Opinie o Teleplan Polska w Bydgoszcz

1.7/5
Na podstawie 957 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Teleplan Polska. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Teleplan Polska o rekrutacji.

Branże: Usługi serwisu i naprawy sprzętu IT
Usługi serwisu i naprawy sprzętu IT Bydgoszcz

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Teleplan Polska w Bydgoszcz

Błażej M

Czy firma rekrutuje na stanowiska menedżerskie ?

pudliszki

Ile zarobi u was technik z wieloletnim doświadczeniem w serwisie po szkole elektronicznej?

Ok
@pudliszki

Z zewnątrz 6k brutto. Taki który miał nieszczęście się tutaj zatrudnić wcześniej i ma umowę ma czas nieokreślony 4500-4600 brutto

Kpina
@Ok

(usunięte przez administratora) Jakie 6k brutto technik? Chyba po 20 latach pracy w tym (usunięte przez administratora) Nie ma co (usunięte przez administratora) nowych kandydatów. @pudliszki Jeśli liczysz na coś więcej niż najniższa krajowa, to możesz się przeliczyć. Szukaj innej firmy młody, bo te korpo to jedno wielkie (usunięte przez administratora)

Przerażona

Dzisiaj na terenie firmy, na parkingu miał miejsce wypadek, kierowca czarnego golfa 5 jechał pod prąd prędkością grubo powyżej 20km/h i to pod prąd wyprzedzając dwa auta pod rząd a trzecie mając na czołówkę, żeby w nie, nie uderzyć wjechał w zakręt z takim impetem, że go obróciło. CZY FIRMA WYCIĄGNIE KONSEKWENCJE? Mógł wjechać w przechodzących obok ludzi!!!

Prawda

Zgadzam się, ale też jestem w szoku,że nikt nie kontroluje tego co się tu wyprawia,pracuje tu naprawdę długo i jeszcze nigdy nie widziałem takiego braku szacunku okazywanego wobec pracowników, dobrze my jesteśmy od roboty inni są od zarządzania, jest to dla mnie zrozumiałe ale my również zasługujemy na szacunek i dobre traktowanie, to że ktoś chodzi po serwisie i na forum krzyczy,że tego i tego trzeba zwolnić to dla mnie dziwna sytuacja, niestety zdanie mam jedno jeżeli ktoś chodzi, krzyczy i grozi to albo chce żeby wszyscy go się bali albo nie ma nic mądrego do powiedzenia i takim zachowaniem tuszuje swoją niewiedzę, bo ludzie słabi z małym zakresem wiedzy muszą jakoś zaistnieć. Dariuszowi życzę powodzenia bo był parę ładnych lat moim liderem i chwaliłem sobie z nim współpracę, innym pracownikom życzę dużo sił i wytrwałości oby ten gorszy czas skończył się szybko

SzczynoPlan & QUJonext
@Prawda

A czego ty oczekujesz od korporacji? Firma randomowo zatrudnia ludzi na najgorsze stanowiska, masowo ukraińców zatrudnia i również zwalnia. Wcześniej na przemysłowej też było C|-|UJOWO i też wszyscy z góry olewali cię ciepłym (usunięte przez administratora). Ta firma od zawsze była siedliskiem plotek, afer i niekompetencji ze strony wszystkich pracowników z każdego działu.

Monter
Przebieg rekrutacji

Przez pośrednika, w eleganckiej sali konferencyjnej, z 2 członkami waznych działów plus coach-lider który mówi co i jak.

Pytania

Pytali tylko o podstawowy życiorys

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
...

