Opinie o Cyfrowy Polsat S.A. w Warszawa

1.9/5
Na podstawie 175 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Cyfrowy Polsat S.A.. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Cyfrowy Polsat S.A. o rekrutacji.

Branże: Usługi telekomunikacyjne

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Cyfrowy Polsat S.A. w Warszawa

Sąsiad

Nie polecam pracy. PS. Nie pozdrawiam tej z czyszczenia ( zmiana Mariusza) dziewczyny co się śmieje jak by koń na blachę robił. Trochę skromności dziewczyno.. Zachowuj się ciszej bo żal Cię słuchać. Pozdro pustaku!

Obecnie widz Polsatu
@Sąsiad

Nie polecam nowych ruterach Polsatu bo nie można ich wymienić na nowy ruter Polsatu i jak się wylancza w spokoju to drugim ruter Polsatu nie ma połowy pragramow stanowczo odradzam nowe ruter Polsatu bardzo pozdrawiam serdecznie wyrzucić

xyz1q2

Czy polecacie pracę jako Doradca klienta w sklepie? Czy jako osoba pracująca w punkcie musicie sami pozyskiwać klientów poprzez wykonywanie telefonów, czy tylko interesuje Was klient odwiedzający placówkę?

Nie
@xyz1q2

Z salonu dzwoni się do obecnych klientów w celu zaproszenia do punktu . Przez telefon nie ma możliwości sporządzenia umowy . Jesteśmy zdani tak naprawdę na osoby które przyjdą do salonu same . Ogólnie pracy nie polecam , wszystko poobcinali jak się da i praca ciężka a płaca marna

@Sąsiad

Zgadzam się z Tobą. Jest na początku hali a słychać ją na końcu... I ciągle gada, słuchać się nie da. Dziewczyno ogarnij się trochę .

Ona22

Ona się śmieje ze wszystkiego, nie potrafi po cichu tylko żeby wszyscy ją słyszeli.

Mechanik2137
@Ona22

Bo ma megafon na stanowisku

@Mechanik2137

Na to wygląda ????????????

@Ona22

Sorki za??? Miał być :-) -:)

@Mechanik2137

Ta dziewczyna nie zna granic pomimo uwag. Ten typ tak ma :-p :-)

Niko
@Sąsiad

Hej , o jakim magazynie jest mowa proszę o info

Sąsiad

Ona z siebie robi pośmiewisko. Taka fajna itp a wiadomo czego szuka ????

czytelnik
@Sąsiad

Nie prościej zwrócić uwagę face to face? Myślisz, że to przeczyta? :-)

Byly widz
@Sąsiad

Nie polecam rutera w szczecinie bo som zakluczenia bardzo programuw tyn nie polecam tych ruterow w szczecinie bardzo serdecznie pozdrawiam odsyłac ludzie

Aniaaanusia
@Sąsiad

Serwis to jest jedno wielkie chamstwo i wieś czego się spodziewać ????

Obiecny widz tyn
@Sąsiad

Nie polecam rutera nikomu rutera polsatu ludzie nie bierzcze tych tureruw som nic niewarte i połowy programuw nie ma nie polecam ten rutery do śmietnika wyrzucam MPO szczecin i odsyłac po Polsatu ten badzew i od jutra polpisuje umowę calal plus i tam bende płacił i biorę ruter od nich pozdrawiam serdecznie bardzo miłego dnia polecam odsyłacz do polsatu te rutery pocztom i som zakluczenia z tyn bardzo

Obiecny widz niezowolony
@Sąsiad

Nie polecam tych ruterow nie polsatu i spetaje płacić wam i podpisuje umowę z (usunięte przez administratora) i tam bende płacił a nie wam polecam wyrzucić do śmietnika wyrzucam MPO szczecin i ludziom też polecam i odsyłam wam ten ruter pocztom w poniedziałek pozdrawiam serdecznie

Obiecny widz niezowolony
@Sąsiad

Cziagle som zakluczenia z tyn programiuw telewizji i innymi też programi i odsyłam wam ten ruter pocztom i spechodze do calal plus a was rezygnuje i spetaje was płacić za badziewie i nikomu nie polecam tych ruterow w szczecinie i Polsce polsatu i podpisuje umowę z calal plus i biorę ruter od nich calal plus pozdrawiam serdecznie bardzo wesołych świąt i bankructwa wam życzę i ludzie wyrzućce te rutery MPO

Były klient polsatu
@Sąsiad

Nie polecam rutera nikomu ciągle som probiemy z programiuw albo brak sygnału ruter Polsatu ja 15 stycznia podpisuje umowę z calal plus i polecam ludziom nie tych ruterow polsatu nikomu i ich wyrzucać do śmietnika MPO ruterow polsatu pozdrawiam

