Teksty o gnębieniu ludzi zmartwiły. Do dziś takie akcje sie dzieją czy to raczej przeszłość? Nie widzę więcej narzekania w ostatnim czasie więc jestem pozytywnej myśli
Uciekajcie od whiskey jak najdalej. Nie wiem jak jest w innych miastach, ale w Łodzi gnębienie pracowników przez szefa kuchni ogromne. Agresja słowna na porządku dziennym, poniżanie, zastraszanie utratą pracy, (usunięte przez administratora)przy przełożonych, którzy udają, ze nic się nie dzieje.
Bardzo dobre jedzenie i świetna atmosfera :)
Obsługa do niczego a ceny kosmiczne, i kto wymyślił żeby nie było zwykłego menu tylko telefon albo tablet. Kelner przychodzi i pyta czy jestem gotowa, pytam się do czego mam być gotowa i foch bo on nie ma czasu. Jestem bardzo rozczarowana
Z tym menu to masz rację- pomysł z (usunięte przez administratora). Robią to jednak w pewnym celu - robić ludzi w wala. Stek tomahawk - zapłaciłem ostatnio 280 zł bo ważył kg. Ile ważyła kosc to ja nie wiem. Trzeba iść w 10 osób, zamówić i jak przyjdzie do płacenia to powiedzieć, że kości nie jemy i mogą to sobie odliczyć. Szczerze - poznański lokal poniżej oczekiwan- ODRADZAM
Ktoś tutaj napisał , że w tej firmie pracuje się bez umowy ... Czy nadal tak jest ? Nie ma nawet umowy zlecenia ? Już to by mnie to ratowalo
Po ile godzin aktualnie się tutaj robi? Bo widzę dawne doniesienie, że chyba w Łodzi tyrano ludzi po 17 h. :o A tutaj jak z tym jest?
Jedzenie ledwo ciepłe a ceny względem wielkości posiłków kosmiczne...
ŁÓDŹ wyszło 10,29 za godzinę pracy, brak umowy, brak napiwków bo młodym się nie należą. Wyzysk! A ludzie płacą grubą kasę za wszystko, szkoda że za tym nie idzie normalność, no ale w końcu jest tam menadżer który wszystko toleruje nawet pracę po 17 h za stawki któych już nie ma.
Ktoś może powiedzieć więcej nt zarobków i systemu premiowego?
Jak się pracuje w Whiskey In The Jar Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Whiskey In The Jar Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Whiskey In The Jar Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!