Tragedii nie ma choć najlepiej samemu się przekonać. Praca na produkcji jak każda, aczkolwiek w dużo lepszych warunkach psychicznych bo nikt nad Tobą z batem nie stoi. Płaca to kwestia sporna zależna od danego pracownika, szybko łapiesz i robisz dobrze to się ustawisz.
Jak ktoś lubi pracować w 40 stopniach w lato i w 10 w zime to polecam. Nie masz uprawnień na wózki widłowe? Nie ma problemu, będziesz jeździł ile fabryka dała. BHP? Nie ma. Do tego co miesiąc upominanie się o swoje pieniądze bo księgowa źle policzyła, ale jej sie zawsze wszystko zgadza. Polecam z całego serca
Tak sobie myśle że przecież jak warunki takie słabe na hali to czemu ludzie tam ciągle pracują. W ofercie czytaliśmy z mężem że dają atrakcyjne wynagrodzenie, więc oprócz tego że kasa się czasem nie zgadza to idzie dobrze zarobić w tym roku?
Firma Sipeko Sp. z o.o. poszukiwała jakiś czas temu pracowników na stanowisko Pracownik Produkcji. Czy jest ktoś, kto otrzymał tę pracę? Czy organizowane są tam szkolenia podnoszące kompetencje?
Bez przesady żeby było tu tak tragicznie bo inaczej to by tyle lat nie pociągnęli przecież. Poszli tu chociaż w jakieś solidne podwyżki jak niektóre firmy w tym roku dawaly?
Ktoś pisze że super praca! Na hali 40 stopni to w zimie a w lecie to masakra, woda jest fakt z kranu ile kto chce. Ciągle ludzie z pośredniaka przychodzą na coraz nowsze stanowiska a i tak na hale idą. Nazwę stanowsiaka masz fajną a robisz na hali w gorącu i cięgłej chemiii bo tu worki foliowe wytapamy. Praca dla tych co na chwilę lub bezmuzgich.
Witam. Jak wyglądają zarobki premie relacje z przełożonymi oraz kumoterstwo w tej firmie
Gdzieś widziałam w sieci ofertę pracy dla OPERATORA URZĄDZEŃ DO FORMOWANIA WYROBÓW Z TWORZYW SZTUCZNYCH. A czy ktoś ma info, czy jest to praca zmianowa? Ile jest takich zmian i w jakich godzinach one się odbywają?
Standardowe godziny dla pracy 3 zmianowej, zmiany 2x2x2 i 2 dni wolnego. Jak ktoś chce pracować to pracował będzie a jak nie to nie, proste. Okresy próbne też dla ludzi, zawsze można się dogadać i zdecydować czy komuś to odpowiada.
Nie jest zle. A jak ktos jest (usunięte przez administratora) do roboty to na wszystko bedzie narzekal.
Omijajcie te firme szerokim łukiem, jeśli chcesz pracować na cztery brygady w każdą niedziele w warunkach braku powietrza na hali nie ogrzewanej zimą, a w leci w 40st to jest twoje miejsce, płaca to minimalne wynagrodzenie, a fałszywi prezesi to ludzie przekretu na skale światową, inspekcja pracy PIP oraz inne instytucje powinny tam głeboko zaglądnąć... Jak kolwiek ostrzegam przed tą firmą..
Bardzo dobra atmosfera pracy, solidna firma.
Czyli każde weekendy są pracujące tak ? Ktoś może to potwierdzić ?
Jak się pracuje w Sipeko Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Sipeko Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sipeko Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 3 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!