Problem z tą firmą jest taki, że leży totalnie organizacja. Jakiś produkt ma być procesowany a stanowiska nieprzygotowane, połowa nie działa jak należy itd. Czy oni robią to pierwszy raz? Zarządzają tym wszystkim ludzie którzy są niby obeznani, mądrzy w gadce ale niewiele potrafią. Biorą za no 2-3 razy większe pieniądze ale jak im czegoś nie zgłosisz to oni nic nie wiedzą. Nie wiedzą jak przygotować stanowiska pracy dla danego produktu mimo, że setki razy było to wałkowane, sam musisz biegać za nimi i o wszystkim meldować. Od razu wiedza, że byłeś 2 minuty za długo na przerwie czy za długo na "dwójce" ale nie mają pojęcia , że stanowisko potrzebuje tego czy tamtego. Mogłoby być lepiej, ale musiałoby się zmienić zarządzanie.

były pracownik
@...

mnie najbardziej śmieszyło to jak ludzie przychodzą pracować na 12h chociaż nie ma tyle pracy, gdyby Ci co rządzą mieli wydać własne pieniądze, a nie korporacji to nigdy, by na takie coś nie pozwolili

Ok
@były pracownik

Ludzie z Ukrainy przyjechali tutaj by pracować po 12h, moim zdaniem to bardzo miło ze strony firmy że wyciąga pomocną rękę pomimo tego, że pracy aż tyle nie ma.

Yhy
@Ok

Tylko że oni są bardzo leniwi, robią od niechcenia, z przymusu, nie chcą się szkolić. Chcą wykonywać najlżejsze prace i nie chcą być szkoleni ale wypłatę jak najbardziej chcą

Ciekawostka
@...

Zgadzam się, jednak pamiętajmy, że to dział "inżynieryjny" wprowadza i ustawia procesy, które startują, a operacyjny musi mierzyć się z tym, że jak zwykle nic nie działa. Pozdrawiam.

Błaze

Taki był wielki prezes i (usunięte przez administratora)a poleciał z prędkością światła, z pewnością był wybitnym, kompetentnym i doświadczonym specjalistą. Jedyne czego dokonał to rozwalenie zespołu. Ja też odszedłem bo facet jest po prostu niereformowalny. A szkoda. Bo firma jest całkiem spoko. Ale ten gość na stanowisku menedżerskim to było jakieś fatalne nieporozumienie.

...

Co się tu wyprawia to gorzej jak w przedszkolu. Drzwi od kibelka stoją sobie rozwalone rozumiem, że w sam raz na wizytacje przed którymi prawie codziennie nas przestrzegaja. Podajnik papieru cały poklejony i od kilku miesięcy zapchana umywalka. Na prawdę nie ma komu tego naprawic w tak dużej firmie? Jesteście śmieszni. Co z tego ze wszystko wysprzatane uhahane a takie numery odwalacie.

Krwawe Hemoroidy
@...

Jak mogło do tego dojść, że rozwalono kibelkowe drzwi, gorzej niż w szkole, gdzie są ludzie odpowiedzialni za stan gospodarczy budynku, ci którzy najwięcej zarabiają najmniej robią i mają najwięcej wolnego czasu w pracy więc niech naprawia. Niech management wącha swoich pracowników jeśli nie ma odświeżaczy powietrza w kiblu, nawet każdy w domu to ma w swojej łazience nawet jeśli mieszka sam. Niech na wizytacji wąchają.

nik

Wyjątkowo wredne zachowania międzypracownicze, pomówienia, intrygi akceptowane przez osoby z sukcesem pnące się po szczeblach kariery. Przede wszystkim (usunięte przez administratora) natłok obowiązków z dwóch działów jednocześnie, przenoszenia pracownika w miejsce z niedziałającą bazą danych, gdzie nie można rejestrować "przychodzącego" sprzętu, co generuje zabór mienia, brak konfrontacji międzypracowniczej mimo zgłaszanego nieprawidłowego zwracania się pracownika do pracownika, polecenia wydawane przez nie uprawnione do tego osoby, dla wygody przełożonych, którzy nie muszą tego robić, bo mają "swoich" (usunięte przez administratora) Firma pełna (usunięte przez administratora) rodem z folwarków pańszczyźnianych. Kierownictwo z najdłuższym ma dużo na sumieniu: "Jeśli już patrzysz, to nie odwracaj wzroku, gdy zobaczysz zło! Jeśli już widzisz, to nie milcz!. Bo zło pomnaża się i "

Zadowolony

Tele to najlepszy pracodawca w regionie. Nigdzie nie mogłem dostać pracy, a w Teleplanie mnie przyjeli.

