@Pracodawca Witam mam pytanie jak wygląda rekrutacja rencistów z grupą na produkcje bo rynek jest otwarty dla takich osób, bo przychód takiej osoby to 70% minimalnego wynagrodzenia + dofinasowanie dla Pracodawcy. i myślę że stawka godzinowa była by lepsza niż robienie ilość sztuk na produkcji tak aby nie przekroczyć tych 70% przeciętnego wynagrodzenia.
Ktoś pisał, że warunki się poprawiły, ale nikt się nie chwali, więc nie wiadomo, czego się spodziewać. Czy stawki nie poszły jakoś mocno w górę? Jeśli nie dają minimalnej, to ile? Szukam pracy ale też nie byle czego za najniższą.
Chwalić w sumie nie ma czego, pracowałem rok temu i powiem szczerze że warunki są kiepskie i na dodatek wypłata ale czy się zmieniła to na ten temat pisać nie będę bo w firmie nawet nie osiągałem minimalnej i to mnie zniechęciło ponieważ płacone miałem od 1.4 tyś do 1.7 tyś robiąc normę mimo że jest nowy szef może i atmosfera i warunki się poprawiły ale jak z wypłatami to nie wiem.
Już pod względem prawnym nie czaję jak mogłeś mieć mniej niż minimalna i ze każdemu to umknęło. Kolejna sprawa to jak rok dałeś rady wyżyć za taka kasę? ja bym od razu odszedl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat naszej firmy. Jest nam przykro słyszeć, że Twoje doświadczenia z zeszłego roku nie były satysfakcjonujące. Chcielibyśmy zapewnić, że od tamtego czasu wprowadziliśmy wiele zmian, mających na celu poprawę warunków pracy oraz wynagrodzeń naszych pracowników. Nowe kierownictwo mocno zaangażowało się w poprawę atmosfery i warunków pracy. Wprowadziliśmy również podwyżki wynagrodzeń oraz dodatkowe benefity, aby lepiej wynagradzać naszych pracowników za ich zaangażowanie i ciężką pracę. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy członek naszego zespołu czuł się doceniony i mógł liczyć na godziwe wynagrodzenie. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub chciałbyś/chciałabyś uzyskać więcej informacji na temat aktualnych warunków pracy, zachęcamy do kontaktu z naszym biurem. Z przyjemnością udzielimy wszelkich niezbędnych informacji. Pozdrawiamy serdecznie,
Dobrze wiedzieć ciekawi mnie jak to wygląda w praktyce nowe osoby lub pracujące niech również swoję opinie wystawiają może kiedyś skusze się na powrót.
Pracuję w firmie zajmującej się precyzyjną obróbką metali od ponad roku i muszę przyznać, że warunki pracy są tutaj naprawdę doskonałe. Firma inwestuje w nowoczesne technologie i sprzęt, co nie tylko ułatwia wykonywanie codziennych obowiązków, ale także podnosi jakość i precyzję naszej pracy. Atmosfera w zespole jest bardzo przyjazna i wspierająca. Wszyscy pracownicy, od kierownictwa po personel produkcyjny, są zaangażowani i chętni do pomocy. Firma dba o rozwój zawodowy swoich pracowników, oferując różnorodne szkolenia i możliwości awansu. Wynagrodzenie jest konkurencyjne, a dodatkowe benefity, ubezpieczenie i programy motywacyjne, sprawiają, że praca tutaj jest nie tylko satysfakcjonująca, ale również stabilna i pewna. Szczególnie cenię sobie elastyczność godzin pracy oraz podejście do równowagi między życiem zawodowym a prywatnym. Firma stawia na transparentność i regularnie organizuje spotkania, na których możemy wyrażać swoje opinie i propozycje. Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie może rozwijać swoje umiejętności w precyzyjnej obróbce metali, pracować w świetnych warunkach i czuć się częścią zgranego zespołu, to zdecydowanie polecam tę firmę.
Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie El-Metex 2?
@Pracodawca Poszukujemy osób z doświadczeniem w branży więc pytania dotyczą obróbki metali, obsługi maszyn CNC.
Polecam pracę w firmie EL-Metex-2, również dla kobiet. Powrót Szefa Pana Michała, wniósł wiele dobrego, poprawa warunków pracy i podejścia do pracownika. Polecam serdecznie Firma również zatrudnia kierowców na trasy międzynarodowe.
A czym zajmują się kobiety? Czy na dzień dzisiejszy jest szansa na podjęcie pracy w tej firmie, jeżeli chodzi o kobietę?
Od stycznia nie pracuje osoba zarządzająca Pani B. Przyczyniło się to do poprawy warunków i atmosfery pracy. Firma zatrudnia również kierowców na trasy międzynarodowe. Polecam
Ponawiam swoje pytanie ,gdyż szukam pracy ,a mam certyfikat w badaniach Ndt :PT,VT,MT,UT.Mam 15 lat doświadczenia w badaniach nieniszczących turbin parowych i gazowych.Jestem z okolic Turku i mogę być pomocny w waszej branży.Widzę ,że cały czas szukacie ludzi do pracy ,mogę wnieść coś nowego dla firmy i podnieść zyski.
Mam pytanie ,czy firma potrzebuje inspektora NDT z certyfikatem do badań spoin konstrukcji metalowych i w ogóle elementów metalowych .Mam doświadczenie w tej branży.
Jak się pracuje w El-Metex 2?
Zobacz opinie na temat firmy El-Metex 2 tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w El-Metex 2?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!