Jak obecnie wyglada praca dla spawaczy ? czy firma placi diety w delegacji ?
Nie polecam nikomu tej firmy najgorsza firma w Kwidzynie oszukują ludzi
Pracowałem w tej firmie ponad 3 lata i to był błąd ponieważ to jest chora firma i większość ludzi którzy tam pracują są tresowani, przed trzydziestką już miałem siwe włosy, bo. Zobaczyli ze się staram i nie odpuszczam. W tej (usunięte przez administratora) firmie są tzw elity na czele z (usunięte przez administratora) majstrami. PRACA jest bardzo ciężka i nie doceniają na żadnej płaszczyźnie ludzi odradzam wszystkim ponieważ nie obchodzi nikogo a najbardziej szefostwo zdrowie i życie ludzi. Jeżeli coś się stało lub ktoś zginą to nawet rodzina nie dostanie kasy za wypadek. Pozdrawiam Baske dyrektor (usunięte przez administratora) I cała resztę (usunięte przez administratora) Piotr N.
Najgorsza firma w jakiej w życiu pracowałem!! Bez szacunku dla człowieka., była niejedna chwila, że chciałem poprostu olać ten komunistuczny system zarządzania ludźmi. Aż to w końcu zrobiłem.
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Energo-Remont?
Bardzo niesprawiedliwa opinia. To jest dobry pracodawca ale pod warunkiem, że ma do czynienia z dobrym pracownikiem.
Czy Energo-remont prowadzi jakieś prace za granicą? Dawno nikt nie pisał i?
czy mają coś zagranicą ?
I jak tam w energo remoncie chyba dobrze jak warunki i praca?
@były pracownik ale dlaczego tak piszesz na temat firmy energo-remont? moze moglbys podac jakies konkrety bo taka opinia to nikomu nic nie mowi raczej..a dobrze by bylo gdyby wypowiedz uzytkownika byla pomocna
ta firma to totalna porazka
Witam Wiecie może czy firma obecnie szuka monterów rurociągów do pracy zagranice?
firma którą szukający obecnie pracy powinni się moim zdaniem zainteresować. Przede wszystkim dlatego , że oferują naprawdę ciekawe warunki dla nowoprzyjętych. Nie orientuje się niestety czy obecnie prowadzą jakąś rekrutacje. Dajcie znać czy są oferty. I czy rzeczywiście to prawda co przekazali mi o warunkach ;)
byłem ,przeżyłem nie polecam tej firmy!!!!!!brak ogranizacji,brak sprzedu ogolnie (usunięte przez administratora) montaż tragiczny nie wspomnę już o pieniądzach które dostałęm za tydzień potów tam....
Wszyscy którzy piszą te pseudo negatywy niech lepiej przyznają... pieniądze na delegacji się ich nie trzymały to ściemniają że pracodawca zły, że może mało płaci, że tylko więcej i więcej, pewnie bo co? na qwy mało czasu? przyznajcie się ilu dzieci się urodziły??? żonie trzeba coś naściemniać gdzie są pieniądze... śmieszni jesteście, ściemniać w pracy za niewiadomo jakie kokosy.... typowi polacy nic nie robią a chcą bo mi się należy...
TAK BYLISMY W KORIAZMIE NA WYNAJMIE KIEROWNIK Z WASEM CO NAJWYZEJ MOZE GNÓJ ROZRZUCAC NA POLU SMIESZNY MAJSTER Z BRACISZKIEM PIERWSZY MUWI SPAWACZ ZROBIL 24 STYKI MUWI ZE MAŁO[MAŁO TO ON MIAŁ ROZUMU]PEWNIE POCIOTEK BRACISZEK WIELKI MAGAZYNIER [ROBIL ZA PRZEDLUZKE] JA ZADAM TYLKO 1 PYTANIE ILU WRÓCILO LUDZI PO SWIETACH 2013 ROKU
Płaca jest na tyle dobra ,że niektórzy co tam dłużej siedzą utrzymują z niej dwie rodziny jednocześnie. Jedną w Polszy i drugą nieoficjalną w Rosiji :)
Niestety nie mogę tego powiedzieć. Mogę natomiast powiedzieć, że pieniądze zawsze były na czas i z ilości też byłem zadowolony. W kwestii organizacyjnej może luksusów nie było bo Koriażma to nie Beverly Hills ale było przyzwoicie. Ruski standard :)
Nie macie o czym pisać tylko o głupotach.Piszcie konkretnie co i jak.Zajmujcie się lepiej pracą,na spacerek wyjść,dotlenić mózgi bo jakoś wam nie funkcjonują.
duży - 2013-04-12 17:47:45 No po wpisach sądząc to raczej tego nie piszą przydupasy sobaki.Nawet przydupasom lizanie nic nie da,będzie koniec roboty i do domu,koniec sobotnich upojeń alkoholowych i robienia dzieci rosjankom.Pora będzie wracać do rzeczywistości z tego raju.Jeszcze tylko parę miechów,więc do dzieła bracia. Póki co to tylko jednemu się udało a reszta śpi,albo już zaniemogła
fajna strona ,stwozona chyba tylko dla psa i jego przydupasow ,ale lansujfcie sie aktywnie ,wiecej opini ,moze cos z boku ,wysmiewac swoich kumpli ,przez internet to mile ,najwazniejsze ze nacodzien siedzicie w ich (usunięte przez administratora) bez mydelka ,tak trzymajcie dziewczynki
Jak się pracuje w Energo-Remont?
Zobacz opinie na temat firmy Energo-Remont tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Energo-Remont?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Energo-Remont?
Kandydaci do pracy w Energo-Remont napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.