Właściciel jest niebezpieczny.
Dodaję opinię, ze względu na to, że niestety często widuję ogłoszenia o rekrutacji na barmankę/kelnerkę w tym miejscu. Opiszę krótko moje doświadczenia z pracy w tej "kawiarni". - stawka: niecałe 3,50 zł na godzinę + napiwki, czyli około 5-10 zł dziennie do podziału na dwie barmanki - brak grafiku. Przychodząc do pracy na 11:00 nie wiesz, czy będziesz w niej do 18:00, czy do 23:00 - brak wolnych dni. Teoretycznie wolny jest jeden dzień, ale możesz usłyszeć że jednak musisz być tego dnia w pracy. Rekord - prawie 2 tygodnie bez dnia wolnego, z wieloma zmianami od 11:00 do 23:00 - fatalna atmosfera w pracy. Na wstępie możesz usłyszeć od pracującej już barmanki, że jej się nie chce pracować z kimś nowym i wszystkiego tej osobie tłumaczyć. Na każdym kroku obgadywanie za plecami i opowiadanie przełożonemu nieprawdziwych rzeczy na temat nowego pracownika - barmanki malujące paznokcie za barem, robiące sobie makijaż - chwilę potem oczywiście robią np. kawę klientom - przede wszystkim: BRAK UMOWY, praca od początku do końca absolutnie na czarno Całą tę sprawę mam już dawno za sobą, ale przejeżdzając często w okolicy widzę wciąż kartkę o poszukiwaniu nowej osoby. Wiem, że taka opcja może kusić - szczególnie że łatwo dostać pracę w tym miejscu. Chcę tylko ostrzec i powiedzieć, że nie ma takiej osoby, która zasługiwałaby tylko na to, aby pracować w "kawiarni", w której zarobi 40 zł za 12 godzin pracy, bez umowy, grafiku i w fatalnej atmosferze. Wiedząc o tym, co dzieje się po drugiej stronie baru, również ich "wspaniała kawa" przestaje smakować tak jak dawniej, więc korzystania z usług również nie polecam, ale to swoją drogą. Po prostu nie dajcie się zwieść i nie składajcie CV w tym miejscu.
:( dobźi idą do nieba
Myślisz że od niej jakaś pomoc jest. Żadna tak jak od was
Pewnie nie, ale cóż takie zarobki!
Brawo w końcu do roboty :P
Rozumiem, że nie jest to odpowiednie miejsce aby składać skargi., niemniej chciałabym ostrzec wszystkich klientów. Proszę nie płacić w tym miejscu kartą. Dwa razy zostałam oszukana. Za pierwszym razem pani barmanka za małe piwo z sokiem poprosiła 6 zł. Płaciłam zbliżeniowo i fakt nie spojrzałam na kwotę na terminalu, bo pani położyła go na ladzie i nie odwróciła. Przylozylam więc kartę, pani zabrała terminal. Nie dostałam potwierdzenia ani nie zapytano mnie czy takowe chce. Kilka dni później przeglądając historie rachunku zobaczyłam,że zapłaciłam za to piwo nie 6 zł tylko 9. Pomyślałam,że może ja źle usłyszałam ale małe piwo 9 zł? Niemożliwe bo gdy place tam gotówką nigdy za małe piwo takich cen nie było. Dodam,że to było z nalewaka takie zwykłe. Za jakiś czas znów będąc w "Mistrzu i Małgodzacie" również płaciłam karta za kawę 11 zł. I znów tą sama sytuacja. Płatność zblizeniowa. Tym razem poprosiłam aby pani odwróciła terminal w moją stronę i co widzę??? Nabite 13 zł!!! Jawne oszustwo. Pani tłumaczyła się że to pomyłka. Dodam,że to była ta sama barmanka, która oszukala mnie poprzednim razem. Nie wierzę w takie pomyłki. Oszukują ludzi i tyle. Poza tym...toalety to dramat! Nigdy nie ma mydła do rąk a papier raz na ruski rok. Brudne i śmierdzace. Rozumiem,że to nie restauracja czy lokal z nie wiadomo jakimi luksusami ale posprzątać WC można by było. Serwują dobra kawę to fakt, ale przy okazji płatności kartą już pewnie niejednokrotnie kogoś oszukano.
Jak wygląda rekrutacja do firmy Cafe Mistrz I Małgorzata - Jarosław BisiorowskiPrzedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Kwadrat - Jarosław Bisiorowski?
Kandydaci do pracy w Cafe Mistrz I Małgorzata - Jarosław BisiorowskiPrzedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Kwadrat - Jarosław Bisiorowski napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.