Apcoa Polska

• Zostań naszym partnerem biznesowym

Historia

Zostań naszym partnerem biznesowym

Regulamin i polityka prywatności

5. Opinie o Apcoa Polska Sp. z o.o.

Opinie o Apcoa Polska Warszawa

ReviewUserIconKary godne

10.10.2025 15:03

Pod Leroi Merlin we Wrocławiu dostałem wezwanie do zapłaty już po kilku minutach od zamknięcia drzwi w aucie. Zaledwie 7 minut. Tzw darmowy bilet oczywiście wykupiłem niezwłocznie po wyjściu z auta. Jaja sobie robią i naciągają dziennie kilkudziesięciu kierowców w ten sposób.

30.09.2025 22:22

czy firma apcoa,czy apsroa ma prawo fotografować samochód wraz z nr rejestracyjnym zaparkowanym poza terenem ich działalności? Tak było w moim przypadku.Dostałem wezwanie do zapłaty.Do tej pory ta (usunięte przez administratora) firma nie jest wstanie wytłumaczyć mi dlaczego ich (usunięte przez administratora) pracownik pod wpływem alkoholu nr identyfikacyjny 8805 wlepił mi wezwanie do zapłaty

30.09.2025 22:11

(usunięte przez administratora) nie da się wysłać do tych (usunięte przez administratora)maila dopóki te (usunięte przez administratora) nie odpiszą! Podpierają się tym że stanowisko w sprawie reklamacji zostaje bez zmian

28.09.2025 12:52

(usunięte przez administratora) firma która zatrudnia ludzi bez znajomości przepisów i znaczenia znaków! Kontroler o nr indentyfikacyjnym 8805, zupełnie nie znającym się na znakach ,a już nie mówię na swojej pracy wlepia wezwanie do zapłaty firma apcoa chyba nie wie kogo przyjmuje do pracy, pracownik prawdopodobnie pod wpływem alkoholu!
    ReviewUserIconKlient

18.09.2025 14:10

Byłem na lotnisku w Poznaniu. Przed lotniskiem opłata waszej firmy kosztowała 4zł. za dwie godziny. Sto metrów dalej za 1 godzinę i 20 minut zapłaciłem 50 zł !!!!! Chamstwo i (usunięte przez administratora) Ja (usunięte przez administratora) jak tak można zdzierać z ludzi kasę. Powinniście być za to ukarani. 🤬🤬. (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconKlient

18.09.2025 14:25

Jeszcze takie pytanie ma. Skoro 1 godz. 20 min. kosztuje 50zł. to ile kosztuje pozostawienie auta na 7 dni (7 dób) (usunięte przez administratora)7000 tys. do (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconNati123

15.09.2025 15:41

Mam bilet. Mimo tego mam też mandat a do tengo Strażnik Teksasu jak mnie zobaczył gdy szłam do niego wyjaśnić sytuację pobiegł na drugą stronę ulicy.
    ReviewUserIconRodzic

04.09.2025 19:08

Firma żerująca na rodzicach dzieci wybudzanych z narkozy. Dostaliśmy mandat za 3 minuty po czasie , gdzie w tym czasie nasz syn był wybudzany z narkozy w gabinecie dentystycznym .
    ReviewUserIconMarcin

04.09.2025 13:00

Witam, Parking w Rzeszowie za przychodnią na ul. Warzywnej. Płatność w pakomacie kartą - opłata od razu na 3h (brak możliwości na 1h). Kałuże i błoto, że przejść się nie da (auto i buty do umycia). Wizyta z dziećmi w przychodni. Złożona reklamacja, a Apcoa udzieliła odpowiedzi, że nie odpowiada za stan parkingu gdyż nie jest właścicielem terenu tylko jego administratorem. Spawa zgłoszona do RPK i UOKiK.
    ReviewUserIconKatastrofa

29.08.2025 10:21

W firmie nie odpowiada żaden nr telefonu,jedynie - uwaga dział reklamacji, gdzie czeka się 20-30 min.O czym to świadczy?Regulamin korzystania z parkingu jest niczym dawniej tablice na dworcach autobusowych.Jest to zabieg celowy by łapać ludzi i dawać kary.Inne parkingi mają przejrzyste, proste zasady.
    ReviewUserIconAndrzej

12.08.2025 20:55

Wystawiają wezwania do zapłaty po paru minutach, mimo że każdy obywatel ma prawo do zapoznania się z regulaminem, kilka stron A4 mrówkami i odstąpienia od umowy jeśli po przeczytaniu regulaminu nie chce korzystać z usług parkingowych tej firmy. Czyli w czasie do 30 minut nie mają prawa wystawić wezwania do zapłaty, ponieważ osoba niedowidząca, dyslektyk lub osoba starsza mogą potrzebować więcej czasu na zapoznanie się z regulaminem i jego zrozumieniem, czy też pobraniem darmowego kwitu parkingowego. Wystawiając wezwania do zapłaty po paru minutach od odejścia od samochodu łamią prawo, czym na pewno zainteresuje się UOKIK
    ReviewUserIconA.