Mariusz od Jacka

Hejka mam pytanie jaka jest atmosfera aktualnie czy jest warto przyjść z brązy eletronicznej do teleplanu na jakieś techniczne stanowisko ???

Praca

Zastanawiam się żeby przenieść się z dawnego już Liberty na Ingenico lub na dział monitorów. Warto? Ponoć mówią że na Ingenico jest ciężko, liderzy wymagający. Ile w tym prawdy? Niestety odkąd przenieśliśmy się na Sky to zrobiło się spore (usunięte przez administratora) a nowy kierownik daje popalić. Wymyślają duże normy na mniej osób i robią wszystko żeby nam wykonanie tych norm utrudnić chociażby brakiem przygotowania celek i jednym wielkim rozgardiaszem. Wiele ludzi narzeka i szuka nowej pracy. No jak tak będzie to ta cała rodzina Reconext o której mówią w końcu się rozpadnie... a było tak dobrze.

nie
@Praca

zależy jeżeli chodzi o naprawy no to ingenico o wiele trudniejsze jeżeli chodzi o ilość, trudność napraw, mnogość rzeczy do zapamiętania i liczbę obowiązków pracuje tutaj ponad rok, mniej niż dwa i na technika spada mnóstwo obowiązków, masz perfekcyjnie znać kosmetykę mieć obcykane wszystkie workcentery co od czego jest, pamiętać o wszystkich wyjątkach dla poszczególnych modeli(których jest ponad 20) krajów (których jest kilkadziesiąt) czy part numberów (których są setki jak nie tysiące) robiąc przy tym 44 sztuki i mając marne 0.5% marginesu błędu, czyli mniej niż jedna sztuka tygodniowo może do ciebie wrócić z QC, jeżeli do ciebie wróci za dużo no to niezbyt miłe panie w białych, zielonych a czasami i nawet sam pan kierownik ciebie odwiedzą, w tym miesiącu procent zwrotów na całym dziale wynosi nieco ponad 1% i wielkie poruszenie a z każdym zwrotem osoby ktorych praca jest patrzenie sie na terminale i wylapywanie bledow patrza sie na ciebie jak na przestepce i na nauke masz maksymalnie 3 tygodnie gdzie samo szkolenie wyglada tak, ze ukrainiec(polakow brak) odpala ci instrukcje ktora jest brzydka, napisana z bledami i nie obejmuje wszystkiego i siedzisz przez tydzien i samemu probujesz wykminic z pomoca dobrych i doswiadczonych duszyczek na serwisie jak sie tutaj odnaleźć. Wszyscy mają gdzieś ilość rzeczy do zapamietania, ile rzeczy wymieniłeś, jaką usterkę naprawiłeś - popełnisz jeden błąd dziennie i jesteś na celowniku. Wspomniany kierownik wlasnie przyszedl z ingenico i rowniez wprowadzil swoje poprawki, wpadl na wspanialy pomysl by wylaczyc ludziom wkretarki automatyczne i uzywac wkretakow recznych przez ktore ludziom juz nadgarstki odpadaja. A to tylko naprawa l2 (wymiana kosmetyki i czesci funkcjonalnych) o l3 sie nie wypowiadam bo oprocz tego wszystkiego dochodza jeszcze naprawy plyt i kolejne wyjatki, aktywacje, part numbery plyt i rzeczy ktore trzeba znalezc w zasobach a na to znakow nie starczy, nie polecam pracy jako technik na tym dziale, pomimo tego ile rzeczy jest do zapamietania co chwile podwazane sa twoje umiejetnosci jezeli nie wyrobisz normy ilosciowej i jakosciowej, przy tym idzie sie zajechac mentalnie i nie warto sobie strzepic nerwow za okolice minimalnej dlatego lepiej zostac sobie na cieplym sky/liberty i poskladac sobie kilka modemow w spokoju

