Witam, chciałbym zaznaczyć, że od jakiegoś czasu na stołówce utrzymuje się nieprzyjemny zapach. Mam nadzieję że zostanie podjęta jakaś stanowcza reakcja, w związku z moim zawiadomieniem.
Zapach jak zapach ale porcje to jakiś żart nie dość że jedzenie pogorszyło się w jakości to jeszcze te porcje jak dla dzieci w przedszkolu i wcale się nie dziwię że ludzie narzekają bo wszystko drogie a ilość jakby kot napłakał
Również a dlaczego nie, skoro mamy dofinansowanie to z niego korzystam, jeszcze kiedyś można było się najeść a teraz to jakiś nieśmieszny żart, i nie wyjeżdżaj z takimi tekstami praca to praca swoje trzeba zrobić a stołówka to odrębny temat tutaj spędzasz 25 minut a resztę na hali
Ty lepiej przestań okradać firmę siedząc na wymyślonym chorobowym
Pełno lewych l4 jestvw tej firmie. Niektórzy sie nawet nie kryją z tym i mówią że se idą na chorobowe bo mają dosyć pracy.
Wypalenie zawodowe, stres i (usunięte przez administratora) są bardzo dobrym powodem dla L4, więc jakie lewe?
A co się stało z kierownictwem obiektu czyli Jackiem?
Ta nasza kantyna firmowa to jakiś żart... Porcje bardzo małe a zupy to Chyba (usunięte przez administratora)gotuje ,wszędzie kiełba i boczek albo słonina ,sałatki też z wczoraj pyry ,zdechłe mięso cebulką prażona i (usunięte przez administratora) sosik dla zabicia smaku ...nie polecam
Fakt jest taki, że jedzienie podrażało, a smakowo jest gorzej. Zupy rzeczywiscie to jakaś porażka ostatnio ale i nietylko to się opuściło.
Kawior i szampan to może nie, ale jedzenie, które da się zjeść to może tak,kantyna zarabia na naszej firmie inaczej by jej tam nie było, więc niech staną na wysokości zadania i dają smacznie jeść, już się oburza jeden z drugim z kantyny bo pracownikom coś nie odpowiada, ale tak my również będziemy komentować bo to co wkładacie na talerze świadczy również o was, smacznego.
Przez pośrednika, w eleganckiej sali konferencyjnej, z 2 członkami waznych działów plus coach-lider który mówi co i jak.
Pytali tylko o podstawowy życiorys
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
To właśnie ta dziewczynka, przez którą ludzie rezygnują z pracy w magazynku, nikt z nią nie chce pracować a kierownictwo nic z tym nie robi, odbiło panience i to bardzo!!!!wszystkich traktuje z góry jest zarozumiała i arogancka! dać ją na magazyn główny niech pracuje z paletami a nie ludźmi
Jakość zup na stołówce to jakieś nieporozumienie może 2 zupy są dobre a reszta to jakieś pomyje.
Wiele by można napisać. Porcje minimalistyczne, jakość beznadziejna np. dwie łyżki jogurtu czy sałatki, kawa to woda z mlekiem. Na początku działalności było zdecydowanie mniej zatrudnionych, jedna hala i jedzenie było świetne. Obecnie tysiąc pracowników, więcej potencjalnych klientów i dofinansowań, a jakość serwowanych dań i porcje to dramat. O ilości i zangażowaniu obsługi nie wspominając. Właściciele zwęszyli niezły interes i zarabiają na naiwnych. Stalówka pracownicza to chyba nie jest odpowiednie miejsce do takich procederów ...
Paragony ze stołówki jak się kupuje też są jakieś podejrzane. Jakby rypali państwo na VAT. Monster kosztuje 9. Na pargonie kosztuje 5. Doliczają posiłek i odliczają sobie od niego VAT? Tak samo z batonami.
Ciekawe kto wezwał policję do firmy na liderke Anne.Ż. Ale brawo,brawo nie idzie z nią pracować na bank coś bierze. Uspokój sie dziewczyno bo ludzi straszysz.
Przecież ona nie powinna być liderem, ludzie zabierzecie ją z tego działu, a ta druga liderka jeszcze lepsza, robi co chce ma wszystko gdzieś nie interesuje się pracownikami porażka na całej linii,czy nikt tego nie widzi?
Oj prawda w oczy kole, że zaraz będziesz robić po 24 bo nie ma komu
Wizyty policji w firmie to częste zjawisko? Brzmi to dość niepokojąco ;) może podacie konkretne informacje, czym była spowodowana ta interwencja.