22.08.2025 19:48

Proszę zapoznać się z zasadami stref płatnego parkowania w mieście. Dodatkowo umówmy się, nawet jeśli regulamin parkingu zawierałby tylko 5 zdań to nikt by tego nie czytał - ludziom by się nie chciało albo tłumaczyliby się nadal "ale ja tylko na chwilę, więc po co miałem czytać"
    ReviewUserIconWKURZONY KLIENT

18.08.2025 11:57

HIENY , CWANIAKI I NACIĄGACZE ZA 15 MIN POSTOJU 150ZŁ.UOKiK POWINIEN SIĘ ZABRAĆ NA POWAŻNIE.
    ReviewUserIconJarek

13.08.2025 08:17

Firma bazuje na niewiedzy ludzi. Brak poprawnego oznakowania parkingów, brak regulaminu przy wjeździe, a w regulaminie zapis że w momencie wjazdu użytkownik zgadza się na opłatę, brak czasu na zapoznanie się z regulaminem, pracownicy firmy już po paru minutach wystawiają wezwanie do zapłaty, mimo że czas znalezienia regulaminu, jego przeczytania i dojścia do auta może wynosić kilkanaście minut. Zgłaszać do UOKIK nielegalne praktyki.
    ReviewUserIconDDZ

11.08.2025 15:50

Dają mandaty jak leci i jak im sie chce, firma dosłownie do pajacowania nic nie sprawdza nic nie robią tylko wstawiają mandaty metodą kostki lub rzutu monetą. Nie polecam, byłem na parkingu 20 minut gdzie byłem w sklepie który jest właścicielem parkingu a na regulaminie jasno pisze "1 godzina za darmo"
    ReviewUserIconJarek

13.08.2025 08:14

Proszę iść do sądu, klient musi mieć czas na zapoznanie się z regulaminem i jeśli się nie zgadza z jego zapisami może wyjechać z parkingu bez opłaty, zwłaszcza jeśli brak regulaminu na wjeździe, zapis że klient wjeżdżając na parking automatycznie zgadzamy się opłatę jest bezprawny. Oni bazują na niewiedzy ludzi.
    ReviewUserIconNiezadowolony klient

30.03.2025 14:12

Tak ja juz wiele poprzednich opinii - brak możliwości dogadania, czyhają pod sklepaki na nieuwazność kierowców. Mimo paragonu ze sklepu i tak wlepiają 'mandaty' o absurdalnych kwotach. Jak się markety w ogóle decydują na to? Nie potrafią sami ogarnąć parkingu i tracą klietów przez takie działania. Mam nadzieję, że markety w końcu skumają, że robią coś nie tak i zrezygnują ze współpracy z tą firmą.
    ReviewUserIconkk

18.06.2025 17:09

a co ma paragon do braku biletu? Nie chce sie podejść po darmowy bilet bo przynajmniej przez jakiś czas nic się nie płaci na większości bynajmniej parkingów tej firmy to się nie dziw , że za lenistwo masz mandat i nie płacz.
    ReviewUserIconPrawnik

12.08.2025 20:49

Opłatę nie można naliczać zaraz po zaparkowaniu, ponieważ użytkownik musi mieć czas na zapoznanie się z regulaminem ponad 2x A4 mrówkami oraz na odstąpienie od umowy, bo jeśli mu nie odpowiada regulamin może odjechać lub pobranie biletu darmowego. W Polsce nie może sobie jakaś pseudo firma naliczać automatycznie opłat za zostawienie samochodu, bo klient może czytać regulamin bez okularów, może być dyslektykiem lub potrzebować więcej czasu na zapoznanie się z regulaminem. Dlatego po 1 lub 2h darmowego postoju to mogą naliczyć, ale nie po 30 minutach. Nie płaćcie, idźcie do sądu, każdą sprawę wygracie i nauczycie te pseudo firmy jak przestrzegać prawa. Zresztą już ta firma dostała karę o UoKiK i prosi się o kolejne.
    ReviewUserIconluke

