(usunięte przez administratora)Ogłaszają się nadal że w Ir;andii takie super warunki, i niby pełno nadgodzin, już po pierwszym tygodniu nadgodziny zostały odwołane, mieszkanie za 500 funtów miesięcznie przez perwszy tydzień zupełnie puste, ani kuchenki żeby odgrzać posiłek, ani karty do prądu, ja spałem na materacu a kolega na gąbkach z sofy i fotelu. Szybko znalazłem lepszą pracę przez innego pośrednika i w innym kraju, jak tylko ponformowałem o tym Omegę okazało się że moje zarobione 700 funtów zniknęło, straciłem mnóstwo kasy na bilety lotnicze, do tego zostałem oszukany. Na żadne maile nie odpowiadają sensownie, każą kontaktowac się z menadżerem który nie odbiera telefonów. O swoje pieniądze człowiek musi się tak upominac i błaźnić. do tego Szanowna Pani Marta chyba zmieniła obywatelstwo hah, zamiast jak przystało na polkę pisać do mnie maila po polsku, to ona tym swoim łamanych irlandzko angielskim chce zabłysnąć. Kiedy powiedziałem jej że jesteśmy polakami, rozmawiajmy po polsku odpowiedział że ona pracuje dla brytyjskiej firmy....