Jak u was wyglądała teraz kwestia podwyżek? były jakieś i nie ma zbytnio co na kasę narzekać? na to liczę bo może bym aplikował tylko brak aktualnych komentarzy martwi. Nie chce czasu zmarnować
Czy pracuje tam jeszcze przydupasek szefa i szefowej? Mozna by rzec ze ogonek szefostwa. W zyciu nie spotkalem takiego chciwego frajerka. Tez rolnik, klamca i dwulicowiec. Atmosfera w pracy dretwa, patrza na rece jeden na drugiego kabluje. Zadnej perspektywy rozwoju, pieniadze przecietne. Jak pasuje ci pracowac po 12 h dziennie za stawke jak za 8 to powodzenia. Zapomnialem o targach sobota niedziela tez. Nie polecam
Niestety ale praca pod dużą presją i krzykiem kierownika. Błąd zawsze kończy się awanturą i krzykiem nawet jeśli Ty tego błędu nie popełniłeś. Praca dla silnych charakterów, walka jest nieustanna. Widać po rotacji.
Czym Agrohandel sp.j. A.Plecety I.Plecety zachęcają? Jakie mają dodatki?
Jasne, że zachęcają do zatrudnienia, ale to tylko tyle, a później to już omijają tą firmę szerokim łukiem. Dodatki to tylko dodawanie nowych obowiązków nie zwiazanych z zajmowanym stanowiskiem
Więcej chęci do pracy i premia by doszła! Szukanie winnych poza sobą nie jest dobrym wyjściem bo ludzie są zadowoleni z pracy w firmie.
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Agrohandel sj? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
Jako rolnik polecam
pracowałem jako serwisant.nie polecam brak możliwości rozwoju,i jeszcze nieudolni mechanicy ekipy rodem z prl, poprostu dno
Nie polecam pracy w tej firmie..niesłowni pracodawcy, martwa atomsfera, niskie zarobki. praca na zasadzie 'przeczekania'.
Praca nie warta zachodu pracujesz ponad siły a pracodawca nic Ci nie dokłada Jedynie co to korzystają tam kierownicy działów.........
Witam, jak wygląda obecnie sytuacja w firmie Agrohandel sj, jestem zainteresowany współpracą z nimi i chciałbym dowiedzieć się czego o atmosferze i zarobkach.
nie zmienili i zmienic na lepsze nie zamierzaja
Jak się pracuje w Agrohandel sp.j. A.Plecety I.Plecety?
Zobacz opinie na temat firmy Agrohandel sp.j. A.Plecety I.Plecety tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Agrohandel sp.j. A.Plecety I.Plecety?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!