25.07.2025 17:24

Zostawiam wam pamiątkę w postaci najniższej możliwej oceny, za traktowanie klienta jak gówno, trzymając mnie na infolinii przez 20 minut tylko po to, żeby rozłączać połączenie i za niesłusznie wystawioną "opłatę dodatkową". Oprócz tej opinii, chciałem jeszcze poinformować, że moja "przygoda" z wami się dopiero zaczyna, w poniedziałek będziecie mieli chyba więcej pracy niż zwykle :)
    ReviewUserIconUżytkownik aplikacji

24.07.2025 14:55

Pomimo uiszczeniu opłaty przez aplikację otrzymałem wezwanie do zapłaty. Dzwoniąc na infolinię czekał kilkukrotnie po 20/30 min aby dostać się na 1/2 miejsce oczekujących następnie połączenie zostaje przerwane
    ReviewUserIconNika

24.07.2025 14:06

Ta firma to (usunięte przez administratora) i kilometr mułu . Wysłałam im e-mail mieli odpowiedzieć w ciągu 14 mniął już bez 2 dni miesiąc a odpowiedzi jak nie było tak nie ma .
    ReviewUserIconmarek s

23.07.2025 15:46

Moja reklamacja ,formalnie słuszna, została uwzględniona. Dziekuje za obiektywne rozpatrzenie sprawy M>S
    ReviewUserIconJoanna

17.07.2025 12:12

Firma nierzetelna, strasząca konsumentów, nielegalnie posługują się danymi oddając je do firm windykacyjnych. Sprawa zostanie zgłoszona do UOKIK i In Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
    ReviewUserIconGość

17.07.2025 09:58

Firma próbuje wyłudzić dane osobowe a obowiązuje rodo nie place takich dziwnych kwitów i nie dajcie się takim (usunięte przez administratora)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Apcoa Polska?

Kontakt - Apcoa Polska Sp. z o.o.

Rondo Onz 1 00-124 Warszawa

Branże: Sprzedaż detaliczna

ReviewUserIconMirek

21.06.2025 15:41

Nie parkuję pod sklepami obsługiwanymi przez APCOA. Po zaparkowaniu w deszcz dostałem wezwanie po 2 minutach od zaparkowania, to nic że stałem 20 minut i mam 3 paragony potwierdzające że byłem klientem galerii, to że po 20 minutach jak przestało padać wziąłem bilet żeby zaspokoić wymogi regulaminu nic nie znaczy - firma konsekwentnie nie uznaje reklamacji - żenada - szukanie łosi.
    ReviewUserIconWiola

21.06.2025 00:58

(usunięte przez administratora) regulaminy niewidoczne, wykupili parkingi 2 miejscowe i zarabiają na starszych panach na rowerze. Obrzydliwe.
    ReviewUserIconDorota

17.06.2025 18:22

Dlaczego wpis z dnia 17 czerwca 2025 r. w sprawie parkingu w budynku Triton w Warszawie, gdzie mam prywatne miejsce a dostałam upomnienie został skasowany. Czyżby prawda aż tak bolała, że ciężko jest się przyznać do oczywistej pomyłki w pracy kontrolera nr 1380 i nie uznania reklamacji? Będę o tym pisać wszędzie bo trzeba piętnować takie zachowania. Nie wolno wyłudzać od ludzi bezczelnie pieniędzy nie mając ku temu żadnych podstaw. Rozumiem brak biletu, ale upominanie osoby, która stoi na swoim prywatnym miejscu? SKANDAL!!!
    ReviewUserIconDorota

17.06.2025 14:26

Sprawa z 27 maja 2025 r. godz. 13:15, Warszawa ul. Grójecka 194, budynek Triton z miejscami dla klientów m.in Biedronki. Mam miejsce prywatne, auto opatrzone za przednią szybą od strony kierowcy Kartą parkingową. Dostałam upomnienie od kontrolera nr 1380. Kontroler nie chciał chyba zauważyć karty parkingowej, a jest naprawdę duża i rzuca się w oczy. Reklamacja odrzucona, ponowiłam próbę kontaktu -wysłałam zdjęcie karty, czekam na reakcję. Odpowiedź na reklamację szablonowa, taka żeby pasowała do każdego przypadku. Dramat i BRAK PROFESJONALIZMU.
    ReviewUserIconJanina

