Zastanawiam się, kiedy prezes przejrzy na oczy i zobaczy, że Pani Magda jest odpowiednią osobą na kierownicze stanowisko. Kompetentna, posiadająca ogromną wiedzę, czego nie można powiedzieć o obecnej kierowniczce. Ludzie tam są fajni, tylko Pani Gosia psuje tę atmosferę. Dopóki będzie na stanowisku, w firmie nie będzie dobrze.
Mnie zastanawia co Tobie się nie podoba w tym jak kierownik aktualny zarządza działem... Sama pracowałam i nie widzę żadnych przeciwskazań do tego żeby była złym kierownikiem a dodatkowo Ci powiem że przynajmniej jest sprawiedliwie... Więc najpierw zasięgnij opinii innych niż oceniać IMIENNIE osoby w Internecie ...
O jakich sprawiedliwościach mowa jak w notatniku wszystkie meble są wydawane równo a w rzeczywistości ktoś nie wyrabia najniższej a inny wyrobił 5,5 tyś, skąd taka różnica. Wypadało by sprawdzić w systemie a nie w notatniku kto jakie meble dostaje.
A co do stanowiska kierowniczego, to widziałam kiedyś na managera produkcji że szukają z 5 letnim doświadczeniem i to dosyć sporo, oni często biorą kogoś z zewnątrz czy są raczej wewnętrzne awanse na takie stanowiska ? Chciałabym spróbować swoich sił ale nie wiem kiedy kolejna oferta taka się zdarzy
Omijajcie szerokim łukiem tą firmę :) Chyba że chcecie żeby kierownik traktował was jak (usunięte przez administratora) tylko i wyłącznie dobrze traktują wybrane osoby. To jest normalne że kierownik mówi do kobiety gdy nie chce jej przedłużyć umowę „niewiem co ze sobą zrobisz Ale możesz już stąd iść „ A gdy przychodzi na drugi dzień to mówi „koniecznie myślałem że Cię nie będzie byłem tego pewny ,co tu robisz ?” Normalnie śmiech na sali i tyle Ale gdy coś potrzebuje to by Ci do (usunięte przez administratora) wszedł ???? Konkretnego powodu nawet nie mogą powiedzieć dlaczego nie przedłuża umowy tylko wymyślają że a była wcześniej na Twoim miejscu pracownica to jak odchodziła to nie powiedziała dziękuję ???????? a co tamta osoba miała wspólnego ???? no tak za (usunięte przez administratora) z pracy miała powiedzieć dziękuję i po rączkach całować ???? nie chce przedłużyć umowę Ale wszyscy mówią że nie mają zastrzeżeń do jej pracy to do czego mają ? do tego żeby kogoś z rodziny ratować ? Poszłam na kilka miesięcy na urlop bezpłatny po czym dostałam skierowanie na badania a następnego dnia do mnie dzwonią że jednak nie mogę wrócić ???? szkoda że pracowita, sumienna osoba musiała ucierpieć a (usunięte przez administratora) i wyslugiwacze innymi dalej chodzą po firmie i udają największe gwiazdy skąd Prezes wziął tych ludzi na „kierowników „ Ale tu pasowałaby konkretna selekcja ???? No sory Ale jeśli chcecie iść do (usunięte przez administratora)to zapraszam do Meble Bugajski. ????
Po pierwsze twój tekst jest bardzo nieskładny i źle się to czyta, popraw się z języka polskiego. Po drugie pracuje już trochę lat w tej firmie i wiem, że jak się chce pracować i robi się to rzetelnie to i wynagrodzenie jest rzetelne. Jaka praca taka płaca. Po trzecie to akurat kierownik jest bardzo dobry i dla ludzi i zna się na tym co robi. Po czwarte to jak Ci nie chcą przedłużyć umowy, a Ci się skończyła to nawet powodu Ci nie muszą podawać i tyle. Stwierdzają że jednak nie byłaś taka pracowita i sumienna jak Ci się wydaje. Umowa się kończy i nara. Po piąte nie pal za sobą mostów bo Sącz jest zbyt małym miastem, żeby potem się wstydzić i unikać kogoś wzrokiem. Po szóste skoro w tej firmie jest tak źle to się ciesz, że już tam nie musisz pracować. Po siódme wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Dziękuję, dobranoc!
