No faktycznie firma wygląda na zamkniętą, nawet znalazłam ich na jakichś stronach z długami. Komuś udało się kasę odzyskać czy nadal czekacie?
Sąd Rejonowy Poznań-Stare Miasto w Poznaniu, XI Wydział Gospodarczy dla spraw Upadłościowych i Restrukturyzacyjnych, postanowieniem z dnia 15 kwietnia 2019 r., wydanym w sprawie o sygnaturze akt XI Gzd 65/18, o orzeczenie zakazu prowadzenia działalności gospodarczej Grzegorza Sznury prowadzącego działalność gospodarczą pod nazwą Sznura Grzegorz Przetwórstwa Rolno-Spożywcze z siedzibą w miejscowości Biernatki (PESEL xxxxxxxxxx), orzekł pozbawienie uczestnika postępowania Grzegorza Sznurę prawa prowadzenia działalności gospodarczej na własny rachunek lub w ramach spółki cywilnej oraz pełnienia funkcji członka rady nadzorczej, członka komisji rewizyjnej, reprezentanta lub pełnomocnika osoby fizycznej prowadzącej działalność gospodarczą w zakresie tej działalności, spółki handlowej, przedsiębiorstwa państwowego, spółdzielni, fundacji lub stowarzyszenia na okres 10 (dziesięciu) lat.
@El chapo masz coś do zarzucenia?
Firma w likwidacji ponieważ w kwietniu 2019 roku Sąd wydał orzeczenie o zakazie prowadzenia działalności gospodarczej Grzegorza Sznury
Odwiedziłem witrynę internetową tej firmy http://sznura.pl i okazuje się, że jest wystawiona na sprzedaż. Czy firma wciąż funkcjonuje? Posiadacie informacje na ten temat? Jeżeli tak, to dajcie proszę koniecznie znać.
Z tego co wiem to już ponad rok temu jakaś firma kupiła resztę tego bankruta.(usunięte przez administratora)
Firma nastawiona na wyzysk kontrahentów. Po co po pożyczkę się zgłaszać do banku skoro można kogoś oszukać. Ostrzegam przed zawieraniem jakichkolwiek ugód z tym podmiotem. Jeśli ktoś czeka na swoje pieniądze to proszę o kontakt, chętnie pomogę. 519730786
Znalazłem informację, że firma została usunięta z bazy danych, wiecie o co chodzi?
Czy firma Sznura jeszcze funkcjonuje? Strona www.sznura.pl już nie działa. Zalegają mi pieniądze... Proszę o informacje - dzięki.
Ludzie może wszyscy poszkodowani przez nich ( SZ. ) zbierzemy się i zgłosimy razem do prokuratury zadłużenia ( to się nazywa chyba pozew zbiorowy ) Jak faktycznie uciekają z majątkiem bo coś mają to będziemy mogli odzyskać swoje pieniądze. Teraz jest czas na odzyskanie. Większość się śmieje z DOBREJ ZMIANY, ale moi znajomi takich jak oni już ścigają poprzez prokuraturę i odzyskują pieniądze. Jak tak faktycznie robią tzn uciekają z majątkiem to można to cofnąć i są na to na pewno paragrafy. Odezwijcie się... Jak nic nie zrobimy to będą dalej następne osoby wkręcali w długi a my tym bardziej nic nie odzyskamy.
Firma Sznura jeszcze funkcjonuje? Nie można otworzyć ich strony www. Czy padli już całkiem?
kto to jest Magdalena Sznura? widnieje w firmie jako właścicielka
Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Fałszywymi wpisami można bardzo kogoś skrzywdzić!!
dwa lata nieuregulowana faktura, sory, bądz poważny... Jesteś tak zadowolony z ich pracy, to ich wspomóż i zapłać ludziom, którzy odstawili dla nich towar i nie widzą pieniędzy
Do której prokuratury zgłosiłem ich też się przyłącze gdyż są mi winni pieniądze a uciekają z majatkiem
Oszukują jak mogą - nie płacą za faktury - zgłosiłem sprawę do Prokuratury i Sądu - zobaczymy co teraz zrobią. Może DOBRA ZMIANA weźmie się za nich - nie odpuszczę im na 100%. Młody Sz. nadal jest Prezesem a stary pomaga rozłożyć biznes do końca? Tzn oni już są rozłożeni :) Unikajcie tej firmy!!!!!!!! Chyba, że chcecie stracić kasę to oni chętni pomogą i przyjmą do pracy i współpracy :)
Firma chce się sprzedać. Już sa przejmowanie przez pewna firmę tylko czy ona ma świadomość nieuregulowanych długów wobec wierzycieli. Oficjalnie Grzegorz sznura bez niczego goły i wesoły ale są utworzone spółki które mają wyprowadzić majątek. Proszę o odzew na Poszkodowany.Poszkodowany@interia.pl
Idealnych firm nie ma i każdemu może zdarzyć się gorszy czas ale to nie znaczy, że z premedytacja tak postępują!
Zapraszam osoby związane z firmą Sznura Przetwórstwo Rolno-Spożywcze w Biernatkach do nowych komentarzy w tym temacie. Informacje o obecnym zatrudnieniu oraz kwestie benefitów i warunków pracy, będą w tym wątku bardzo istotne dla wielu osób! Proszę was o rzetelne i kulturalne opinie.
Widocznie na złe numery dzwonicie. Firma cały czas istnieje.
Mają wyłączone telefony. nie ma takiego numeru może oznaczać że nie ma takiej firmy....
Sznury oszukują na czym mogą na urlopach nie wypłacają zaległości tylko sądownie można dojść swego ja walczę i im nie odpuszczę postaram się ile mogę uprzykrzyć im życie .zaczyna się dla nich sezon nad morzem więc ich tam dopadnę na sprzedaży bez faktury bo to u nich nagminne a stary sznura za wiadro kapusty wszystko zrobi pozdrawiam poszkodowanych sznura pada !!!
Może są jakieś podstawy, że zatrzymali w ramach rozliczeń?