10.06.2025 10:44

Myślę że firma ok tylko my zagonieni nie dbamy o nasze pieniądze Mam dobre doświadczenie parkowałam przed sklepem bilecik wydrukowany ale zwykle zdmuchnięty chyba przy zamykaniu drzwi reklamacja uznana i jest ok Od teraz będę spoglądać czy jest widoczny na desce Więc musimy zwolnić tempo i do przodu
    ReviewUserIconKierowca

04.06.2025 22:49

Firma zyskuje dostęp do danych ludzi przez swój formularz reklamacyjny, gdzie trzeba podać wszystkie swoje dane tylko po to aby mimo przesłania zdjęcia paragonu odrzucić reklamację i nękać ludzi mailowo i SMS (śmiech na sali wzywać kogoś do zapłaty przez sms czy maila). Nie składajcie reklamacji przez ich stronę! To nic nie da, a robią to specjalnie aby wykraść Wasze dane i nękać wysyłając ponaglenia do zapłaty. Firma krzak. Obsługa klienta tragedia. Kolejka na infolinii gigantyczna i raczej nikt z pozytywną opinią nie dzwoni więc oby firma szybko upadła i znalazła sobie mądrzejszy sposób na zarobek, a pracownicy wdzięczniejszą pracę.
    ReviewUserIconKonstruktywny Obserwator

03.06.2025 12:55

Zostawiam zawsze konstruktywną opinię, gdyż jątrzy się najboleśniej. Jak zazwyczaj, zaparkowałem auto pod dyskontem spożywczym. Wyszedłem z auta i poszedłem zrobić zakupy. Najprostsza proza życia! Przechodząc obok tablicy informacyjnej, przeczytałem, wytłuszczonym drukiem że dla klientów dyskontu parking przez 1,5 h jest darmowy. Niestety, firma Apcoa Polska, bazuje swój model biznesowy jak i próbę zarobku, wyłudzaniem od zabieganych ludzi, haraczy w postaci „bilecików”. Jak możemy zauważyć, oceny użytkowników mówią same przez się… 95 zł, bo tyle dostałem, to nie majątek, to są niespełna 3 paczki papierosów. Natomiast pomnożone przez setki tysięcy, dają dobry profit. Straciłem 30 min z życia, by dodzwonić się do obsługi klienta w celu znalezienia odpowiedzi na pytania. Pan, nieco zamulony, jakby był w Holenderskim śnie, wydukał odpowiedź, lecz do reszty argumentów brak odniesienia. Ta cisza i mój samolubny felieton, dał mi do zrozumienia że, pan po drugiej stronie zgadza się z moim punktem widzenia. Tym samym dokładając cegiełkę do wielkiego przekrętu i oszustwa! Nikt zdrowy jak jedzie do sklepu, nie czyta całej tablicy {małym ciasnym druczkiem}, by potem domyślać się, czy może, lub czy nie może zostawić swojego auta, na pożal się B. parkingu… Tak, nie działa świat i nie powinien działać… na nasze nieszczęście, oszustwo czai się wszędzie… i to od nas zależy, jak do tego podejdziemy, dziwi mnie że żyjąc na jednej planecie, w tym samym państwie, będąc w komitywie społeczeństwa, próbujemy sobie utrudniać życie i funkcjonowanie, zamiast się wspierać i grać do jednej bramki. Zabawny jest również fakt samo -wygenerowania się tej sytuacji, która rozpoczęła się od, NIE zawarcia na tablicach informacji że za brak „bilecikia” będziesz ukarany haraczem 95 zł 😂 Ogólna ocena firmy: 0/5 Traktowanie petenta: 1/5 Misja i wizja firmy: 0/5 Obsługa klienta: 0/5 PS. Ha Ha Ha, śmieje się z takich cwaniaczków jak wy 😝
    ReviewUserIconTom

28.05.2025 20:14

Chamstwo jednym słowem. Polowanie na klientów CH Karolinka w Opolu to norma. Już nie robię zakupów gdzie parkingi obsługuje APCOA. Chwila spóźnienia i mandat 150 zł. (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconOd8yt

24.05.2025 19:26

Zwykłe (usunięte przez administratora) brak oznaczenia, wystawianie jakichś śmiesznych wezwań do wniesienia dodatkowej opłaty.
    ReviewUserIconDamian

15.05.2025 09:49

Firma nastawiona na wyłudzanie pieniędzy. 40 minut oczekiwania na kontakt z działem reklamacji. Pracownik odsyła do innego działu. Powinien Ktoś się tym zająć. Nie jest to firma działająca w interesie konsumenta.
    ReviewUserIconqq2606

