Opinie o Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie w Pszów

3.8/5
Na podstawie 16 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o pracodawcy Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja leków, produktów leczniczych i suplementów diety

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie w Pszów

Butterfly Nowy wpis

Ogólnie atmosfera mega fajna , parę miło spędzonych lat . Wszystko jest do dogadania. Polecam tego pracodawcę :)

Izabela Nowy wpis

Bardzo przyjazna i pomocna obsługa. Farmaceuci zawsze służą dobrą radą. Serdecznie polecam.

Lemon Nowy wpis

Dobra praca, zarówno pod względów warunków jak i polityki jest dobrze, nic więcej do szczęścia nie potrzeba, polecam każdemu, bo można naprawdę się związać z tą firmą na lata.

Fakt Nowy wpis

Kupuje tam leki od lat i nigdy nie miałam powodów do narzekań. Przesympatyczna obsługa.

brak
Przebieg rekrutacji

Ciekawe pytania

Pytania

Na czym mi zależy w pracy

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
sówka

Pracuję w tej aptece dopiero od niedawna ale jestem zadowolona, panuje fajna atmosfera, ludzie są życzliwi, zostanę tu na dłużej.

Dama_Pik

Pracuje od kilku miesięcy i jak na razie nie mam zastrzeżeń.

VegeLove

Byłam na stażu i jestem zadowolona. To nie był stracony czas.

Magda

Pracowałam w różnych aptekach. Atmosfera zależy tak naprawdę od ludzi jacy pracują w aptece. Dla mnie to jedno z lepszych miejsc pracy.

Magda

Apteka daje możliwość rozwoju i dobrego zarobku. Praca nie należy do najłatwiejszych ale przynajmniej pieniądze są adekwatne do wymagań.

Klient

Kupiłem tam lek, którego nigdzie nie mogłem dostać. Polecam :)

Greentea
@Klient

Potwierdzam. Apteka nieźle zaopatrzona

Merlin

W aptekach biorę dyżury już od kilku lat i szczerze mogę polecić, jak ktoś chce dorobić. Dyżury odbywają się na prostych i zrozumiałych zasadach.

Mgr farm

Bardzo nie polecam, firma nie ma żadnego socjalu, magister jest informatykiem (bo szefostwo oszczędza i nie zatrudnia takiego z prawdziwego zdarzenia) i sprzedawca, ale premie za sprzedaż są śmiesznie niskie. Atmosfera tragiczna, pracy za dużo na za małą ilość pracowników. Płacą najgorzej z wszystkich sieciówek. Nie polecam

Zarząd Aptek Blisko Ciebie
@Mgr farm

Szanowny osobo dokonująca tego wpisu. Bardzo żałujemy, że nie nie ma Pan, a może Pani odwagi przedstawić się własnym nazwiskiem tylko ukrywać się pod nickiem "magister farmacji". Wiemy jak łatwo jest anonimowo kogoś oczerniać, ale jak trzeba ponieś konsekwencje za swoje kłamliwe wpisy to brak już Panu/Pani odwagi, aby wpis firmować swoim nazwiskiem. Otóż oświadczamy, że Pani czy też Pana wpis jest stekiem kłamstw. Nie będziemy się wdawać w dalszą polemikę, ale zauważymy tylko, że Firma nasza pierwszego informatyka zatrudniła na umowę o pracę już kilkanaście lat temu (zresztą pracuje on do dzisiaj). Nasi informatycy to dobrze wykształceni i doświadczeni fachowcy, a co ważne są do dyspozycji pracowników naszych aptek służąc wsparciem 24 godziny na dobę. Co do wysokości wynagrodzeń w naszej Firmie, to niczym nie ustępują one ofertom rynkowym, a z naszą Firmą jest związanych 447 osób, a niektóre z nich od 30 lat. Życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a przede wszystkim uczciwych ludzi w okół. Z poważaniem Zarząd Aptek Blisko Ciebie

