Podobno nie było premii za sprzedaż. To chyba nikt się nie przykłada do robienia targetów skoro i tak nic z tego nie ma co?
firma miała w końcu jakąś sprawę w sądzie z tą pracę za darmo czy jednak to były tylko pomówienia i nic nigdzie nie trafiło ? czy może ktoś napisać jak to wygląda teraz, jest ta pensja na czas czy nie?
Można mieć z nimi rozmowę przez wideorozmowę ?
Świetnie firma się odnajduje się na rynku się. Adres zmienia cyklicznie, przedstawicielstwo tej firmy, potem tamtej. A kiedy do oferty wrócą odkurzacze he ? Machloje podatkowe za 2020 zgłoszone do skarbówki. Radzę się podowiadywać na Hutniczej !!! :) pozdrawiam, jesteś cały czas w kontakcie no nie?
Profesjonalna rekrutacja, dużo bardziej przyjazna niż w korpo, w którym do tej pory pracowałem. Całość zajęła około 20 minut.
Test wiedzy branżowej. Pytania o przebieg zatrudnienia i kwalifikacje.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Ta opinia jest:
Brak premii potrafi frustrować, tak jak brak realizacji celów sprzedażowych.
Pracuję w tej firmie od października 2017 i od samej rozmowy kwalifikacyjnej wszystko jest ok. Ja rozumiem, że ktoś został zwolniony i może być niezadowolony, ale bądźmy ludźmi. Straciłeś pracę, znajdź nową i do przodu. Firma jest ok, realizuje kontrakt za kontraktem w Polsce i poza nią. Jeśli chodzi o targety, to kogoś wyobraźnia poniosła, bo w firmie z tego co wiem jedynym handlowcem od zawsze jest właściciel.
Spoko firma ale wiadomo, że wszystkim nie uda się dopasować. Szkoda, że narzekanie tak dobrze niektórym wychodzi.
Mocno przesadzacie, idealnych firm nie ma. Jak komuś nie odpowiada może zmienić.
Ta opinia jest:
Jakieś fakty? Argumenty? Nic? Pozdrawiamy konkurencję :)
Ta opinia jest:
Najpierw są zapewnienia o kwalifikacjach i osiągnięciach, później brak efektów pracy. O zagwarantowane umową pieniądze, o ile są rzeczywiście zaległe, można ubiegać się w sądzie, a w 14 dni od nakazu zostaną wypłacone. Tylko w Pana przypadku wiemy, że taka historia nigdy nie miała miejsca, a atak fizyczny którego Pan się dopuścił, puściliśmy płazem - na pańskie szczęście.
Pracuje w firmie już 4 lata i nie mam jej nic do zarzucenia. Poniższe komentarze to nasi koledzy którzy nie wypracowali żadnych efektów a spodziewali sie złotych gór. Natomiast pan 'awanturnik' poturbował panią wiceprezes, a na miejsce została wezwana policja. Zarząd nie wyciągnął żadnych konsekwencji i poszedł na rękę tym ludziom puszczając ich w świat bez wilczego biletu, bo to złoci ludzie.
Jak się pracuje w Makas-System Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Makas-System Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Makas-System Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Makas-System Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Makas-System Sp. z o.o. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.