08.05.2025 20:26

Dziś parkowanie odpalone w aplikacji i co przychodzę do auta i karteczka za szybą. Patrzę na ten świstek i co się okazuje parkingowy nie potrafi prawidłowo odczytać nr rejestracyjnych lub specjalnie wpisał nieprawidłowy nr żeby wyłudzić kasę. Dziecko w przedszkolu potrafi odczytać prawidłowo nr rejestracyjny.
    ReviewUserIconRyba

07.04.2025 07:53

Sytuacja z dnia 05.04.2025 r. Bydgoszcz parking Zielone Arkady. Godzina parkowania jest za darmo ale mam kilka spraw więc dla bezpieczeństwa kupuję bilet w parkomacie na 2 godziny do 14.23, żeby przypadkiem z długiej kolejki w sklepie nie biegać do parkomatu lub szybko dokupić w aplikacji ( nie jestem w stanie z góry ustalić jakie będą kolejki w sklepach czy restauracjach ) Poszło sprawnie o 14.00 wracam na parking a tutaj niespodzianka za wycieraczką wezwanie do zapłaty 150 zł. z godziny 13.05 z powodu braku zarejestrowanego auta na parkingu .Sprawdzam bilet wszystko się zgadza ( nr rejestracyjny , czas ) zapis na bilecie że nie ma obowiązku wykładania biletu w pojeździe a więc o co chodzi. Szukam kontaktu do firmy Apcoa , telefon tylko od poniedziałku do piątku i na stronie trzeba złożyć formularz reklamacyjny. Mając 100 % pewność że to nie mój błąd składam reklamacje co oczywiście zajmuje mój czas. Jestem osobą która korzysta z internetu ale co z osobami starszymi które widząc takie wezwanie nie mają pojęcia co zrobić . Myślę że galeria ta straci klientów przez takie traktowanie przez firmę Apcoa. NIE POLECAM
    ReviewUserIconPedro

08.04.2025 16:17

Wczoraj miałem bardzo podobna sytuację. Pobrałem darmowy bilet na godzinę a że nie wiem jak długo mi zejdzie robienie zakupów pomyślałem że ewentualnie dopłacę za przekroczony czas przy parkomacie. I tu się pomyliłem bo wracając do auta za szybą widzę wezwanie do zapłaty. W galeri żadnego punktu informacyjnego aby to wyjaśnić wiec wracam na parkingu aby znaleźć pracownika obslugi parkingu i ten grzecznie mi wytlumaczyl że wszystko jest napisane w regulaminie. Czytanie po zaparkowaniu regulaminu zabiera mi czas i z darmowej godziny robi się 40 minut. To się nadaje do zgłoszenia albo RzPK lub nawet do sądu. Złodziejska instytucja wyłudzająca kasę i tyle w temacie. Odradzam wszystkim robienia zakupów w tej Galerii.

05.05.2025 23:37

Czyli w tej firmie, to standard, naciąganie bezprawne ludzi, którzy płacą, to trzeba zgłosić, żeby się nimi zajęli, niemiecka firma panoszy się w Polsce i myśli, że naciągnie i zastraszy Polaków.
    ReviewUserIconSylwia

17.04.2025 19:20

dostałam dziś „mandat „ sama nie wiem jakim cudem do tego doszło … kupiłam bilet o godzinie 13:19 do godziny 15:43. Po czym przychodzę na miejsce jest godz. 15:20 a tam mandat rzekomy z godziny 15;07 . Jakiś cud prawda ?

05.05.2025 23:31

Podobna sytuacja, przekroczony czas przed czasem , nawet pół godziny. Cud jakiś, albo oni liczą wstecz?

05.05.2025 23:24

W dniu dzisiejszym miałem opłacony parking na Smugowej do g. 13:49, a zdjęcie i wezwanie do zapłaty nastąpiło z nie nacka to jest o 13:26 i stwierdzono przekroczony czas, tylko ja się pytam w , którą stronę przekroczono ten czas? Chyba w tą drugą??? Reklamacja została złożona. Firma niemiecka, myślą, ż Polaków zastraszą.
    ReviewUserIconDo wszystkich leniuchów...