Obecny tyn Nowy wpis
@Sąsiad

Nie polecam ruter Polsatu bo nie można wymienić na inny ruter Polsatu i nowych ruterach Polsatu jak się wylancza w drugim ruter Polsatu nie połowy pragramow nie polecam stanowczo odradzam nowych ruterach Polsatu ludziom wyrzucić do śmietnika Polsatu pozdrawiam serdecznie bardzo miłego

Obecnie widz Polsatu Nowy wpis

Anonimowy giorgio Nowy wpis

Firma to jedno wielkie dno , kto pozwala by głównymi rządzącymi były osoby które pozwalają na chlanie w pracy , na płacenie za nic nie robienie (bo połowa tam to siedzi i filmy ogląda w telefonach zamiast pracować ) standardowo firma pozwala sobie na to by największe lizodupy miały najlepiej a uczciwe pracujące osoby nie dostaną nic… nawet złotówki więcej niż najniższa krajowa … dno i jeszcze raz dno. Polecam zmienić zarząd to może ta firma nie upadnie na latach …

Emerytka Nowy wpis

Przedluzylam umowę i żałuję to pomyłka programy na kanałach Polsatu się powtarzają od trzech dni się aktualizują kanały i nic z tego nie wynika na okrągło Gliniarze od końca do początku i odwrotnie. Nie ma nic ciekawego w swojej ofercie.(usunięte przez administratora)

xyz1q2

Nie
@xyz1q2

brak
Przebieg rekrutacji

zebrano kilka osób na wyznaczoną godzinę, przedstawiono wymogi/płacę. dla tych poniżej 26 lat (umowa zlecenie), dla tych powyżej (działalność gospodarcza). w ofercie pracy na stronie internetowej była informacja "inna forma umowy"- gdyby TO było podane, to wcale nie byłoby mnie na tej rozmowie zapytano kto jest chętny, dla zainteresowanych wyznaczono termin szkolenia

Pytania

kto jest chętny i nazwiska poproszę

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Nel

Dla specjalisty sprzedaży oferowali liczne konkursy sprzedażowe. Na czym one polegają i czy można wygrać coś cennego?

Ewa

Chciałabym bardzo podziękować Panu Michałowi Dużyńskiemu , który poświęcił mi czas na infolinii ( nie zbyl jak inni pracownicy Polsat Box) tylko z wielka cierpliwoscia aktywowal mi dekoder, mimo iz bylo trudno, poniewaz w sobotę dn. 21 wrzesnia 2024 dzwonilam kilkakrotnie ( co trzy godziny ) aby pracownik przywrocil mi sygnal di dekodera za ktory place a nie mogłam oglądac z powodu braku sygnalu. Dekoder w punkcie w Miliczu byl wymieniany 4 razy i mimo to nie dzialal , ponieważ nie bylo sygnalu. Dopiero dn. 23.09.24 na infolinii mial dyzur Pan Michał Dużynski i wykazal swoja cierpliwosc , wiedze i inteligencje. Wkoncu wszystko działa!!! Takiego pracownika należy wynagrodzić, a innych pozwalniać. Z wyrazami szacunku Ewa

dan

Planuje aplikować na młodszego specjalistę ds. płatności. z ogłoszenia nie dowiem sie jaka jest atmosfera na dziale. opiszecie ja?

Tomek

Nie polecam pana M Laskowskiego z infolini powiedział mi ze dostaje kanały cinemaks od niego w gratisie za to ze biore u niego umowe , w punkcie w Poznaniu powiedzieli mi ze kazdy to dostaje a nie ze tylko ja ,, czuje się (usunięte przez administratora) bo moglem miec lepsza oferte w plusie

klaudka

Zauważyłam w ogłoszeniu dla inżyniera ds. sieci światłowodowej punkt o ofertach pracowniczych. Co rozumieć przez liczne oferty pracownicze dedykowane pracownikom Grupy?

emilia

Dla młodszej księgowej oferowali UoP na czas określony. Czyli ile trwa ten okres i później jest szansa na czas nieokreślony?

Lipa
@emilia

Raczej standardowo na 3 miechy i później na nieokreślony

Aro

Czy nie mając doświadczenia w naprawach urządzeń elektronicznych są szanse na szkolenie? Myślę o pracy jako młodszy technik serwisu.

Pavcio

Ludzie na tych halach to jakiś dramat… (usunięte przez administratora)chodząca jak śnięte krowy z wielkimi pretensjami jeśli ktoś zagoni ich do roboty , typ obslugujacy paleciaki od którego na kilometr wali alkoholem i nikt z tym nic nie robi , az korci złożyć donos może się w końcu ktoś obudzi … banda fałszywców na każdej hali , tu się do Ciebie przymilą a na papierosku obrobią (usunięte przez administratora) … porażka jakaś , nie wspomnę o wielkich paniusiach które (usunięte przez administratora) robią a uważają się za bóg wie kogo … nikomu nie życzę i nie polecam pracy w towarzystwie takich sc i erw !

irek

Wpadł mi w oko punkt w ofercie dla programisty Python i C/C++ o zniżkach na firmowe produkty i usługi. Ile przysługuje takiego rabatu dla pracownika?

