Opinie o Warsaw Plaza Hotel w Warszawa

1.5/5
Na podstawie 81 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Warsaw Plaza Hotel. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Warsaw Plaza Hotel na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi hotelarskie dla firm
Usługi hotelarskie dla firm Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Warsaw Plaza Hotel w Warszawa

Dziki Bonzo

Ano tylko się potwierdziło że CFI to jakaś tam firma dla wybrańców u góry. Powodzenia dla kogokolwiek kto do takiego pracodawcy będzie po tym wszystkim chciał przyjść i pracować zwłaszcza po tym co zrobili w dobie pandemii gdzie jasno widać że ta firma to po prostu zwykła lipa zrobiona by nie powiedzieć gorzej z chusteczki higienicznej w którą wiadomo co można zrobić.

Bylynpravownik

Nie ma sensu tu wracać, lepiej ciągnąć L4. Jak wrócicie to Was wywala, tak jak zrobili to w innych hot lach, albo Wam nie zapłacą co robią od marca. Ratuj się kto może...

ppppp

Niech zapłacą nam za przepracowane dni do 16 marca (usunięte przez administratora)

Warsaw Plaza masa mówi jakjest

5 Maja otwieramy hotel zapraszamy do pracy, gwarantowana umowa o dzieło lub zlecenie zwykle nie płatna na czas albo nie w całości ,obiecujemy umowę o pracę dla najlepszych (usunięte przez administratora) na najniższą krajową ,na jesieni znowu wróci epidemia i zostawimy was bez wypłat i środków do życia ,pamiętajcie że to my dajemy wam pracę łaski nie robicie pozdrawiamy hotelowa kadra.całujcie nas w ....

PIP PIP PIP

(usunięte przez administratora) musicie zapłacić za zaległy urlop nikomu łaski nie robicie !!!!!

End

Ja napisałem do ZUS-u

Ania
@PIP PIP PIP

Nikomu nie zapłacili za zaległy urlop jest BAAARARDZOOOOOOOO DUŻA GRUPA LUDZI KTÓRYCH OKRADLI

Lapi

Same chorągiewki razem z grubą na obiecywali złamali prawo pracy i nikt im nic nie zrobi bo płaca łapówki to jest firma godna polecenia

Zdenerwowany

Gdzie są pieniądze??? 2 części nie ma a nawet nie zapłacili za L4 co za (usunięte przez administratora)

No i wyszło szydło z worka jest korona to każdy niech bierze l4 żeby hotel nie płacił i jeszcze nie zapłacą Ci 2 części (usunięte przez administratora) i tyle niech was piekło pochłonie

Kefel
@anonim

Chłopie oni żerują na krzywdzie ludzkiej. Nie płacić pracownikom, dostawcom itd.

Łyku
@anonim

Odpowiedzialna za hotele to manipulantka. Pracownikowi jedno a do prezesa drugie. Chłopie obudź się bo ciagle śpisz! Przyjeżdża do hotelu i jaka ona dobra a jaka miła a jedzie do Centrali i gada za po biurach wszyscy słyszą jaka to dwulicowość. I my mamy pracować dla takiego człowieka za psie pieniądze??????! Brak autorytetu - brak!!!

Do administratora

Jeżeli wam płaca za usuwanie komentarzy to po co istnieje ta strona?

Najpierw każą brać L4 a teraz o umowę o pracę dają 800zl (usunięte przez administratora)

Ouja

Stara dobra plaza najlepiej na pchać swoje kieszenie a ludzie niech głodują, niestety tak to jest jak ludzie zarządzający są z Łodzi a każdy dobrze wie z czego słynie i kto tam mieszkał, widać potomków zostawili godziwych

Xxx

Na każdego złodzieja z Łodzi przyjdzie czas

Yyyyy
@Xxx

Przyjdzie bo krzywdzą ludzi! A (usunięte przez administratora)tak szczeka i nas (usunięte przez administratora) musli ze my frajery. Wawa się nie da kochana

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Warsaw Plaza Hotel? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

Pabito
@Pytanie

W firmie Warsaw Plaza Hotel pracujesz na maksa bo inaczej nie dostaniesz drugiej części wypłaty. Nie płaca za nadgodziny prace w godzinach nocnych i świątecznych. Musisz uważać na lizusów bo jak na chwile pójdziesz na fajka z Magda to zaraz ona sama ciebie podkabluje. Radziłbym uważać na tych z centrali bo to tez niezłe wszy. Jednym słowem zapiedziel, luzostwo i będzie git.

Były murzyn
@Pabito

Święta prawda. Pracowałem tam przez kilka lat. Nigdy nie było premii za nadgodziny, większej stawki a pracę w nocy święta czy weekendy. Prosty kalkulator, ilość godzin razy stawka i tyle dostajesz. W 2 przelewach oczywiscie

Piotr

Witam Czy nadal atmosfera taka słaba? Jest ogloszenie ale czytam i strach aplikować... Czy może ktoś napisać dokladnie jakie są minusy i plusy?

Sylwia
@Piotr

Piotr sytuacja wyglada następująco: mamy nowego GM siedzi i śpi w hotelu wiec raczej nazwałabym ja night manager. Brak jakiejkolwiek decyzyjności. Nadal w hotelu rządzi pani AG z Łodzi. Pracownicy są wykorzystywani na maksa, przy tym mówi nam się nieprawdę obiecując gruszki na wierzbie. Sprawa rozliczeń wynagrodzeń budzi kontrowersje co innego obiecują a co innego otrzymujemy. Nowa pani GM jest za nami ale jak mówi większość w centrali nie zna specyfiki hotelarstwa a co za tym idzie fachowej wiedzy.

