Opinie o Neuca S.A. w Polska

Na podstawie 1087 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Neuca S.A.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Neuca S.A. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Neuca S.A. w Polska

Koszmar

Mnóstwo opinii o firmie z perspektywy pracy na magazynie, to może dodam coś o pracy projektowobiurowej, z cudownej siedziby! Nie idźcie tą drogą! Firma z dobrym PR, w dobrej branży, z bardzo ładnym biurem - być może przyda się jakiemuś studentowi jako wpis do CV. Tyle z pozytywów. Zarobki i ''podwyżki'' poniżej godności, z drugiej strony wiecznie niekończący się proces dokładania nowych rzeczy ''w ramach rozwoju i poszerzania horyzontów''. Więc nawet jeśli ''wygracie życie'' i zrobicie ''karierę'' to jedyne co z tego będziecie mieć to PTSD i może po wielu latach +300 zł brutto na pasku. Nigdy nie przyszło mi wcześniej pracować w firmie tak bardzo ''kolesiowskiej'' bynajmniej nie pod względem tego, że panują w niej koleżeńskie relacje. Wysokie stanowiska obsadzane bardzo często po znajomości, przez ludzi z zerowymi kompetencjami, za to z selfmarketingiem rozwiniętym do granic możliwości. Można tak wymieniać bez końca, firma posiada wszystkie wady typowo polskiego januszexowskiego biznesu, któremu kiedyś się jakimś cudem udało bo był pierwszy, ale mentalnie pod względem zarządzania i podejścia do ludzi został jeszcze w poprzednim wieku. Z całego serca odradzam i pozdrawiam.

Marianna
@Nick

Iść do neuca, podnieść kwalifikacje na max 1,5/2 lata i iść do innej firmy. Lepsze zarobki i lepsze możliwości. Neuca za dużo nie oferuje

Oltarzew

Nadeszla fala narodzin dzieci i cyk składka i fala pokazowych wesel co to mnie obchodzi ... i tylko składki 50 może niedługo po 100 a może 500 ...

@Oltarzew

W kielcach jest dokładnie to samo. Nie dość że na zleceniu to jeszcze składki bo ktoś w ciąży jest. I ja z tych 19 zł netto mam wyciągnąć coś i dawać bo w ciąży. Ja wszystko rozumiem, ale chyba firma powinna wyskakiwać z kasy dla pracownic, a nie inni pracownicy. Jeszcze u nas w Kielcach jaka obraza kierowniczki była jak ktos się nie złożył. Żenada

Pracownik magazynu

Chciałem się przypomnieć w tym roku. Chodzi o wczasy pod gruszą i coś na rybę na święta. W zeszłym roku nie miałem bo coś mi tam zarobek przekroczył. Kochana firmo miejcie jaja. Ja Wam tych milionów nie zazdroszczę ale Wy mi te kilkaset złotych zazdrościcie. Traktujcie ludzi jednakowo bo ja chciałbym to co inni mają .

mimi

Sporo? Przecież to są głodowe stawki - zarabiasz 4k na rękę i zapomnij o gruszy

Złapałam Pana Boga za nogi

Praca w tej firmie to spełnienie moich marzeń. Odwieczną moją pasją, było rozmawianie z ludźmi pomaganie im i bycie na każde ich wezwanie. Firma działa zgodnie z moimi zasadami czyli prokliencko. Uwielbiam moich klientów. Nigdy złego słowa nie mówię o naszych wspaniałych klientach bo no nasz klient nasz pan. Najbardziej podobają mi się zarobki jako że jestem studentką to zarabiam na czysto 27,70zl, to są ogromne dla mnie pieniądze, dodatkowo pracujac codziennie po 10h dorabiam się pomału ładnego majątku dzięki tej wspaniałej firmie. Jedną ze wspaniałych cech firmy jest umowa zlecenie, dzięki czemu wrazie czego firma może mnie w każdej chwili wyrzucić gdybym była nie dobra dla klientów albo za bardzo się stawiała, przez co firma wiele by straciła a tak nie wolno. Mam wspaniałą Panią Kierownik, jest to niesamowicie elokwętna osoba, myślę że to osoba która na tym stanowisku powinna być po mimo plotek, że jest nie dobra i nie miła. Ja absolutnie tego nie odczułam Pani Kierownik zawsze dba o moje samopoczucie, gdy tylko coś zrobię źle odrazu dostaje od niej odpowiednią reprymendę. Robi się tak po to aby ludzie wiedzieli ze przychodzą do pracy za którą nam się płaci a nie na zabawę. Cudownie gdy Nasza przewspaniala kierownik organizuje wyjścia integracyjne z okazji ciazy naszych koleżanek ???????????? każda z nas oczywiście musi się do tego dołożyć, ale przecież to normalne robimy to dla naszych przyjaciółek. ❤️❤️❤️❤️????❤️❤️❤️Na imprezach odrazu można odczuć jak wspaniały mamy zespół i jak cudowne osoby pracują tam. Atmosfera absolutnie nie jest toksyczna ????; trzeba być dobrze zmotywowanym więc każdy z nas po mimo Rodo dostaje tabelkę z imieniem i nazwiskiem danej osoby oraz jej wynikiem. Moim marzeniem jest osiągnąć taki wynik jak koleżanka która robi średnia taka ze jest na 1 miejscu. Niesamowicie nie mogę się doczekać tej chwili. A właśnie premie o jejku jaki to cudowny temat firma płaci za starania ???? i to dużo płaci jak się dobrze postarasz to dostaniesz pewien procent wszystko wynikać będzie z twojej średniej miesięcznej ???????????? oczywiście trzeba się starać jak pracujesz w weekend aby mieć wysoką średnia i dostać pelno pieniążków które możesz wydać np na swój ulubiony lakier do paznokci. Polecam to cudowne miejsce pracy w pięknym Toruniu jak i pięknymi Kielcami. PS. Kocham moja kierownik, a i nie wiem jak na innych działach jest więc to opinia o wsparciu obsługi Pacjenta unimedi znaczy no terqz świat zdrowia bo firma tak się rozwija że przejęła wszystko ???????????? niesamowite że mogę być częścią tego wspaniałego projektu ❤️❤️????❤️❤️