Skoro podpisałam się imieniem to oznacza że nie będę się wstydzić komuś popatrzeć w oczy wręcz przeciwnie chętnie wypowiem się więcej na temat tej firmy haha Hmm to jesteś jedyną osobą która jest zadowolona z wynagrodzenia. Naucz się czytać ze zrozumieniem to nie będzie problemu z J.Polskim Miłego dnia
Ja zrozumiałam cały tekst, więc spokojnie. Możesz powiedzieć na jaki czas zawierane są tutaj umowy? Bo skoro zdarza się, że nie są przedłużane to wnioskuję, że umowy są zawierane na czas określony. Można liczyć w ogóle na umowę o pracę na czas nieokreślony?
To pracując rzetelnie można liczyć na jakąś premię, skoro wtedy zarobki są zadowalające? :) Możesz podać widełki? I daj znać, z czego składa się wynagrodzenie...
A to na jakie wynagrodzenie Ty mogłaś liczyć, skoro byłaś z niego niezadowolona? Możesz napisać, podać chociaż widełki?
W nawiązaniu do wczorajszego wpisu.(Który oczywiście został usunięty)Firma funkcjonuje, ale przy takim kierownictwu na szwalni to różnie może być.
A nie lepszym sposobem by było porozmawiać w mniejszym gronie, żebyś przedstawiała swoje postulaty ? Może to dobry krok do tego żebyś miała lepsze warunki pracy. Pracuje w jednej z Wrocławskich firm i dzięki rozmowie pracownika z kierownikiem czy kierowniczką dużo lepiej poprawia możliwości pracy. Na prawdę polecam. Spokojna rozmowa nic nie kosztuje, a jedynie poprawia.
A skąd wiesz czy ta osoba nie porozmawiała już z kierownictwem ? Po coś jest ta strona. Również mam wiele więcej sytuacji negatywnych niż pozytywnych zawsze kończyło się tylko na rozmowie a im więcej mówiło się co jest źle to bardziej dostawałaś po (usunięte przez administratora)
Wnioskuję, że jesteś byłą pracownicą. Może aktualnie komunikacja w firmie jest na lepszym poziomie? Mam nadzieję, że ktoś wypowie się na ten temat.
Parę miesięcy temu pojawiło się zapytanie o potencjalne podwyżki, do którego nikt już się nie odniósł. Czy na przełomie nowego roku będą jakiekolwiek możliwe? Może jest już coś zapowiedziane? ;)
Popieram twoje słowa w 100% odkąd pracuje to jest najlepsza kadra na tym dziale. Poprzednio było zdecydowanie dużo gorzej...
Obstawiam, że skoro się pojawiają i nagle znikają po rozpoczęciu konwersacji, są bezpodstawne. Bo gdyby były prawdą to zostały by, ale jak "ktoś" (administracja) je usuwa to znak, że są to opinie wyssane z palca.
Szkoda, że nie wiadomo do którego działu nawiązujecie… I czy jest pewność, że nigdy więcej się nie pogorszy w warunkach?
A to ciekawe. Żeby ktokolwiek mógł uwierzyć w to stwierdzenie, że na szwalni gorzej już być nie może przydałoby się najpierw przeczytać opis warunków. Powiecie jak tam jest?
No nie wiem. Komentarze są sprzed paru miesięcy poza tym ktoś zarzucał w jednym wątku oczernianie. Można chyba nabrać wątpliwości? Lepiej być na bieżąco
Za dużo bieżących opinii od pracowników nie widzę, za to są pytania od innych zainteresowanych warunkami. To jak wyjaśnicie skąd tylu chętnych skoro byłoby tak słabo?
Szukają pracownika biurowego, ja szukam pracy, by wspomóc męża. Doświadczenie mam, pasuje do profilu i wiecie co? Zero reakcji ???? widocznie mogą wybierać jak w ulęgałkach, skoro olali moją aplikację. Więc może nie jest tam aż tak źle, skoro walą drzwiami i oknami ????
Śmiech! Pusty... Najwyraźniej mają tak mało chętnych do pracy, że próbowano mnie prawie do niej "zmusić".