Zarząd Aptek Blisko Ciebie

Dzień dobry Odpowiadając na Pana pytanie informujemy, że w chwili obecnej nie prowadzimy rekrutacji do apteki w Pszowie, ani najbliższej okolicy. Przepraszamy, ale na forum (szczególnie gdy nie prowadzimy rekrutacji) nie udzielamy informacji o zarobkach naszych pracowników. Oferta finansowa jest przedstawiana zawsze w trakcie trwającej rekrutacji, zapewniamy jednak, że wynagrodzenia oferowane przez naszą firmę są na bardzo przyzwoitym poziomie. Doceniamy dobrych pracowników, z których wielu pracuje od pierwszego dnia otwarcia apteki, a to już kilkanaście lat. Jeżeli ma Pan życzenie przesłać swoje CV, to gdyby w przyszłości był wakat na stanowisko technika, to nasze kadry odezwą się do Pana. (kadry@aptekabliskociebie.pl) Pozostajemy z poważaniem Zarząd Aptek Blisko Ciebie

Masakra szef kawał gnoja w (usunięte przez administratora) ma pracowników patrzy własnej (usunięte przez administratora) kadra porażka nie wykonasz danej pracy nie dostaniesz wypłaty

Oszukana

Na moje szczescie nie pracuje juz w tej firmie. Dostałam pracę w lepszej sieciówce z lepszymi warunkami. Gdzie pracownicy są doceniani dostają godne wynagrodzenia, premie oraz paczki na swięta.

nestee
@Oszukana

gdzie pracujesz teraz? bo rozważam pracę w ABC

@Oszukana

Sama przeszłam to samo. Jak mogę zapytać a w jakiej sieci teraz? bo szukam i nie mam pojecia gdzie bo się strasznie zraziłam.

Mateusz

@beata a kto za nie płaci ?

Czy firma Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

Beata
@Pytanie

Nie, firma nie finansuję szkoleń pracowniczych. Szkolenia są przymusowe, w godzinach prywatnych. Jeżeli zdarzy się ze przez szkolenie spóźnisz się do pracy. Musisz to odrobić

Kinia

Jeśli ktoś wybrał sobie pracę nie taką o jakiej marzył to może praca przy sprzedaży nie musi sie podobać.

;)

Żeczywiście brak prochów

Miro

Słyszałem o firmie, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiam się kto pisze te niektóre opinie??

Abc

W tak beznadziejnej firmie jeszcze nigdy dotąd nie pracowałam... Zaczynając od musu wyciskana firmowych suplementów robionych w garażu, w zastępstwie za leki oczywiście, biuro kompletnie nie szanuje swoich pracowników, najbardziej techników. Ciągłe uwagi, zakazy, nakazy, zero pochwał!!!! Zero premii, nawet czekolady na święta...a stać ich raczej na chociażby jedną na całą aptekę... Tak stać ich bo dla lekarzy co roku idą ogromne paczki!!!!:) Bo to przecież dzięki nim wszystko. Nie dzięki pracownikom którzy zapier** w pocie czoła na jak to mówią "na waszą wypłatę wszystko idzie". Im się taka paczuszka nie należy absolutnie. Przecież mają wypłaty-najniższe wśród konkurencji;) Ciągle braki personelu, ludzie rozsyłani po całym śląsku, oczywiście za darmo, nikt za paliwo nie zwraca;) mobbing? Codzienność..w jednej z aptek nawet pozwalają na to aby kierownik wykańczał swoich pracowników, przez co każdy odchodzi stamtąd, ale nikt tego nie widzi, bo to kierownik przecież... Przymuszanie do pracy w weekendy, praca do późnych godzin-technik nawet do 22 ,a w tym czasie mgr od godziny 20 ma już płacone jako nocka! Świetnie na prawdę. Wspomnę jeszcze o przymusowych szkoleniach za które nikt nie płacił ani nie zwracał godzin. Dużo by pisać, generalnie mocno nie polecam, cieszę się, że już tam nie pracuje! Gdzie indziej jest duuużo lepiej...

Elegancja
@Abc

Ja tam pracuje kolejny rok Na swieta dostalismy kosz z kawa herbata slodyczami do oporu Płacą tyle ile wypracujesz Proponuja system premiowy dla chcacych zarobic wiecej i nadgodziny Pracowac trzeba jakwszedzie Ale firma nie stosuke mobingu i przymuszania wciskania lekow

Facetoface

Firma masakra nie polecam????

Zostaw merytoryczną opinię o Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie - Pszów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie?

Zobacz opinie na temat firmy Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 7 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie?

Kandydaci do pracy w Centralna Sp.j. Jargan Szklorz Apteka Blisko Ciebie napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Ranking Użytkownicy