@odpowiedź

Dobrze Kasiuniu

Opinia Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 1 dzień.

Dlaczegóż ktoś usuwa opinie na temat kierownikowi ze Świata Zdrowia? Czyżby strach?

M Szczecin

@ Nowy wpis
@M Szczecin

I lepiej nie będzie . A Aśka N to już porażka . N jak nieudacznik .

Byly pracownik biurowy

Firma dobra na start, do zdobycia doświadczenia. Po 2-3 latach radzę szukać nowej pracy. Kolesiostwo, brak współpracy, toksyczna atmosfera, intrygi. Osoby, które tu zostaly i przespały moment na zmianę tkwią po 10-15 lat z obniżona na maksa samooceną i totalnym brakiem w siebie.

Been
@Byly pracownik biurowy

Tak, to prawda, a co gorsze potem takie osoby odbijają sobie na nowych pracownikach swoje frustracje. Ciągle plotki, knucie, ogólnie fałszywi ludzie. Pensja żenująca. Ciężko znaleźć w tej pracy jakiekolwiek plusy.

Nina Nowy wpis
@Byly pracownik biurowy

Podzielam. Firma jest przeokropna, ludzie okropni. Szok żeby baby pracujące na najniższym stanowisku były tak zawistne do siebie. To jest zwykle cc na zlecenie a te babska zachowują się jak by co najmniej 10 tys zarabiały i były wysoko cenione.

mmm

Czy jest szansa na dołączenie osoby, która nie ma jeszcze żadnego doświadczenia, ale jest chętna do nauki? Będę wdzięczny za każdą informację ;)

Filip
@mmm

Firmę bazuje na niedoświadczonych osobach. Są bardzo duże szanse by się dostać.

Nina Nowy wpis
@Filip

Dokładnie. Nawet kierownictwo to zlepek ludzi, którzy zarządzania uczyli się z,, biuro" hehe

brak
Przebieg rekrutacji

No rekrutacja jak to rekrutacja, ale jak się dowiedziałam jaką mają kierownik to dałam sobie spokój to tylko praca szkoda moich nerwów.

Pytania

Wszystkie pytania o to samo co w CV napisałam. Najwyraźniej nie chciało się czytać.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem

odpowiedź
@Złapałam Pana Boga za nogi

Sposób napisania tej opinii pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Polecam pisać w normalny sposób, żeby ludzie mieli chęci czytać Twoje wypowiedzi, skoro ich styl wygląda właśnie tak...

Byly bokowicz
@Złapałam Pana Boga za nogi

Skądś to znam :) dopóki przy władzy będzie kierownik Beata nic nigdy w tej firmie się nie zmieni. Tylko tabelki i porównywanie z innymi. Zarządzanie ludzmi i motywowanie polega na zupełnie czyms innym.

@odpowiedź

Dobrze Kasiuniu

Użytkownicy czekają na odpowiedź 22 dni.

Napiszę informacje ogólna bo pod światem zdrowia czy unimedi ktoś usuwa komentarze. To co dzieje się w tym dziale to żenada. Teraz nagle wszyscy starają się wchodzić w (usunięte przez administratora) bo posada zagrożona. Może czas sprawdzać wykształcenie na kierowniczych stanowiskach? Śmieszne

Nowy

Jestem bardzo zażenowany, za każdym razem składam CV na stanowiska, które są dopasowane pod katera mojego wieloletniego doświadczenia, ani razu nawet nie zaprosili mnie na rozmowę, za każdym razem moja kandytura jest odrzucona.

