Opinie o Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j. w Rzeszów

1.3/5
Na podstawie 48 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j.. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j. o rekrutacji.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j. w Rzeszów

Prawda

Jeżeli będziesz aplikował do tej firmy będziesz chciał zmienić pracę . Możesz być pewny że twój aktualny pracodawca dowie się o twojej aplikacji i będą telefony do twojej firmy Już tacy ludzie są w dzisiejszych czasach bezczelni żeby jeden drugiemu na złość zrobić .Nie polecam.

Renata

Opinie są tu bardzo podzielone. Zarówno co do atmosfery jak i umów i premii. Ktoś da znać z czego ta rozbieżność wynika? Pracownicy są rożnie traktowani czy co?

Anonimowy
@Renata

Jak jestes człowiekiem to cie zniszczą a zwłaszcza kierownik magazynu- który dba tylko o swój tylek nawet kłamiąc posuwa się do przodu - przez tego pana nie polecam tej firmy

Famix o. małopolska Nowy wpis

Przemoc i brutalne m olestowanie To jedyne dokonanie dyrektora wojciecha k.

xyz Nowy wpis

Tu chyba im kiedyś jakieś ostre jazdy zrobili na robocie jeśli serio dzwonią do byłych firm żeby sie upewnić kto do nich przyszedł. Ja tam nie mam niczego do ukrycia, wręcz przeciwnie. Sa jakieś tipy na wynegocjowanie lepszej stawki na samym początku?

Renata

Anonimowy Nowy wpis
@Renata

Prawda Nowy wpis

Daj nam znać, jak oceniasz atmosferę na rozmowie kwalifikacyjnej w Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j.. Czy rekruter przedstawił Ci warunki zatrudnienia i opowiedział o systemie pracy na stanowisku Pracownik biurowy-rekruter z j. ukraińskim/rosyjskim?
Jola

Famix potrafi zwolnić pracownika aby nie musieć mu dać umowy na stałe. Podwyżek nie ma od lat.

Lisek
@Jola

Ciekawa retoryka, kiedy firma zwolniła kogoś żeby nie dać umowy ? Wszyscy zatrudnieni pracownicy mają umowę o pracę. Podwyżek nie ma od lat ?? Z tego co wiem praktycznie co rok są podnoszone wynagrodzenia. Jak to bywa w kraju nad Wisłą łatwo anonimowo oczernia się kogoś w Internecie bez podawania konkretów.

Soczek

Nie przedłużają umowy dobrym pracownikom. Za to trzyma się ludzi, którzy nic nie wnoszą do firmy. Tylko stres, paskudną atmosferę. Co oni zmienili na lepsze? Przykład: Famix Kokotów i zmianowy B. On nic nie umie. Potrafi tylko terroryzować i poniżać pracowników. W całej firmie słychać tylko jego małpie okrzyki. Bezczelność totalna i cztery litery wyżej niż wartość tego zawodnika. Typowy symbol chamstwa, obłudy i niekompetencji. Drugi to brat dyrektora Famixu, przedstawiciel A. Przychodził podpity do pracy, nie powie nawet dzień dobry. Jak on rozmawiał z klientami? Dostał najlepszych klientów. Chłopaki się starają, zbierają zamówienia, rezerwują towar na magazynie. A później okazuje się, że towar poszedł do klientów A. Robił duże obroty ale bez marży albo z minimalną marżą. W normalnej firmie to nie było by możliwe ale tu ma plecy.

Lisek

Wszyscy pracownicy od pierwszego dnia pracy otrzymują umowę o pracę. Widzę że pełno tutaj opini które nie mają nic wspólnego z prawdą. Skoro tak fatalnie się pracuje w tej firmie to co tam robią Ci wszyscy pracownicy ? Zwalniają dobrych pracowników? Czy aby na pewno ? Na resztę nawet szkoda odpowiadać bo to bzdury wyssane z palca ktoś kto to pisze pojęcia nie ma jak wygląda sytuacja.

Mbape
 Problem

Niektórzy panowie z Famixu w Kokotowie to zachowują się jak dzieci w przedszkolu. Mają swoje żony, partnerki i dzieci a koleżanki w pracy traktują jak... Żenada. Nudzi się panom po prostu.

młoda

Famix Odział Kraków Nie polecam, mobbing i molestowanie. Przedstawiciele handlowi są tutaj panami. Jak ktoś się sprzeciwi, to dostaje porządny ochrzan. Za każdą korektę i fakturę jaką przyniosą trzeba im dziękować.

zbulwersowany...
@młoda

może warto zgłosić fakt molestowania i mobbingu do szefostwa - to jest karalne!!

zna
@zbulwersowany...

Dyrekcja w Krakowie zna dobrze sprawe, ale za bardzo nie wie co ma robic. Dodam jeszcze, ze jeden z panujacych nam jasnie kierownikow, wszyscy wiedza ktory, wymusza na dziewczynach, aby mowily ze to lubia jak je poniza!!!

