Dzień dobry moja opinia o Aptece szpitalnej jest taka omijać szerokim łukiem aptekę porażka praca w każdym dziale ludzie się zwalniają po miesiącu
Bufet szpitalny bc cfe to jakaś pomyłka jedzenie okropne farsz z pieczarek (usunięte przez administratora) pomielone zalane Maggi sama sól a sos.czosnkowy to kpina ocet i sam (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) czym oni karmią ludzi (usunięte przez administratora) nie polecam a ceny kosmos
pytanie na ile to kwestia szpitala, a na ile kwestia gdzieś wyżej w ministerstwie. O jedzeniu które jest obrzydliwe, mówi się od lat, ale uważam że to nie tutaj jest winny, tylko gdzieś wyżej.
Wychodzi że nie ma lekko z przedłużeniem tam umowy i szybko odpuszczają ludzi? Pytanie czy to wyjątki czy reguła. Może innym się robi dobrze a tu tylko piszą ci niezadowoleni? I tak chyba może być
No ja też jestem ciekawy sytuacji?? W firmie znaczy żadne banery mnie nie interesują. Nie ma ofert zbytnio to chyba żadne wielkie redukcje się nie szykują i można spać spokojnie?
Słaba atmosfera mi sie tu widzi jeśli personel jest oczerniany tak jak tu piszą. A w trakcie pracy jak teraz wyglądają relacje miedzy samymi pracownikami?
To na ile tam umowa jest że mam nie dać rady dłużej jak miesiąc? Nie rozumiem chyba może po prostu ty pecha miałeś. Wystarczy dobrze robić i będzie ok?
Siwy ma rację. W aptece jest duża rotacja. Od lat dyrekcja toleruje albo rządy moberki, albo uroczej, aczkolwiek pozostającej mentalnie w zeszłym tysiącleciu, leżącej krzyżem pani. Nie mniej jednak apteka ma też wieloletnich pracowników. Przetrwanie pewnie zależy od stanowiska i osobniczej odporności na egzotykę tego miejsca. To wyizolowane od reszty szpitala środowisko, które rządzi się swoimi prawami i często trzyma w ukryciu to co się tam dzieje. Jako pracownik spoza apteki słyszę od pracowników jakieś narzekania. Przyznam, że ich częstotliwość i powtarzalność pozwala wysnuć wnioski, do których doszedł Siwy.
Czyli z tego co wiesz, ludzie jednak potrafią tu mimo sporej rotacji pracować dłuższy okres, więc coś jako pozytyw napewno się znajdzie. Wiesz czy ci co zostają mogą liczyć ze strony firmy na jakieś podwyżki? Właśnie szukam pracy, może bym spróbowała.
Coś takiego jak podwyżki (inne, niż te wymuszone ustawą), nie istnieje w Marciniaku xD Ludzie uciekają z tego miejsca prędzej czy później, bo nie idzie tam nerwowo wytrzymać ????
A napiszecie chociaż wprost czemu nie da sie u nich wytrzymać? widzę tylko tekst ze coś u nich rzadzi sie swoimi prawami i to ukrywają więc jakoś słabo to do mnie przemawia
To w sumie nie wiem jak to teraz odczytywać. W jaki sposób można te cala uznaniowość rozumieć a przede wszystkim sobie na nią zapracować?
Firma Dolnośląski Szpital Specjalistyczny im.T. Marciniaka prowadzi obecnie rekrutację w mieście Wrocław. Ile płacą na stanowisku Inspektor?
Na pewno bym nie chciała żeby moje miejsce pracy nazywano wykańczalnia… miedzy personelem za to relacje sa w porządku? nikt nikogo za bardzo niczym nie obarcza?
W dniu 18.04.2024 trafiłem na SOR mając duszności i osłabienie. Skierowanie otrzymałem od lekarza na odział kardiologiczny w trybie pilnym i zostałem przewieziony karetką. Siedziałem tam prawie 8h i i tyle że podali mi jakiś lek, inhalacja i tyle było leczenia. Po prawie 8h lekarz zawołał i stwierdził że wszystko jest ok pomimo że dalej miałem to samo co powyżej. Potem wystawił mi wypis z SOR na którym napisał że jest brak duszności co było kłamstwem. Na domiar tego co opisałem powyżej, Felczer Marcin Kłak ( domniemany lekarz wypisujący) wystawił nie tylko nieprawdziwy wypis ale szpital nie zarejestrował tego w NFZ, co mam wgląd poprzez portal pacjenta IKP, nie wspominając o arogancji lekarza. Do Wszystkich, którzy chcą tam przyjść zastanówcie się czy warte jest to zdrowia i życia. To nie szpital ani specjaliści tylko wykańczalnia. Traktowanie pacjentów jest gorsze niż zwierząt i trudno mówić by ktokolwiek tam wychodząc wyszedł zdrowy. Felczerstwo, (usunięte przez administratora) i arogancja tam się kłania.
