Często nie przedłużają umowy bo widzę że jak ktoś się postawił to wyleciał. Na ile jest umowa żebym co kilka miesięcy nie bał się o robotę?
Pracowałem w tej firmie 11 miesięcy, nie polecam tej firmy. Branża BHP, a właścicielka L.G wręcz mobbinguje pracowników, nie szanuje.
Były pracowniku Liwax - ostatni wpis zrobiłeś w 2014 roku. Po co się teraz przypominasz ? Pamiętasz za co nie została tobie przedłużona umowa. Pozdrawiam
Ilu godzinne są zmiany w waszej firmie ?
Ciężko się tutaj dostać? Skończyłam podyplomówkę z zakresie bhp na szkole pożarniczej i teraz intensywnie szukam pracy. Usłyszałam od nich od koleżanki i zastanawiam się czy dałabym radę po takim przygotowaniu tutaj pracować
Współpraca z Liwax to jakaś masakra szkolenia w 5 minut, brak materiałów szkoleniowych, wykładowcy nie mają pojęcia o BHP Krótko mówiąc kolejna firma drukująca zaświadczenia
Współpraca z firma na bardzo dobrym poziomie. Wszystko na czas. Dziwią mnie komentarze negatywne !!!. Zawsze sie trafi 1 osoba niezadowolona na 100 zadowolonych. Polecam :)
pieniądze marne, na umowie minimalne L.G sprawia wrażenie zaradnej ale jak co do czego to bałagan atmosfera nie za dobra, [usunięte przez moderatora]
zapomij! firma bardzo kiepsko płaci o wszystko trzeba sie upomiać. Miałem doczynienie z tą firmą i z jej klientami - tez narzekali ... trzeba swiecic oczami za szefową.
Jak się pracuje w Liliana Gudalewicz Liwax Liliana Gudalewicz?
Zobacz opinie na temat firmy Liliana Gudalewicz Liwax Liliana Gudalewicz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.