Piotr
@Sylwia

Bardzo dziękuję. Widziałem ogloszenie na waszej stronie do eventow i tak się zastanawiam.... Co to znaczy, że co innego ma być a co innego jest- mam na myśli finanse? Nie ma kwoty w umowie

Lena

Niedługo to pokojowa będzie rob-okopem. Palec jeszcze w (usunięte przez administratora) miotle między nogi i fruwaj. Cięcie kosztów na całego ile się da jak guma w majtach. I czego to się tak szczerzy jak do Warszawy przyjedzie? No czego? Atmosfera do bani odchodzą najlepsi pracownicy! No cóż jak się nie szanuje tego co się ma to niedługo nie będzie nas.

@Lena

Co się dzieje w tej firmie? Na konferencjach pełno byłych pracowników - managerów, którzy suchej nitki nie zostawiają na tym pracodawcy! A i obecni pracownicy także dołączają się do tej niezbyt przychylnej opinii. Śledząc historie tego hotelu to wypadacie bardzo marnie jako pracodawca!

Dziki Bonzo
@Marcin

A co ma się dziać ? Normalka skoro góra nie szanuje pracowników, nie daje im żadnych perspektyw rozwoju ani odpowiedniego wynagrodzenia czy normalnej umowy nawet po wielu latach to nie liczcie że w tej firmie cokolwiek się zmieni na lepsze.

Pelka

Za górami za lasami było sobie królestwo a w królestwie tym rządziły sztuczne księżniczki a ze miały jasne błąd włosy wszyscy interpretowali je z uczciwymi dobrymi księżniczkami. Tak naprawdę księżniczki miały wywalone na swoich podwładnych. Niestety ale ciąg dalszy tej historii trwa w naszym hotelu.............

hans christian andersen
@Pelka

Królu Karolu szukasz wiatru w polu, nie pij metanolu.

Pirat
@hans christian andersen

Hans tam na odludziu w JONIE chyba Ci zimno?????????? Mały chłop to wredny chłop. Ale dla kasy sprzedaż wszystkich.

Konkurencja

Ludzie kto pracuje w tej firmie???? Jak WY możecie tak opluwać człowieka? Hejt hejt i jeszcze raz hejt! To naprawdę obrzydliwe.

Lud

A. - to nie jest przyjazne miejsce pracy.. Nagradzane jest lizusostwo, donoszenie itp, a nie pracowitość i zaangażowanie. Najlepiej się mają ci, którzy udają, że ciężko pracują. Często są to osoby niekompetentne. Pozostali to niestety tania siła robocza bo zarobki jak na takie czasy i wymagania są żałosne. Jest bardzo duża presja żeby wyrabiać normy, są przymusowe nadgodziny, nerwówka, obietnice podwyżek i awansów, za którymi nic nie idzie. W nagrodę zorganizują jakąś imprezę żeby prosty lud się popił i chętnie pozował w do zdjęć mających potem pokazać jak to u nas jest fajnie. A nie jest fajnie.

Kandydatka

Byłam w tej firmie na szybkiej rozmowie (opisałam w zakładce Rozmowa Kwalifikacyjna), szybko oddzwonili i szybko przyszłam na pierwszy dzień do pracy. Na rozmowie zaproponowali umowę o prace na okr. próbny + zlecenie. Jednak gdy miałam już przyjść do pracy zmienili zdanie na umowę o dzieło (nie wiem jakie dzieło wykonuje się na stanowisku pracownika biurowego, ale ok - poszłam). Pierwszego dnia stawiłam się o wyznaczonej godzinie w tym biurze, pani MS (obecna na rozmowie rekrutacyjnej) przedstawiła mi inną panią (usunięte przez administratora), która miała mnie wdrożyć w moje obowiązki. Szybko okazało się, że moimi obowiązkami ma być posprzątanie biura (chyba stąd ta umowa o dzieło). 4 godziny (usunięte przez administratora)uczyła mnie jak segregować dokumenty i pokazywała mi szafy z segregatorami (jedna prawie spadła na mnie gdy wyciągałam segregator). Biuro i biurka wszystkie zawalone były dokumentami, wszędzie panował bałagan. Nie zostałam tam dłużej, tym bardzie że do taj pory nikt nawet nie zapytał o dane do tego dzieła. Podziękowałam za poświęcony czas dziewczynie, która mnie uczyła. Gdy wychodziłam szef tego działu/firmy nawet nie wyszedł i nie powiedział do widzenia. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!! jeśli szukasz stałej pracy RADZĘ UWAŻAĆ NA TEGO PRACODAWCE!!!

Służbista

Wy się podniecacie wpisami a inny maja to w (usunięte przez administratora) wy tracicie humor a inny się śmieją odsyłam do lektury

Zostaw merytoryczną opinię o Warsaw Plaza Hotel - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Warsaw Plaza Hotel?

Zobacz opinie na temat firmy Warsaw Plaza Hotel tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Warsaw Plaza Hotel?

Kandydaci do pracy w Warsaw Plaza Hotel napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Warsaw Plaza Hotel
  • łączyny 5