07.01.2025 10:20

Czy dla Was naprawdę taką wielką przeszkodą jest podejść do automatu, wziąć bilet i umieścić koło szyby? To zajmuje może z dwie minuty. Odgrażacie się, że więcej nie zrobicie zakupów w takim czy innym sklepie bo dostaliście wezwanie do zapłaty. Myślicie, że taki sklep poniesie z tego tytułu stratę? Nie. Sklep dzięki temu, że nie ma zablokowanego parkingu zarabia znacznie więcej niż w sytuacji gdyby klient podjechał, zobaczył, że nie ma gdzie zaparkować i pojechał dalej.
    ReviewUserIconXXX

29.04.2025 12:22

Wszystko super, tylko co jak w trakcie pobierania biletu dostałem już wezwanie do zapłaty? Bo parkometr jest kilkadziesiąt metrów od wolnego miejsca parkingowego?
    ReviewUserIconJacek

03.05.2025 21:08

Dokładnie taką sytuację miałem, parkometr daleko od miejsca, mandat wystawiony dwie minuty przed kupnem biletu. Złożyłem reklamacje i czekam. Wygląda na to, że zaraz po wjeździe na parking ktoś podbiega do auta i robi zdjęcia i wystawia wezwania do zapłaty.
    ReviewUserIconI IT

30.04.2025 11:53

Mandat za parkowanie pod sklepem… nie jest mandatem. Z punktu widzenia przepisów prawa, z mandatem mamy do czynienia w sprawach o wykroczenie. Żeby wyegzekwować mandat, fiskus może wszcząć egzekucję administracyjną i zająć środki na koncie bankowym. W przypadku świstków wtykanych za wycieraczkę pod marketami są to zwykłe wezwania do zapłaty na rzecz określonego podmiotu, zwykle zarządcy danego terenu. Kary sięgają nawet kilkuset złotych, natomiast zwykle są niższe, do około 150 złotych. Jednak kierowca, który znajdzie kartkę z taką informacją, nie ma pewności, że jest to zgodne ze stanem faktycznym. Wystarczy dodać, że zdarzają się przypadki (usunięte przez administratora) w formie wydrukowanych kartek z wezwaniem do zapłaty na prywatny rachunek bankowy. Nie jest to więc żaden oficjalny dokument, dlatego nie ma on mocy prawnej i nie powoduje obowiązku zapłaty. Naturalnie dotyczy to nie tylko wielkopowierzchniowych dyskontów. Wygląda to podobnie pod innymi miejscami, gdzie parkingami zarządzają zewnętrzne firmy. Wystarczy dodać, że za takie pomioty wziął się już Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK). Natomiast oczywiście nie dotyczy to opłat za parkowanie w miejskich strefach płatnego parkowania. Tych opłat nie należy ignorować, bo są regulowane w zupełnie inny sposób.
    ReviewUserIconJan

29.04.2025 09:12

Na waszych blankietach brak numeru telefonu kontaktowego ! Zgodnie z prawem klijent nie jest zobowiązany do posiadania smartfona lub komputera. W związku z tym firma uniemożliwia kontakt !
    ReviewUserIconMarta

25.04.2025 19:17

Nie jasne oznakowanie „prywatnego”parkingu należącego do Apcoa. Kupiłam bilet tradyjnie, reklamacja nieprzyjęta bo zapłaciłam z nie właściwej aplikacji ???? kosmos i (usunięte przez administratora) Rząd powinien zamykać takie firmy.
    ReviewUserIconVio

25.04.2025 16:07

aplikacja jest bardzo złej jakości! Brak możliwość zgłoszenia uwagi do aplikacji! Dwa dni temu wyjechałam z parkingu obsługiwanego przez apcoa ale wg aplikacji samochód sam tam znowu wjechał i dalej tam stoi i apcoa nalicza opłaty. Zablokowano też parkowanie na innym moim samochodzie! zgłosiłam reklamację e'mailaem na wskazany adres ale brak odpowiedzi. Brak innej opcji zgłoszenia
    ReviewUserIconKrzysztof A.

06.04.2025 22:55

Z parkingu LOTNISKO BABIMOST korzystałem w dniach 16-23.03.2025r. Opłatę uiściłem 13.03. w biurze podróży blikiem na konto APCOA Poland. Postępowałem zgodnie z informacją, którą otrzymałem wraz z potwierdzeniem rezerwacji. Niestety, po powrocie z wypoczynku za szybą mojego samochodu były dwa wezwania do zapłaty.Złożyłem reklamację i pełną dokumentację.Niestety reklamacja została rozpatrzona negatywnie z powodu nie wprowadzenia numeru rejestracyjnego do systemu.

Zostaw merytoryczną opinię o Apcoa Polska Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Apcoa Polska Sp. z o.o.!