Szanowni Państwo, powyższe opinie powstały w czasach gdy prowadzoną przeze Mnie placówką zarządzała dyr. Katarzyna Jaskuła. Po przeprowadzonym audycie wewnętrznym pani Kasia została zwolniona w trybie natychmiastowym.
Nadal jest tu tak duża rotacja kadry jak ktos wczesniej pisał? Z jednej strony plus dla mojej dziewczyny, ktora wlasnie szuka pracy. Z drugiej jednak, moze nie warto sie pakowac gdzies, gdzie łatwo o zwolnienie?
Z tego co zauważyłam to załoga często się zmienia i kiepska atmosfera tam panuje .
Fantastycznie ze Pana Dzieci bardzo są zadowolone, jak i Pan. To że kadra się zmienia to fakt, to że kierowniczka (usunięte przez administratora) na składkach też
Czy ktoś też nie miał odprowadzanych składek pomimo umowy o pracę?
Niestety w przedszkolu źle się dzieje, ciągle zmiany kadry, ciągle braki personelu, rodzice obwiniani o to że ich dzieci wciąż zarażaja personel. Catering najdroższy zdaje się w całym mieście i można go odwoływać jedynie o dzień wcześniej, czyli gdy wypada nagła choroba czy sytuacja należy płacić za cały dzień. Mimo dużej ceny, jedzenia mało i średniej jakości. Nie ma dialogu (usunięte przez administratora) a jedynie rozkazy i przekazy nie koniecznie w grzecznej formie. Dzieci wciąż zmieniają salę lub zmienia się opiekun - przez braki kadry, co nie sprzyja adaptacji. Opinia rodzica niewiele się tutaj liczy.
Jestem byłym pracownikiem i nigdy nie dałabym tam swojego dziecka. Pracowac tez nie polecam i to bardzo. Potrafią zwolnić z dnia na dzień bez konkretnego powodu, a na siłę go szukaja. Inni też widząc to sami odchodzą. Dzieci w kadrze nie mają stabilności, ciągle zmiany.
Jak to dobrze przed aplikacją poczytać opinie jak i rodziców tak i pracowników i opinie z zewnątrz. Faktycznie ogłoszenia pokazują się co chwila jak i na Facebooku tak i w kuratorium oświaty i czasami na olx czy innych stronach. Ukazują się bo pewnie muszą się ukazac a w rezultacie i tak nie zatrudnia. Nic więc dziwnego że kadra się zmienia czy pracownicy sami odchodzą widząc co się tam dzieje. Współczuję tym nieświadomym dzieciom i rodzicom. Z tego co tu czytam i na innych stronach to uważam że placówka powinna być już dawno zamknieta
TRAGEDIA !!!! Nieuczciwość. Rodzice płacą a w rezultacie dzieci dostaja pomniejszone posiłki nie mówiąc już o wyprawce z której dzieci w ogóle nie korzystają. Personel często się zmienia. Słaby kontakt z Dyrekcją. Słaba organizacja. Na zarzuty skargi wysunięte wnioski Dyrekcja w ogóle nie reaguje. Ta placówka powinna być już dawno zamknięta. Lub powinien przejac ja inny Dyrektor który prowadził by to z sercem i dla dzieci a nie tylko dla kasy. Dzieci są nieświadome i nie wiedzą co tam się dzieje ale rodzice już tak.
Jest ogłoszenie o pracę w smerfowej załodze od 19.12.2022 na pomoc techniczna. Aplikuje. Zostałam zaproszona na rozmowe. Wszystko ok. Werdykt - dostałam pracę. Panie dały mi kwestionariusz do wypełnienia na miejscu. Po czym następnego dnia zadzwoniła i powiedziała że jednak nie bo jedna z personelu przeszła na to stanowisko. Jest to (usunięte przez administratora) Nie prawda. Radzę to miejsce omijać szerokim łukiem. I nawet tam nie aplikować. Bo to jest tylko szopka. Gdzie aktorzy grają swój spektakl. I ogłoszenia są tylko po to aby się ukazały.
