Opinie o Spółdzielnia Mieszkaniowa Zazamcze w Włocławek

Na podstawie 4 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Spółdzielnia Mieszkaniowa Zazamcze. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Spółdzielnia Mieszkaniowa Zazamcze o rekrutacji.

Branże: Usługi najmu i zarządzania nieruchomości

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Spółdzielnia Mieszkaniowa Zazamcze w Włocławek

olek . Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 9 dni.

do kogo nalezy przyciecie krzewow ,na skwerku przy bloku promienna 17 piata klatka ,az wstyd tego zarosla ,pan sprzatacz mowi ,ze to nie nalezy do niego ,prosze o uporzadkowani e ,wstydze sie przed znajomymi ,ktorzy mnie odwiedzaja ,zrobcie w koncu porzadek ,za to wam placimy podwyrzki ..

longin Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 9 dni.

dlaczego swierk przed blokiem promienna 17 jest nie sciety ,czekacie az minie termin zezwolenia ,tak zawsze sie konczy ,ruszcie sie ..

Mieszkaniec bloku Nowy wpis

Brak ciepłej wody użytkowej przez tydzień w XXI wieku. Wstyd. Płacimy ok. 30 zł za metr sześcienny za podgrzanie wody. Taka jest rzeczywistość tej Spółdzielni. Pracownicy niekompetentni, niemili. Brak szacunku dla mieszkańców, którzy utrzymują tą hołotę ze swoich czynszów. Radzę to miejsce omijać szerokim łukiem.

lokator z ul. Budowlanych 8 Nowy wpis

Chciałbym podziękować Panom hydraulikom oraz ich przełożonemu za zaangażowanie oraz sprawne usunięcie usterki w moim mieszkaniu ( zapowietrzony grzejnik ) i jednocześnie proszę o zrozumienie mojego zniecierpliwienia .Dziękuję .

Aplikowałeś do firmy Spółdzielnia Mieszkaniowa Zazamcze? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?
marznący

Chyba pomylił Wam się lipiec ze styczniem , bo grzejniki są lodowate , a dyżurny hydraulik twierdzi że taki jest przepis . Za co podnieśliście zaliczkę za co od 1-go stycznia 2023 ? .Robicie sobie kpiny z lokatorów , bierzecie pieniądze za damski krawat nic nie oferując. Czas skończyć z tymi układami i kolesiostwem , układami rodzinnymi w S.M Zazamcze . Do roboty !!!!!!!

Oburzony
@marznący

Brawo do biedronki zobaczą co to jest praca śmierdziele pracownicy spółdzielni sobie chodzą w czasie pracy do domku na śniadanie gdzie tak jest a my dostajemy ciągle podwyżki.

dominik

dlaczego nie ma gorącej wody tylko jest letnia a w lato byla goraca od czego od słońca, podniesione zostało za podgrzanie wody o 10zł a jest zimna brawo

Zostaw merytoryczną opinię o Spółdzielnia Mieszkaniowa Zazamcze - Włocławek

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie