Opinie o Makas-System Sp. z o.o. w Gdynia

2.1/5
Na podstawie 11 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Makas-System Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Makas-System Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Maszyny i części do maszyn - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Makas-System Sp. z o.o. w Gdynia

Czesio Nowy wpis

Podobno nie było premii za sprzedaż. To chyba nikt się nie przykłada do robienia targetów skoro i tak nic z tego nie ma co?

Natalia Nowy wpis

firma miała w końcu jakąś sprawę w sądzie z tą pracę za darmo czy jednak to były tylko pomówienia i nic nigdzie nie trafiło ? czy może ktoś napisać jak to wygląda teraz, jest ta pensja na czas czy nie?

maciuś 1 Nowy wpis
@Natalia

Ta firma już chyba nie istnieje. A jeśli to nie na długo.

Kasia Nowy wpis

Można mieć z nimi rozmowę przez wideorozmowę ?

krystof krawczyk

Świetnie firma się odnajduje się na rynku się. Adres zmienia cyklicznie, przedstawicielstwo tej firmy, potem tamtej. A kiedy do oferty wrócą odkurzacze he ? Machloje podatkowe za 2020 zgłoszone do skarbówki. Radzę się podowiadywać na Hutniczej !!! :) pozdrawiam, jesteś cały czas w kontakcie no nie?

Kierownik serwisu
Przebieg rekrutacji

Profesjonalna rekrutacja, dużo bardziej przyjazna niż w korpo, w którym do tej pory pracowałem. Całość zajęła około 20 minut.

Pytania

Test wiedzy branżowej. Pytania o przebieg zatrudnienia i kwalifikacje.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy

Makas

Brak premii potrafi frustrować, tak jak brak realizacji celów sprzedażowych.

Jacek
@Makas

brak pracowników również hm?

Witold
@Jacek

Pracownicy zawsze przychodzą i odchodzą. Nie rozumiesz to trudno.

@Makas

Bark dobrych pracowników również, nieprawdaż ?! Firma widmo, totalne dno. Oby tak dalej !

Janek

Pracuję w tej firmie od października 2017 i od samej rozmowy kwalifikacyjnej wszystko jest ok. Ja rozumiem, że ktoś został zwolniony i może być niezadowolony, ale bądźmy ludźmi. Straciłeś pracę, znajdź nową i do przodu. Firma jest ok, realizuje kontrakt za kontraktem w Polsce i poza nią. Jeśli chodzi o targety, to kogoś wyobraźnia poniosła, bo w firmie z tego co wiem jedynym handlowcem od zawsze jest właściciel.

Gołąbek
@Janek

udowonij to presezie

Wojtek
@Janek

Haha, jaki Janek ? Dobra ściema. Nikt dla nich nie pracuje, rynek wie swoje i firma „spalona” w branży. Nikt za darmo nie chce pracować.

Bartłomiej

Wystarczy że ja to popieram. A dowody są więc do zobaczenia w sądzie. Pozdrawiam zainteresowanych !

Jasiek

Spoko firma ale wiadomo, że wszystkim nie uda się dopasować. Szkoda, że narzekanie tak dobrze niektórym wychodzi.

@Jasiek

Cześć wszystkim. Chroń Was Panie Boże od tej firmy ! pozdro !

Witold

Mocno przesadzacie, idealnych firm nie ma. Jak komuś nie odpowiada może zmienić.

Podwykonawca.

Makas

Jakieś fakty? Argumenty? Nic? Pozdrawiamy konkurencję :)

@Makas

Zaległości w hurtowniach akurat łatwo sprawdzić. Proponuję sprawdzić. To nic nie kosztuje.

Makas

Najpierw są zapewnienia o kwalifikacjach i osiągnięciach, później brak efektów pracy. O zagwarantowane umową pieniądze, o ile są rzeczywiście zaległe, można ubiegać się w sądzie, a w 14 dni od nakazu zostaną wypłacone. Tylko w Pana przypadku wiemy, że taka historia nigdy nie miała miejsca, a atak fizyczny którego Pan się dopuścił, puściliśmy płazem - na pańskie szczęście.

DX

Pracuje w firmie już 4 lata i nie mam jej nic do zarzucenia. Poniższe komentarze to nasi koledzy którzy nie wypracowali żadnych efektów a spodziewali sie złotych gór. Natomiast pan 'awanturnik' poturbował panią wiceprezes, a na miejsce została wezwana policja. Zarząd nie wyciągnął żadnych konsekwencji i poszedł na rękę tym ludziom puszczając ich w świat bez wilczego biletu, bo to złoci ludzie.

Zostaw merytoryczną opinię o Makas-System Sp. z o.o. - Gdynia

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Makas-System Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Makas-System Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Makas-System Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Makas-System Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Makas-System Sp. z o.o. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Makas-System Sp. z o.o.
  • Gdyńska 103 lok. 6