@nie

Zgadzam się całkowicie, praca w Ingenico nie jest łatwa, a pensja jest minimalna krajowa. Lidery są całkowicie obojętni na Twoje umiejętności i doświadczenie - najważniejsze, żeby przez przypadek nie spóźnić się 2 minuty, bo tylko wtedy zostanie zwrócona na Ciebie uwaga. A jeśli dobrze wykonasz swoją pracę, ich to nie obchodzi.

Kotelek

Ta firma to dno, na hali gorąco, stołówka się pogorszyła i wielość tych porcji to jakiś niesmieszny żart. Kierownictwo dramat czy to serwis czy magazyn, i musza ludzie z Pragi przyjeżdżać aby ratować to (usunięte przez administratora)

Koniecpol

W ubiegłym i ówczesnym tygodniu zostało zwolniona masa dobrych pracowników którzy pracowali już pare dobrych lat, zostaną teraz zastąpieni masą która nie pochodzi z Europy, właściwie właśnie dzisiaj na serwis weszła już pierwsza partia kulturowego ubogacania.

Liberty
@Koniecpol

Nie słyszałem o masowych zwolnieniach, wręcz przeciwnie. Tele przyjmuje do siebie już po pół roku. I potrzebują cały czas ludzi. Te "masowe" zwolnienia to pewnie sami poodchodzili.

....

Jedni mają dodatkową przerwę 15 min a inni nie ..bo my mamy chłodniej .dziękujemy

Temperatura

W nocy z niedzieli na poniedziałek ma być na minusie ponad 10 stopniu, ciekawe ile będzie na hali i czy znów jak będzie poniżej ustawowej temperatury firma będzie uważać, że wszystko jest w porządku :)

Dziadek Mruz
@Temperatura

Było kiedyś mniej niż 14 stopni?

przemysłwa
@Dziadek Mruz

pamiętam jak na przemysłowej w magazynie było 11 stopni.

Serwisant
@Dziadek Mruz

16 stopniu nie 14, praca technika nie jest pracą fizyczną a nawet jeśli to i tak było poniżej. A firma ani nie grzeje ani nie daje odzieży, zbierali rozmiary na zamówienia bluz i na tym się skończyło. Technicy z najniższą krajową, bez jakiekolwiek premii w tragicznych warunkach pracy. Trzymaj tak dalej teleplanie do nawet Filipińczycy nie będą chcieli już pracować.

Serwisant

Jak firma mi da kalesony oraz resztę odzieży lub odda za nie pieniądze chętnie ubiorę. Ekwiwalent jest na pranie nie na odzież roboczą.

Robol 2.0
@Serwisant

Technik to wykwalifikowany pracownik fizyczny, tak samo jak kierowca czy operator sprzętu.

Robol v3

Wypłata zależy od tego jak ciężko pracownika zastąpić. Resztę dopowiedz sobie sam ;) Ja najniższej zdecydowanie nie dostaję .

Riki Martin

Wystarczy robić swoje i podnosic kompetencje a podwyzki i awanse same przychodza. Ale latwiej wytlumaczyc swoja sytuacje zawodowa nie podlizywaniem sie i brakiem "ukladow". Dla leni nie ma dobrych pieniędzy. Nigdzie ;)

piksel

zgadzam się w 100%. ja też mam kompetencje już chyba na wszystko i za to mam najniższą krajową. od podpisania aneksu postaram się nie robić już nic!!!!!!!! ściemniać ilę się tylko da- takie mam postanowienie na nowy rok

Gruby

A powiedz mi kiedy i jaki ostatnio zrobiłeś jakiś kurs zawodowy? I do awansu na jakie stanowisko się przygotowujesz?

