Też chce sie dowiedzieć czy jest jeszcze opcja na prace bo na necie ofertami sie nie chwala. Tak dobrze sie pracuje ze ciezko sie dostać?
Czy jest jeszcze możliwość pracy chalupniczej...???
Szefuncio nieźle ma (usunięte przez administratora) Zwalnia osoby z dnia na dzień bez żadnej przyczyny. Masakra !!!!
Tak
Czy w Tim Kałużny sp.k. są szkolenia zewnętrzne?
Szkolenia zewnętrzne typu kurs na wózki widłowe z egzaminem państwowym na terenie firmy. Sa tez imprezy integracyjne cos jak szkolenie z umiejętności pracy zespołowej i komunikacji )
Uwaga na te wpisy ponieważ właściciel cwaniak sam się promuje na tych stronach czyli sam sobie zadaje pytania i sam nie odpowiada +linki lizusów i rodziny ogólnie firma dno czyli mobbing w czystej postaci ..... zło w czystej postaci ....uważajcie
Jak w Tim Kałużny sp.k. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
W ciagu 6 miesięcy można awansować z montera na kontrolera jakości. Po 18-24 miesiącach można zostać szkoleniowcem lub audytorem wewnętrznym
Trzeba lizać i donosić na kolegów wodzowi. Można wtedy zostać pupilkiem, a to najwyższe stanowisko w firmie.
po co się w to mieszasz Pa...
Praca dobra dla ludzi, którzy lubią pracować i brać udział w tym charytatywnie. Zarobki słabe jeśli masz zadużo czasu i chcesz brać udział w akcji chartytatywnej to twój wybór. Naprawdę słabo ..........................
Chałupnicy nigdy nie zarabiali dużo. To jest praca dodatkowa lub dla ludzi którzy chcą zarobić a boją sie wyjsć z domu szanujcie takich ludzi bo dla niektórych w czasie pandemii to jedyna oferta dorobienia do lepszego funkcjonowania - ja mam rentę i cieszę sie ze w pandemii robota przychodzi do mnie. A stawki no przyznam ze jak wzrosną to będę tylko bardzo miło zaskoczona. Tymczasem robie i nie rezygnuje poczekam cierpliwie dam Tim i sobie szanse
Halo ludzie zrozumcie w końcu że nie potrafię znaleźć profili firm pomóżcie!!!
Nie potrafię znaleźć tych profili firm , kto mi pomoże !!!
Kto pracuje w firmie Tim kałużny jako chałupnik i ma jakieś namiary lub zna kogoś z szefostwa , gdzie aktualnie potrzebują chałupników bo ja pilnie potrzebuję pracy .
Gdzie szukać profili firm co episac6w Google !!!
Nie rozumiem co znaczy na profilach firm co wpisać w google aby wyskoczył profil firmy ?
Ma ktoś może jakieś namiary jeśli chodzi o chałupników gdzie dzwonić , pisać bo niewiem jak i gdzie szukać informacji pilnie szukam pracy jako chałupnik . Będę wdzięczna za pomoc w tej sprawie.
Gdzie szukać profili firm bo kompletnie nie mam pojęcia
Pilnie poszukuję pracy dla chałupnika na już z dostawą i odbiorem . Proszę o wiadomość na e-mail jeśli obecnie firma poszukuje chałupników . Sprawa bardzo pilna , czekam na informacje.
(usunięte przez administratora) pozwalniał ludzi z dnia na dzień , a po tym obudził sie z ręką w nocniku bo po tych zwolnieniach część ludzi która pozostała sama sie pozwalniała - dobrze takiemu moze wkońcu zacznie szanować ludzi -a nie podchodzi do nich rzeczowo.powinien teraz sam sobie to skręcać .Gratuluje tym co olali tego typa -śmieciowe umowy brak urlopów -premie w wysokości 15 złoty ale co mnie to obchodzi:)dobrze ze uciekłem z tego bajzlu -to była najlepsza decyzja w ostatnich moich latach ,bo gdyby nie to dalej bym tkwił i czekał aż z dnia na dzien zostane zwolniony ,a teraz mam stabilną prace mogę cokolwiek zaplanować, w Tim to zadnej pewnosci nie było .Szef tej firmy powinien raczej przejsć jakieś badania specjalistyczne -ale to nie mój cyrk .nie dajcie sie ludziska pozdrawiam . Skierowane do Szefuncia -odbije ci sie czkawką jeżeli nie zmienisz podejscia i postępowania ,oby ludzie potraktowali tak samo ciebie jak i ty ich traktujesz -Powinni cie z dnia na dzień zostawić na lodzie -To moze byś sie obódził
Pawełek nie ma na to czasu, zajęty jest skradaniem się za regałami i podsłuchiwaniem pracowników żeby później kręcić jakąś sensację z pupilkami.