Pani Marto, rozmawiałyśmy przez telefon i wytłumaczyłam pani powód naszej decyzji. Jest nam bardzo przykro i raz jeszcze co mogę zrobić to najmocniej przeprosić za zaistniała sytuacje Krzywdzące jest takie podsumowanie
Takie rzeczy mówi się od razu. Bo nie wiedziała Pani o tym od dziś że macie w placówce jakiś problem tak z godziny na godzinę się nic nie dzieje tym bardziej że są ferie i urlopy. Bez sensu jest szukanie pracowników i dawanie ogłoszeń wszędzie gdzie się da włącznie w Kuratorium Oświaty jak się wie od razu że i tak z tego nic nie bedzie. To jest robienie z kogoś głupka. Bo ludzie naprawdę poszukują pracy a nie zabawy A szkoda bo byście mieli naprawdę dobrego pracownika.
Pani Marto nie wątpię w Pani pracowitość jednak ta sytuacja, która miała miejsce była nieplanowana i również nas zaskoczyła. Jeśli poczuła się Pani, tak jak Pani pisze to jest mi bardzo przykro i jedynie co mogę zrobić to raz jeszcze Panią przeprosić za zaistniała sytuacje. Życzę Pani wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Już nie ma co gdybać. Było minęło. Różne są sytuacje. Na przyszłość proszę traktować ludzi poważnie. A dobro powróci. Ze zdwojoną siła. Bo silny personel z wzajemnym szacunekiem oraz mocna i przyjemna kadra to do takich ludzi i placówek dzieci i rodzice oraz pracownicy lgną drzwiami i oknami w innym przypadku uciekają i odchodzą. Proszę mnie źle nie zrozumieć ale tak poważne stanowisko również do czegoś zobowiązuje . Dlatego też patrząc dzisiaj po opiniach rodziców na różnych stronach internetowych i nie tylko nie dziwię się że placówka ma wewnętrzne problemy i kadra się zmienia jak rękawiczki a dzieci odchodza. Przykre ale prawdziwe. No cóż może przeżyte lekcje i wyciągnięte wnioski przyniosą poprawę. Nowy Rok nowe możliwości. Pozdrawiam
Dramat i jeszcze raz dramat. Odradzam współpracę z tym miejscem.
jestem obecnym pracownikiem i nie zauważyłam sygnałów mobbingu w miejscu pracy. Atmosfera jest sympatyczna, życzliwa i koleżeńska a mobbing to dość poważny zarzut.
Tragedia . Pani prezes , Pani dyrektor . Kłótnie z rodzicami , brak jakichkolwiek norm. Bunt rodziców . Cytuje odpowiedz zarządu " mamy znajomości w Kuratorium". Odejście większości załogi pracowniczej. A na wszystkim cierpią dzieci. I to wszystko z Państwowych pieniędzy. Wymieniać można by długo. Nie polecam.
@kaska jak myślisz dlaczego jest tam kiepska atmosfera ?
Pracowałam tam.. atmosfera fajnie, miło ale uwaga na swoje składki, bo okazać się może że masz ledwo odprowadzane, mimo pełnego etatu w umowie.
To miejsce to tragedia. Kto moze niech zabiera dziecko. Banda zlodzieji. Oszukuja rodzicow kosztem dzieci,robia dobra mine do zlej gry. Przemoc psychiczna robaki w jedzeniu oszukiwanie na pieniadze brak wykwalifikowanych nauczycieli brud wszy glodzenie dzieci itd.itd.
Smerfowa załoga nie jest ani przedszkolem ani żłobkiem. nie są wpisani do sanepidu we Wrocławiu. nie mają pozwolenia na opiekę nad dziećmi do lat 3 . można sprawdzić to w urzedach :)
Jak się pracuje w WERONIKA CHAŁUPNICZAK Vena Entertainment?
Zobacz opinie na temat firmy WERONIKA CHAŁUPNICZAK Vena Entertainment tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w WERONIKA CHAŁUPNICZAK Vena Entertainment?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!