Krakowianka
@zbulwersowany...

Zachowanie kierownika zmiany uważam za niedopuszczalne. W tej sytuacji uważam, że zrobiłabym to co powinna zrobić każda osoba doświadczająca molestowania i dyskryminacji na tle seksualnym. Nie powinno być zgody na zachowanie dyskryminacyjne w przestrzeni zawodowej. Zachowanie osoby sprawującej funkcje kierownicze i to podczas sprawowania przez nią tych obowiązków wykracza poza ramy idytans społeczny. Ja sobie zdaję sprawę, że chcąc dalej pracować w tej firmie i nie być narażoną na zemstę tego pana to trzeba przygryść zęby. Ale do tego dochodzi jeszcze przemoc psychiczna, szantaż i groźby kierowane do tych Pań. Ten pan chce przerzucić winę na ofiarę. Schemat działania zawsze jest ten sam.

Magda

Dużo u was zdarza się kłótni na dziale ?

Ludwik
@Magda

Dużo. (usunięte przez administratora) Dyrekcja też nie jest lepsxa. Robią wioche. Ale takie są chłopoki z okolic prezesa Orlenu.

@Koronawirus a ro dyrektor nie może wpłynąć na kierownictwo żeby też nosili maski?

Koronawirus

Famix w Krakowie. Od nas dostawcow kierownik zmiany wymaga noszenia maseczek. On natomiast paraduje po Famixie bez maseczki i powiedzial ze ma papiery, chyba zielone. Na magazynie pracownicy tez pracuja bez maseczek. Przedstawiciele handlowi tez chodza bez maseczek po parkingu i w biurze, dystans to dla nich fikcja i ujma na honorze. Uwaga Famix Krakow to zagrozenie zdrowia dla innych!!!

Glomb

Witam, a jak to na dzień dzisiejszy wygląda to w Krakowie?

Lukash
@Glomb

Dzien dobry. Troche faktow o Famix Krakow Kokotow. Praca taka sobie. Tylko tysiace komarow chce cie zjesc. Za kazda pomylke przy skladaniu zamowienia zabieraja ci premie. Zmianowy ma to gdzies. Czeka tylko aby szefostwo poszlo sobie do domu. Wtedy ma czas na przeglodanie internetu i obmacywanie dziewczyn. Kierownik mowi, ze to jest karalne, ale nasz zmianowy smieje sie z tego i mowi, ze moze go pocalowac. Przedstawiciele handlowi nie sa wcale lepsi, patrza tylko aby sie lansowac. Zmianowy mowi, ze polowa z nich to psychopatyczni zboczency. A nasz ociec dyrektor jest najlepszy. Czasami po niedzieli przyjezdza do Famixu samochodem po wypiciu kilku kieliszkow wodki. Wtedy strasznie krzyczy i straszy wszystkich, ze nas pozwalnia. A wtedy won alkoholu z jego paszczy roznosi sie po calym magazynie. Aaamennn.

Pytanie?
@Lukash

Jak nazywa sie kierownik zmiany krakowskiego magazynu Famix-u, (usunięte przez administratora)?

Monika

Naprawdę za błędy są kary 50 zł?

BudkaZkebabem
@Monika

Niestety tak. 50 zł za jedną gumę nie wydana na saklep warta 0.50 gr. Tak wymyślił nasz ambitny pan Stasiu. Pozdro

Operator pornhuba

Witam. Jeżdżę z towarem do firmy . I to jest masakra. Jak słyszę jak chlopaki płaczą o kasę i od niedawna mają 50 zł za jeden błąd to już się w głowie nie mieści. Ciastko nie wydane na sklep co kosztuje 50 gr to wezma 50 zł. Płaczą że po 200 zł biera z wypłaty a wypłata 2500 .. Pozdro

Basia

Jaki wymiar godzin stosuje ta firma ? Na jaką umowę można liczyć ?

Barnaba

Firma w Toruniu wielokrotnie nagradzana i szkoda, że piszecie o wszystkich innych tylko nie o tym oddziale.

Zainteresowany

Witam, Jak wygląda sytuacja w oddziale w Rzeszowie, atmosfera, kwestie finansowe, jest ogłoszenie na stanowisko kierownika sprzedaży. Dziękuję za informację

Norbi.
@Zainteresowany

Jeśli chodzi o Rzeszów, to jest firma rodzinna. Płacą dobrze. Kraków to kolesiostwo i znajomości.

Zainteresowany
@Norbi.

Dziękuję, coś wi3cej możesz napisać? Jakie narzedzia Firma daje ?

Krzachu
@Zainteresowany

Dodatkowa kasa do reki pod stolem. Komura i samochod do dyspozycji. Mozna chodzic na dymka co pol godziny, tak wiec jest dobrze.

inno

tragedia wyzysk

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j. - Rzeszów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j.?

Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przedsiębiorstwo Handlowe Famix S i G Tarnowscy sp.j.
  • Trembeckiego 11
    35-234 Rzeszów