Czy jestem zainteresowany pracą, "bo panowie przychodzą tylko po pieczątkę na skierowaniu". A pani kadrowa się dziwi, bo wszak oferuje całe 2100 zł brutto... ;-)
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Pojawia się sugestia co do tego, że szefostwu może nie zależeć na dobrej atmosferze w pracy. A wy sami jak teraz o nią dbacie?
Co to znaczy ze wesoło i dużo się dzieje? Wyczuwam lekki sarkazm. Chyba ze się mylę i jest dobra atmosfera
Ktoś Wam tu jest w stanie zaradzić z tym zamieszaniem, zamętem i niesprawiedliwością, cokolwiek to w praktyce znaczy?
Właśnie się dziwię, ze nikt nie reaguje. Czy szefostwu nie zależy na dobrej atmosferze w pracy?
Kluczowe pytanie brzmi czy szły w ogóle jakieś zgłoszenia. Czasami nie wszystko wyłapiesz a jak ci ludzie wprost nie narzekają to wygląda jakby warunki były dla nich ok. Ciekawe czy z szefem na luzie można pogadac?
A to musza u was wprost mówić? U mnie było tak ze HR zrobiło skrzynke na anonimowe zgłoszenia. Co prawda nikt tam niczego chyba nawet nie wrzucił ale zawsze to jakiś krok do rozmów
A moze lepiej odzywac sie w zakladzie jednak? bo tu to nie wiadomo czy ktos czyta faktycznie a chyba sluchaja troche pracownikow czy nic sciana?
Zauważyłem ze ktoś o jakiś luksusach związanych z urlopem coś pisał ale nie znam jeszcze konkretów. ogólnie o wolne problemów nie robią jeśli musisz na już wziąć? a L4?
Teraz to sie wystraszylam serio kierownictwo od tak umowy może nie przedłużyć, często tak jest? Szukam czegoś stabilnego nie ukrywam a moja poprzednia firma to samo zrobiła przed przejściem na uop na czas nieokreslony
Wy to luksusy chyba macie skoro o urlopach piszesz? Ja tam na zleceniu robię to urlop mam jak przestanę pracować.
Witam a ja chialam(em) Zapytać kiedy zadbacie o pracowników w lecie i w zimie.w lecie nie mają czym oddychać a w zimie siedzą w kurtkach polarach swetrach.jak prezesowi nie wstyd nie tylko kasa się liczy panie prezesie a ludzie którzy robią na Pana za śmieszne pieniądze.a nawet o komfort nie potraficie pracownika zadbać.WSTYD.
Piszesz że pieniądze śmieszne że brakuje zadbania o komfort pracy i latem i zimą. Ale czy ktoś z was pogadał osobiście z prezesem o tym lub o podwyżkach? Bo nie wiem ile tam zarabiacie.
Jakie oczernianie? Przecież to jest prawda. Nieliczni twierdzą, że jest inaczej. Wiem co mówią pracownicy w firmie. Może w końcu ktoś zareaguje.
A czego miało dotyczyć to oczernianie? Bo ja już tego niestety nie widzę a też chciałabym wiedzieć bo chciałabym przyjąć się tutaj do pracy. Nie wiem czy brać do siebie te negatywne komentarze bo wątpię żeby gdziekolwiek tak źle traktowano pracowników jak niektórzy tutaj piszą
Pokazuje mi się "Nie znaleziono propozycji pracy" to już mają człowieka jako operatora urządzeń pakujących? Ten komunikat to jak się wejdzie w to ogłoszenie. Tak szybko zatrudniają, od kiedy ta praca ma być? Może się jeszcze uda coś ugadać.
Czy Meble Bugajski organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
To firma obcina jakoś wynagrodzenia pracownikom? Dobrze interpretuję Twoją wypowiedź? Daj znać, czy coś z atmosferą w tej firmy jest nie tak, że piszesz o nerwicy...
Czy firma Meble Bugajski kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Cześć, kiedyś znajomy polecał mi rozejrzenie się za praca tu w firmie na produkcji. Chciałem się wiec zorientować jak aktualnie wyglądają widełki płacowe na stanowisku główny specjalista ds. produkcji? Tapicer z tego co ty czytam może zarobić minimalną krajowa w firmie, wiec najbardziej się o zarobki obawiam. Jakiś socjal czy benefity konkretne są? Często szukają pracowników? Jak wyglada rekrutacja na stanowiska kierownicze? Trochę mi zależy, bo już mam doświadczenie w branży meblarskiej i bardzo dobrze mi się pracowało.