@tofel

Praca jak praca. Nie jest źle ale osoby funkcyjne to jakaś porażka. Zaczynając od samej góry kończąc po zmianowych, którzy za wszelką cenę chcą się podlizać. Przed świętami żadnego wolnego bo wyciągną konsekwencję z tego. Szczególnie pani K.K z działu zwrotów w Katowicach. Z tego stołka też kiedyś spadniesz a na twoim miejscu usiądzie Ukrainiec lub Hindus.

Pracownik magazynu

Tak, wystarczy, że o złotówkę przekroczysz dochód i benefity znikają ;) Próg nie jest trudny do przekroczenia w szczególności jeżeli jesteś sam/sama w gospodarstwie domowym. (Do przekroczenia jest niewiele więcej niż najniższa krajowa na osobę w rodzinie)

Pracownica
@Pracownik magazynu

Skoro nie dostałeś gruszy, to jednak sporo musisz zarabiać. Pracuję w firmie kilka lat i to zdecydowanie najlepsze moje miejsce pracy że wszystkich.

I'm mekanik
@Pracownica

Podzielam Pani zdanie, naprawdę z tak świetnymi ludźmi dawno nie pracowałem i nie wybieram się nigdzie. Dobrze płacą, o dziwo to nie jest minimalna krajowa i nie ma dziwnych kar za L4 czy nagły urlop z rodzinnych względów. Szacun dla tego pracodawcy.

mimi

Sporo? Przecież to są głodowe stawki - zarabiasz 4k na rękę i zapomnij o gruszy

Sylwia A.

Pragnę poinformować wszystkich tutaj zebranych, że kierownictwo w świecie zdrowia w Toruniu to żart z plecami szerokimi jak autostrada A1. Nic Wam nie da zgłaszanie spraw do etyki. Ręką, rękę myje.

Bianka
Użytkownicy czekają na odpowiedź 57 dni.

Ile trzeba mieć doświadczenia aby tu pracować? Przyjmują na przyuczenie?

Jaka jest stawka godzinowa?

Jaka jest przewidziana stawka godzinowa? Ile zł brutto zarabiacie w firmie na swoich stanowiskach?

Ołtarzew

Brak kontroli nad ilością przerw pracownikow .... Posady są po znajomości

Pat

Bardzo nieuczciwa firma teraz rozumiem skad takie majatki własciciela.Firma rozlicza pracownikow apteki za sprzedaz prduktow maki własnej niestety robu to w bardzo podstepny i przemyslany sposób pod koniec miesiaca masz wyrobiona premie np 500 zł estymacja na dzien do konca mieiaca jest 530 po przepracowaniu ostatniego dnia miesiaca i sprzedaży produktów za około 40 zł premmi powinno być 540 zł niestety ten nieuczcciwy przedsiebiorca z neuki nie dolicza tych pieniedzy .duzo by sie rozpisywac na temat tych oszukańczych praktyk tej korporacji zreszta znam goscia tego własiciela bo kiedys tam pracowałem i nieraz sadził sie z pracownikami twierdzac ze nie należa im sie pieniadze za nadgodziny pomimo wypracowanych godzin daliczbowych ostrzegam przed tym zakładem pracy Neuca

miro

Jako pielęgniarz mam szanse na zgłaszanie pomysłów i inicjatyw? Lubię mieć wpływ na swoją pracę i miejsce gdzie wykonuję obowiązki.

stokrotka

jak wygląda praca na stanowisku młodszy specjalista ds. zamówień publicznych. Na jakie zarobki można liczyć?

adam

.NET Developer w ogłoszeniu ma do wyboru umowę o pracę i B2B. gdy biorę kontrakt to mam opcje na wolne płatne dni w formie urlopu?

mirosław

Na stronie jest nowa rekrutacja na młodszego specjalistę ds. utrzymania ruchu. Jeśli nie mam uprawnień SEP 1kV to firma umożliwia ich wyrobienie?

DJ

Dobra firma to była kiedyś. Dzisiaj to kolesiostwo z DR maxa i Dozu z bardzo niskimi kompetencjami. Zarządzanie wróciło do trendów z lat 90 tj. klasycznego menagera. Codziennie obserwuje frustracje i stres wśród pracowników. Na dzień dzisiejszy nie polecam.

Kaban

Mam trochę zawirowań prawnych i czytałem o bezpłatnych poradach prawnych. Czy można liczyć na inne dla kupca strategicznego indirect?

Zostaw merytoryczną opinię o Neuca S.A. - Polska

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Neuca S.A.?

Zobacz opinie na temat firmy Neuca S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 134.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Neuca S.A.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 91, z czego 7 to opinie pozytywne, 55 to opinie negatywne, a 29 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Neuca S.A.?

Kandydaci do pracy w Neuca S.A. napisali 15 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Ranking Użytkownicy