Zastanawiam sie czy nie zmienić działu i nie iść na ochrone bo ma elektronice ciężko jest i mam dość a patrze często na tą ochrone to oni mają super nic nie robią oglądają mecze albo na YT siedzą super zajęcie dla mnie
Nowa audytorka, ma lekceważący stosunek do pozostałych pracowników, którzy dopiero co zostali zatrudnieni, ponad to ma bardzo niską kulturę osobistą, sądzę że kultury mogłaby uczyć się od pań które tu sprzątają :)))))
Chyba wiem o kim mówisz czy to ta ukraińska dziewczyna która była na ingenico a teraz jest wszędzie przecież z nią nie da się pracować ,bezczelna,chamska, niemiła, zero kultury ona po prostu jest okropna jako człowiek, tyle skarg już na nią było ale widać ona ma to gdzieś i jej kierownik również
W myśl zasady audytor sprawdza zgodność procesu z procedurą, a nie jest bezczelny, pokazuje swoją wyższość i (usunięte przez administratora) się nad audytowanym. Brak wiedzy i profesjonalizmu w zakresie przeprowadzania audytu, takie podejście tylko szkodzi i nic nie wnosi.
Wogole co się dzieje w tej firmie ? Na liberty (usunięte przez administratora) , (usunięte przez administratora) . Kierownik oderwany od rzeczywistości, zero trafnych decyzji, nie wiadomo o co mu chodzi ...
Słuchaj gościu nazwę go (usunięte przez administratora) chodzi o to że ja pracuję w innym stanowisku w innej firmie (usunięte przez administratora) pracuje też w innym stanowisku jest chyba kierownikiem ale nie wiem czy BHP czy od elektryków miał białą koszule i okulary no i byłem zmęczony i zle coś zrobiłem a on do mnie pretensje wielkie posłuchaj(usunięte przez administratora) ja pracuję w innej firmie i tylko moja firma może mi zwrócić uwagę a nie ty (usunięte przez administratora)
Ja się zastanawiam dlaczego szefowa stołówki pozwala na taką niemiła obsługę, i tu chodzi tylko o jedną osobę. Dziewczyna ma wiecznie obrażona mine i odnosi się do ludzi w bardzo nieorzyjemny sposób. Ludzie podchodzą xeby coś kupić a ona z olewającym podejściem siedzi i przeglada telefon. Strzela jakieś dziwne miny. Blondynka taka
Blondynka, nie tylko ona traktuje tak ludzi,na moje to tam cała ekipa jest do wymiany,dobrze traktują tylko tego kogo chcą, a ten cały Kamilek... Boże ratuj!!!!zostawię to bez komentarza!
Oj prawda też miałam z nią do czynienia. Jakby tam za karę była normalnie. Za to chłopaki uważam że w porządku i pożartują i pośmieją się, fajną muzyczkę włączą. Bardzo miły jest najstarszy z nich nie pamiętam imienia Pan chyba coś po 50-tce.
Kolejne degradacje- to musiało nastąpić. Tak to jest jak nie słucha się szarego pracownika.
Czy te degradacje to jakaś nowa sytuacja, czy może nawiązanie do wcześniejszych porządków?
Czy firma rekrutuje na stanowiska menedżerskie ?
Ile zarobi u was technik z wieloletnim doświadczeniem w serwisie po szkole elektronicznej?
Z zewnątrz 6k brutto. Taki który miał nieszczęście się tutaj zatrudnić wcześniej i ma umowę ma czas nieokreślony 4500-4600 brutto
(usunięte przez administratora) Jakie 6k brutto technik? Chyba po 20 latach pracy w tym (usunięte przez administratora) Nie ma co (usunięte przez administratora) nowych kandydatów. @pudliszki Jeśli liczysz na coś więcej niż najniższa krajowa, to możesz się przeliczyć. Szukaj innej firmy młody, bo te korpo to jedno wielkie (usunięte przez administratora)
Dzisiaj na terenie firmy, na parkingu miał miejsce wypadek, kierowca czarnego golfa 5 jechał pod prąd prędkością grubo powyżej 20km/h i to pod prąd wyprzedzając dwa auta pod rząd a trzecie mając na czołówkę, żeby w nie, nie uderzyć wjechał w zakręt z takim impetem, że go obróciło. CZY FIRMA WYCIĄGNIE KONSEKWENCJE? Mógł wjechać w przechodzących obok ludzi!!!
Zgadzam się, ale też jestem w szoku,że nikt nie kontroluje tego co się tu wyprawia,pracuje tu naprawdę długo i jeszcze nigdy nie widziałem takiego braku szacunku okazywanego wobec pracowników, dobrze my jesteśmy od roboty inni są od zarządzania, jest to dla mnie zrozumiałe ale my również zasługujemy na szacunek i dobre traktowanie, to że ktoś chodzi po serwisie i na forum krzyczy,że tego i tego trzeba zwolnić to dla mnie dziwna sytuacja, niestety zdanie mam jedno jeżeli ktoś chodzi, krzyczy i grozi to albo chce żeby wszyscy go się bali albo nie ma nic mądrego do powiedzenia i takim zachowaniem tuszuje swoją niewiedzę, bo ludzie słabi z małym zakresem wiedzy muszą jakoś zaistnieć. Dariuszowi życzę powodzenia bo był parę ładnych lat moim liderem i chwaliłem sobie z nim współpracę, innym pracownikom życzę dużo sił i wytrwałości oby ten gorszy czas skończył się szybko
A czego ty oczekujesz od korporacji? Firma randomowo zatrudnia ludzi na najgorsze stanowiska, masowo ukraińców zatrudnia i również zwalnia. Wcześniej na przemysłowej też było C|-|UJOWO i też wszyscy z góry olewali cię ciepłym (usunięte przez administratora). Ta firma od zawsze była siedliskiem plotek, afer i niekompetencji ze strony wszystkich pracowników z każdego działu.
