Doszukałam się ogłoszenia dla specjalistki ds. organizacji szkoleń. Na kontrakcie B2B będę miała te oferowane 26 dni urlopu?
Ilość wiedzy poparta przykładami i zadaniami praktycznymi wzbudzała wiele pozytywnych emocji, świetny prowadzący. Oby tak dalej.... Chętnie pójdę na dalszą część szkolenia z Łukaszem Andrzejewskim.
Dobre szkolenie, świetny trener, dużo przykładów z życia wziętych, wyczerpujące odpowiedzi na pytania
Fajny marketingowy tekst sami sobie napisaliście XD lol
Świetne szkolenie, nawet forma zdalna się sprawdziła, pomimo obaw. Polecam.
Prowadzący był rewelacyjny - szeroki zakres wiedzy, zrozumiały i interesujący sposób prowadzenia
Bardzo ciekawy material. Dobrze podzielona czesc ktora mial wykonac uczestnik wzgledem czesci opisowych co pozwolilo przejsc przez duza czesc materialu w krotkim czasie.
Przekazane informacje zgodnie z agendą, przykłady z "życia", wyczerpujące ćwiczenia na obecne warunki warsztatowe
Uważam, że szkolenie zostało przeprowadzone bardzo merytorycznie, a wiedza została przekazana w sposób ciekawy oraz na rzeczywistych przykładach. Trener bez wątpienia jest osobą profesjonalnie przygotowaną do dzielenia się wiedzą z tego zakresu.
Bardzo przystępny język, przekazywanie wiedzy z zastosowaniem metody stopniowania trudności, bardzo dobre tempo kursu.
Swietne przyklady, robione z prowadzacym krok po kroku. Przemyslane szkolenie z dobrym harmonogramem i materialami.
Trener jest świetnie przygotowany merytorycznie, prezentacja jest szczegółowa i wyczerpująca. Wszystko na wysokim poziomie
Dobry kontakt z trenerem, dobrze wytlumaczone tematy, duzo nauki poprzez praktyke. Byc moze troche lepiej organizacyjnie by bylo gdyby kazdy uczestnik dostal swoje konto i pracowal na swojej resource grupie, niemniej nie byl to problem
Szeroki material, omowiony wyczerpujaco, mimo obaw, forma online badzo efektywna.
Wiedza prowadzącego była imponująca, potrafił rozwiązać każdy problem i odpowiedzieć na zadane pytania. Szkolenie pokryło w zasadzie wszystkie kwestie istotne dla mojego projektu i pozwoliło zrozumieć wiele rzeczy robionych do tej pory mechanicznie. Były momenty, że trochę się gubiłem, kiedy prowadzący poruszał się pomiędzy oknami, jednocześnie korzystał ze skrótów klawiszowych i wyjaśniał istotne rzeczy.
odpowiedni dobór materiału, odpowiednie tempo, świetne prowadzenie, fajne przykłady, rewelacyjne ćwiczenia i włączanie uczestników w te ćwiczenia - dużo wartościowych uwag. Niektóre zagadnienia mogłyby zostać omówione bardziej szczegółowo, ale wtedy szkolenie musiałoby być dłuższe.
Trener, który miał nie tylko wiedzę merytoryczną (bardzo zaawansowana i poparta doświadczeniem), ale również miał kompetencje dydaktyczne i świetnie radził sobie w środowisku szkoleń online. Bardzo dobrze przygotowane materiały i pomysł/konwencja na poprowadzenie szkolenia. Dodatkowo trener był wymagający, co mobilizuje do aktywnego uczestnictwa.
Szkolenie przeprowadzone w profesjonalny sposób. Zakres tematów, poruszanych metod i technik myślę, że został wyczerpany, a przy okazji wiedza została przekazana w bardzo przystępny sposób. Prowadzący bardzo mi zaimponował swoją wiedzą i przygotowaniem. Szkolenie było atrakcyjne ze względu na odpowiedni podział teoria vs praktyka. Zagadnienia wyczerpane.
Przygotowanie szkolenia, zadania do zrobienia, live coding i podejście prowadzącego do słuchaczy - poziom master.
Nie jest to moje pierwsze szkolenie z Sagesem (dlatego wlasnie wybralam ta firme do szkolenia Deep Learning) - szkolenie odbylo sie perfekcyjnie - wszystko w ekspresowym tempie, ogromna ilosc informacji - ale przy tym trener nie pozwolil nikomu "zostac z tylu" i dbal o to, zeby kazdy byl w odpowiednim miejscu szkolenia.
Prowadzący Adam Roman, kompetentny, zaanagażowany a przede wszystkim z pasją. Zazwyczaj wystarczało jedno wyjaśnienie aby pojąć dana kwestię gdy pojawiały się wątpliwości. Bardzo dobry kontakt z uczestnikami. System on-line zdecydowanie na plus. Wszytsko działało, szybkie reakcje na nieliczne drobne awarie techniczne wynikłe prawdopodobnie z przyczyn obiektywnych.