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Tim Kałużny sp.k.?
Tak wyszkoli chyba po jakimś czasie do zwolnienia jak się nie będziesz wyrabiać to jest praca na akord a nie na godzinę i znów dadzą ogłoszenie że potrzebują ludzi i tak się kręci w KółkuNaprawde przestrzegam ludzi przed pujsciem do pracy do tej firmy.
To jest szkolenie tylko dla przyszłych pracowników z elementów które tam składają.
Tak szkolenia z montażu, ale są też inne szkolenia np darmowe szkolenia i egzaminy państwowe na terenie siedziby firmy z tzw. wózków widłowych
W przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną na magazyniera. Napiszę co i jak, ciekaw jestem czy uda mi się bez doświadczenia i Bez wózków widłowych i bez prawa jazdy kat b
Zależy na Jakie stanowisko: kierowca kat C, magazynier, montażysta tak - bez doświadczenia. Natomiast: Kontroler jakości, Specjalista czy szkoleniowiec - wymagane doświadczenie.
Koszt takiego kursu to 300-500zł, więc niech się tak nie szczycą jacy to Oni hojni nie są. Taki kurs można sobie samemu zrobić i nie być wdzięcznym łaskawcom.
Nie chodzi tylko o koszty, ale o to że bardzo łatwo zdać egzamin państwowy na terenie firmy na wózku widłowym firmowym oraz firma przygotuje Cię do testów w godzinach pracy. To ważniejsze niż sama opłata
Tez nie mam doświadczenia i z chęcią bym tam poszła bi godziny pracy są dla.mnie odpowiednie tylko przeraża mnie ta umiwa zlecenie.....
Czy firma tim kałużny zatrudnia tez na umowę o pracę??
Kiedy w końcu będą przyjmować do pracy chałupników sprawa pilna bardzo mi zależy ktoś coś wie na ten temat do kogo moge napisać w tej sprawie albo nr telefonu bym prosiła .
Czy firma zatrudnia informatyków z zagranicy spoza Europy do oddziału w Warszawie? Czy firma załatwia zezwolenie na pracę, wizę i kartę pobytu?
Yes. TIM sucessfully applied for work permit, visa and residence permit for me, as well.
Czy firma TIM zatrudnia obcokrajowców? Konkretniye z Ukrainy? Nie znam języka polskiego tzn. bardzo słabo w mowie
Firma TIM bezpłatnie załatwia dokumenty zarówno oświadczenia o powierzeniu pracy jak i zezwolenia na pracę na 3 lata
Podobno wszystko załatwiaja i nie Trzeba płacic za załatwienie dokumentów dla pracy, to potwierdzona informacja
Dwa tygodnie na oświadczenie (Można na nim pracować pół roku) a 3-4 tygodnie na zezwolenie na pracę (Można pracować 3 lata)
Załatwiają w 2 tygodnie oświadczenie (Można na nim pracować pół roku) a w 3-4 tygodnie na zezwolenie na pracę (Można pracować 3 lata)
Dziś dowiadywałam się i faktycznie zrobią mi osviadczenie o podyeciu pracy, po pol roku tes zrobią mi zezwolenie. Dziekuje
Jak się pracuje w Tim Kałużny sp.k.?
Zobacz opinie na temat firmy Tim Kałużny sp.k. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 46.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Tim Kałużny sp.k.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 30, z czego 6 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!