Nie polecam, nawet za wyjście do toalety potrafią odliczyć pieniądze, a poza tym musisz się prosić żeby w ogóle wyjść do tej dialery, jesteś pierwszy dzień nikt na ciebie uwagi nie zwraca masz wszystko umiec, bez żadnego wytłumaczenia, za plecami ludzie się z ciebie śmieją którzy już tam pracują dłużej,
Firma brak produkcji lub produkcja szczątkowa. Radze nie angażować się w szybki upadek tej firmy ponieważ za prace dostanie się kopa w (usunięte przez administratora)
Firma nie wypłaca zaległego za 4 miesiące wynagrodzenia, wszędzie tylko uśmiechu chichy, że potrzeba czasu. Kierownictwo chyba chce upadłości na grubo, bo inaczej tego wyjaśnić nie można.
Polecam serdecznie prace w Arkadii super brygadziści poukładani i fascynujący ludzie pełni chęci do pracy w biurze można wszystko załatwić panie są bardzo miłe a i pan prezes zawsze skory do pomocy mechanicy uczynni . każdy dokłada cegiełke w której warto dołożyć swoją . pozdrawiam i polecam chociaż praca fizyczna to doskonała atmosfera .
Gościu ile Tobie zaplacili zebys takie bzdury pisał ? Praca fizyczna dla Ciebie jest super a pewnie nigdy nawet cegly w rece nie miales o ktorej piszesz... Firma nie jest tak piekna jak piszesz. A cegłę mozna dokladac do czegoś co sie buduje a nie jak to nie ma sensu.
Nie polecam, ludzie zwalniają się masowo, (usunięte przez administratora)mnie z wypłatą, nie próbowali się nawet dogadać w tej sprawie, Pani kadrowa powinna już dawno tam nie pracować. Firma to wielkie (usunięte przez administratora)
Nie polecam omijac z daleka. Niby fajnie milo ale na poczatku a pozniej dno dna. Firma sezonowa a pozniej papa.
Jak się pracuje w Arkadia Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Arkadia Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Arkadia Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 1 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!