Opinie o Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna w Olesin

2.6/5
Na podstawie 33 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna o rekrutacji.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna w Olesin

Nowe chore zasady w pracy będzie podwyżka, która będzie uzależniona od wydajności, frekwencji ( uż, L4), stosowanie się do zasad obowiązujących w firmie ( odzież, buty, itd.) palenie papierosów. Od kiedy L4 definiuje to czy powinno się mieć podwyżkę. Lekarz nie wystawia zwolnień na lewo i prawo a gdy zachoruje mam nie dostać podwyżki bo byłam/em na L4 Zakazu wnoszenia telefonów na halę produkcyjną .Telefony pozostawiamyv w szafkach w szatni. Na stanowiskach pracy nie będzie dostępu do internetu. Nadużywanie Urlopów na żądanie oraz zwolnień lekarskich. 3 tygodniowe uw-nie ma takie zgody. Max 2 tygodnie. Zakaz wnoszenia jedzenia i picia na halę ( nie wspominając o 30 stopniach panujących na hali bez wody przy maszynie)

Nikodem
@anonim

Poważnie aż tak ograniczają te urlopy ze na 3 tygodnie niczego nie weźmiesz? To przepraszam jak ja mam chorobę zaplanować żeby przypadkiem ponad dozwolone 2 tygodnie nie trwała…?

Janusz

Prezes powołał się na kodeks pracy na zebraniu. Ciekawe czy przeczytał ile w sobotę musi płacić za nadgodziny ? Zarząd jest ma prawdę spoko ale musi się zapoznać z obecnymi stawkami płac na rynku pracy. (usunięte przez administratora)

Pani
@Janusz

Ale że o co chodzi bo nie kumam. W sensie co stawki nierynkowe i nie dają tu nawet minimalnej krajowej? Ja z zewnątrz i nie wiem o co chodzi zwłaszcza jeśli chodzi o kase.

Kandydat Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 19 dni.

Firma kupuje nowe maszyny to chyba się rozwija. Chyba już kilkanaście pracujących. I teraz nowe HP ....sam myślę czy nie złożyć papierów. Są przyjęcia? Skoro nowe maszyny? Dużo roboty?

wojtek Nowy wpis

Według tych nowych zasad ile tej podwyżki będzie? Na l4 nie mam zamiaru chodzić to liczę że trochę dodatkowej kasy wpadnie ;) szczególnie że piszecie o minimalnej chociaż w to wierzyć mi się nie chce ;p

Nikodem Nowy wpis
@anonim

nikczemny Nowy wpis

w Firmie coś się poprawiło sa jakieś dobre wieści czy tylko raczej zmierza wszystko w złą stronę?

Masz już za sobą rozmowę kwalifikacyjną w firmie Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna? Zostaw komentarz z opisem swoich doświadczeń. Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie, która wybiera się na rozmowę w tym miejscu?
Zainteresowana

Może ktoś powiedzieć jakie zarobki są na stanowiskach biurowych, np. Handlowiec? Umowa o pracę? Ile można na początek zarobić? Jakie są warunki, atmosfera i na czym polega dokładnie praca handlowca w Mal-Pol? Będę wdzięczna?

Sprawiedliwość społeczna
@Zainteresowana

Zarobki żenujące najczęściej, ale to nie problem. Jeśli zaczną Cię lubić pracownicy, no np. jesteś miły i sympatyczny, to znajdzie się szybko przyjacie(usunięte przez administratora) który zrobi wiele, żebyś nie pracował długo ????

Andzia
@Sprawiedliwość społeczna

Ta, skoro zarobki żenujące to czemu nie szukasz nowej pracy? Za minimalną krajową wszędzie ludzi potrzebują.

Janusz

Pani
@Janusz

Adios

Nie polecam firmy. Jeden wielki balagan, planista rozdajac prace chyba gra w pokera... Wieczna gonitwa za zleceniami, jedyny plus to kierownicy z którymi da sie dogadac i to na tyle z plusów. Firma nie oferuje żadnych benefitów. Weekendy są ale nie ma 50% w soboty i 100% w niedziele ani swieta

"Marcin gumowe ucho"
 Problem

Zdecydowanie nie polecam. Kiepska organizacja skutkująca sporym bałaganem i opóźnieniami. Opowiadanie bajek, aby zyskać na czasie i w celu przejęcia kontrahentow i baz z klientami. Opóźnienia lub brak rozliczeń finansowych wobec pracowników, oczywiście wielkie zdziwienie, gdy upominasz się o swoje i prymitywne tlumaczenia. Pozostająca na papierze zasada równości, wybraniec robi co chce i przychodzi do pracy o której imu się podoba. Obmowy za plecami w stylu (usunięte przez administratora) firmę" jako podziękowanie za pracę, to standard w tej firmie. Szkoda czasu! Kultura biznesowa i szacunek do pracownika poniżej wszelkiech standardów.

