Opinie o Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k. w Piotrowice

Na podstawie 7 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k.. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Tartaki

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k. w Piotrowice

Alex

Tak psioczono na firmę że o pomieszczenia socjalne niby nie dbali czy wodę w upały a już lata temu w jednym z ogłoszeń pisali o umowie o pracę na czas nieokreślony. Wydaje mi się, że jak się ma ludzi w głębokim poważaniu to nie daje się umowy na stałe. To jak tu jest naprawdę z dbaniem o pracowników?

Hmmm
@Alex

Co z tego, że umowa na stałe, jak cześć masz na konto a część pod stołem!!! O tym.nikt nie wspomina przy zawieraniu umowy! A do tego w chwili obecnej trzeba się upominać o swoją wypłatę!!! A bank nie pyta! NIE POLECAM PRACY W.TEJ FRMIE!!!

Karlos Nowy wpis
@Hmmm

Czy te opóźnienia wypłat to jednorazowa sytuacja? Powiedzmy że raz czy drugi może się zdarzyć nawet najlepszym. Gorzej, jesli jest tak przez kilka miesięcy z rzędu czy nawet rok...

Anonim Nowy wpis
@Karlos

Powtarza się, już zaraz 3 miesiąc a wypłaty brak.

Norbi Nowy wpis
@Anonim

No i na jakiej zasadzie to działa niby? Kumam sytuacje gdzie ktoś z miesiąc jeszcze pracował i czekał na swoje, no ale trzy? Przecież za darmo nikt robić nie będzie

Pracownik Nowy wpis
@Karlos

Niestety od kilkunastu.miesięcy to standard. Ludzie nie otrzymali wypłat na Święta Bożego Narodzenia!!! Skandal i brak szacu ku do pracownika!!! Jak tak można traktować ludzi!!!! Czy Pan właściciel ma coś takiego jak sumienie!!!!!???? Trzeba wiać stąd!!!!

Karol

Macie w firmie darmowe obiady?

Hahaha
@Karol

Ledwo o wodę w upały mozna się doprosić, a bhpowczyni ...szkoda gadać!!!

Ktoś
@Karol

Jak tam nawet wody nie dają a co dopiero obiady

Janek

Pracodawca z czasów PRL-u ,warunki socjalne też (brak miejsca do spożywania posiłków, jedna toaleta na 60 osób!!!)wypłaty zależne od humoru księgowej nigdy nie o czasie i na raty .Sprzęt przestarzały lub popsuty. Praca w tej firmie to koszmar.Badania lekarskie na własny kosz .Ceny podłóg czy schodów z kosmosu,a pensje pracowników tylko płakać. Taką firmą powinny zainteresować odpowiednie instytucje:Sanepid,PIP i Urząd Skarbowy.Mamy XXI wiek a tam warunki średniowieczne.Wstyd...Nie polecam nikomu tam pracy.

Janek

Ktoś kto tam dłużej pracuje nic nie powie ,bo "Za bramą skończy..."a ci co już nie pracują nie chcą sobie głowy zawracać i w ten sposób takie firmy prosperują dalej .Przykre ale prawdziwe.

Były pracownik 1

Zgadzam się w stu procentach z komentarzem powyżej. Warunki pracy tragiczne. Pracodawca nie liczy się kompletnie potrzeba pracowników. Dla niego jest tylko i wyłącznie tania siła robocza. Nie jest Ci za nic wdzięczny. Zasuwasz jak wół, dajesz z siebie wszystko A na koniec miesiąca masz po premi bądź dostajesz "zje..." Nie polecam pracy w tym jak można tak nazwać zakładzie.

Barbara
@Były pracownik 1

witam czy mogę się z panem skontaktować ponieważ firma Marchewki ma robić nam schody niewiem czy jest godny zaufania

kondor
@Barbara

Nie pytaj pracowników i w dodatku byłych tylko klientów, ale nie na tym portalu.

Jak szybko otrzymałeś odpowiedź zwrotną po rozmowie w Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k.? Czy rekruter skontaktował się z Tobą, w szczególności w przypadku odpowiedzi odmownej?
były pracownik

Pracodawca w najgorszym wydaniu. Zero szacunku do pracownika, brak jakichkolwiek pakietów socjalnych , BHP jest tam czymś kompletnie abstrakcyjnym. Pracownicy - stolarze ( z zawodu mechanicy, piekarze i murarze) muszą SAMI USUWAĆ AWARIE URZADZEŃ!! co jest w dzisiejszych czasach niedopuszczalne. A na koniec najważnejsze - Wypłaty: Płacone nieregularnie, nigdy nie na czas, o pieniądze trzeba się prosić Pani księgowej , która łaskawie da lub nie da to co Ci się należy!! Praca tam to porażka przez duże P Praca tam to zmarnowany czas !!

Zostaw merytoryczną opinię o Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k. - Piotrowice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k.?

Zobacz opinie na temat firmy Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Schody Podłogi Wnętrza Sp. z o.o. sp.k.
  • Ogrodowa 13
    55-311 Piotrowice