Rozczarowanie

Oferowanie stawki 33 zł brutto przy B2B to jest żart....firma niby taka bogata, nie stać jej zaoferowanie normalnej umowy

ruda

Obecnie szukają młodszego specjalistę kontroli operacji IT. Można pracować zdalnie i wtedy dają ekwiwalent za zużycie energii z domu?

Grzegorz

Cześć, mam pytanie odnośnie pracy na infolinii, czy każdy jest tam od wszystkiego czy są wydzielone działy? np. chciałbyś pracować na linii technicznej to robisz tylko sprawy techniczne czy jeżeli wpadnie połączenie nie związane z Twoim zakresem obowiązków to przełączasz do innego działu? Jak to od kuchni wygląda?

Na stronie natrafiłam na ofertę dla pracownicy serwisu (dekodery SAT). Fajna sprawa bo firma gwarantuje Cyfrobus- dojazd do pracy z Dworca Wileńskiego, Wschodniego oraz Obi Radzymińska. Faktycznie korzystaliście i można liczyć na dojazdy free?

Dramat

Powiem tak.Jeżeli chcesz pracować na lubinowej 4a na magazynie na produkcji dekoderów jedyną rozsądną opcją dla ciebie jest zmiana Marcina.Nie będę wymieniać plusów i minusów ale zawsze coś się znajdzie .Ale czklowieku jak cię agencja przydzieli na zmianę Mariusza (usunięte przez administratora) jak najszybciej ten człowiek jest złym czlllwiekiem wystarczy że sobie poczytasz tu komentarze na dole o nim ten człowieku ma zgraję (usunięte przez administratora) którym podwyższa stawki tak o a ludzie którzy (usunięte przez administratora) żeby ta (usunięte przez administratora) normę zrobić (usunięte przez administratora) z tego mają i jeszcze ci potrafi przyjść i powie przyspiesz no (usunięte przez administratora) ten człowiek nic nie potrafi robić siedzi przed komputem i nic nie robi ale jak już wstanie to musi się do kogoś (usunięte przez administratora) bo tak chce Jeżeli to przeczytasz M karma cię dopadnie za te wszystkie podwyżki które dawałeś swojemu ulubieńcowi z którym pracowałem siedzieli cicho ale jak słyszę od starych znajomych z pracy że postępujesz tak dalej i rzucasz podwyżkami dla swoich pupili to mie (usunięte przez administratora) strzela dobrze że już z tobą nie pracuje i rada na przyszłość. Dla was Którzy traficie nie fartem na jego zmianę przygotujcie się (usunięte przez administratora) że zostańcie zwolnieni bo pewne osoby tak wpływają na ten magazyn szanujcie siebie .

@Martaa3

Firma dno, połowa ludzi jest zatrudniona i nie wiem za co ma płacone chyba za siedzenie i oglądanie filmów albo chodzenie co chwile na papieroska … połowa z tych ludzi powinna zostać wywalona a zostać powinni Ci którzy są wydajni a nie … firma nie ma pieniędzy na podwyżki ale na to żeby płacić leserom to już maja , wzrosła najniższa krajowa i nawet nie było co rocznych dodatków dla etatów … dno… ale jak się ma dyrekcje która nie używa mózgu to tak właśnie jest. Ci którzy robią najmniej maja najwiecej … nie wspomnę o lizodupach albo pani moniczce z neti która nic nie ogarnia chodzi tylko i się panoszy jakby nie wiadomo Kim była a jeszcze zbiera premie , chyba za siedzenie i oglądanie ciuszków na internecie … dno i wodorosty !!!

ojok

Dramat, praca na działalności pod telcocustomercare, tylko wybrańcy mogą dostać umowę lub zlecenie do 26 roku ale tylko studenci. kierowniczka O.L myśli że wszystkie rozumy pozjadała. Przez jej zapędy (usunięte przez administratora)wielu trenerów oraz pracowników się zwolniło, ale nikt nic nie zauważył, albo nikt nie chce tego widzieć ;)

Zostaw merytoryczną opinię o Cyfrowy Polsat S.A. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Cyfrowy Polsat S.A.?

Zobacz opinie na temat firmy Cyfrowy Polsat S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 50.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Cyfrowy Polsat S.A.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 29, z czego 5 to opinie pozytywne, 22 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Cyfrowy Polsat S.A.?

Kandydaci do pracy w Cyfrowy Polsat S.A. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Ranking Użytkownicy