Byłam na rozmowie rekrutacyjnej, pracy nie dostałam, jednak muszę przyznać, że pani z HR jest profesjonalistką. Ogólnie jestem na tak. Kto oczekuje "milusiej" kadrowej - zawiedzie się.
(usunięte przez administratora) najgorza HR, którą spotkałam w swoim życiu!! omijać szerokim łukiem!!
Jestem zainteresowany podjęciem pracy w restauracji fusion może ktoś napisać jakie warunki finansowe proponują
Najgorsza rozmowa rektutacyjna w moim życiu!! Pani z HR- brak uczciwości do ludzi i ich osiągnięć zawodowych...
Niestety mam bardzo złe wspomnienia z pracy w tym miejscu. Początkowo było fajnie, wydawało się, że panuje koleżeńska atmosfera, ale w momentach kryzysowych "koleżeństwo" się kończyło, wiekszość wychodziła o czasie, a reszta siedziała po godzinach, bywało, że do północy. Kierownictwo nie umiało zarządzać ludźmi, nie wiem po co co roku jeździli na wyjazdowe szkolenia z zarządzania personelem... Jak ktoś się starał, był pracowity, to było to wykorzystywane na maxa i niedoceniane, a na piedestale stawiane były osoby, które robiły wokół siebie szum, kablowały i specjalizowały się w zwalaniu na innych swojej roboty. Niezła szkoła życia i w sumie można się dużo nauczyć, ale jak nie ma się rozbuchanego ego, to ciężko się przebić, być zauważonym i poczuć na tyle dobrze, żeby chcieć tam zostać dłużej. Pensja też pozostawiała dużo do życzenia, a niestety nowy pracownik nie mógł liczyć na taką samą pensje, jak ktoś z kilkuletnim stażem, nieważne czy miał takie same lub większe kwalifikacje i staż pracy ogółem od osób dłużej zatrudnionych w Hotelu, czy nie.
W tym momencie jeśli chodzi o Hotel Westin to nie mogę narzekać, obsługa jest wspaniała i dobrze opłacana
Pracownicy na umowach śmieciowych pracują na wysokie pensje osób zatrudnionych wysoko, na bankietach 80%załogi na zleceniu, kierownicy bankietów nie dzielą się napiwkami, które dostają od organizatorów kolacji i bankietów tylko wszystko biorą dla siebie krótko mówiąc dużo chamstwa i słoików które przyjechały zrobić ,,kariere'' w Warszawie
O losie, rano przed wydawaniem śniadań wszyscy pracownicy hotelu posilają się w restauracji, wymiatając co się da. We FO zostaje tylko jedna osoba. Na zapleczu recepcji eldorado TV, muzyka, jedzenie z restauracji sobie przynoszą. Bardzo fajna robota.
Bardzo duża rotacja we Front Office. Przez ostatnie pół roku odeszło prawie 10 osób. Kierownictwo kompletnie nie ogarnia tego co się dzieje i niczym się nie przejmuje. Aż dziw, że PIP nie skontrolowała jeszcze tam grafików. Stałe braki kadrowe, zwolnienia pracowników i kłębek nerwów.
atmosferę w pracy i rozwojowość uważam za przyzwoitą, tylko czemu po lunchu uciekają z jedzeniem do windy??? ;/ to ma być porządny hotel?????
Na kuchni atmosfera bardzo w porzadku wrecz kolezenska. Pieniadz jak na poczatkujacego nie najgorszy zwlaszcza ze pracownicy bez wzgedu na zmiane maja zapewniony solidny posilek :) Mozna sie wiele nauczyc i rozwija umiejetnosci. Firma godna polecenia
możliwość rozwoju i podnoszenia umiejętności
Jak się pracuje w hotel Westin?
Zobacz opinie na temat firmy hotel Westin tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.