niestety firma jest w złej kondycji, rezygnują z transportu międzynarodowego i sprzedają sprzęt, proszę poszukać informacji
Dzień dobry. piszecie o tańszym wycenieniu swojej pracy. zastanawiam się jak to wygląda od strony samego spedytora teraz. jaki jest próg podstawy oferowanej każdemu bez wyjątku? Czy przewyższa minimalną?
Witam Mam mieć rozmowę o pracę na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta w Serwisie Naprawczym (Likwidacja Szkód). Czytam tu różne sprzeczne informacje ,może ktoś pracował na takim stanowisku lub pracuje i może mi coś napisać Z góry dziękuję
Skąd te plotki o niewypłacalnosci bo szukaja na spedycje i chce się zgłosić. Były jakieś problemy z wynagrodzeniami czy co jest na rzeczy. Oferta mowi o premii nawet, cieżko jest ją dostać?
nie wiem czy warto ryzykować. Zatrudniaja nowe osoby, ale nie koniecznie będą w stanie im zapłacić wszystko na czas
Jak taka sugestia może zostać udowodniona? Dla mnie liczą sie fakty bo hejtów na internetach to już sie naczytałem a też o pracy tu myślałem
Jak udowodnisz taki zarzut ze ktokolwiek coś stad zabrał? Mam nadzieję ze sama firma tak pochopnych wniosków od razu nie wyciąga
W tym roku jak oceniacie warunki względem windykacji i tym podobnych? nie ma zbyt wielu komentarzy nawet z roku wcześniejszego a mnie w sieci wyświetlała się jakaś informacja o zawieszeniu, ale czy to potwierdzone? Interesuje mnie praca specjalisty ds. windykacji jakiś czas temu była oferta
Dzień dobry, ja również zwróciłam uwagę na ten elastyczny czas pracy z opisu oferty dla Specjalisty ds. windykacji. wpisana była w treści jednak opcja pracy na pełen etat. co natomiast gdyby ktoś chciał się jej podjąć na pół?
Nie warto, firma się zamyka z tego co wiem i jest niewypłacalna. O przełożonych lepiej nie mówić. Dramat.
A skąd wieści, że się zamyka i jest niewypłacalna? Podobno zawsze dobrze stali z płynnością..?
Dzień dobry, firma będzie wznawiana czy jednak nie? rozbieżne komentarze się tu pojawiają a ja sama chciałam czekać na wakat dla specjalisty ds. windykacji. ten elastyczny czas pracy z opisu mnie zachęcił, ponieważ lubię sama sobie ustalać priorytety
Rozmowa szybka, brak pytań o kompetencje, sprawdzenia wiedzy, itd. Zapytanie o wynagrodzenie. Brak odpowiedzi zwrotnej.
Co Wy tu wypisujecie? Ja pracowałam w Intertransie w Łodzi ponad pół roku i odeszłam ale nie ze względu na Pana Prezesa czy też Jego syna. To są super ludzie.Tylko moi drodzy-pracować trzeba chcieć i mieć odrobinę dobrej woli,żeby się-nawet jeśli nie umie-nauczyć i po prostu wykonywać swoje obowiązki. Ja pensję miałam zawsze wypłacaną na czas i zgodnie z umową.. Warunki pracy są na najwyższym poziomie a to że jest kamera gdzieś w rogu biura-dla osoby,która pracuje a nie robi tysiąc innych różnych rzeczy nie powinna stanowić żadnego problemu. Ja bardzo dużo rzeczy się nauczyłam pracując tam i poznałam osoby,które mają ogromną wiedzę.Warto się od nich uczyć. I ani Pan prezes ani Jego syn nie podnieśli nigdy na mnie głosu.Ja jak najbardziej polecam pracę w INTERTRANSIE w Łodzi.Dziewczyny,pracujące-czy to Białorusinki czy Ukrainki też są życzliwe NIE PISZCIE BZDUR.