Prawdomówny
@"Marcin gumowe ucho"

W Firmie moze jest troche bałaganu, ale gdzie nie ma. Zakład cały czas sie rozwija. Szef inwewtuje w maszyny i infrastrukture. Raz do roku podwyżka, jak ktoś uczciwe pracuje to wszystko załatwi z szefostwem. Bardzo stabilne zatrudnienie i godziwe zarobki adekwatne do umiejętności i efektów pracy. Jak jesteś handlowcem przynajmniej za takiego sie podajesz to przynies zlecenia. Wielu juz bylo takixh conprzez 3 miesiace nie przyniesli nawet zleceń żeby pensje odparacować a potem zdziwienie że nikt charytatywnie nie chce pracownika utrzymywać. Nic za darmo. Czerwony buciku. ;)

@Prawdomówny

Nie do końca bym się z godzil z "zarobki adekwatne do umiejetnosci" ponieważ przez to sam wiem ze nie staram się tak jak wcześniej gdy pokazałem ze więcej umiem i jakos nikt nie docenił tylko zaczeli dawać więcej do pracy ...

pracownik 2
@Pracownik

Potwierdzam , bałagan był i jest , mimo powiadamiania wielokrotnie kierowników i działu kontroli . Gonitwa ze zleceniami bo mało ,mało wiecznie mało , szybciej , szybciej, uwielbiam jak prezeska przychodzi , zerka po zeszytach i pyta co tak mało?? Najłatwiej oceniać kogoś jak się pojęcia o drukowaniu nie ma i wydaje się polecenia. POMOCNICY? to jedna wielka parodia liczą się rozmowy , opowieści jak to ja mało zarabiam, a kierownicy jak by tego nie widzieli.

Alfredo
@Prawdomówny

Twoja stara już wie co i z kim robiłeś po Martyniuku?

Olo

Witam serdecznie dowiedziałem się o tej firmie od znajomego, chciałem się dowiedzieć jak zarabiają Drukarze mam ponad 20 letnie doświadczenie w druku obecnie pracuję w drukarni ale chciał bym coś zmienić chodzi o wynagrodzenie pozdrawiam serdecznie ????????

go job
@Olo

Daj sobie spokój ta firma żyje jeszcze sowieckim duchem.

Marcel

@Xyz A skąd takie wątpliwości? Czy jest coś na rzeczy, mam zamiar aplikować i dopytuję?

Xyz

To ile osób już jest chorych?

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Małpa
@Administrator

Wszędzie dobrze, ale w małpolu najlepiej :D

robol

Może na święta coś dostaniemy ale chyba mała nadzieja?

@robol

Akurat Ci dadzą coś na święta. Obyś się nie przeliczył

@drukarz

No przecież u naszej konkurencji w Chrośli to zawsze dają kasę na święta, to dlaczego my mamy być gorsi?

@robol

Rzeczywiście tam dają podobno po 500 - 600 zł na święta a u nas bryndza, cóż począć?

kosut
@drukarz

ale jakoś nie było Ci głupio wziąć kasy którą dali, trzeba było nie brać skoro mówisz że bryndza

@kosut

A co to za kasa? Dziwne, że Ciebie to zadowoliło?

Old
@drukarz

Konkurencja tyle samo dała w kopercie co u was :)

elo

witam,a co tam sie w firmie nawyprawiało?Gminna wiesc niesie że handlowcy interes na boku rozkręcili?

Jasiek

A prawda, prawda.

@Jasiek

A dni w Dekorze już policzone.

elo
@elo

a jakies szczegoly. prawda ze swoje towary wysylali z magazynu Mal-polu?

ja
@elo

I chyba dobrze się mają...

Ty
@elo

Pomysłowi ludzie. Świat przed nimi stoi otworem.

ja
@ja

strasznie pomysłowi...chyba raczej krętacze...

Znajomy.
@ja

Historia lubi się powtarzać... Za mierzą wszyscy pamiętają..!!

info
@Znajomy.

Hej Znajomy! Chyba to miało być " Za miedzą wszyscy pamiętają..!!" Oj pamiętają, pamiętają i jest nawet na to słynne przysłowie, zgadnijcie jakie?

fredry
@info

To chyba wiem : "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie". Tu rzeczywiście ono pasuje.

Specjalista

Podobno szukają Specjalisty ds. Obsługi klienta. Jak tam w firmie pod tym kątem?

Smierdzimorda
@Specjalista

Nie było źle.Znalazłem dojna krowe . W (usunięte przez administratora) waliłem jak się dało.

pracuś
@Specjalista

Daj sobie spokój. Nie warto!!!

Jasiek

Może firma nie ma wolnych środków żeby wypłacać coś ekstra? Czasami trzeba przeczekać trudny czas i tyle.

@Jasiek

Tak? A na co zużywa ten fundusz socjalny? To jest dla nas, pracowników.

Mirek

A handlowców potrzebujecie bo ja szukam pracy?

drukarz

Oj chyba jest co sprzątać i to sporo.

kulik

A tu nie ma co sprzątać bo jest przecież w miarę czysto.

kurara

Sprzątaczka szuka pracy. Może potrzebujecie?

@kurara

Chyba nie potrzebują sprzątaczki.

Zostaw merytoryczną opinię o Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna - Olesin

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna?

Zobacz opinie na temat firmy Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Mal-Pol Drukarnia Fleksograficzna?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

gemius

Ranking Użytkownicy