Chcecie poznać pracę (usunięte przez administratora)i nie sprawiedliwą za marne grosze zapraszamy do firmy Bugajski.
Aż tak, ze niewolniczą? Chyba nikt bez własnej woli umowy nie podpisuje? To ile godzin dziennie jest praca i czy obowiązki zgadzają się chociaż z tym, co w umowie było wymienione?
Pracowałam tu i tam przez kilkanaście lat. U Bugajskiego jest mi najlepiej, nie nosze po 50 kilo ładunku w Biedronce, ciepło i na głowe nic nie pada. Jak ci sie nie podoba to jesteś dorosły i pujć w błoto na mróz na budowe. Żenada .
W takim razie co robisz, jakie masz obowiązki? Skoro już nie ma dźwigania jak w innych firmach, to jak to wygląda? Kobiet w ogóle dużo u was? Bo własnie pracy szukam
Nadal firma przyjmuje osoby bez doświadczenia, do przyuczenia na stolarzy? Syn byłby chętny się załapać, jeśli byłaby taka możliwość:) Nie wiecie, czy nie potrzebują akurat dodatkowych rąk do pracy? Myślał też o stanowisku operatora, tu ma doświadczenie, ale widze, że tez była mozliwosc do przyuczenia. Gdzie lepiej celować? Warunki podobne? W starszej ofercie zarobki były na tym samym poziomie, teraz tez tak jest?
na tapicera nie warto bardzo ciężka praca sama skóra a zarobi tyle co sprzątaczka czyli minimalną krajową !!!
Ale masz na myśli cały czas pozycję pomocnika czy już samodzielne stanowisko? Bo chyba biorą pod uwagę doświadczenie też przy ustalaniu stawki? I czy potem podwyżki są możliwe w ogóle?
Nie porównuj moich zarobków do sprzątaczki. Zarabiam znacznie więcej, trzeba tylko mieć chęć do pracy ...
tak chęci może by i były ale nie za takie głodowe stawki ! im wam szef mniej płaci tym szybciej robicie i o to mu właśnie chodzi tyle roboty zrobione za parę groszy i się śmieje z was naiwnych !
Od dawna pracujesz na tym stanowisku? Może @Krojka pisała tutaj, że na sam początek zarabia się najniższą krajową. Jak możesz, to rozwiej wątpliwości. Daj znać, ile dostawałeś na początku, a ile jesteś w stanie teraz zarobić - chociaż widełki. Jeśli oczywiście nie jest to dla Ciebie problemem :) Ja chętnie się dowiem i przekażę mężowi, który szuka pracy :d
Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w Meble Bugajski na stanowisko Tapicer?
czy masz na tyle siły żeby zarobić na siebie i resztę nierobów w tym biura ... życze powodzenia ...
@Pojemnik mam pytanie czy pracowałeś kiedyś w jakimkolwiek biurze? Czy wiesz co oni tam robią tak naprawdę? Czy zastanawiałeś się skąd na każdym z działów bierze się zlecenie i dlaczego w ogóle pracownik produkcji ma co robić? Albo co się później dzieje z wyprodukowanym towarem i jak to się dzieje, że na koncie jest wypłata? Magia, tak? Zamień się z nimi i wtedy oceniaj. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. W każdej profesji znajdziesz nierobów, jak i sumiennych pracowników, miejsce pracy nie ma znaczenia.
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Meble Bugajski - Nowy Sącz
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Meble Bugajski
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Meble Bugajski?
Zobacz opinie na temat firmy Meble Bugajski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 18.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Meble Bugajski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 15, z czego 2 to opinie pozytywne, 8 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Meble Bugajski?
Kandydaci do pracy w Meble Bugajski napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Tarnowska 164C
33-300 Nowy Sącz - NIP: 7343525527 KRS: 0000513482
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- Monika Śmierciak Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Monika Meble
- P.H.U. Gama s.c. Piworowicz Angelika Piworowicz Robert
- F.P.U. Alex Jacek Mika
- Atibud Mateusz Smoleń
- Dariusz Śmierciak Produkcja Mebli Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Monika Meble
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |