@zbyszek A jaki związek z opinią o pracy w firmie ma ten wpis, konkurencja inspiruje?
UWAGA Pożycza sprzęt i nie reguluje należności _wypozyczalnia RENTBUD Firma wyrejestrowana w 2015 roku.Żadnego kontaktu z nim nie ma
Super, że tak ma być @walkir, ale wiesz może czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za odpowiedź.
ha,ha,ha dobre,dobre
Słyszał Pan, że... że co?
.....juz nic-bo teraz juz wiem ze to co slyszalem bylo nieprawda. Ze ludziom chce sie tak wymyslac....ech
Wie moze ktos co sie obecnie dzieje z P.Krukiem? Slyszalem ze.....ale czy to prawda?
Po co pisac? Przeciez i tak te opinie znikaja. Z 67 opinii w zeszlym roku , pozostalo tylko 11, w tym jedna twoja
namiary? co to da, przecież oni zmieniają szyldy i persona, nie raczą odpowiadać na telefony(usunięte przez administratora)
Czy ktos ma aktualny namiar na Pana Kruka??
No to się doigrał
podaj mi ten numer auta i najlepiej numer telefonu do tego mądrali zobaczymy co mogę a czego nie
witam , dziwię się że w takich czasach ludzie dają sie jeszcze tak nabrać , kruk997@o2.pl
osoba prywanta - 2012-04-08 09:15:06 POLECAM !!!! pełny profesjonalizm ,miło szybko, szef zawsze jest na miejscu pracownicy nie piją.POLECAMproblem w tym że KRYS-BUD nie ma żadnych pracowników bo kto z nim raz pracował to został (usunięte przez administratora) bo nie dostał kasy za wykonaną pracę.
Odradzam pracę dla firmy Krys-bud,(usunięte przez administratora) Nie polecamy! Podnosimy.com.pl