No za dyche na pewno bym nie robił zwłaszcza w tych czasach. Tu potem ktoś jeszcze pracował czy wszyscy ze względu na stawki zrezygnowali?
Jaki jest wkład kierownictwa ROHRMATIC w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
Planuję się wybrać do tej firmy czy dalej jest tak jak w tych opinisch co pisaliście
Na jakim dokładnie kłamstwie opiera się wszystko w tej firmie, jak piszecie? Są jakieś niedopowiedzenia z umowami czy o co chodzi?
Mietek bardzo lubi sprzątac pod biureczkiem w tej tureckiej firmie.Ty lizusie.
Uwaga Mietek wrócił do nessa nieźle musiał prosic pod biureczkiem.
FLACHA największy alkoholik w NESSIE.
Po wypowiedziach niektórych widać że faktycznie robią tam same deb..e i barany ... Dobrze że pierw przeczytałem opinie zanim wpakowałem się w to dziadostwo..
Wypasaj te Barany Baranie.
P.A.J.A.C???????????????????????????? M.A.G widać że jesteś c.i.p.a i tylko w gadce jesteś mocny będę w poniedziałek zapraszam jak będę jak taki mocny jesteś ????????????????????
Nie polecam tej firmy tam wszystko opiera sie na kłamstwie.OSTRZEGAM.
Tym autorem jest MEDALIK ŁUKASZEK trzeba uważać na niego.Powiedział ze RUDI jak będzie jeździł pijany wuzkiem i skakał do niego to zadzwoni po POLICJĘ.Więc ostrzegam przed tym TYPEM.Bardzo sie panoszy po hali.
Witam pięknego autora którym jest cwaniak który nie umie nic powiedzieć w oczy. Z tej strony medalik Łukasz . Masz coś do mnie to powiedz mi to w oczy baranie a nie piszesz na forach. Nikomu (usunięte przez administratora) nie obrabiam i te posty są nie odemnie . A o rudim to nie ja mówiłem tylko powtarzałem słowa innych. I pajacu najpierw się dobrze dowiedz kto co mówi a potem pisz .
Masz rację TOM Łukaszek Medalik to sie nadaję barany wypasac wielki fachowiec nawet fazy nie umie zrobic.
M.A.G powiem ci tak nie ponoszę się po chwili tylko staram się nauczyć czegoś. Przyjechałem po to by się uczyć a nie cwaniakowac jak inni . I gdyby nie kilka osób to nawet bym nie wiedział o tej stronce i tych postach . Cwaniaki wszyscy za plecami . Przyjdź i powiedz mi prosto w twarz to co napisałeś . ????????????????
Dotarły mnie słuchy że zjechało kilka osób które bardzo się wywyższaly w firmie. ( Daruś) spawacz pierwsza klasa . Brak jego spowoduje że reszcie się spawać będzie lepiej ... Ale pamiętajcie że to jedno wielkie (usunięte przez administratora) z panem misterem darusiem czy bez niego. Jeszcze są inni ale mniej wredni .... Pozdrawiam wszystkich nowych którzy tam zajrzą ????????????
Pracowałem w ness i muszę powiedzieć że wszystko się zgadza. Kłamstwo oszustwo i jedno wielkie (usunięte przez administratora) Urlop jest 20dni płatnego i 20bezplatnego lecz nikt ci nie powie wcześniej że wliczony jest w stawkę ???????? dlaczego? O chorobowym możesz zapomnieć jedynie w sądzie coś uzyskasz jeśli z pójdziesz z tym że ci go nie wypłacili. Rudi jeździ na wózku i tylko obserwuje kogo tu opierdo... Bądź donieść kierownikowi. Panowie którzy spawają tam od 7-8 lat i pracują ciągle razem porażka chamy nad (usunięte przez administratora) nicnierobienie powiedzą odrazu patrzą z góry. Daruś spawacz petarda tylko Kałdunu widać i uważa się za Boga razem ze swoim kolegą małym karyplem . A i jeszcze dżony???????????? alkoholik nad alkoholikami codziennie (usunięte przez administratora) i nikt nic z tym nie robi a może stać się komuś kiedyś krzywda bo jak by nie patrzeć praca na pile obsługa suwnic na wypadek nie trzeba będzie czekać długo. Podpierdalacz pierwszy w całej firmie . Odradzam 14€ dla spawacza który skacze na wysokościach bez zabezpieczenia to deczko za mało . Nie mówiąc o monterach i slusarzach którzy robią za 10-11€ a szlifierka od rana do wieczora z ręki nie wychodzi. Odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam....
Gdgcvbv
Nie pchajcie się w to (usunięte przez administratora)
Miałem zamiar podjąć pracę w firmie ale zastanawiam się po przeczytaniu waszych opinii!!
Uważajcie na tą firme nic nie płaci ani urlopu, chorobowego ,diet a kwatery to wielka porażka u turasów w szopach jak bydło i 350 muscie zapłacić.Sami alkoholiki i lizusy tu pracują.
Nie polecam
Dawno nikt nie pisał? Jest tego jakiś powód?