Czy to sieć aptek? Zatrudniają tylko doświadczonych farmaceutów ?
Pani Kasia niestety zmuszona była przez układy na rynku farmaceutycznym wejść w etap franczyzy...szkoda, że dotyka to takich ludzi jak Ona - nadal pełna profesjonalizmu, oddania pacjentowi i szacunku dla pracowników - OBY TAKICH SZEFOWYCH WIĘCEJ. POLECAM BARDZO.
Teraz w tej aptece brak mi fachowości i życzliwości .Panią Kasię można teraz znaleźć w innym punkcie firmy w Puławach. Gorąco polecam. Zawsze pomocna i uśmiechnięta.Super
Z tego co słyszałam to tak przyjmują
ale kadzisz !!! na kilometr widać ustawkę ......
rynek jest przesycony, aptek jest stanowczo za wiele @hanna. Jak dla mnie, teraz to najgorsza możliwa opcja dla inwestora. Farmaceuci jednak mają co robić.
Polecam prace i współprace,wszystkie swiadczenia na czas,pracodawca godny polecenia i bardzo przyjazny pracownikom.W swojej 30letniej karierze zawodowej to moje najlepsze miejsce pracy.CZESTO zagladam by sie przywitac i pogawedzic.Zawsze jestem mile widziana i P.Kasia znajdzie choc chwilke wolną.SUPER
Praca w bardzo dobrych warunkach,umowa o prace,wypłata w terminie,super atmosfera,pelne zrozumienie,super szefowa,mimo doswiadczenia i ogromnej wiedzy wciaz skromna.POLECAM
Gdybym była młodsza i w tym kierunku kształcona chciałabym móc pracować u Pani Kasi. Przebywając w tej aptece jako klientka, obserwuję ogromną kompetencję szefowej, życzliwość wobec klientow i pracowników. Nie trudno nie zauważyć z jaką atencją traktuje sie tu każdego. Miejsce pracy i szefowa godne rekomendacji. Polecam.