35+ na wskaźniku
@Temperatura

Pani lider tak jak pan kierownik kazał...zakaz wypuszczenia ludzi na dodatkowej 15- min przed. Z pow temp.pilnuje uczciwie nie wypuszcza nikogo na zewnątrz....po czym sama ............. Idzie palić papierosa ... żal

Pytajaca

Warto do was przyjść z ivy technology? Dajcie znać nam z ivy czy serio podpisaliście kontrakt z dellem i zabieracie nam robotę?

@Pytajaca

Nikt normalny nie będzie publikował takich informacji na publicznym forum. Jeśli w Ivy rozpowiadaliście takie rzeczy o klientach to nie ma co się dziwić że pouciekali ;)

Piegusek

Jeden z gorszych pracodawców w regionie.

Gal Anonim :)
@Piegusek

Jeden z Gorszych ? Najgorsze (usunięte przez administratora)jakie tylko może być ;) brak szacunku do ludzi nie wspominając już o Kierownictwie maja wszystkich głęboko w (usunięte przez administratora) widza tylko czubek własnego nosa. Tam powinni pracownicy zrobić jakiś strajk (wszyscy) i nie przyjść do pracy !Może wtedy oczy by otworzyła „Szanowna” góra, Ciekawi mnie tylko co zrobią Agencyjni jak z dnia na dzień dowiedzą się ze to ich ostatni dzień w pracy(w teleplanie już wszyscy o tym mówią) i wypowiedzenia czekają. Firma powoli upada i tego nie da się ukryć. Pozdrawiam Wszystkich którzy myśla tak samo jak ja. :)

Rezi
@Gal Anonim :)

Na magazynie, wszyscy agencyjni dostali wypowiedzenie

Gal Anonim :)
@Rezi

Widzę ze już się zaczęło ;) jeszcze chwila i wszyscy agencyjni dostaną :)

Emdzi

Nie wszyscy

Iqjaj
@Rezi

No raczej nie wszyscy, też tam pracuje i ja ani ludzie z mojej zmiany żadnych wypowiedzeń nie dostali ;)

ona
@Piegusek

(usunięte przez administratora)-najniższa krajowa, żadnych dodatków, premii, talonów. aaaa zapomniałam o pączku który otrzymaliśmy jak przejęła nas amerykańska firma. gest w stronę pracownika

Pierre
@Piegusek

Ogłoszono ogólnopolski lockdown ! Czy kierownictwo firmy podejmie jakieś działania żeby zapobiec zarażeniu pracowników, oprócz podejrzanego płynu w dozownikach ? Żeby nie było chociaż tłumu ludzi na przełamie zmian ? Ale podejrzewam, że zarząd ma nas wszystkich gdzieś...

Były
@Piegusek

Chłopa ze wsi weżmiesz to fakt, ale wsi z chłopa nie da rady i w ten właśnie magiczny sposób wśród nielicznej już polskiej załogi same buraki z wiochy zostały. Widać i czuć z daleka, tych normalnych z "MIASTA" jedynie na palcach dwóch rąk by policzył reszta to rumpel z wiochy z ich małostkowymi kompleksami i typowo burackim zachowaniem.

XD
@Były

Co to za tekst w ogóle, co ma miejsce zamieszkania do ludzi? Największym buractwem jest kategoryzowanie ludzi na takie „klasy”

Były
@XD

Uderz w stół ...... boli co? Ha tfuuu!!! Prosto w pycho !

Rozczarowana
@Piegusek

Piegusek zgadzam się z Tobą. Ta firma to jakaś jedna wielka pomyłka.

@Piegusek

Jesteś bezmyślną papugą. Podpisałeś umowę, znasz warunki, to czego się czepiasz? Chcesz zaistnieć? Już jesteś... z opinią nieudacznika... Po co ja to piszę: myślę, że i tak to do Ciebie nie dojdzie, bo takie niedojdy już tak mają.

