecie. Ja na swojej stacji zawsze się wyrabiam. Kolejki są sprawnie obsługiwane a kontrole są potrzebne bo pomagają nam prowadzić stacje. Nie są one wcale ucionżliwe. Harmonogramy i plany jak najbardziej logiczne i dobrze skonstruowane. Dzięki zarządowi my zwykli mamy pracę godną i w miarę nie ciężką. Dla mnie praca na stacji to pozytywne wyzwanie i rozwój.

Psp1
@Psp

Nie siej propagandy . Wyrabiamy ? 2 czy 3 kasjerów na etatów brakuje przy setkach obowiązków jest wyrabianiem ? Kontrolę nie są ucizliwe ? Jeśli masz multilum obowiązków a co chwilę ktoś ci z firmy wjeżdża i strzela za okruszek albo papierek jak ludzi jak mrówek ? Od razu widać po wpisie że jesteś kimś z firmy i tyle . Kłamcy jak ruscy.

Prow

Tym zboczonym spamem chcą nas zniechęcić do pisania tutaj. Nie zrażajcie się i piszcie dalej. Ludzie spoza Orlenu też to czytają. A postów spamerów nie podbijajcie komentarzami. Zgłaszajcie je, może w końcu polecą bany po IP.

ja
@Prow

A o czym niby ludzie mają pisać? Że są ofermami losu i pracują za najniższą na stacjach i wiecznie narzekają i nic z tym nie robią zamiast zmienić swój los.

Jasio
@ja

Bo to prawda

Od razu

Nie trzeba być detektywem żeby widzieć że te durne wpisy pisze jedna i ta sama osoba o różnych nickach podająca się za PSP, pracownika , menagera i kij wie kogo. (usunięte przez administratora). Współczuję. Poziom poniżej zera. Tacy szukają podbudowania własnej wartości gdzie się da nawet na durnym forum. Robisz z siebie klauna i tyle. Każdy zna warunki firmy. A chwalić najniższa krajową to jak mówić że czarne jest białe.

@Od razu

Psp i pok stażowy to ta sama osoba jak ty. Robisz z ludzi wariatów a sam nim jesteś pod różnymi nickami.

@anonim

Już Ci tłumaczyłem i to merytorycznie oraz z obliczeniami plus minus. Nie mam potrzeby używać innych ników mam akurat wolna chwilę to zajrzę i napiszę co myślę bo chyba od tego jest to forum, a was poprostu boli to że nie macie argumentów do tego aby pisać rzetelnie i prawdę nie wiem czy ktoś wam nakazuje czy robicie to dla własnej satysfakcji aby opisywać jak jest pięknie na stacji, ale rzeczywistość jest niestety inna i dlatego nie ma pracowników i prowadzący odchodzą bo mają dość ciężkiej pracy za satysfakcję bo z satysfakcji człowiek nie przeżyje.

U2
@Pok stażowy

Prawdziwy wpis. Natomiast w te bzdury co oni pisza nie wierzę bo trzebaby mieć IQ małpy. Jak można chwalić najniższa ? To tak jakby chwalić niewolnictwo. Łaski nie robią bo najniższa wypłacić musza. To mogą pisać tylko osoby którym się wysokie stołki pala bo idiotów nie brakuje w dzisiejszych czasach ale myślę że nie aż takich ,szczególnie gdy dziś każdy się szanuje i ceni swoją wartość jeżeli dobrze pracuje. Wszyscy wiedzą jaki jest rynek pracy jak się zarabia na danych stanowiskach i tylko nieliczne firmy płacą tak nisko. Zwykle właśnie tam gdzie miesza się polityka i każdy patrzy na siebie. Nie pasują im normalni przedsiębiorcy bo tworzą konkretną konkurencję dla niższych szczebli to nowym ładem chętnie się ich przytemperuje. (usunięte przez administratora)

Kasior
@Od razu

Ale dalej siedzisz w tym syfie i liżesz rowa MS . A w necie Figo fago

Psp

Dokładnie. Haha możemy porównać do ich durnej propagandy

Pok stażowy

Naprawdę nie potraficie napisać nic sensownego i merytorycznego. Jeżeli uważacie że to odpowiednia droga do tego aby zniechęcić więcej osób to idziecie w odpowiednim kierunku.

Prowadzę stację

Po roku pracy dostałem dyplom z wyróżnieniem za rzetelne prowadzenie stacji gratulacje i uściski od zarządu i dyrektorów. Dlatego warto tam pracować.

@Prowadzę stację

Co ty za bzdety piszesz . Żal.pl

Robotnica szeregowa

Kiedy widzę powiewająca flagę Orlenu to wiem że to moje miejsce. Wszyscy jesteśmy jak rodzina zwykli pracownicy i dyrektorzy. Darzymy się wzajemnym szacunkiem i jesteśmy dumni że służymy swoim klientom.

Zwykły pracownik

Gorąco polecam pracę na stacji. Fajna praca i dużo rozwoju

Mechanik stacyjny
@Zwykły pracownik

Dokładnie super praca marzeń. Polecam każdemu

Zostaw merytoryczną opinię o PKN Orlen - Płock

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w PKN Orlen?

Zobacz opinie na temat firmy PKN Orlen tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 902.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w PKN Orlen?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 824, z czego 227 to opinie pozytywne, 294 to opinie negatywne, a 303 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy PKN Orlen?

Kandydaci do pracy w PKN Orlen napisali 7 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

PKN Orlen
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)