Oprocz warunków finansowych chciałabym poznać jeszcze atmosferę. aktualnie jak ja oceniacie? nie ma większych problemów?
Jest ogłoszenie na rekrutację do księgowości, czy może ktoś coś więcej napisać, dlaczego szukają, jakie są płace i warunki w tej firmie . Czy warto złożyć cv
To była fajna firma..Prezes Jacek zaufał zbyt wielu ludziom..teraz Ci ludzie nie zostawiają na nim suchej nitki...zmiana zarządu, a orzydupasi Ci sami....za przysłowiową złotówkę pchali by kule gnojna gdzie im każą...
No serio za taką złotówkę? Może kasa dobra właśnie teraz już nigdzie nie płacą najniższej jak kiedyś chyba. No chyba że się mylę?
Właśnie się dowiedziałam, że Pani pseudo zwalnia ludzi pracujących już wiele lat... Pytanie do pani...co Pani wie o pracy zespołowej)?? Sama Pani zdobyła awans z tzw. łapanki..jest Pani niedouczona gu... i prowadzi własną politykę, albo kogoś lubię , albo nie.....Powodzenia...karma wraca...
Dowiedziałaś się, czyli nie pracujesz tam? No to może tylko plotki o tych zwolnieniach. Pewne to? Tym bardziej że szukają ludzi do handlu to czym by oni handlowali jak odejdą ci co robią produkty...
Na stronie internetowej Praca.gov.pl zamieszczono kilka aktualnych ofert pracy do firmy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Łuczniczka Sp. z o.o.. Poszukiwani są elektryk utrzymania ruchu. Co sądzicie o warunkach pracy zaproponowanych przez pracodawcę?
Na próżno szukać składu wyrobów sprzedawanych luzem. Cena dwa razy większa od konkurencyjnych słodyczy, ale olej palmowy oczywiście jest!! Nie kupię po raz drugi!!
3zmiany choc poza sezonem 2. Ta firma to zaklad pracy chronionej. Moze dla wiekszosci osob z okolicy to oczywiste ale nie jest to informacja podana na stronie Luczniczki. Wiadomo, ze wtedy pracodawca dostaje zwrot za koszty zatrudnienia. Czyli krotko mowiac tania sila robocza. Jak nie masz orzeczenia o niepelnosprawnosci to lepiej sie o nie postaraj. Caly zaklad to skansen mowiac najbardziej dyplomatycznie. Zreszta brak jakichkolwiek zdjec ze srodka w internecie o czyms swiadczy. Az dziwne ze wszystko przechodzi coroczne inspekcje sanepidu itd. Firma ma 25lat i doslownie nic sie chyba w niej nie zmienilo. Wydawaloby sie ze branza spozywcza musi sie modernizowac i isc z duchem czasu - nic z tych rzeczy. Pracowalem w tej firmie niecale 2lata. Nie polecam na poczatku opowiadaja bajki, ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Zgadzam się na 100 procent !!! tam rządzi majster nic nie widzący !!!!!!!!! bo się boi starych raszpli !!!!!!!!!!!!!!!
Przepracowane naście lat. Z roku na rok coraz gorzej. Majstrowie i kierownictwo to ludzie z łapanki. Może oprócz Pana M.P. Reszta to porażka. Malarz pokojowy najlepszym przykładem tego cyrku. Tam już wszystko odbywa się na zasadzie nepotyzmu, w szerokim tego słowa znaczeniu. Masz układy prywatne to i w pracy masz lekko, a i premia co miesiąc wpadnie.
Czy uważacie ze ekipa jest zgrana ?
Nawet swoim pracownikom sprzedają towar czyli wyroby po cenie sprzedaży chociaż towar z odzysku to nie w porządku ,,,ten towar powinien być sprzedawany po cenie niższej a nie z podłogi !!!!!
Wiesz czy w firmie Łuczniczka Sp. z o. o. Zakład Wyrobów Czekoladowych można dostać premię lub dodatkową podwyżkę? Jakie są szanse na awans? Czekamy na Twoją opinię i komentarz!
Szansa na awans !! nie bądź śmieszny !!! jak (usunięte przez administratora) nie liżesz to nic nie masz !!! nie jest ważne czy pracujesz na serio czy się obijasz tego akurat majster ?? (usunięte przez administratora) nie widzi albo nie chce widzieć !!!! a dlaczego tak mało jest chętnych do pracy do tego syfu !!!???
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Łuczniczka Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Łuczniczka Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.