Problem z tą firmą jest taki, że leży totalnie organizacja. Jakiś produkt ma być procesowany a stanowiska nieprzygotowane, połowa nie działa jak należy itd. Czy oni robią to pierwszy raz? Zarządzają tym wszystkim ludzie którzy są niby obeznani, mądrzy w gadce ale niewiele potrafią. Biorą za no 2-3 razy większe pieniądze ale jak im czegoś nie zgłosisz to oni nic nie wiedzą. Nie wiedzą jak przygotować stanowiska pracy dla danego produktu mimo, że setki razy było to wałkowane, sam musisz biegać za nimi i o wszystkim meldować. Od razu wiedza, że byłeś 2 minuty za długo na przerwie czy za długo na "dwójce" ale nie mają pojęcia , że stanowisko potrzebuje tego czy tamtego. Mogłoby być lepiej, ale musiałoby się zmienić zarządzanie.
mnie najbardziej śmieszyło to jak ludzie przychodzą pracować na 12h chociaż nie ma tyle pracy, gdyby Ci co rządzą mieli wydać własne pieniądze, a nie korporacji to nigdy, by na takie coś nie pozwolili
Ludzie z Ukrainy przyjechali tutaj by pracować po 12h, moim zdaniem to bardzo miło ze strony firmy że wyciąga pomocną rękę pomimo tego, że pracy aż tyle nie ma.
Tylko że oni są bardzo leniwi, robią od niechcenia, z przymusu, nie chcą się szkolić. Chcą wykonywać najlżejsze prace i nie chcą być szkoleni ale wypłatę jak najbardziej chcą
Zgadzam się, jednak pamiętajmy, że to dział "inżynieryjny" wprowadza i ustawia procesy, które startują, a operacyjny musi mierzyć się z tym, że jak zwykle nic nie działa. Pozdrawiam.
Taki był wielki prezes i (usunięte przez administratora)a poleciał z prędkością światła, z pewnością był wybitnym, kompetentnym i doświadczonym specjalistą. Jedyne czego dokonał to rozwalenie zespołu. Ja też odszedłem bo facet jest po prostu niereformowalny. A szkoda. Bo firma jest całkiem spoko. Ale ten gość na stanowisku menedżerskim to było jakieś fatalne nieporozumienie.
Co się tu wyprawia to gorzej jak w przedszkolu. Drzwi od kibelka stoją sobie rozwalone rozumiem, że w sam raz na wizytacje przed którymi prawie codziennie nas przestrzegaja. Podajnik papieru cały poklejony i od kilku miesięcy zapchana umywalka. Na prawdę nie ma komu tego naprawic w tak dużej firmie? Jesteście śmieszni. Co z tego ze wszystko wysprzatane uhahane a takie numery odwalacie.
Jak mogło do tego dojść, że rozwalono kibelkowe drzwi, gorzej niż w szkole, gdzie są ludzie odpowiedzialni za stan gospodarczy budynku, ci którzy najwięcej zarabiają najmniej robią i mają najwięcej wolnego czasu w pracy więc niech naprawia. Niech management wącha swoich pracowników jeśli nie ma odświeżaczy powietrza w kiblu, nawet każdy w domu to ma w swojej łazience nawet jeśli mieszka sam. Niech na wizytacji wąchają.
Wyjątkowo wredne zachowania międzypracownicze, pomówienia, intrygi akceptowane przez osoby z sukcesem pnące się po szczeblach kariery. Przede wszystkim (usunięte przez administratora) natłok obowiązków z dwóch działów jednocześnie, przenoszenia pracownika w miejsce z niedziałającą bazą danych, gdzie nie można rejestrować "przychodzącego" sprzętu, co generuje zabór mienia, brak konfrontacji międzypracowniczej mimo zgłaszanego nieprawidłowego zwracania się pracownika do pracownika, polecenia wydawane przez nie uprawnione do tego osoby, dla wygody przełożonych, którzy nie muszą tego robić, bo mają "swoich" (usunięte przez administratora) Firma pełna (usunięte przez administratora) rodem z folwarków pańszczyźnianych. Kierownictwo z najdłuższym ma dużo na sumieniu: "Jeśli już patrzysz, to nie odwracaj wzroku, gdy zobaczysz zło! Jeśli już widzisz, to nie milcz!. Bo zło pomnaża się i "
Jak się pracuje w Teleplan Polska?
Zobacz opinie na temat firmy Teleplan Polska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 370.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Teleplan Polska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 327, z czego 39 to opinie pozytywne, 169 to opinie negatywne, a 119 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Teleplan Polska?
Kandydaci do pracy w Teleplan Polska napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.