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Dolnośląski Szpital Specjalistyczny im.T. Marciniaka?
Umieralnia, człowiek przyjechał w spełni sił, 2 tygodnie i zmarł przestrzegam przed tą umieralnią
Mialam przyjemnosc pracowac w szpitalu na oit. Bardzo dobry szpital. Profesjonalny personel medyczny. Z calego serca polecam tym,ktorzy chca podjac prace w zawodzie. Wspaniala oddzialowa z golebim sercem oraz ordynator, na pomoc ktorego zawsze mozna liczyc.
Na stronie szpitala znalazłam ofertę pracy na stanowisko magistra farmacji w aptece szpitalnej. Firma oferuje możliwość korzystania ze świadczeń ZFŚS. Co wchodzi w ich skład? Możecie wymienić? Poza tym, w jakiej części jest dofinansowany karnet sportowy? :) Często odbywają się te szkolenia, które podnoszą kwalifikacje? Można dzięki nim liczyć na jakiś awans? :) Napiszcie jak to wygląda, bo będę składać tutaj swoje CV.
Szpital im. Marciniaka nie ma tej specjalizacji.
Dnia 6,12,2023 zostałem przywieziony do szpitala na SOR gdzie spotkałem się pierwszy raz z takim (usunięte przez administratora) zachowaniem się lekarza pełniącego dyżur ARKADJUSZ BARTKOWSKI który cały czas przeklinał cytuje (usunięte przez administratora) i tak 9 godzin przebywania z tym słownictwem po na to został wyzwany przez dyżurującą kierowniczkę tego zespołu żebym ją pocałował ją w (usunięte przez administratora) nie mogłem tego wytrzymać dużej wypisałem się byłem przyjęty napadowe migotanie przedsionków i w takim stanie wróciłem do domu moje nazwisko Zbigniew Michalak
Takie zachowanie jest niedopuszczalne. Proszę złożyć skargę, inaczej będzie się to powtarzać. Skargę może Pan złożyć pocztą elektroniczną. Adres e-mail z pewnością jest na stronie internetowej. Mam nadzieję, że poczuł się Pan lepiej.
Nie mozna sie dodzwonić na SOR !!!!!!????? Dlaczego ktos ma jechać z daleka by dowiedzieć sie gdzie jest pacjent lub gdzie go przeniesli ?? Smieja sie !!!!???? Kpia!!!??? Paranoja.
Wszyskim,ktorym zalezy na rozwijaniu swojej kariery s kierunku intensywnej terapii odradzam pracy w tymze oddziale glownir z powodu zazdrosnej o wiek i urode oddzialowej oraz ordynatora szukajacego kozla ofiarnego.
Ja rowniez nie polecam szpitala jako miejsca gdzie mozna rozwijac swoja kariere. Mlode osoby sa (usunięte przez administratora) na oit przez oddzialowa oraz ordynatora z ZZA.
Na jakie benefity można liczyć w Dolnośląski Szpital Specjalistyczny im.T. Marciniaka?
Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko: Kierownika Działu Organizacji i Nadzoru . Czy ktoś z Państwa posiada informacje o tym stanowisku, atmosferze w dziale ,rotacji w dziale zarobkach
Cześć. Poszukiwana jest osoba na stanowisko rejestratora medycznego w dziale organizacji i nadzoru. Większość wpisów tu widzę od pacjentów ale może ktoś wie, czy rzeczywiście na tym stanowisku można rozwijać się i szpital daje taką szansę? Tak podali w ogłoszeniu ale wiadomo lepiej zapytać tu Was, bo rzeczywistość czasami bywa inna. Jeszcze sprawa związana z umową. Podali, że umowa o pracę. Od pierwszego dnia, czy może umowa zlecenie najpierw na czas próby?
Premi, trzynastek nie ma. Podwyżki były w zeszłym roku. O adekwatności każdy sam musi sobie odpowiedzieć.
Jak się pracuje w Dolnośląski Szpital Specjalistyczny im.T. Marciniaka?
Zobacz opinie na temat firmy Dolnośląski Szpital Specjalistyczny im.T. Marciniaka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 28.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Dolnośląski Szpital Specjalistyczny im.T. Marciniaka?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 25, z czego 2 to opinie pozytywne, 19 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!