Nie jestem i nie byłam blond pięknością mającą 25 lat jak mnie tam zatrudniono.Wręcz byłam po 40.Uczyć i NAUCZYĆ trzeba się chcieć i pracować trzeba chcieć.Mnie w Intertransie NIKT z SZEFOSTWA ani nie ubliżył ani nie nakrzyczał ani nie stosował mobbingu,pensje wypłacane były zgodnie z umową na czas i nie było nawet jednego dnia opóźnienia.Kwota również się zgadzała.Kamery są gdzieniegdzie ale nikomu PRACUJĄCEMU nie powinno to przeszkadzać.Nie dziwię się ze względu na wielkość firmy i chociażby zabezpieczenie ze względu na warunki pracy jakie są oferowane. A filmik-dziwisz się że jeden z Szefów tak zareagował? Jak mnie ktoś ot tak po prostu wszedłby do domu,zaczął filmować-nie miałabym tyle cierpliwości i nawet nie cyrkoliłabym się z tłumaczeniem że wezwę Policję i że nie rozumiem co do mnie mówi-gdyby wszedł do mnie drzwiami albo by grzecznie nimi wyszedł albo wyszedłby grzecznie oknem a mieszkam na całe szczęście na bardzo niskim parterze więc nawet by nie pisnął. Pojawił się i zniknął i nie wiedział co podpisuje. Jak nie wiedział to niech się "naumie".W każdej pracy trzeba sobie tak obowiązki rozplanować,żeby się z nich wywiązać i zapracować na wynagrodzenie bez względu czy jest to Intertrans czy "szydełkowanie.pl". Ja dziękuję za wiedzę zwłaszcza jednej osobie.
Była pracownico. Jesteś zapewne kimś z otoczenia Intertransu, bo tylko takie wytłumaczenie jest akceptowalne w świetle głupot, które wypisujesz. Rozumiem, że wszystkie wpisy tutaj to kłamstwa? Rozumiem, że nigdy nie widziałaś jak traktowani są obcokrajowcy w tej firmie? Polacy zresztą też. Aaa no i skoro było tak fajnie to czemu cię tam nie ma xDDDD
Ale wazelina się odezwała, od razu widać, że to jedna z nich, bo nikt normalny nie broniłby siedzących tam w zarządzie ludzi. Serio, ludzie. Tam naprawdę nie jest zbyt dobrze.
Hahaha koń by się uśmiał ,kiedy słyszę o takich gamoniach jak ty. że w pół roku wiedzę oswoiłeś i mądrzejszy prawie od prezesa byłeś!
Zastanawiam się czy nie została Pani Była pracownica zmotywowana przez pracodawcę do napisania takiego komentarza, bo nie ukrywajmy pracodawcy również czytają komentarze na temat firmy i dobrze wiem ze "proszą" swoich wieloletnich pracowników o napisanie pozytywniej opinii.
Pracowałam w firmie Intertrans jako pracownik biurowy. Zawsze miałam pensję na czas po zatrudnieniu na umowę, czasem również była premia. Przed umową byłam na stażu i nawet zostałam zaproszona na wyjazd integracyjny, który bardzo miło wspominam. Poznałam wielu fantastycznych i pomocnych ludzi w firmie, dzięki którym nauczyłam się naprawdę wiele. Prezes firmy zawsze był dla mnie miły, syn Prezesa również. Jestem trochę zaskoczona tak negatywnymi opiniami, bo w porównaniu do innych firm, w jakich pracowałam później, tutaj pod względem zatrudnienia wszystko było w porządku. Jak w każdej pracy były wzloty i upadki, także zdarzały się nieporozumienia (przez które odeszłam, ale nawet składając wypowiedzenie, otrzymałam propozycję innego stanowiska, by każda strona była zadowolona) i osoby z różnymi charakterami, ale według mnie patrząc z perspektywy czasu było więcej zalet, niż wad. Myślę, że jak ktoś jest konfliktowy, to ten konflikt znajdzie wszędzie. Ja jako młoda osoba zdobyłam w tej firmie spore doświadczenie do dalszego rozwoju, dzięki czemu przekonałam się co chcę robić w kolejnych etapach swojego życia. Pozdrawiam
Warunki zatrudnienia były takie jak w każdej innej firmie. Napisałam o nieporozumieniach i konfliktach, co pojawia się w każdej pracy, ponieważ jest to zależne od charakteru, czy nastawienia danej osoby i odnosi się do indywidualnych sytuacji. W moim przypadku wszystko i tak zostało wyjaśnione, a ja jestem zadowolona ze zdobytego doświadczenia. Pozdrawiam
Nie polecam, zero organizacji, a w biurze nie da się pracować bo ciągle ktoś krzyczy. Praca na czas, a nie jakość. To nie biuro, tylko produkcja.
zadaj proszę konkretne pytanie, na tej stronie już chyba jest dość opinii opisujących ogólne warunki zatrudnienia
Warunki dla pracodawcy pewnie dobre, dla pracownika gorzej, bo każą przechodzić wszystkim na samozatrudnienie.
