Opinie o 3D Expert Sp. z o.o. w Bydgoszcz

1.7/5
Na podstawie 256 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie 3D Expert Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie 3D Expert Sp. z o.o. o rekrutacji.

Branże: Usługi IT - hosting stron internetowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o 3D Expert Sp. z o.o. w Bydgoszcz

Administrator Nowy wpis

3D Expert Sp. z o.o. ma teraz aktualne oferty pracy w Częstochowa. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków zatrudnienia?

Zbyniu Nowy wpis

Ej te opóźnienia w kasie ile trwają co? Na początku jakie stawki. Nie liczę na kokosy ale za minimalną podziękuję

expert Nowy wpis

Ta firma to expert we wkręcaniu ludzi!!! Na rozmowie to są mili jak by nie wiem co, wszystko Ci obiecuja i co tylko chcesz usłyszeć a pozniej idziesz do roboty i zaczynaja sie peirwsze problemy gdy masz robic rzeczy do ktorych nie byles zatrudniony. A to jeszcze twoja wyplata bedzie opozniona, moze tez troche pomniejszona o jakies grosze które pozniej urosna do wiekszych kwot

czapka niewidka Nowy wpis

A oni jeszcze istnieją? Ludzie szukajcie sobie normalnej pracy, legalnej z umową

Sprzedawca
Przebieg rekrutacji

Symulowana rozmowa z klientem, znajomość technik perswazji, ankieta,

Pytania

dużo pytań

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
bruno

to się podziel tą wiedzą o firmie @ lakjhu, mnie to bardzo interesuje ta firma i jako potencjalny pracownik chciałbym coś o nie się dowiedzieć

et.

mendy

ra

Mnie bardziej interesuje czy zawsze jest praca dla mnie, czy szef zawsze wypłaca pensję na czas a nie to czy jest miły na rozmowie kwalifikacyjnej, mnie nikt nie musi słodzic, wykonuję dobrze swoją pracę i chcę za nią zapłatę tyle ile mi się należy

pozytywnaneutralnanegatywna

Jeśli nie byłeś pracownikiem tej firmy to po co się wypowiadasz, nie wiesz o co chodzi a na rozmowie kwalifikacyjnej każdy pracodawca jest miły

lunar

długi mają wszędzie gdzie się da. kombinatorzy i oszuści.

-dy-

Chodziło oczywiście o te opinie pozytywne, wszystkie opinie pozytywne o tej firmie pisze szefostwo

na szczęście były pracownik

długi, długi i jeszcze raz długi. Firma nie bez powodu przenosi się z miejsca na miejsce. Pracownicy muszą się prosić o swoje pieniądze, zaległe wypłaty dostają w ratach, a kiedy upominają się o swoje słyszą tekst "jaka praca, taka płaca". Obiecująca branża, bardzo fajna i zgrana ekipa, niestety wszystko psuje bezczelne kierownictwo oporne na pomysły innych. NIE POLECAM :)

byłypracownik

oczywiście ta ostatnia opinia jest napisana przez samego szefa, i kolegą twoim nie jestem zapamiętaj to sobie

oszukany

jesli chodzi o 3d Expert z ul.Glinki 146(w chwili obecnej okolice os.Lesnego) to sie zgadzam.Roboty nie ma,pomysłow brak a jak sa to na 1 dzień haha. dług za długiem,nie płaci czynszu za wynajem biura to go wyjebutali z Glinek,nie pLaci pracownikom zaległych wynagrodzen.A ci co pozostali to oczywiscie żyja nadzieja ale jak to u nas sie mówi "nadzieja matka głupich"Szkoda mi tylko tej dziewczyny o imieniu P.... która robi zamowienia przez internet bo wykształcona a siedzi za marne grosze,których tez nie dostaje na czas.Reszty mi nie żal bo fałszywi i kase dla siebie biora.Wiadomo o kim mowa!!!Podobno juz skargi w PIP wpłynęły,zobaczymy co z tego wyniknie.

majev

jak oni się jeszcze uchowali? dług za długiem i to nie tylko wobec pracowników!

pozytywnaneutralnanegatywna

ha ha ha koń by się uśmiał tą firmę prowadzi niepoważny człowiek który ludziom mydli oczy. nie dajcie się nabrać bo szef to doskonały aktor umie tylko nieźle bajerować i obiecywać i pomylił się z powołaniem powinien aktorem albo jeszcze lepiej politykiem oni też tak kłamią i obiecują

byłypracownik

co takiego? od 1500 do 3000 zł ? O jakich pieniądzach mówisz? Chyba nie w tej firmie, jeszcze nigdy tyle kasy nie zarobiłam w tej firmie bo z pracą tam kiepsko,trochę pracy jest potem zastój i nie ma nic następnie troszkę coś tam jest, ta śmieszna firma zieje pustką tak jak portfel szefa bo i na wypłaty dla pracowników nie ma.

pozytywnaneutralnanegatywna

Jesli chodzi o ta firme 3D Expert,która figuruje na ul.Glinki 146 w Bydgoszczy to odradzam.Dług,za długiem.Pracownicy nie otrzymuja wynagrodzenia na czas,a jak juz otrzymaja to w ratach(2lub nawet 3)Klienci przeważnie nie zadowleni,same skargi lub zwroty.Brak organizacji pracy o ile ona w ogóle jest.Ja osoboscie zrezygnowałem sam bo nie bylo pracy i oczywiscie kasy tez nie moglem sie doprosić.Wstyd!!!!!

tony

słaaaaabi są

hma

racja, że "szef firmy powinien się dobrze prezentowac, umiec się ubrac i pachniec dobrą wodą, to samo można powiedziec o sekretarce która powinna modnie się ubierac, nie w żadne stare, brudne adidasy, swetry i polary z minionej epoki"... kto widział szefostwo, wie o czym mowa. a durne komentarze chyba miały odwrócić uwagę od złej sławy tej firmy.

Rammek

Czekam na okulary już 3 miesiące. Poprosiłem o zwrot pieniędzy i również ich nie otrzymałem. Jutro idę złożyć sprawę na Policję. Nigdy wiècej nie zrobię tam zakupów :/ Nie odbierają również telefonów :/

fa
@Rammek

No skąd ja to znam, okulary nie zrobione na czas! Dodam jeszcze że duża partia zrobiona była nieestetycznie, odklejała się lub była krzywo przyklejona

Zostaw merytoryczną opinię o 3D Expert Sp. z o.o. - Bydgoszcz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w 3D Expert Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy 3D Expert Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jak wygląda rekrutacja do firmy 3D Expert Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w 3D Expert Sp. z o.o. napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

3D Expert Sp. z o.o.
  • Towarowa 28