Dziś trafiła do mnie jakaś dziwna plotka jakoby nasza spółdzielnia miała się połączyć z SM Śródmieście. Co to za pomysł?! Przecież tam jest jeszcze gorsza atmosfera niż u nas. Moja Mama mieszka tam i opowiadała o jakiś dziwnych listach w skrzynce, jakiś przewodniczący, który walczy tam z prawie każdym mieszkańcem.
Jest awsriq ciepłej wody nie ma i (usunięte przez administratora) nie wiedzą kiedy będzie naprawione..(usunięte przez administratora)
Takie instytucje jak spółdzielnie mieszkaniowe powinny być dawno rozwiązane. Kolesiostwo, nepotyzm brak kompetencji to charakteryzuje tą grupę, zwłaszcza radomski "nasz dom" Walne zgromadzenia to farsa, ludzie są zapracowani nie mają często czasu aby w danym terminie iść na zebrania i chandryczyć się z klakierami prezesów i kolesiów którzy mają dzięki Woźniakowi robotę i kasę, zwłaszcza jak potrzebna jest bardzo duża liczba mandatów aby odwołać jednego czy drugiego nieudacznika i powołać nie skorumpowaną radę nadzorczą. Tylko małe wspólnoty max 10 budynków, mają wpływ na to jak się zarządza ich majątkiem i tak to powinno wyglądać ale niestety zapyziały system rodem z minionej epoki ciągle trzyma się mocno!
Bloki przy ul.Olsztyńskiej 10, 14, 22 oraz blok ul. Grzybowska 11 cztery bloki dwa parkingi jeden wjazd od ul.Szklanej drugi od ul.Grzybowskiej i tylko jedno niewymiarowe i slabo oznaczone miejsce parkingowe dla osób niepełnosprawnych
W węźle Radom ulic Żeromskiego 74 kupa szczurów bo zrobiono sufit podwieszany