Miałem dobre papiery ale przez nich ściga mnie straż graniczna, wpisali zle dane do oswiadczenia teraz nie mam pracy nie mam za co zyc do tego jak wyjechalem w trase i wrocilem to nie wyplacili mi calej sumy. Zabrali 70% z mojej wyplaty a mialem u innych pracodawcow z Polski super recenzje. Ukraina i ludzie z zagranicy strzeżcie sie tej firmy, pracuja tam nie mili ludzie typu Alesiya, robi łaske ze w ogole odpowie na pytanie pracownika. Gniot nie firma!!!
Inna stawka na umowie, do ręki dostajesz mniej. Ciągłe krzyki w biurze. Rozumiem że kierownik ma władzę nad wszystkim i trzeba słuchać poleceń, ale w nie w momencie gdy kierownik nie ma szacunku do człowieka, śmieje się w twarz i wyzywa. Mobbing. Państwo porządnie powinno się wziąć za tych zarządców bo łamią przepisy pracownicze
Nie polecam, krzyczą na człowieka, chociaż pracuje tam dopiero 3 dzień i dopiero się wszystkiego uczy... Ma prawo jeszcze nie wiedzieć jak działa program... Jeszcze się z takim chamstwem w żadnej firmie nie spotkałam... wytrzymałam tam miesiąc i zrezygnowałam, szkoda nerwów i stresu.
Nie polecam, na recepcji człowiek w ogóle nie zajmuje się pracą recepcjonisty i jeszcze kręcą żeby na umowie była inna stawka a do ręki mniejsza
@Kamila jest jakiś problem w stosunku do pracowników-kobiet?
Jak jesteś wysoką, szczupłą i śliczną dziewczyną to masz pracę, natomiast jeśli brak ci atrakcyjności, to nie masz co liczyć, że długo tam popracujesz.
Pracownik nakręcił film, sami zobaczcie jak DM zachowuje się w stosunku do ludzi. https://www.youtube.com/watch?v=OvRFPpHDGh0
Duża jest rotacja ludzi w Intertrans Sp. z o.o. na Recepcjonistka? Znowu ukazało się ogłoszenie 10 października na GoWork.pl. Dlaczego odchodzą?
Pracowałam rok i w przez ten czas przewinęło się tam z dziesięć dziewczyn także odpowiedź sama się nasuwa... Nie ma co tracić nerwów na taką robotę.
Jak sytuacja z DM teraz?
niestety wszystkie negatywne wypowiedzi są prawdziwe. Jeśli nie macie nic innego to możecie się tam pomęczyć w innej sytuacji omijajcie z daleka. Szkoda nerwów i zdrowia. DM wciąż wymiata "elokwencją" a w kopertach różne sumy chodzą
(usunięte przez administratora) Bez względu na to, czy pracujecie w oddziale w Gdańsku, czy w Łodzi, najgorszą rzeczą w tej firmie jest atmosfera. Pracują tam świetni ludzie,(usunięte przez administratora) Warunki pracy i płacy są jakie są, w wielu firmach się kombinuje, ale nie to jest tam najgorsze.(usunięte przez administratora) Można na głowie stawać, zrobisz 100 rzeczy dobrze, nie usłyszysz nic, zrobisz jedną źle, dostaniesz taki(usunięte przez administratora). Wymagania rosną, wyplata nie. (usunięte przez administratora)Wypłata się spóźnia - dobra, zdarza się - myślicie, że usłyszycie jakieś wytłumaczenie? Jakieś zwykłe przepraszam? Nie w tej firmie. (usunięte przez administratora)am nadzieję, że ludzie którzy tam pracują znajdą lepszą pracę, bo naprawdę na to zasługują. Tego im wszystkim Życzę.
Zgadzam się z każdym słowem! Atmosfera w pracy jest okropna. Ciągle krzyki i wyzwiska. Kombinowanie z umową, kombinowanie z wypłatą. Radzę omijać firmę szerokim łukiem. Po takiej pracy trauma gwarantowana...
Muszę się zgodzić z tym, co jest napisane wyżej. Takiej ekipy jak tam próżno szukać. Przez cały okres pracy tam nie miałem problemu z nikim. Z NIKIM. Wszyscy ludzie są naprawdę swietni. Z wyjątkiem (usunięte przez administratora) o którym zostało powiedziane już tyle, że nie ma co powtarzać tego samego.(usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Intertrans Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Intertrans Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Intertrans Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 2 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!