Opinie o PHP "KUBUŚ" w Reda

1.7/5
Na podstawie 21 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o pracodawcy PHP "KUBUŚ". Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do pracy w PHP "KUBUŚ" o rekrutacji.

Branże: Cateringi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o PHP "KUBUŚ" w Reda

Przemek Nowy wpis

A co aktualnie słychać w firmie? Czy zmieniło się na lepsze i dlatego przestaliście tu zaglądać?

BB

Właścicielowi tej "firmy" należy się najgorsza opinia na Forum całego Trójmiasta! To nie wiarygodne, że tacy pracodawcy są wciąż bezkarni!!! Kobiety pracują tam w warunkach koszmarnych, w brudzie, smrodzie i chłodzie. Socjal - ZERO. Nie ma nic: papieru toaletowego, ręczników, mydła, żadnych środków czystości. W toaletach jak w szalecie miejskim bez babci klozetowej!!! fuuuu. Pracownice twierdzą, że jeśli pracują osiem godzin bez wytchnienia, a często i więcej, nikt nie ma ochoty zostawać jeszcze pół godziny, by sprzątać. Racja, zwłaszcza, że nie uświadczysz szczotki, czy mopa. Wszystko we własnym zakresie, chyba dlatego sprzątaczka zwolniła się i nikogo to nie dziwi. Zapewniam, niech nikt nie ocenia kobiet tam pracujących, bo pracują naprawdę bardzo ciężko, 8 czy 10 godzin przykute do maszyn. Dosłownie! ponieważ szef ma oko na osoby, które rozmawiają lub zbyt często wychodzą do toalety. Dzisiaj już nikt, komu zależy na zatrudnieniu, nie dyskutuje, bo szef (nota'bene: cham i tyran pierwszej wody) gotów wyrzuć na zbity pysk! Wynagrodzenie dostają różnie, nigdy w terminie, bywa że na raty. I kto dziś zatrudniający ponad 30 osób wypłaca wynagrodzenie do ręki?!! Ale to już sprawa do Urzędu Skarbowego.Oczywiście jasne jest, że szału w wynagrodzeniu nie ma! Wielki szacunek dla pani Hani, która wykonuje pracę czterech osób: majstra, brygadzisty, szykowaczki i szefa produkcji, oraz tarczy ochronnej. Pracownicy, chyba, ze jesteś pupilem szefa, nie maja prawa głosu, ani w ogóle żadnej dyskusji. Ciekawą, sprawą jest pani Asia, księgowa, która ,bywa, że ma więcej do powiedzenia niż sam szef. Jednym słowem : MASAKRA. Szef i sposób zarządzania - do PIPu. Ale WIELKI SZACUNEK dla wszystkich pracujących tam kobiet.

ll
@BB

czysta prawda

G.
@BB

Widzę, że nic się tam absolutnie nie zmieniło od paru lat...Jak było tak jest.

Asia
@G.

Nie życzę sobie takich obraźliwych słów pod moim adresem. Proszę powiedzieć to wprost a nie szkalować mnie w internecie pod pseudonimem. A zresztą co Pani może powiedzieć na temat tej firmy jak Pani pracowała tam może kilka godzin?

pablo Nowy wpis
@Asia

LOL

Iza Nowy wpis

Idealnych firm nie ma. Może trzeba pracować i poprawiać jeśli coś nie działa jak powinno?

pablo Nowy wpis
@Iza

Sorry, ale to pracownicy mają naprawiać kierownictwo, żeby się normalnie pracowało, czy kierownictwo powinno się palnąć i obudzić??? To nie są lata 90.!!! Zresztą, polecam się zatrudnić i spróbować cos w tym miejscu zmienić- pozostaje życzyć powodzenia i bogatego męża, który po tym sfinansuje pani prywatnego terapeutę...

Jacek

@grzdyl, co masz na myśli? Pracujesz obecnie w PHP "KUBUŚ"? Twój komentarz jest bardzo ogólny, czy mógłbyś podać jakieś konkrety? Ogólnie od jakiegoś czasu nikt nie wypowiadał się na tym forum. Jak oceniacie obecnie pracę w tej firmie? Czy coś się zmieniło od ostatnich komentarzy?

@Jacek

Nie, nie pracuję tam już od kilku dobrych lat- ale mam kontakt z osobami, które pracują (bądź pracowały po moim odejściu), no i niesmak pozostał i dalej się utrzymuje. Jaki konkrety chcesz znać?

pozytywnaneutralnanegatywna
Czy zechciałbyś podzielić się z nami wrażeniami ze spotkania rekrutacyjnego w firmie PHP "KUBUŚ"? Jak oceniasz poziom trudności oraz atmosferę spotkania? Z chęcią dowiemy się wszystkich niezbędnych szczegółów dotyczących przebiegu rekrutacji.
Martyna

Idealnych firm nie ma. Wszędzie zdarzają się okresy lepsze i gorsze.

