Pracę w bioArcus wspominam bardzo miło. Ludzie są super!
Dobrze ktoś zapowiedział ze rotacja u was sie nie zmieni? Od miesięcy nie ma narzekania na warunki więc mieli czas żeby coś w nich poprawić. Jeśli nie dało rady zwiększyć stawki to może chociaż podejście jest lepsze
Czy napiszecie mi coś więcej o samej atmosferze? Widzę jakieś opinie z tym ze sprzed jakiś trzech lat. nie wiem na ile to aktualne? Podobnie zresztą jak taka oferta na magazyn. mój luby będzie roboty szukał, dlatego wstępnie się orientuje. Zauważyłam, że parę lat temu oferowali zarobki do 4,000 zł, a przynajmniej tak w ofercie było napisane. Po takim czasie do dziś ile się wyciąga?
Wszystko co było napisane wcześniej to prawda. Lekceważenie pracowników to norma. Rotacja pracowników u nas była spora iraczej się nie zmieni.
Pani Prezes krzyczy na pracowników, atmosfera w firmie bardzo słaba.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w bioArcus Sp. z o.o.?
od kiedy jest nowa pani prezes (była dyrektor) to atmosfery nie ma wcale. spora rotacja pracowników od momentu gdy zmieniła się prezes.
Powiem tak, Pani prezes lux, świetna kobieta. Pani dyrektor handlowa to już żenada. Powiem szczerze nigdy nie miałem do czynienia z gorszym dyrektorem. Pracownik ma robić wszystko jak ona sobie życzy, to ona decyduje i koniec kropka. Zdarza się czasami że wywiąże się z obietnicy, ale słowa przez nią rzucane sam na sam z pracownikiem są totalnym kłamstwem. Zero profesjonalizmu. Po paru latach mogę powiedzieć najgorzej płacąca firma w jakiej pracowałem.
Jak się pracuje w bioArcus Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy bioArcus Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w bioArcus Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!