Opinie o Hert Sp. z o.o.
Cześć. powiecie jak kwestia podwyżek u was wygląda, jak je oceniacie? dziwie sie ze nie ma o nich wzmianki ale może te ostatnie nie były jakieś szalowe i to dlatego
Praca w tej firmie była naprawdę ciekawym doświadczeniem. To nie jest typowe korpo, co ma swoje plusy – atmosfera jest bardziej kameralna, a podejście do pracowników bardziej indywidualne. Miałem szansę rozwijać swoje umiejętności i pracować z naprawdę fajnymi ludźmi. Ostatecznie postanowiłem odejść, bo dostałem ofertę z innej firmy, która lepiej pasowała do moich długoterminowych planów. Mimo to, z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce.
Firma naprawdę dba o swoich pracowników. Czuć wsparcie i zrozumienie ze strony przełożonych.
A podasz jakieś przykłady w jaki sposób dbają o pracownika? Bo ciekawa jestem z czego dokładnie jesteście zadowoleni. Chociaż sama atmosfera tez jest dla mnie ważna
Fajnie ze umowa o prace jest bo to od razu daje pewne poczucie bezpieczeństwa. Jak ktoś jest na określonym to nie robią tak ze zwalniają za byle co albo nagle nie chcą przedłużyć?
Nie zwalniają za byle co jak to czasem inne firmy robią. Jeśli szukają pracownika i on się sprawdza to ma umowę o pracę stałą. Świadczyć może to, że ludzie pracują to po kilka lub nawet kilkanaście lat.
Jeśli jest tak jak piszesz że ludzie tu pracują latami, to co im się podoba? Niestety nie dzielą się tu jakoś tym co według nich fajne w firmie.
Czy Hert Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Jak wygląda kwestia awansu w Hert Sp. z o.o.? Jakie są możliwości w ramach jednego działu oraz w perspektywie całej firmy dla stanowiska Assistant?
W większości umowa o pracę, po wykazaniu się oczywiście są awanse, wewnętrzne czy nawet pomiędzy działami jeśli jest taka potrzeba. Panuje tutaj też bardzo fajna atmosfera.
Zdarzają się też umowy b2b, ale to przy wyższych stanowiskach.
Jak pracują nadal to chyba tak :)
Jakie są warunki zatrudnienia w Hert Sp. z o.o.?
W większości umowa o pracę, ogólnie fajna atmosfera panuje w firmie i w większości działów.
Dobry pracodawca i fajna atmosfera w pracy dlatego warto tu starać się o pracę. Trudno zrozumieć pewne wpisy, czyżby konkurencja?
Wiecie czy firma potrzebuje aktualnie nowych pracowników?
zgadzam się z tobą że szkolenia są mega istotne, ale nie tylko dla nowych pracowników @xx. Dla każdych którzy chcą podnosić swoje kwalifikacje zawodowe. A teraz poszukują przedstawiciela handlowego a dokładnie ma pełnić funkcje menedżera regionu. :-)
Witajcie moje pytanie do was pisze z Lubelskiego chce kupić chłodnio garownie gdzie najlepsza polećcie cos konkretnego
Coś w tym jest, że opisano firmę HERT tak a nie inaczej. Na początku czuła/em napięcie, stres, później mi to już \\\\\\\\\\\\\\\"wisiało\\\\\\\\\\\\\\\". Nieliczenie się z ludźmi, szczególnie z gościami 40+ i 50+ to norma. Poza tym czuć że starsi stażem pracownicy trzymają się razem. Fakt, że ciężko wyjść o 16, ale minimalne spóźnienie też nie wchodzi w grę...
To dobrze wiedzieć, w takim razie nie ma się co pchać do tej firmy. Ale żeby prezes się obrażał?? To paranoja!!
Inne firmy.
a kto w dzisiejszych czasach płaci za nadgodziny??
warunki w firmie nie do przyjecia, co innego proponuja na ogłoszeniu, później wychodzi jednak co innego,
Ciekawe jakie możliwości?
Firma daje możliwości rozwoju, ale tylko dla osób o silnych nerwach. jest bardzo zamknietym srodowskiem nie pomaga nowym pracownikom, inni koledzy są wrogo nastawieni do nwych osób. (usunięte przez administratora)i. można się wiele nauczyć ale kosztem prywatnego czasu. wszelka pomoc tylko po pracy- nadgodziny są w standardzie pracy- niepłatne!!!!!!!!
Najbardziej podobało mi się w Hert Sp. z o.o.: możliwość rozwoju zawodowego
Jak się pracuje w Hert Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Hert Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hert Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!