Vk
@Piegusek

Czy jest na Reconex Bydgoszcz praca dla dziewczyny w wieku 25 lat?

Qq

Prawda

@Były

I powiedział to koleś piszący nie składnie gramatycznie przerzucający obornik widłami do ziemniaków

@Piegusek

Firma jest OK. Niektórym z nas marzenia nie pasują do rzeczywistości, a wszystko jest wyłożone w umowie o pracę. Pozdrawiam znajomych.

nik
@Piegusek

człowiek się tu nie liczy, a tylko "liczba", "rekord".

Tak
@nik

Tak, dla niektórych tylko to się liczy czy liczyło, choć sami mają diabła - hipokryte za skórą ....Podczas swego liderowania nakazywali tylko robić ,robić, nawet ponad normę wymaganą, a sami w międzyczasie chodzili sobie na nocnej zmianie sprawdzać stan i wygląd swego autka i inne podobne rzeczy (bo tych wyżej, choćby troche ...raczej NIE sprawdzają, wolą tylko tych najniższych poborowych szeregowych non stop ....Można? Można, jeszcze za taką, nie inną stawke , pewnie, tylko brać przykład z takich mega ,,niskich,, ,,sziftliderów czy byłych liderów ;) ,którzy doskonale wiedzą, jak można awansować czy i wzbogacać kosztem tych najniżej pracujących. Lub chodzić sobie ileś tygodni pod rząd tylko na ranne zmiany, bo zawsze mieli swoje NAJważniejsze potrzeby, czego inni, młodsi i zazwyczaj analogicznie bezdzietni liderzy nie mieli - NIe musieli ani ...NIE MOGLI mieć ,a pracować tylko popołudniówki i nocki wtedy , które zapewne uwielbiali .

Małgosia
@Piegusek

Jak nie chcę być zwolniona, to mnie zwalniają? Nie podpisałam tego typu dokumentu.Dlaczego miałabym czyścić bardzo zabrudzone podstawki do telefonów, skoro nie stosowano jeszcze maseczek i mogłabym zarazić się. Nie lubię też osób, które oszukują i rzucają szybko sprzęt do kartonów, po czym szybko mówią, jacy są wydajni Trzeba być solidnym i rzetelnym i dobrze wykonywać awją pracę. Liczy się jakość a nie ilość.

@Piegusek

Reconext przyjmuje pracowników a po tygodniu wyrzuca z Pracy bo Liderka której ktoś nie przypadł do gustu wpisuje mu opinie że ma lekcewazacy stosunek do pracy.

tech

Czy do firmy Reconext przyjmowani są technicy w wieku przedemerytalnym ? Czy też są zwalniani z tego powodu w określonym czasie ?

Liczy się efekt a nie wysiłek

Prawda jest taka, że firma ma niski poziom trudności więc nic dziwnego, że zarobki też są niskie, są minimalne ale minimalna krajowa to nie tak mało, co roku są rekordowe podwyżki, nawet wielu pracowników biurowych w innych firmach zarabia prawie minimalną, zrównało się z klasą średnią. Przecież da się żyć na poziomie na minimalnej, ludzie imprezują wynajmują mieszkanie z partnerką, jeżdżą samochodem, wyjeżdżają za granicę w trakcie urlopu itp. Żaden pracownik tej firmy nie wie co to jest ciężka praca w stresie, w pośpiechu i w hałasie, nikt nie robi targetu ale się nie czepiają i nie zwalniają, co chwile pogaduszki, przedłużania przerwy, picie wody co chwila, w magazynie to już w ogóle mało robią dużo okienek w czasie pracy. Firma o tym wie dlatego tak mało płacą, ale innych firmach są podobne zarobki na stanowiska produkcyjnych lub magazynowych. W innych firmach płacą tyle samo ale jest o wiele więcej pracy. Jest spoko w Reconext.