@Martyna

W przypadku tej firmy to są constant okresy GORSZE, niestety.

NoIPoszło

Niestety w negatywnych opiniach o PHP "KUBUŚ" jest dużo prawdy. Za nic nie zechcę wrócić do tego zakładu pracy. Mobbing był, do tego "dziwne" zachowanie zarówno pracodawcy jak i Pani kierowniczki zdecydowanie zniechęcało do pracy. Za usiłowanie stworzenia przyjaznęj atmosfery pomiędzy pracownikami można było nieźle oberwać. Nikomu nie polecam szukania tu zatrudnienia, no chyba, że ma się nóż na gardle...

Wiola

Jedna wielka poraszka nadgodziny i nadgodziny bo inaczej akordu nie wyrobisz a przy wypłacie marne pieniądze nawet w czasie przerwy na papierosa niema szans zakaz pracują tam ulubienice co na swoje wyjdą i są zadowolone ale mała grupka reszta to śmieci

Romek

A najlepsze to jest w ogóle to że się zastanawiałem na wplikowaniem na mechanika do tej firmy,a żona mi pokazała oferte sprzedaży szwalni w Redzie i wszystko się zgadza- i teleofn, i opis, wszystko; to po co rekrutują jak chcą sprzedawać? jak oni tych ludzi traktują? i jeszcze napisane, że wynajme szwalnie z załogą... no to jest jakaś przesada! zero zaufania do takich ludzi, nigdy w życiu...

ALE....ALE ....ALE

ABSOLUTNA BZDURA ,PRACUJE SIĘ NORMALNIE JAK WSZĘDZIE. I TAK JAK WSZĘDZIE LUDZIE SĄ BARDZO RÓŻNI .

pablo
@ALE....ALE ....ALE

Ludzie mogą być różni, ale kierownictwo nie powinno być RÓŻNE, powinno być dobre i szanować ludzi, którzy tam pracują, anie pomiatać wszystkimi, bo są od nich zależni. Te wszystkie opinie, które są negatywne, są w pełni zasłużone! A praca w tym zakładzie zdecydowanie nie jest NORMALNA- praca to nie są tylko codziennie wykonywane czynności, to są też 1) relacje między kierownictwem a pracownikami, to są 2)warunki, w których się pracuje i 3) na jakich podstawie się pracuje i to przede wszystkim w tych trzech punktach opisywany zakład pracy nie daje sobie rady W OGÓLE.

Robert

szukam pani do pracy stanowisko szwaczka adres mail rollo350@wp.pl Praca u mnie to jak pobyt w sanatorium.

grzdyl

Generalnie, to pracownicy wciąż tam czekają na licową wypłatę... a jest WRZESIEŃ

AGNIESZKA
@grzdyl

ZAPRASZAMY NA ROZMOWĘ NA UL. PUCKA 35 GDYNIA. CODZIENNIE. KAŻDA PRACA FENIX 2014 SP. Z O.O.

brzdyl

pracy biurowej w tym miejscu nie polecam... tam się zmieniają osoby co parę miesięcy, ciekawe DLACZEGO

gzdyl

żenująco małe szanse na spokojną, godną pracę pod taką "kadrą" kierowniczą... małe szanse na cokolwiek, na rozwój- zerowe

Asia

KTO WYPISUJE TAKIE BZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIECH MA CYWILNĄ ODWAGĘ I SIĘ PODPISZE IMIENIEM I NAZWISKIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pablo
@Asia

JAK TRAKTUJECIE LUDZI, TAKIE MACIE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

its489

Totalna masakra- te pozytywna opinie jedna to pisala na bank pani asia... nikomu nie polecam- nie idzcie tu do pracy, bo to jest MASAKRA

rrr

Zgadzam się . Panuje tam mobbing , wyplata w ratach i z łaską jedne zarabiają dużo a inne grosze zależy od brygadzistek.

xxx

pracuję tam już 5 lat i jest super, wszystko w terminie jest płacone,jest ok.

szukająca pracy

Byłam na próbie, przepracowałam miesiąc i otrzymałam 600 zł i to z łaski, ogólnie nerwówka i małe szanse na umowę.

K7dg
@szukająca pracy

Pracowalam tam,panuje tam totalny chaos i mobbing,wyplata a raczej jalmuzna wyplacana w ratach.

Zostaw merytoryczną opinię o PHP "KUBUŚ" - Reda

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie