Firma z niepoważnym i nieprofesjonalnym podejściem do aplikujących kandydatów. Ciekawym pozostaję fakt czy do klientów prezentują podobne podejście.. Po umówieniu się na okres próbny przyjeżdżam do firmy, po czym dowiaduję się od właściciela, że od tego dnia przyszła już inna osoba na dni próbne a nie mają miejsca dla dwóch osób. Właściciel słowami "no sorry, to przez zamieszanie w firmie". Słabe? No właśnie. Pomimo tego umówiliśmy się na inny termin, który oczywiście też nie doszedł do skutku, w rozmowie telefonicznie właściciel tj. Marcin Kulas, stwierdził, że jednak szukają osoby zarejestrowanej w UP, kiedy oznajmiłem, że jestem taką osobą argumenty chyba się skończyły. Wniosek po ogólnej rozmowie i zaistniałej sytuacji: kolejny prywaciarz, wyzyskiwacz, który nie potrafi nawet powiedzieć wprost, że nie jest zainteresowany daną kandydaturą etc.. To jakby normalna rzecz. Smutne jacy ludzie prowadzą firmy i jakoś zatrudniają ludzi w naszym Państwie.
Jak się pracuje w Marcin Kulas Supatron?
Zobacz opinie na temat firmy Marcin Kulas Supatron tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.