Kuglarz

Zgadzam się w 100%. Temu ochroniarzowi brakuje tylko owczarka na łańcuchu. Co do kradzieży to opadają ręce .Jak to jest że w takiej poważanej firmie dochodzi do takich rzeczy... Czy ktoś weźmie za to odpowiedzialność? Drogi kolego bardzo ci współczujemy. Mam nadzieje że tego tak nie zostawisz

Jool

Buty i pozostałe rzeczy chowamy i trzymamy w szafce...

Deus

Teleplan to super firma. Nikt mnie tak nie traktuje jak tu. Wymagania maja to normalne, za sciemnianie nikt nam nie placi. Idzta se do innych zakladow i miejcie porownanie. Zobaczycie ze Tele wypada bardzo dobrze na tle innych. Inne kołchozy to 4 brygadówki, praca ponad siłe, naginanie kodeksu pracy i wiele innych. Tele nie jest bez wad owszem ale to dobre miejsce pracy. Kierownictwo mogło by być lepsze ale znam gorszych Januszy.

@Deus

Dokładnie. Również moje odczucia nie zgadzają się ze smętną narracją na tym portalu. Pracowałem w różnych firmach i Teleplan wyróżnia się zdecydowanie na plus.

Racja
@Deus

Uważam tak samo. Przerobiłem wiele firm w Bydgoszczy które non stop dają ogłoszenia na portalach z ogłoszeniami. Popracowałem w jednej rok, w innych krócej w jeszcze innych może trochę dłużej i trafiłem tutaj do Teleplanu na serwis i nie ruszam się stąd bo w innych firmach albo cię zwalniali po 3 miesiącach bo redukcje etatów lub max 1,5 roku przez agencję i wypad bo nie zatrudniają przez firmę albo tyrałeś jak wół przy maszynach, liniach, wtryskarkach 12 godzin ,weekendy, święta a ludzie w tych firmach produkcyjnych to tacy że lepiej się nie odzywać bo cię zjedzą normalnie nie mówiąc już o szefostwie. Kręgosłup siadł, ręce siadły. A pieniądze? ciut większe niż tutaj. Panie daj Pan spokój. Z tamtych firm przychodziłem do domu zmęczony że na nic siły nie miałem. Dzieci chciały się ze mną bawić a ja jadłem tylko obiad i padałem na łóżko. W tej pracy to jedynie męczą mnie nocne zmiany bo nie przepadam za nimi ,ale tak to przyjeżdżam do domu to jeszcze z dzieciakami na działkę idę i na plac zabaw. Ludzie narzekają że jest na hali dość ciepło a zimą zimno okey ,ale tu możesz iść sobie na wodę kiedy chcesz, obmyć twarz, założyć krótkie spodenki a zimą możesz założyć ciepłe ubranie a gdzie indziej? Nie ma tak. Długie spodnie, grube buty, upał od maszyn i musisz tak robić cały spocony 12 godzin. To ciepło tutaj na hali latem to jest nic wierzcie mi. Nie oszukujmy się w Bydgoszczy nie ma dobrej pracy chyba że masz nie wiadomo jaki zawód lub lubisz tyrać jak wół albo masz kilkanaście lat doświadczenia w firmie tatusia. I to już od nie jednej osoby słyszałem co przyszła do Teleplanu.

@Racja

Dokładnie masz rację tu praca nie jest ciężka tylko ludziom się pracować nie chce.

Zostaw merytoryczną opinię o Teleplan Polska - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Teleplan Polska?

Zobacz opinie na temat firmy Teleplan Polska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 357.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Teleplan Polska?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 314, z czego 38 to opinie pozytywne, 162 to opinie negatywne, a 114 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Teleplan Polska?

Kandydaci do pracy w Teleplan Polska napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Teleplan Polska
  • Przemysłowa 8